כ אינגה ירוקת העין - באזור התחנה המרכזית - דף 5 - סקס אדיר

אינגה ירוקת העין - באזור התחנה המרכזית

42
יש טעות בלינק השני של התמונה אז.. הנה תיקון של התמונה השניה:

[QUOTE=לומברוזו] לגבי הקונדום הדק - מדובר ב- Fetherlite Ultima של Durex [/QUOTE]

לומברוזו הייתי בסופר פארם היום ולא מצאתי את הסוג הזה . ההכי קרוב שמצאתי זה ה: Fetherlite Ultimate

43
שלום אליהו

את הקופסא השלכתי ועל היחידות לא מצויין שמם, אבל מה שמצאת הוא המוצר הדק והנעים.
מחירו בערך 48 שקלים לחבילה של 12 יחידות.
ובנושא דומה : גיליתי תכשיר חיזוק "טבעי" שעובד מצויין (ונבדק פעמיים), ושמו במקומותינו power coffee , אותו ניתן להשיג בקלות יחסית בחנויות סקס, בעלות 40 ש"ח לשתי מנות. לסקפטיים התוהים כיצד תכשיר טבעי פועל, גיגול קצר יגלה את הסוד.

47
[QUOTE=קישקשתא] אליהו - כך נראית הקופסה: (קונדום מעולה).

[/QUOTE]

לומברזו וקישקשתא תודה רבה, דווקא את האולטרה אני חושב שראיתי בין האריזות...

פשוט חיפשתי את השם שרשמתם אז בפורום "ULTIMA"

בפעם הבאה אני יקנה את ULTRA :) שמוליק אמר לי למסור ד"ש לעוזרים.
eliaho2012-06-22 22:52:15

48
[QUOTE=משתמש כבד]

אזהרה מספר 3 לדיווח זה : אחרי שגמרתם ואתם רוצים להתלבש, בחדר מספר 3 יש כסא בצבע אדום !!!!!

אם בא לכם לשבור איזה גב/צלע/רגל תנסו לשבת עליו (מומלץ שוב ליחצני הפורום ) שתבינו הכסא שבור אי אפשר לשבת עליו הוא סתם ליופי !!!!!דפקתי התרסקות של החיים !!!!!!

לא לשבת על הכסאאאאאאאאאאאא!!!!
[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

49
הכיסא האדום משמש כמתלה לבגדים, מדף לחפצים וכדומה.
הוא גם חלק מהדקור העותומני של המבנה, ויש המספרים כי בחדר זה ממש זיין ג'אמל פשה את פאטימה ירוקת העין, בסגנון הטורקי כמובן, והוא זה ששבר את הכסא החדש בהלמות חלציו.
קוראי הפורום היקר שלנו ימנעו כמובן מישיבה עליו, אך מי שבא "מהרחוב" מסתכן בגופו, ומפני תיקון עולם אבקש שיחליפו אותו בכסא פשוט ויציב.
בשבוע הבא מתוכננים צילומים חדשים, כולל של הקעקוע הידוע. אם למי שהוא יש בקשות צילום ניתן להעלות אותן כאן, והן יעלו לאישור המצולמת היקרה.
בברכת בוקר טוב, לומברוזו

50

לומברוזו זה בשבילך ובשביל קקטוס ולכל המתעניינים האחרים :)

אתמול קניתי חבילה מסופר פארם ב 40 שקלים (אמור לעלות 50 אבל יש 20 אחוז הנחה בפארם.)

החבילה באה כ 12 יחידות, בממוצא זה יוצא 3.3 שקלים ליחידה דווקא שווה.

eliaho2012-06-29 13:18:11

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”