כ אזהרה - אריאל מהמסגר 66! - סקס אדיר

אזהרה - אריאל מהמסגר 66!

1
שלום חברים,
עכשיו חזרתי הביתה אחרי שהייתי אצל אריאל מהמסגר 66 והדבר הראשון שאני עושה זה לספר לכם שלא תיפלו אצלה.

התקשרתי למסגר 66 וענתה פקידה חמודה, סיפרה לי על אריאל, בת 22, חזה יפה, שיער חום דבש ושרות מעולה.
שמח על המציאה הלכתי אל אריאל, נכנסתי בדלת ופגשתי באריאל.
היא מחייכת אלי, מדברת יפה ומזמינה אותי לחדר. מספרת לי שחצי שעה 200 ארבעים דקות 250.
אנחנו מסכמים על 40 דקות + קצת מכות מצידה ב 300 ש"ח.
300 ש"ח מחליפים ידיים והיא מפנה אותי למקלחת. יאמר לזכותה שמהר מאוד חזרה לחדר, אבל פה נגמרים הזכויות.

איך שהיא מגיעה היא מספרת לי שהיא עושה משמרת כפולה ושהיא בדיוק עמדה לצאת להפסקה אבל היא שמעה שאני בא אז היא דוחה את ההפסקה.

אנחנו מתחילים והיא תוך 5 דקות מנסה לשלוח ידיים ולאונן לי ואני מזיז את היד שלה, היא מאוננת לי ואני זז, ככה עד שבסופו של דבר בצאתי את עצמי במקלחת אחרי רבע שעה מרגע שנכנסתי.

בזמן שאני במקלחת החצופה הזאת אומרת לי שהיא תקתקה אותי ( למען האמת אמרה שהיא מיהרה אותי ) כי רצתה לצאת להפסקה כי היא בעבודה מעשר בבוקר.

מצאתי את עצמי אחרי 25 דקות בחוץ אחרי 2 מקלחות ששילמתי על 40 דקות.

איך שאני יוצא אני שומע אותה אומרת לפקידה שמה ששילמתי זה עבור חצי שעה, אז אמרתי לפקידה ששילמתי עבור 40 דקות וקיבלתי פחות מחצי שעה ושאני רוצה 50 שקל בחזרה.

היא בקשה ממני ללכת לחדר המתנה ואריאל באה אלי ואומרת לי " מה השטויות האלה?" אמרתי לה שהיא תקתקה אותי כי היא רצתה לצאת להפסקה והיא אומרת לי: מה.... בכלל לא תקתקתי אותך....

בסוף אמרתי לה שאם היא לא רוצה שלא תחזיר את הכסף ושאתם תחליטו כבר אם לבוא אל התקתקנית הזאת.

חברים, הבחורה מתקתקת, לא יודעת לתת שרות.

הזהרו ממנה, חבל על הכסף.

שלכם

UMA2012-08-17 03:35:55

אזהרה - אריאל מהמסגר 66!

10
זה וגבעון זה שני המקומותה קבועים שלי, ככלל - יש להם תודעת שירות, והם לא מתקתקים, חבל שהם מכניסים מישהי כזאת, אני משתתף באכזבתך וצערך.
מעניין אם בגבעון היא מחזיקה באותו שם...
בכל מקרה - אלה שני מקומות שמשחקים הרבה על שירות טוב, ואני חושב שאם מישהו יפנה אותה בעדינות לדיון הזה, אריאל לא תישאר שם הרבה זמן...
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”