כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 48 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

471
שלום

זה זמן שלא העליתי דיווח גם כי כ-3 תגובות שלי שכתבתי לא עלו משום מה

כהרגלי בקודש אני נוטה לחזור לרותי בשל הרבה סבות: היחס, האינטליגנציה, התחושה הווחה ואהה כן הסקס הטוב

הפעם הגעתי במטרה לראות מה הלשון שלי יכולה לעולל לרותי והאם אני ולשוני יכולים לגבור על כמויות האורגזמות וההשפרצות שלה. מראש הרעיון היה שאני יורד לה (משהו שאני מאוד אוהב) ככל רצונה ואני בתוכי ערכתי תחרות מי ישבר קודם.

ובכן מה אני אגיד לכם רבותי רותי היא יחידה במינה אין אשה שאני מכיר שיכולה לגמור ככה באינטנסיוויות ובכמות כמו שהיא עושה. הנאה צרופה לגברים שאוהבים זאת - לראות אשה מתחרמנת בצורה כזאת ורוצה עוד פשוט תענוג.

הסדין והמזרון נספגו בהרבה נוזלים ואני חושב ששנינו יצאנו מרוצים ועיפים - אין ספק שאני כן

מקווה שהודעה זו תעלה כי מבחינתי רותי צריכה לקבל צל"ש, אות הגבורה ופרס ישראל יחדיו על תרומתה האדירה לעולם הסקס הישראלי

תודה רותי

472
חברים. די. די. הצחקתם אותנו.
אני מעריץ את כישוריה המיניים אבל אל תגזימו בכמויות הנוזלים המושפרצים.
המזרון שלה מצופה ביריעת מגן כך שאינו יכול לספוג נוזלים. יריעת המגן עשויה מחומר פלסטי ודי בחצי כוס מים בלבד כדי ליצור עליה כתם של 2 מטרים רבועים. ואם בזמן ההשפרצות המצטברות פני המזרון אינם מפולסים (-: ייתכן אפילו שרבע כוס השפרצה בלבד תנזול אל הרצפה. ועל הרצפה אפילו עשירית כוס נוזל יוצרת כתם ענקי.
לסיכום : רותי משפריצה הרבה, רותי משפריצה בלי הפסקה, אבל הכמות המצטברת של נוזלים שהיא פולטת היא קטנה יחסית למרות שהנוזל נפרש על שטח גדול.
תצפיות של חוקרי מיניות בהשפרצות חשפו את העובדה שרוב המשפריצות מגיעות לכמות של 15-90 סמ"ק לכל היותר אף כי נצפתה אישה אחת שפלטה 400 סמ"ק באקט מיני יחיד

שביל החלב2012-06-12 13:18:53

475
[QUOTE=שביל החלב]
חברים. די. די. הצחקתם אותנו.
אני מעריץ את כישוריה המיניים אבל אל תגזימו בכמויות הנוזלים המושפרצים.
המזרון שלה מצופה ביריעת מגן כך שאינו יכול לספוג נוזלים. יריעת המגן עשויה מחומר פלסטי ודי בחצי כוס מים בלבד כדי ליצור עליה כתם של 2 מטרים רבועים. ואם בזמן ההשפרצות המצטברות פני המזרון אינם מפולסים (-: ייתכן אפילו שרבע כוס השפרצה בלבד תנזול אל הרצפה. ועל הרצפה אפילו עשירית כוס נוזל יוצרת כתם ענקי.
לסיכום : רותי משפריצה הרבה, רותי משפריצה בלי הפסקה, אבל הכמות המצטברת של נוזלים שהיא פולטת היא קטנה יחסית למרות שהנוזל נפרש על שטח גדול.
תצפיות של חוקרי מיניות בהשפרצות חשפו את העובדה שרוב המשפריצות מגיעות לכמות של 15-90 סמ"ק לכל היותר אף כי נצפתה אישה אחת שפלטה 400 סמ"ק באקט מיני יחיד

[/QUOTE]
קח בבקשה האישה שכי אוננתי עליה בשנים האחרונות היא מוציאה הכי הרבה שאני ראיתי יש עוד מישהי אבל אני לא זוכר את השם שלה.

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

476
נו באמת אנשים מה הקטע

אני מבטיח פעם הבאה אבוא עם מבחנה שהכל יכנס אליה ואז אוכל לתת לכם מידות מדויקות כולל משלוח לבדיקות מעבדה
והתאור המדעי על כיסוי הפלסטיק לא הייתי צריך אותו
אני דיווחתי על חוויה סוביקטיווית ממה שראיתי ומה שקרה כמיטב יכולתי

היה לי טוב נהניתי ספרתי

ולגבי המראה של רותי - to each his own
אפשר גם הערה כזאת לא להוציא בצורה נבזית - מה קרה לא אוהב את המראה שלה , סבבה, מכאן עד להערה
מבזה הדרך רחוקה

479
הודעה חשובה!

בזמן הקרוב אני אמשיך להיפגש רק עם אנשים שכבר נפגשתי איתם בעבר ו/או עם אנשים שמתכתבים איתי.
יכול להיות שהדבר יארך שבוע ויכול להיות שיותר מכך.

נ.ב.
מכיוון שהורדתי את הפרסום שלי באתר, גם הפוסט הזה יירד בימים הקרובים ויוחזר לאחר שאחזיר את הפרסום לאתר.

בכל מקרה אני מאחלת לכם סוף שבוע קריר ונעים והמון שיגולים מענגים.

רותי

חיוך

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”