כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 24 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

232
לא יודע, אני מרגיש שאני חייב לתת את דעתי כי אני חושב שחברי הפורום מגזימים ומפריזים, או שאנשים פה פשוט בחיים לא היו עם כוסיות ולא יודעים להעריך.
אני הייתי עם שחר לפני שבועיים-שלוש, והיא אכן מדהימה !!! אתה יוצא עם הרגשה שאולי הבחור הייתה איתך לא בגלל הכסף (עד כדי כך טוב) היא יודעת לשחק מצויין :)
וזה הכל עניין של טקט ומשחק- שהיא רואה שהזמן הולך להגמר ושאתה צריך לגמור, אז היא אומרת לך ״אני מריכה שתזיין אותי עכשיו חזקקק״.
ושלא תחשבו שזה ציניות או ביקורת, אני מתחייב בכל דיווח שלי לשפוך אור מקסימלי ואובייקטיבי.
ואל תטעו שום בחורה שמזדיינת בתשלום לא נהנית מזה, אבל ההבדל בין הטובות לגרועות זה אלה שיודעות לשחק בלי שתשים לב, ושחר ללא ספק היא בטופ של המצויינות!
היא שירותית מאוד ואשת שיחה, ואני ללא ספק סופר את הימים עד שאפגוש אותה שוב!!!

אבל במראה הגזמתם ולא דייקתם בתיאור, לשחר יש פנים נאות וחמודות, לא יפהפה אבל בהחלט נאה.
אבל ואני אנסה להגיד את זה באן עדיין (שחר אני מת עלייך) הבחורה גדולה! היא לא מלאה מוצקה עם ישבן עסיסי, יש לה ישבן ענקי.
אני לא אוהב שדופות אני אוהב עגולות ונשיות כפי שעולה מהתיאורים שלכם, אבל שחר מעבר לזה.
אני אמרתי לה שאם היא יורדת 10 קילו היא כוסית אש! והיא אוטומטית תהפוך להיות הקבועה שלי.

עכשיו שחר- תנסי לנחש מי הבנאדם מאחורי הניק :)
חבר׳ה שבוע מלא כוסיות וסקס
אהבת נשים זאת חיי

233
שלום לכולם. אחרי שראיתי את התמונות המדהימות של שחר, הייתי חייב כמובן להיפגש איתה. ניסיתי לתאם איתה פגישה ביום שני האחרון. התכתבנו הלוך וחזור במרץ, והיינו לקראת סגירה סופית של לוקיישן וזמן, ופתאום הבחורה נעלמה... לא עונה להודעות ולטלפונים עד עכשיו. יש למישהו מושג מה קורה?

בזמן שההודעה חיכתה לאישור ההנהלה, שחר יצרה קשר חיוך והכל בסדר. סליחה שהטרדתי אתכם. אם יהיה בסוף מפגש, אשמח לדווח.vardy2012-06-21 23:58:08

235
[QUOTE=תשוקה לנשים]לא יודע, אני מרגיש שאני חייב לתת את דעתי כי אני חושב שחברי הפורום מגזימים ומפריזים, או שאנשים פה פשוט בחיים לא היו עם כוסיות ולא יודעים להעריך.
אני הייתי עם שחר לפני שבועיים-שלוש, והיא אכן מדהימה !!! אתה יוצא עם הרגשה שאולי הבחור הייתה איתך לא בגלל הכסף (עד כדי כך טוב) היא יודעת לשחק מצויין :)
וזה הכל עניין של טקט ומשחק- שהיא רואה שהזמן הולך להגמר ושאתה צריך לגמור, אז היא אומרת לך ״אני מריכה שתזיין אותי עכשיו חזקקק״.
ושלא תחשבו שזה ציניות או ביקורת, אני מתחייב בכל דיווח שלי לשפוך אור מקסימלי ואובייקטיבי.
ואל תטעו שום בחורה שמזדיינת בתשלום לא נהנית מזה, אבל ההבדל בין הטובות לגרועות זה אלה שיודעות לשחק בלי שתשים לב, ושחר ללא ספק היא בטופ של המצויינות!
היא שירותית מאוד ואשת שיחה, ואני ללא ספק סופר את הימים עד שאפגוש אותה שוב!!!

אבל במראה הגזמתם ולא דייקתם בתיאור, לשחר יש פנים נאות וחמודות, לא יפהפה אבל בהחלט נאה.
אבל ואני אנסה להגיד את זה באן עדיין (שחר אני מת עלייך) הבחורה גדולה! היא לא מלאה מוצקה עם ישבן עסיסי, יש לה ישבן ענקי.
אני לא אוהב שדופות אני אוהב עגולות ונשיות כפי שעולה מהתיאורים שלכם, אבל שחר מעבר לזה.
אני אמרתי לה שאם היא יורדת 10 קילו היא כוסית אש! והיא אוטומטית תהפוך להיות הקבועה שלי.

עכשיו שחר- תנסי לנחש מי הבנאדם מאחורי הניק :)
חבר׳ה שבוע מלא כוסיות וסקס
[/QUOTE]

יקירי,
שמחה קודם כל לשמוע את דעתך המאוד אובייקטיבית, אבל, אם יש משהו שמצער אותי לשמוע זה שקיבלת את הרושם שכל אקט איתי הוא הצגה.
לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואני מודעת לגמרי שאני לא חלק מהכלל.

בכל סאשן/פגישה איתי, אני משתדלת לתת מעל המאה אחוז לסיפוק צרכי הפרטנר שלי לאותה שעה תוך כדי שאני מתרגשת ונהנית מהחוויה בעצמי.
- תתפלא אכן יש בחורות שנהנות מסקס בתשלום!

יכול להיות שבמקום לנסות להתחבר איתי אולי התעסקת יותר מידי באיתור מינוסים וביקורת (מי שמחפש - תמיד מוצא) והתקשת להאמין בנתינה האינסופית שלי למען המפגש.

לצערי אינני זוכרת מי אתה אך הבנתי שאנו עוד נפגש שוב, על אף הביקורת הלא מאוד חיובית שלך ובמקרה זה אשמח אם תניח למחשבות המתרוצצות בראשך במהלך המפגש ותהיה פתוח לקבל יותר ולהנות הרבה יותר.

שחר.
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

238
כוסיות הן overrated!
(ולאף "כוסית", אין את התחת הכי חזק בארץ!). Tongue

[QUOTE=תשוקה לנשים]לא יודע, אני מרגיש שאני חייב לתת את דעתי כי אני חושב שחברי הפורום מגזימים ומפריזים, או שאנשים פה פשוט בחיים לא היו עם כוסיות ולא יודעים להעריך. [/QUOTE]

קישקשתא2012-06-25 21:50:51
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”