כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 70 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

691
[QUOTE=superman1979]מסכים לגבי צילום התמונות,אך לא הבנתי את המשפט כולנו היינו עם בנות שהחלו בלומר "לא"(עד לכאן מסכים)
וסיימו בלצרוח לא,לא,לא..(אתה רומז למשהו)
צריך לתקן את המשפט ל כן כן כן..במיוחד שהבחורה בשיא האורגזמה
ולא בשיא הפחד!

[/QUOTE]

מקבל את התיקון, זו אכן הייתה כוונת המשורר....
הכל מכל כל....

692
טוב היום התחיל מיוחד, הגעתי לקניון פגשתי שחורה בת 25 שהלכה לחפש עבודה. פתחנו בשיחה 5 דק, היה קפואאאאא בחוץ איזה 10 מעלות, בין לבין שאלתי אותה אם קר לה, אמרה כן, נתתי לה הצעה להפשיר אותה, UNFREEZ, אמרה בכיף, בקיצור אנחנו הולכים לחדר מדרגות בקניון, , מלא עובדים מחוץ למדרגות חירום, העובדים קולטים שאנחנו רוצים להשתמש במדרגות חירום חחח ומציעים לנו דרך חלופית לרדת, אנחנו הולכים מהמקום מחכים שהם ילכו, ואחרי10 דק חוזרים, אני פותח תדלת חירום, יורדים למטה, על הקיר יש שם טביעות אצבע של חמסה של הבחורה מפעם קודמת שנגבה את הזרע על הקיר:), פתחתי תמכנס, היא ירדה למציצה חשופה, עשתה כמה תרגילים עם הלשון, והופ גמרתי לה בפהחיוך גדול , למרות מנת החלבונים שקיבלה, היא הייתה רעבה אז פירגנתי לה ב20 ראנד(10 שח) לאוכל.
קבענו למחר אותה שעה, לפחות בזכותי בחורה אחת הלילה בדרום אפריקה לא הולכת לישון על בטן ריקה.....

693
בלילה הלכתי למועדון שנקרא ROYAL PARCK יש שם כ 10 תאילנדיות מכוערותתתתתתתתת שמחזיקות מעצמם, חצי מהבנות חולות HIV, ולוקחות כדורים למחלה, בקיצור מקום מזעזע,לא להתקרב, מחירים 50 שח לזיון. בניגוד לסמט ששם המקום מנוהל עי לבנים אפריקאים שעושים להם בידת HIV לפחות אחת לחודש....
בבוקר נפגשתי בקניון עם הבת 25 ושוב הלכנו למדרגות מציצה גמירה בפה, והמחיר עלה ל25 שח:) מה שאומר , עם האוכל בא התאבון תרתי משמע.....
בערב הגעתי למסעדה סינית , הכרתי שם יהודיה עשירה חמודה , דיבור קטן ואנחנו יושבים בשולחן ביחד אוכלים נודלס חחח
משם הזמנתי את עצמי לכוס תה אצלה, הבחורה מופרעתתתתת שמנו אלטון גון ברקע, עשיתי לה ביד, היא התחילה להאנח בקול, ואז שכבנו כמו מטורפים, האמת שאחרי כל הפוטים השחורים זה היה פתאום מוזר לראות פוט לבן....
בקיצור דרום אפריקה הפכה להיות סוג של תאילנד בקטנה....
תמונות יש, נעלה אותם מחר

700
TAL באותה קלות כמו בתאילנד, לגבי השחורות, לגבי הלבנות, מתאמצים קצת יותר, אבל עצם העובדה שאתה תייר נותנת לך יתרון מסויים.... ב 99% מהמקרים שחורות או לבנות הן נתנו לי תטלפון להתקשרות.
SHAGUAR יש במזל טוב... אני בדרום אפריקה, הופך את כל העולם בניסיון להתגייס כלכלית להגיע לתאילנד ויש לי ילדה מנערת ליווי....
עשינו בדיקת אבהות לפני חודש וחצי, 900 שח נשלח לארהב ויצא שאני האבא, לוקח אחריות בהמשך...
כרגע אני במדינה זרה, והיא עובדת זרה , ככה שהיא לא בדיוק יכולה לתבוע אותי, אבל חלפה תקופה והיא דומה לי קופי , ככה שגם אם לא הרגשתי כלום בהתחלה , פתאום אתה רואה את עצמך בילד קטן, זה עושה משהו....
היום אני מקווה לנסוע לסמט המועדון, מרוב געגועי לתאילנד, נראה לי אני חוגג שם עם תאילנדית, אני אשתדל לצלם, אל תצפו לכוסית תאילנדית, לצערי אין פה כוסיות תאילנדיות , אם היא כוסית אמיתית עדיף לה להשאר בתאילנד ולמצוא מפרנס אוליגרך רוסי....
כמובן שאין מה להשוות בין הפוט הצר שיש לתאילנדיות ולבין הפוט האין סופי שיש לשחורות....

שחר סגל2012-06-17 19:11:17

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”