כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 188 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1872
קיסקה - אפשר להסיר את החלק הזה מהודעת הפתיחה שלך.
השרשור הישן (והמטוגן) כבר לא מופיע, כך שהלינק לא מוביל לשום מקום! מבולבל

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

פרטים נוספים +דיווחים כאן:

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1873
חחחח פתחתי את העיניים היום בבוקר ואמרתי לעצמי זהו היום בא לי זיון קל.
התקשרתי אל שרון כמו ן היא ענתה אחרי כמה צלצולים קבענו
אחרי שהגעתי דפקתי על הדלת היא פתחה עוד במכנסי הרכיבה שלה היא נראית כל כך סקסית בתלבושת הזאת:).
אחרי כמה דקות של התלקחות שלי ושלה התחילה לסדר את המיטה ואני עזרתי לה.
היא התחילה למצוץ לי מציצה די טובה אמרת לה אחרי כמה דקות עברנו לדוגי אחר כל מיסיונרי.
ואז הפתעתי את עצמי ביקשתי לגמור במציצה היא הסתכלה עלי והיא אמרה בכיף:).
היא גרמה לי לגמור ולרטוט כמה שניות זה היה מדהים.
תודה רבה שרון חמודה שכזאת!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1875
לאחר כל המהומה פה וחרף כל ההמלצות השליליות, החלטתי ללכת לבדוק את העניין ולחזור עם דיווח הכי אובייקטיבי,אינפורמטיבי,ענייני שיסקר את הכל ולהבהיר עניינים. המטרה שלי לתת דיווח ענייני ולא להכנס למלחמות ולתקיפות אישיות.

התקשרתי לשרון למרות התמונות המחמיאות הקול שלה בטלפון כל כך מצחיק, כאילו מישהו עובד עלייך, הבעתי את התעניינותי לגבי משחק תפקידים והיא נתנה מידע באופן טכני ביותר לגבי השירות והמחיר, הבהרתי לה שלזה אני מודע וביקשתי עוד פעם לגבי המשחק תפקידים, היא ענתה תבוא לפה ותגיד מה אתה רוצה.
מאופן השיחה נדלקה נורה אדומה חזקה לגבי אופן השירות אך אני החלטתי שאני לא נסוג עד שאני מגיע לעומק האמת.
יצאתי לכיוון תל אביב עם 400 דולר שהיו בכיסי וכמה שקלים למונית.

עכשיו כמה פעמיים שאהיה בתל אביב, אף פעם לא אזכור את השמות של הרחובות או כיוונים, תמיד אני מסתבך :)
התקשרתי אליה כדי שתעזור להכווין אותי, היא לא גילתה שום סימפטיה או רצון לעזור לי והמשיכה בצורה קרירה וטכנית, תגיע לרחוב ככה וככה מספר ככה וככה שתיהיה תתקשר בהתעלמות מוחלטת מהקושי שהעלתי בפניה למצוא את המקום. (עוד נורה אדומה, למרות כמו שקראתם מהדיווח מאיב אני מוכן לסבול שירות עלוב רק כדי לטעום ממראה מסויים של נקבה)
אחרי כמה דק בעזרה של בחורה חביבה ברחוב מצאתי את המקום.
עוד פעם בגלל חוסר הכוונה ומתן אינפורמציה טכנית בלבד, דפקתי בדלת של הקירה הלא נכונה.
עוד פעם מתקשר בקשה להכוונה, אותה תגובה קרירה.
בסופו של דבר מגיע לדירה, ושרון פותחת לי את הדלת במכנסון ספורט קצר, גופייה צמודה וברגליים יחפות, מה אני אגיד לכם היא לא מפילה לסתות, אבל היא בהחלט נאה וביחס לזונות של הארץ היא בהחלט מעל הממוצע. פנים נאות, שיער חלק ונעים להפליא(הדבר מאוד חשוב לי) גוף קטנטן ירכים שמתרחבות בצורה סקסית, נראית טוב !!!!

הבחורה לא משירה מבט, שום תקשורת, הערתי לה ואמרתי לה שאומרים שלום, היא ענתה בשלום כפוי, ביקשתי ממנה כוס מים, היא ענתה לי קודם את הכסף, הוצאתי את הדולרים מהארנק והיא שטחה בפניי שהיא לא מקבלת דולרים, ניסיתי להסביר לה שבאתי מרחוק וזה יהיה מאכזב לצאת מפה ככה, הציעה לי לפרוט בפיצוציה ושיש לי 10 דק אם לא מכניסה לקוח אחר.
הבחורה עניינית ומחושבת להפליא, אין רגשות כלל!! (הלוואי ואני יכלתי במצבים מסויימים להקרין התנהגות שכזו)
הלאתי כל העיר מחפש מחפש אף אחד לא מתעסק עם קניה של דולרים) בסופו של דבר פרטתי במסעדה בשער של 3, הפסד של 80 שקל)אפרופו התנהגות מחושבת נטולת רגשות כאן זה היה נחוץ)
חזרתי אליה רק לאחר שעה מכיוון שהבחורה הכניסה מישהו אחר כבר. תשמוע זה מדהים !!!!! הבחורה אומרת במשיבון מתי היא תתפנה והיא לא חורגת בשנייה !! לא בהקדמה ולא באיחור, היא חוזרת אלייך על המאיה שהיא הבטיחה שהיא תחזור, התייעלות ודייקנות כזאתי לא ראיתי מיימן הנאצים ;)
נכנסתי ניסיתי לגרום לה להרגיש משהו בזה ששטחתי בפניה שהפסדתי 80 שקל, כלום!!! עסקים כרגיל.
טוב ביקשתי משחק תפקידים, היא אמרה לי שיש מגוון תלבושות מה אני רוצה, בחרתי במזכירה (פה התחיל ונגמר משחק התפקידים)
יצאתי מהמקלחת שרון הייתה כבר לבושה, והציעה לי שכדי להתחיל באנאלי ואקט שני במציצה ( כמו תכנית מסודרת, כמו תפריט שמזמינים במסעדה הכל לפי התכנית) ביקשה שאני לא אזיין חזק כי זה יתחיל לשרוף, הוציא את כל החשק לא כיף לזיין בחורה שהיא אומרת לך שזה שורף לה. פעם ראשונה בחיים שלי אנאלי חשבתי שזה יהיה הדוק יותר וכיף, אבל יש תחושה כאילו הוא נתקעה ואין תזוזה, מהר הוצאתי אותו ביקשתי פוטגוב, הכפות רגליים שלה ממש עדינות וקטנות אבל היא לא יודעת לעשות, אז לקחתי שליט.ה והכנסתי אותו וןב בין שתי הרגלים ומחל לשפשף אף פעם לא נהנתי ככה מעבודת רגלים אבל שוב ביאסה עם הקטע של "נו לא קורה כלום?", היא הכניסה אותו לחור הטבעי שצריכים להכניס ורכבה עליי בתנועות איטיות שגבה היה מופנה אליי היה נעים בטירוף ונהנתי גם לראות את התחת הבתולי והחוצפן שלה תוך כדי שאני מפלח את שתי הפלחים כדי לראות את הזין שלי נכנס ויוצא מהחור הורוד הזה, זה היה ממש מהנה, עד שהיא אמרה לי נו קורה משהו?? ( מה אמור לקרות, אני נהנה אני אמור לגמור אחרי דקה) הוציאה את כל החשק אמרה לי שהיא בחיים לא עשתה אקט אחד ב20 דק. ירדה לציצה רטובה ועמוקה, לא מטורפת אבל מציצה די טובה תוך כדי שהשיער החלק (יש לה שיער ממש נעים, עושה לי את זה( מתפזר על ירכי, אני משחק ואוסף לה אותו שאוכל לראות את זיו פניה, הבחורה שואלת שוב, אז אני מציע שאני יעשה ביד ונגמור עם זה, היא יושבת במאין מזרחית תוך כדי שאני על הברכיים מאונן בנמרצות ומתרכז ונהנה מהמראה הנערי שלה כאשר הרגליים שלה פתוחות.
עכשיו תשמעו עם הבחורה הייתה יושעת להזדיין, הייתי משלם אפילו 1000 שקל, כי היא נראית ממש טוב. יש לה משהו שאין להרבה זונות, כאילו יזיזה שלך מהתיכון, ציצים קטנים אך מוצקים להפליא, שיער ריחני ורך, לכוס שלה בכלל אין ריח ואתה לא מרגיש שזיינו 20 לפניןך, מאוד נהנתי מהמגע עור,כוס וציצים שלה, יש בחורות שאתה נגעל לגעת להן בכוס, ולשרום ממשיהנתי לשחק בו.
קיצר היא הודיעה לי שלפני שאני אומר להגיד לה והיא תכניס אותו לפה, קצת לפני אני אומר היא מכניסה לפה עוד כמה שניות שהכיפה עטופה בפיה והזרם זורם, ביקשתי שתראה לי את הזרע בפיה(מדליק) והןא בפעולה שנראית בלתי רצונית וממש מהירה פתחה למאיה וסגרה. אמרה שלא נותר הרבה זמן והציעה מסג אני נשכב והיא כאילו עושה טובה שנוגעת בי. הצעתי לעשות לה מסג הסכימה, אחרי שעליתי ביקשה שאני יעשה את זה מהצד )שום הזדמנות לקרבה) אבל מה אני אגיד לכן נהניתי מהגוף שלה חלק ונעים למגע פורפורציות טובות, ויש הרבה זונות שלא כיף להריח להן את התחת או להעביר ידים על הרגלים. אמרה שנשאר לי 5 דק והציעה לי אותם לנצל למקלחת. הציעה לי כוס מים לפני ושיצאתי מהמקלחת נכנסה במקומי ושמה את המים קרוב לפתח המקלחת שאני לא אבזבז את הזמן בללכת ולגשת אל הכוס מים.
ניסיתי לפתח איתה שיחה קטנה, וסיפרתי לה שאני מהפורום תגובה קלה וחסרת עניין ( שום רגש אי אפשר להוציא זאת יכולת מדהימה לדעתי שהלוואי והיה לי אותה) הטחתי בפניה שהיא קרה והיא (ואני מעריך אותה על זה) הגיבה לי באמירת האמת שזה קשה לקבל לקול כל 40 דק וחוץ מזה שהיא פה לעשות בוחטה ולהתחפף מפה כמה שיותר מהר.

סיכום לגביי המפגש ודעתי לגביי שרון עניינית כאפשר.
הבחורה דייקנית ויעילה ברמה מטורפת גם אותי היא הוציאה על המאיה!!! הבית שלה מסודר ונקי כמו בית מרקחת !!!!
היא בהחלט נראית טובה וגופה נעים למגע והסנפה, כל מה שהבטיחה היא נותנת במדוייק אבל זה משהו שאתה מצפה שאתה חותם על חוזה עם סלקום.
אין לי שום דבר נגדה, אני די מרחם עליה, ילדה קטנה ונראה גם שהיא בדיכאון שהציבה לה מטרה או שנכנסה לצרה אני לא יודע כמה כסף היא מצפה לעשות אם היא מקבלת 10 לקוחות ביום שכל לקוח נותן 600 והיא עוסקת בזה כבר כמה שנים ממה שהבנתי.
בקיצר הבחורה נותנת כל מה שהבטיחה, זיון בתחת, גמירה בפה 40 דק היא לא תוציא אותך לפניי 40 דק והיא לא מתקתקת היא פשוט מנסה לייעל את העניינים בצורה המדוייקת שיש 10 דק אנאלי גמירה 10 דק מנוחה ועוד 20 דק מציצה וגמירה נוספת.
היא נראית מעל הממוצע של זונות שמוצעות בארץ.
לדעתי כל מי שיתגנח בה טיפש סהכ ילדה קטנה ומסכנה,
לדעתי מינשרוצה כוסית קטנה לזיין וללכת זה מתאים, אבל מצד שני לזיין וללכת אפשר בפיות, היתרונות שלה לדעתי זה המראה, אנאלי וגמירה בפה( אנן רק נהניתי מהמראה )
אני מקווה שעזרתי לבאים בתור ושבוע מצויין
אהבת נשים זאת חיי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1877
[QUOTE=תשוקה לנשים]
הבחורה לא משירה מבט, שום תקשורת, הערתי לה ואמרתי לה שאומרים שלום, היא ענתה בשלום כפוי, ביקשתי ממנה כוס מים, היא ענתה לי קודם את הכסף, הוצאתי את הדולרים מהארנק והיא שטחה בפניי שהיא לא מקבלת דולרים, ניסיתי להסביר לה שבאתי מרחוק וזה יהיה מאכזב לצאת מפה ככה, הציעה לי לפרוט בפיצוציה ושיש לי 10 דק אם לא מכניסה לקוח אחר.

הבחורה עניינית ומחושבת להפליא, אין רגשות כלל!! (הלוואי ואני יכלתי במצבים מסויימים להקרין התנהגות שכזו)

הלאתי כל העיר מחפש מחפש אף אחד לא מתעסק עם קניה של דולרים) בסופו של דבר פרטתי במסעדה בשער של 3, הפסד של 80 שקל)אפרופו התנהגות מחושבת נטולת רגשות כאן זה היה נחוץ)

חזרתי אליה רק לאחר שעה מכיוון שהבחורה הכניסה מישהו אחר כבר. תשמוע זה מדהים !!!!! הבחורה אומרת במשיבון מתי היא תתפנה והיא לא חורגת בשנייה !! לא בהקדמה ולא באיחור, היא חוזרת אלייך על המאיה שהיא הבטיחה שהיא תחזור, התייעלות ודייקנות כזאתי לא ראיתי מיימן הנאצים ;)

נכנסתי ניסיתי לגרום לה להרגיש משהו בזה ששטחתי בפניה שהפסדתי 80 שקל, כלום!!! עסקים כרגיל.

[/QUOTE]

לגבי החלק הזה בדיווח שלך, אני דווקא מבין את שרון.

לדעתי שרון לא חריגה בנושא הזה והיית נתקל באותה בעיה ברוב המקומות אליהם היית מגיע (אצל פרטיות).

נראה לי שהיה הגיוני לעדכן את שרון עוד בטלפון שיש ברשותך דולרים ולשאול אם היא מוכנה לקבל אותם.

אגב - במידה ותרצה לפרוט שוב דולרים בשער של 3 ש"ח, צור איתי קשר... קריצה

קישקשתא2012-06-17 09:53:53
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1878
קישקשתא.
לא באתי בטענות לשרון כלל, פה זה אכן היה טעות בהתנהלות שלי.
בכלל אני לא בא לשפוט או לבוא אליה בטענות, אינני מכיר אותה ולא מבין מאיפה נובעת ההתנהגות הזאתי, לעולם אינך יודע מה בליבו של אדם, והיא סהכ ילדה קטנה, היא מנומסת לא מבלבלת את המוח , עניינית.

דרך אגב אני מזדהה איתה, כאשר עבדתי בתור מלצר באילת גם אני באיזשהו מצב נכנסתי לדכאון, יצרתי כמה שפחות אינטרקציה פציחות או רגשות בעבודה, וךא עשיתי מעבר. היום זה לא יהיה ככה כי אני כבר קצת התבגרתי, אני לא חושבהשהיא עושה את זה מרוע, הבחורה באה לעשות כסף. ככה אני רואה את הדברים.

הלוואי שבמצבים שונים בחיים הייתי יכול להתנהל בעניינות,מחושבות נטולת רגשות ויעילות כמו שהיא עובדת. אבל יש לי אופי חם ואמוציונלי. היא סהכ מגנה על עצמה.
אני לא באה לטובתה או רעתה פשוט מנסה להציג את העניין בצורה הכי אובייקטיבית שיש.
אבל לדעתי במחיר הזה אתה צריך לקבל שירות, כמו שאתה באה למסעדה ומשלם מחיר מופקע, שהוא כולל השירות הטוב שאתה מצפה לקבל.
אתה יכול ללכת לאכול את הסטייק הכי טוב לשלם 150 שקל אבל אם לא תקבל את השירות הנלווה. אז מזה משנה?

לגבי הדולרים תיהיה בטוח שזה פעם אחרונה שאני עושה עסקה כזאת גרועה, אבל שהזין עומד הראש באדמה.

ולגבי המגיב מעליי, ממש מהנה לשמוע ועושה חשק בלהמשיך להיות מעורב ולדווח
אהבת נשים זאת חיי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1879
הערה לגבי המיקום והחניון- מומלץ לחנות בחניון כיכר אתרים, צמוד למרינה ולבריכת גורדון, תמיד חניה בשפע והעלות כמקובל בתל אביב.
משם עולים לרחוב הירקון, מסתכלים מזרחה - ושם ממש ביתה של שרון.
לגבי דולרים - אני מניח שיתקבלו מתייר באופן טבעי, ורק מישראלי יעוררו תהיות.
ולגבי המדווח - מי שרוצה לקבל יותר מהתפריט המדוייק מבחורה בתשלום, צריך להתייחס לפגישה כמו לדייט, ולחזר אחרי הבחורה. הרי הבחורה לא מכירה אותו, לא במציאות ובמקרה הנ"ל גם לא מקשר קודם של הודעות פרטיות, דיווחים ושיחות. דייט שמתחיל בבעיות טכניות ואפילו קלות (שכחתי GPS, שכחתי שקלים) בדרך כלל לא יצליח. במקרה הזה המדווח קיבל בשכרו גישה מוסכמת לגוף, בלי שום גישה לנפש.
אני מסכים לחלק ניכר מהניתוח של המדווח, ורק המלה "קטנה" שהופיעה מספר פעמים צרמה לי. שרון היא לא "קטנה", היא גדולה, בהחלט יתכן שהיא סוחבת שקים גדולים אבל גם הם לא מקטינים אותה.
יום טוב מלומברוזו

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”