כ דיווח ראשון שלי באתר =] - דף 3 - סקס אדיר

דיווח ראשון שלי באתר =]

23

סופר לה טיב:
עוד לפני שאנחנו חברים בפורום, אנחנו קודם כל בני אדם.
אני לא חושב שאנחנו צריכים לעבור לסדר היום כשאנחנו שומעים על התנהגות שכזאת.
להוקיע את הפטיש ולבקר את התנהגותו, לא פחות חשוב מדיווחים (אם לא יותר).
במידה ולא נעשה זאת, מה באמת מפריד אתנו מהבהמות?
מעבר לכך - הדיווח של הפטיש שווה לתחת!
ולמה? כי אי אפשר להסתמך על החוויה שהפטיש עבר עם נותנת השרות.
אתה בטח יכול לתאר לעצמך שהבחורה לא היתה במיטבה עקב התנהגותו הבהמית של הפטיש.
מן הסתם יכול להיות שמדובר בבחורה מוצלחת ושרותית מאד
ושאדם שהיה נוהג בה בנחמדות ובכבוד לו היא ראויה, היה מוציא ממנה יותר.
(ולשלם לה את הסכום שסוכם מראש, לבטח גם היה עוזר).

קישקשתא2012-06-15 15:52:12
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דיווח ראשון שלי באתר =]

24
[QUOTE=סופר לה טיב]
לעומת זאת, אני לא נטפל לחברים בפורום, לא מנסה לפגוע ולהעליב כדי לספק יצר כלשהו, לא מדביק כינויי גנאי מתוחכמים,
לא נתפס לרמת העברית של חברים שלפחות לחלקם זו אינה שפת אם והשפה היא נקודת תורפה ברורה שלהם, לא נותן חוות דעת פסיכיאטריות לחברים פה ולא שולח אותם לאשפוז או דברים דומים לכך, לא משלב בפרופיל ובהודעות שלי הודעות גנאי (לעיתים אובססיביות) לאחרים/אחרות כאן, ועוד ועוד ווברור שהסבר ופירוט מיותרים כאן...
[/QUOTE]

...ובסגנון הקישקשתא:

המגביה עוף - ירחיק ראות

דיווח ראשון שלי באתר =]

26
[QUOTE=סופר לה טיב]
יתכן שקבלת הפנים הצוננת והלעגנית לה זכה הפטיש התל אביבי שבסך הכל רצה לתרום דווח לפורום, תגרום לו להחליט להימנע מדווחים נוספים בעתיד.

תלויה באויר השאלה מהי מטרתו העיקרית של הפורום - האם לחנך או דווקא לקבל דווחים ומידע.

נדמה לי שהמטרה המרכזית של פורום זה, היא לקבל דווחים ומידע, והיא קודמת לחינוך.

לאלה מבינינו שסבורים שקבלת דווחים ומידע היא המטרה העיקרית, ויתכן בהחלט שהם מהווים רוב מוחץ מבין חברי הפורום, צריכה להיות פה אמירה, אחרת זו יכולה להיות נקודת מפנה, שיש בה כדי לשנות ולהשפיע על אופי הפורום בעתיד, ורק נזכיר שהקיטורים על דלילות הדווחים, נשמעים יותר ויותר.
חומר למחשבה...?!
[/QUOTE]

סופר לה טיב - אתה מתיש (לפחות לתחושתי אתה מתקשה בהפרדה בין עיקר לתפל).

קבלת פנים צוננת תגרום לו להמנע מדיווחים נוספים בעתיד? אתה רציני?

מי שמדווח כאן בפורום הזה, עושה זאת קודם לכל עבור עצמו. הוא מסכם לעצמו את החוויה שעבר ובנוסף כותב אותה עבור אחרים.

נשאלת שאלת הגבולות - האם מדווח מתחיל חסין מביקורת? אילו היה כותב בדיווחו על אינוס, או סתם חלוקת כאפות לגברת האומללה (בניגוד לרצונה, בטח שבניגוד לרצונה), האם גם אז היית אומר שחשיבותו של הדיווח הינה מעל לכל? מהם הגבולות אם כן, אני שואל שוב.

מי אמר שלפורום הזה צריכה להיות מטרה עיקרית?

האם זה שמקטרים על דלילות חמרי הדיווח אומר שהקיטורים מעידים על מטרתו העיקרית, הלא מושגת של הפורום?

זה פורום סקס בתשלום. העיסוק העיקרי כאן הינו סקס בתשלום.

אפשר לדווח על קבלת שירותי מין בתשלום.

אפשר להגיב לדיווחים.

אפשר לעורר דיון שמתבקש עקב דיווח כזה או אחר.

אפשר לשבח דיווח.

אפשר להעיר לכותב הדיווח או לבקר אותו.

אפשרי ואף רצוי לחנך אנשים שמתנהגים בבריונות ובאלימות ומספרים על כך בפורום, כבדרך אגב.

אפשר לחנך? אולי בעצם צריך לחנך? אולי זהו הערך המוסף הרלוונטי ביותר של פורום הזה?

אפשר כמובן גם לקום כל בוקר, לעבור על כל הפוסטים החדשים ולהוסיף הערות חסרות כל ערך וטעם בלווי קריצות.

אפשר גם לא לדווח בכלל, או מעט מאוד, אבל להצטרף ללהקה הגדולה של הקוטרים המתלוננים על מחסור בדיווחים.

בקיצור, מטרת הפורום היא ככל הנראה, לאפשר נגישות ויכולת התבטאות מכל סוג שהוא לכל החפץ בכך.

I fart in your general direction

דיווח ראשון שלי באתר =]

27
[QUOTE=סופר לה טיב]יש זוית נוספת לשרשור הזה.

הנה משתמש חדש הצטרף לו לפורום בדווח ראשון, ומפורט למדי, על ביקור שלו אצל נותנת שירות.

התיאור של האופן בו התנהג, עורר ביקורת רבה וכנראה מוצדקת.

בפועל, עד כה נוספו לשרשור כעשרים ביקורות בכל מיני צורות ונוסחים (וזה עוד לפני שכמה מאושיות הפורום הספיקו להתבטא).

יתכן שקבלת הפנים הצוננת והלעגנית לה זכה הפטיש התל אביבי שבסך הכל רצה לתרום דווח לפורום, תגרום לו להחליט להימנע מדווחים נוספים בעתיד.

תלויה באויר השאלה מהי מטרתו העיקרית של הפורום - האם לחנך או דווקא לקבל דווחים ומידע.

נדמה לי שהמטרה המרכזית של פורום זה, היא לקבל דווחים ומידע, והיא קודמת לחינוך.

לאלה מבינינו שסבורים שקבלת דווחים ומידע היא המטרה העיקרית, ויתכן בהחלט שהם מהווים רוב מוחץ מבין חברי הפורום, צריכה להיות פה אמירה, אחרת זו יכולה להיות נקודת מפנה, שיש בה כדי לשנות ולהשפיע על אופי הפורום בעתיד, ורק נזכיר שהקיטורים על דלילות הדווחים, נשמעים יותר ויותר.

חומר למחשבה...?!

[/QUOTE]

תן לי סופר לה טיב לנסות לענות לך...
יש הבדל מאוד מהותי בין חינוך לבין העברת מסר.
חינוך כולנו יודעים מזה, לא צריך להסביר.
העברת המסר באה כדי לתת (ולו אפילו רמז) כדי שאולי אותו אדם יעשה חשבון נפש עם עצמו. (שחושבים על זה, זה למעשה לימוד עצמי והסקת מסקנות אישיות)
אולי יבין שמוצבת מולו אישה ולא גוש בשר. (ואולי לא, זכותו!)
אנושיות לא מלמדים באף בית-ספר כך שאין לחינוך כל קשר.
אם אלו 'המדווחים העתידיים' שאליהם אתה מכוון אז אוי לנו (לפורום) ואוי לבנות המסכנות שיעברו תחת ידיהם!

שכתבתי את אשר כתבתי חשבתי על כבודה הרמוס של הנערה שאין מי שיצעק במקומה.
אז קמתי וצעקתי במקומה הרי היא לא פה כדי להגן על כבודה.
השתמשתי באותה כמות 'רעל' ו-'ארס' שהשתמש כותב הדיווח.

אני חושב שחושב שיש פה אמירה והיא חדה וברורה.
לא נסבול (לפחות אני) חברי פורום שפוגעים בכבודה של בחורה עובדת. (זה המינימום שבמינימום)
יש דברים יותר חשובים מ- 'עוד דיווחים' או 'עוד מדווחים' או 'עוד מידע'...
מצידי שכל הפורום פה יקרוס עם כל דיווחיו (סליחה אדמין) אם ולו בחורה אחת תפגע פיזית מאנשים כמוהו...

momi252012-06-14 22:14:20
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”