כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 36 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

359
לאחר קריאה בפורום וההמלצות על מישל (למרות שחלקן המלצות אזהרה) החלטתי לנסות את הגברת.
לקח לי כמה ניסיונות עד שקבעתי עם מישל בשעות הערב המוקדמות, ויצאתי מן העבודה ישר לביתה.
לאחר כיוון קצר עליתי הדלת נפתחה ואכן מישל בעלת מראה סקסי אגסי כאשר היא נועלת נעלי עקב לאפקט וואו.
ישבנו ודיברנו האמת המון Shocked קצת לא היה ברור לי מה הקטע שלה אבל זרמתי היה נחמד מאוד.
לאחר 20 דקות שיחה שלחה אותי הגברת למקלחת, מישל חכתה לי עם השימלה שלה כשהיא שוכבת על המיטה, טוב התחלתי ללקק לה את החזה צוואר (אוף שמה בושם מה שגורם לעור להיות מריר מבולבל בנוסף גם שמה קרם גוף Dead) קיצור לא היה כזה טעים.

לאחר כמה דקות מישל סוף סוף נכנסה לפעילות, אבל ישר למציצה לא רעה ולא מדהימה סביר.
2-3 דקות מציצה קינדמה אותי והופ התחילה לזיין אותי כשהיא עם הפנים אליי היה מצויין Tongue אחרי מס דקות התעייפה וירדה, המשכנו בתנוחה אחרת.

לא אמשיל להלאות אותכם אבל זה פשוט לא זה או שמישל היתה עייפה, לא הייתה אנרגטית אלא די עצלה בקיצור ממש לא שווה סכום כזה מכובד.

מכופף הבננות

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

360
טיפ קטן לחברים החדשים: לא לפנות אל הנערה העובדת בשם הניק שלכם כאן בפורום. כדי שהנערה לא תנקום ו/או תעשה דברים אחרים.

כך, גם תוכלו לדווח עליה ללא כל חשש

לדוגמה: בחור שהניק שלו "מפנק", יפנה לנערה בשם יוסי.

לאחר מכן, יתן עליה דיווח כאוות נפשו, כמובן שאנו מצפים שהדיווח יהיה אמת.

כל הכבוד לחבר דלעיל שמצא לנכון לתת דיווח ממצה, שיכול להציל פפלינוס של הרבה חברים, בפרט החדשים.

בינו
בנימין הפטיש

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”