כ מדוע לא מוחקים מהמאגר חברים לא רשומים? - סקס אדיר

מדוע לא מוחקים מהמאגר חברים לא רשומים?

1
שלום לאדמין היקר. מה שלומך?

שאלתי: מדוע לא מוחקים מהמאגר חברים לא פעילים?

לצורך הדוגמה: היום, 19.6.12 פרסמתם שיש יום הולדת לחבר שכינויו kaka6666

ניתן לראות שאותו חבר לא גלש באתר מאז 2009.

אם כך, מדוע לא להוציא אותו לגמרי ממאגר החברים?

עדיף שיהיו פחות חברים רשומים, אבל לכל הפחות שהחברים הרשומים יראו פעילות מינימלית של להיכנס לאתר.

מה דעת כבודו?

בתודה מראש

בינו
בנימין הפטיש

3
כנראה שאני לא הבנתי את הפואנטה של מחיקת חברים....

מה זה יתרום לפורום אם יממחוקו חברי פורום שלא מתחברים הרבה מזמן/בכלל?!

תמיד יכול להווצר מצב שמישהו החליט לאחר תקופה להתחבר שוב לפורום ולדווח שוב,

תיאורטית אפילו אם זה אפשרי - אז מחיקת אותו משתמש רק תזיק.

* שאלה נוספת מתבקשת אם מוחקים חבר פורום מהמערכת - גם תגובותיו לדיונים נמחקות...?

Enigma2012-06-19 22:23:04

5
לפשטינקענע: טרחן הוא מי שצריך להיעזר בחברים כאן, כדי לערוך הודעות וכדי לנבור בפוסטים ישנים.

אתה זה שעושה את זה.

ולגופו של ענין: ישנם חברים שהושעו, ישנם חברים שהיו בפעילות אולי ב- 20 דק' הראשונות מאז שקיבלו את הסיסמא לאתר. אנשים כאלה שבמשך למעלה משנתיים ימים לא נכנסו לאתר, לדעתי צריך למחוק אותם.

ברור שהם גם לא כתבו תגובות ולא ביצעו שום פעילות של ממש מלבד קריאת פוסטים במשך 20 דק' או משהו דומה.

לכן הצעתי למחוק אותם.

לדעתי, יש הרבה מאוד חברים כאלה, הם אף פעם לא נכנסים בסיסמה שלהם, אין להם כל פעילות והכי מצחיק שעוד מאחלים להם כאן מזל טוב, בין השאר לאנשים שהושעו, לאנשים שנכנסו לכאן לפני 4 שנים ואני בטוח שהיום הם אפילו לא מסוגלים לשחזר את הסיסמה שלהם.
בנימין הפטיש

6
אחד מהדברים שאני חושב שבגללם לא כדאי למחוק מישהו מהפורום זה בגלל שלא יהיה מצב שמישהו אחר יוכל לתפוס ניק ישן ובכך להתחזות אליו,
וגם אני מאמין שכל אותם הודעות של המשתמשים שימחקו יהיה רשום בהם GUEST במקום השם האמיתי ובכך יהיה בלאגן בדיווחים ישנים.

מצד שני זה ינקה את המסד נתונים בצורה דרסטית.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”