כ פליטים בדרום תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

פליטים בדרום תל אביב

11
בוודאי ברור לכולם שאם נושא הסודנים וכל המסתננים באפריקה לא יטופל כמו שצריך, אנו נהיה בבעיה קיומית של ממש.

בהחלט מפחיד היום להסתובב במקומות שונים בדרום העיר, כי הם מציפים את הרחובות בהמוניהם, משתכרים, ונוקטים בבריונות.

בנוסף, מזה תקופה ידוע שהם גולשים לאזורי מרכז והצפון הישן, על מנת לנסות לתקוף מינית בחורות ישראליות או לגנוב לפרוץ והשד יודע מה.

הבעיה איתם שהם ממש מקימים כאן משפחות, לעתים סודני מקיים קשר זוגי עם ישראלית, מולידים ילדים ונוצרת כאן בעיה חמורה מאוד.

תראו איך שכנינו הערבים לא נותנים להם כניסה למדינותיהם.

רק היהודים הפראיירים נתנו להם כניסה חופשית, בחסות ביבי האידיוט, שבמשך תקופה ארוכה מאוד העלים ענין והתמהמה בנושא בניית הגדר עם גבול מצרים.
בנימין הפטיש

פליטים בדרום תל אביב

13
[QUOTE=redone]כי זו הרי הבעיה האמיתית: החלאות שלנו מסיבים את תשומת-הלב של כולנו אל "הזרים הנוראים" כדי שלא נשים לב למה שהם עושים לנו באותו הזמן. הדיון בבעיית הזרים הנוראה (שיוצרה, כולה, על ידי שר הפנים כשהחליט לוודא שאף אחד לא יעסיק אותם) עוזר להסתיר כמה סוגיות מאוד גדולות מעיני הציבור הישראלי. חוק טל. מיסוי. מחאה חברתית. שאלות של חוץ וביטחון.
אבל מה התקשורת הישראלית בוחרת לשים בכותרות הראשיות ?
[/QUOTE]

אני יודע שדבריי יעוררו ביקורת נגדי, אבל האמת (שלי) צריכה להאמר.
כל הסודנים/אריתראים קונגולזים וכיו"ב.
האם סביר להניח שהם יהיו אחראים (סתם מספר) לעוד עשרה מעשי אונס של ישראליות?
אכן - לגמרי סביר להניח! (ברור שיותר).
אז אני מעדיף לשלוח אותם חזרה למדינותיהם (גם אם הם נשלחים למוות בטוח)
ולמנוע את עשרת מעשי האונס האלה של בנות עמנו על ידם.

קישקשתא2012-06-08 03:33:22
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פליטים בדרום תל אביב

15
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=redone]כי זו הרי הבעיה האמיתית: החלאות שלנו מסיבים את תשומת-הלב של כולנו אל "הזרים הנוראים" כדי שלא נשים לב למה שהם עושים לנו באותו הזמן. הדיון בבעיית הזרים הנוראה (שיוצרה, כולה, על ידי שר הפנים כשהחליט לוודא שאף אחד לא יעסיק אותם) עוזר להסתיר כמה סוגיות מאוד גדולות מעיני הציבור הישראלי. חוק טל. מיסוי. מחאה חברתית. שאלות של חוץ וביטחון.
אבל מה התקשורת הישראלית בוחרת לשים בכותרות הראשיות ?
[/QUOTE]

אני יודע שדבריי יעוררו ביקורת נגדי, אבל האמת (שלי) צריכה להאמר.
כל הסודנים/אריתראים קונגולזים וכיו"ב.
האם סביר להניח שהם יהיו אחראים (סתם מספר) לעוד 10 אונסים של ישראליות?
אכן - לגמרי סביר להניח! (ברור שיותר).
אז אני מעדיף לשלוח אותם חזרה למדינותיהם (גם אם הם נשלחים למוות בטוח)
ולמנוע את 10 האונסים האלה של בנות עמנו על ידם.

[/QUOTE]

קיש, חבל שפיצלנו דיונים בנושא. אני ממליץ לך לקרא את הכתבה כי זה יעזור לך לקבל פרספקטיבה מלאה יותר. להלן העתק ממה שכתבתי שם בנוגע לאופציות המיניות של הסודאנים והארתראים. מעבר לכך, יש בעיה רצינית עם ההתנהלות מולם מעוד כמה היבטים.

[QUOTE=רימינג מעשי] יצאה השבוע כתבה מעניינת על הנושא בעיתון ידיעות אחרונות , עיתון שאני מקווה שעובר את הצנזורה של הקומיסר לענייני תקשורת בה מתאר דני אדינו אבבה,עיתנאי ישראלי ממוצע אתיופי, את החוויותיו לאחר שהתחזה לפליט מאריתראה והסתובב בתחנה המרכזית למשך שבוע ימים . בכתבה מנסה אדינו אבבה להציג את הדברים מנקודת זוויתם של הפליטים עצמם ולתאר את אורך חייהם היומיומי. זווית מעניינת הקשורה לפוסט הזה עצמו ספציפית מתואר מקרה בו ניסה לשדל זונת רחוב נרקומנית ונתקל בסירוב עקב צבע עורו. חבריו השחורים הסבירו לו כי זאת היא הנורמה הקבועה ביחסים שבין הזונות לפליטים: גם זונת רחוב נרקומנית טיפוסית הזקוקה לכסף על מנת להמשיך עם ההרגל תסרב להזדיין עם שחורים. צעיר לנצח , אתה יכול לנשום מעט יותר בקלות אם כי עדיין לא הייתי ממליץ לך להסיר כל רסן ולמרחב ללא כל מחשבה שנייה.[/QUOTE]

פליטים בדרום תל אביב

17
רימינג - דברייך רק מחזקים את דעתי.
אם גם זונות רחוב נרקומניות מסרבות להם
הם יפנו יותר ויותר לאונס.

קישקשתא2012-06-08 02:49:38
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פליטים בדרום תל אביב

20
)[QUOTE=קישקשתא]
רימינג - דברייך רק מחזקים את דעתי.
אם גם זונות רחוב נרקומניות מסרבות להם
הם יפנו יותר ויותר לאונס.

[/QUOTE]

קיש , חוזרים תמיד לאותה נקודה, לגרש אותם זה סיפור של 100 מיליון דולר לפחות אם לא הרבה יותר,
50 אלף פליטים כפול מחיר כרטיס טיסה, בתוספת מחנות מעצר זמניים , פעולות דקומנטציה, כח אדם ליחידות שיטור מיוחדות, הוצאות משפטיות, יחסי ציבור אל מול אומות עולם( מהצד החיובי אולי פרנסה אלטרנטיבית ללבלר ולפקושה על בסיס ניסיון קודם והמלצות)קריצה

הבעיה היא הממשלה האיטנלגנטית שלך נותנת להם מעמד פליטים אך לא מאפשרת להם לעבוד, ואז הם נאלצים לגנוב ולסחור על מנת להתקיים. לא יותר הגיוני להעסיק אותם בעבודות נדרשות שאזרחים מהמניין מראש לא מוכנים לעשות בשום אופן? כך תפתור כמה ציפורים במכה אחת. גם תספק להם תעסוקה וע"י כך להוריד את רמת הפשיעה שלהם, גם תקבל מהם תרומה כלכלית למשק ולהרוויח מכך, גם תאפשר להם להרוויח כמה ג'ובות ולחזור לאפריקה "מסודרים", וגם תחסוך חלק מהוצאות הגירוש שלכם כאשר הם יהיו מכוכזים ותוכל לנקות את כרטיס הטיסה שלהם משכר העבודה.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”