כ פליטים בדרום תל אביב - דף 6 - סקס אדיר

פליטים בדרום תל אביב

51
[QUOTE=momi25]

[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=superman1979]נכון לגמרי,אבל מה אפשר לעשות?
כתוצאה מדיכוי חברתי וביוקרטיה לא עניינית(אלי ישי),הם מפנים את תסכולם(לפחות האריתראים) לעבר בנות ישראל ואונסים אותם,שמעת על 3 סודנים שניסו לאנוס נערה בת 15 בגן העצמאות,חברים שלו אמרו לו היא רק בת 15 אז הוא בתגובה אמר אז נוכל לאנוס ילדה בת 15 ,ואני מציע לסרס אותו ואת כל מי שאונס לשלוח אותו חזרה לדרפורוכל מי שמנסה להסתנן לישראל לירות בו,או לפחות ליצור איזשהו כח הרתעה גם אם זה יעלה לו בחיים,מאז שהם באו הם ערערו את תחושת הבטחון הזעירה שהיית לנו וגרמו לנו לחיות בפחד,ולהרגיש לא בטוחים בארץ שלנו,לא הגיוני נכון
[/QUOTE]
אני לא בדיוק מאורה בפרטים על ניסיון האונס של אותם סודאנים. בכל מקרה ללא קשר, יש חוק במדינת ישראל שעל אונס נעצרים, נשפטים , ונכנסים לכלא ללא כל קשר למעמדו החוקי של מבצע העבירה. אני חושב שמאסר הוא עונש מרתיע מספיק. שאל את קצב. לגבי ההסתננויות עצמן, כשמדובר בטרור, יודעים במדינה הזאת לעמוד על הרגליים האחוריות ולנסות למנוע אותו. הכמות הגדולה יחסית של אילו המצליחים להסתנן מעידה יותר מכל כי הממשלה הנבחרת לא מייחסת חשיבות מספקת לעניין. משם זה מתחיל. גם להקים גדר מערכת כפי שקיים בגבול הצפוני זה סוג של פיתרון שצריך לשקול ללא כל קשר עקב ההתפתחויות האחרונות במצריים, ויפה שעה אחת קודם. הנקודה היא שהמחדל הזה הוא קודם כל בעקבות טיפול לוקה של הממשלה עצמה , ולכן לשם צריך למקד את פעולות המחאה ולא בפליטים עצמם. הבמינימום שכל אזרח צריך לעשות הוא להעניש אותה בבחירות הבאות לקלפי.
[/QUOTE]

אני מסכים לגמרי מסכים עם רימינג. (כן, יש גם ימים כאלה... נדירים...)אתה בטוח שאינך זקוק למדחום.
המחאה צריכה להיות מול הכנסת ולא מול בתיהם של המסתננים ומהגרי העבודה.
לא הם אשמים!
הם באו לפה בעידוד ממשלתם וגורמי אינטרסנטים כאלה ואחרים בתקווה לחיים טובים יותר.
את האצבע צריך להפנות לממשלה.
הממשלה היא זאת שנכשלה בכל הקשור למסתננים ומהגרי העבודה ויש לה חלק גדול במצב של היום.
אך לא רק היא כיוון שהנהירה (ההמונית) לכאן התחילה עוד בשנת 2005, לפניה היום ממשלות אריאל שרון ואהוד אולמרט.
בואו לא יזקוף את כל מה שרע רק לממשלתו של ביבי. (אני יודע שחלק מכם מבקשים את ראשו הרבה זמן)
רימינג, היות שאני יודע את מי אתה רוצה לראות בשלטון, אולי כדאי שתאמר לי כי אני לא ממש סגור עם עצמי על זה כרגע, ואני רציני. אני מעדיף את המצב הקיים. על זה אני סגור שלא. (כיוון שגם ככה זה היינו הך ואולי אף יותר גרוע) אני רואה שאתה מתחיל להחלים, דאגתי לרגע.

עם כל זאת, הממשלה היום מתחילה להתעורר מהתרדמת ואפילו מודה שטעתה. (עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא) טוב, ספין שנאה לא הלך אז מנסים להתמודד עכשיו על אמת.
היא מגבשת פתרונות ורואים תזוזה טקטונית במשרדי הממשלה בקשר לזרים. (למרות שעדיין נכנסים מסתננים)

חשוב לי רק לציין שבהפגנות נגד הזרים לא היתה 'שנאת זרים' (כפי שהתקשורת מבקשת להציג) אלא היתה מצוקה.
מצוקה שהדרדרה לאלימות והאלימות שהופעלה כלפי הזרים רק טישטשה את המסר שהם ביקשו להעביר.
אם באמת היתה שנאת זרים הם גם היו מוחים נגד השארותם של תאילנדים, הסינים וכ'ו... מומי, חלקנו גזענים , לא לגמרי דבילים. משהו הרי צריך לעשות את העבודה השחורה.
רק שיהיה ברור, אנחנו המדינה השלישית במערב בקליטת פליטים. (נתון שקצת לא מתיישב עם שנאת זרים) מהיכן הבאת את הנתון הזה? יש לך אסמכתא? ( אני רציני).
לא רק זאת, אנחנו בדרכינו להיות במקום הראשון. (רק כדי להבהיר: אני מדבר על פליטים ולא על מסתננים ומהגרי עבודה)
מי מנסה להוציא אותנו גזענים וכאנשים חשוכים?
רק אנשים שאטומים לעובדות ורואים רק מה שהם רוצים לראות. THE T WORD, THE T WORD
כן, כן , כן , כן
אני אומר זאת מכיוון ששמעתי אנשים התקשורת אאאאאאאאא, שהעיזו ואף השוו את התמונות מההפגנה ל- "ליל הבדולח". (שמעתי את שלמה שרף מתבטא כך ולא רק אותו) איש תקשורת רציני ללא ספק ויש דבר או שניים שהוא יכול ללמד אותנו איך להצליח להעפיל לטורנירי יורו או מונדיאל , יש לו ניסיון מצתבר ( כיהן בתפקיד יותר מכל מאמן אחר). האם שליימה קורא דא מארקר ועיתון הארץ, אולי YNET?

צריך להיות אידיוט, דביל ובור ועם הארץ
לפחות תן כבוד למקור : שאול רוזנפלד

(או פשוט זהבה גלאון, מתאים לה לעשות את השוואות האלה)

פוי , איחסה!!!! עוקרת ישראל!!!! אנחנו דנים באפריקאים פה, משהו יכול להפוך את הצלמית הזאת לבובת וודו ולנעוץ כמה סיכות, או לפחות איזה שמוק קטן לפה. בכל זאת זה פרום סקס.
צא קצת מהקיבעון מומי, לפחות שאול רוזנפלד ידע להלביש את זה במדויק דווקא על יוסי ביילין וירוב אופנהימר.קריצה
כדי לעשות השווה כל כך מרושעת ולא נכונה.
הינה כמה עובדות על "ליל הבדולח":

1) ליל הבדולח תוכנן היטב ולא היה כלל ספונטני. (היטלר וגבלס, ימח שמם וזכרם, רקחו את הפוגרום וליבו אותו. את השלב הביצוע הותירו בידי הימלר והיידריך, ימח שמם וזכרם)
2) הפוגרום התרחש בלילה שלפני ואחרי "ליל הבדולח" והתחיל עוד בעיר קאסל, הרציחות נמשכו עד סוף 1938.
3) "ליל הבדולח" היווה נקודת מפנה בכך שמאלימות מילולית, עברו הגרמנים לאלימות פיזית קשה בחסות החוק כנגד היהודים.
4) כ-8000 בתי עסק יהודים וכ-1500 בתי כנסת נהרסו והועלו באש.
5) בתיהם של יהודים הותקפו ורבים נפגעו.
6) 91 יהודים נרצחו, נאנסו, עברו התעללות ונשחטו (גופותיהם בותרו) בדם קר ברחובות מול עיניה הפקוחות של החוק.
7) בפעם הראשונה נשלחו כ-30,000 יהודים למחנות ריכוז בשל יהדותם. (מאות מתו במחנות אם בעבודה קשה ואם בירי סתמי)
8) ישנם גם מספר לא מבוטל של מעשי התאבדות של יהודים כתוצאה מהפוגרום.
9) יהודים גם נודו מן הכלכלה הגרמנית באמצעות צווים שהוציא המשטר הנאצי.
10) יהודים נאלצו לשלם קנסות גבוהים (גם על הנזקים בפוגרום וגם על רצח פום ראט) מה שהפיל את כלכלת יהדות גרמניה. (שלמעשה היוותה חלק מהשלמת האריזציה כלפי היהודים)
11) יהודים נאלצו גם לשלם מיסים שנקראו "היטל הפיצויים" או "קנס היהודים" עקב גרעונות המשטר הנאצי. (מישהו היה צריך לממן את המלחמות שלהם)
12) ילדים יהודים הוצאו מבתי ספר גרמניים.
13) על היהודים נאסר ליטול חלק בחיי התרבות של הגרמנים. (ביקורי תיאטרון, בתי קולנוע וכ'ו)
14) נוצרה הפרדה מוחלטת בין היהודים לבין האוכלוסיה הגרמנית.

אני כותב את כל זה ורק חוטף עצבים, הגיע הזמן שההשוואות מהסוגים הללו יעברו כבר מהעולם כי הם רק מוכיחות עד כמה החינוך פה בריצפה... (מילה מקופמן: "הכל פחחחחחחחחחחחח")
דרך אגב, התקשורת ניסתה לצייר את האדם שנפגע בהפגנה כפליט, מה שרחוק מהמציאות...
ראיינו את "הפליט" והוא חשף שמוצאו מחוף השנהב והגיע לפה לפני שנתיים כפליט, זאת אומרת ב-2010. (למי שתהה אז כן, אני זוכר)
בעבר אכן זכו אזרחי חוף השנהב להגנה קבוצתית אולם הדבר היה נכון עד שנת 2007, למעשה משנת 2007 הם אינם זכאים להגנה זאת כיוון שהאו"ם הכריז על המדינתם כמדינה בטוחה לשיבת אזרחיה.
ברור שכל מה שאמרתי פה לא מצדיק אלימות כלפיו וכלפי כל זר אחר, אני רק חושף את מצגות השווא שהתקשורת עושה.

מומי , שכשגלוח ראש באיזה חור נידח על הפלנטה " נמצא במצוקה זורק אבן על בית כנסת או חנות של יהודי וצועק יהודים לתאי הגזים מייד משתמשים במושגים כליל הבדולח באופן מטאפורי על מנת ליצור איזה שהוא אפקט תודעתי. להזכיר לך מי הלביש את רבין במדי אס אס? עוד דוגמה. קח בחשבון (גם אתה וגם שאול רוזנפלד) שהאנלוגיות הללו הן נחלת הכלל לא רק השמאל.

[/QUOTE]

רימינג מעשי2012-06-10 20:55:10

פליטים בדרום תל אביב

53
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]נכון לגמרי,אבל מה אפשר לעשות?
כתוצאה מדיכוי חברתי וביוקרטיה לא עניינית(אלי ישי),הם מפנים את תסכולם(לפחות האריתראים) לעבר בנות ישראל ואונסים אותם,שמעת על 3 סודנים שניסו לאנוס נערה בת 15 בגן העצמאות,חברים שלו אמרו לו היא רק בת 15 אז הוא בתגובה אמר אז נוכל לאנוס ילדה בת 15 ,ואני מציע לסרס אותו ואת כל מי שאונס לשלוח אותו חזרה לדרפורוכל מי שמנסה להסתנן לישראל לירות בו,או לפחות ליצור איזשהו כח הרתעה גם אם זה יעלה לו בחיים,מאז שהם באו הם ערערו את תחושת הבטחון הזעירה שהיית לנו וגרמו לנו לחיות בפחד,ולהרגיש לא בטוחים בארץ שלנו,לא הגיוני נכון

[/QUOTE]
אני לא בדיוק מאורה בפרטים על ניסיון האונס של אותם סודאנים. בכל מקרה ללא קשר, יש חוק במדינת ישראל שעל אונס נעצרים, נשפטים , ונכנסים לכלא ללא כל קשר למעמדו החוקי של מבצע העבירה. אני חושב שמאסר הוא עונש מרתיע מספיק. שאל את קצב. לגבי ההסתננויות עצמן, כשמדובר בטרור, יודעים במדינה הזאת לעמוד על הרגליים האחוריות ולנסות למנוע אותו. הכמות הגדולה יחסית של אילו המצליחים להסתנן מעידה יותר מכל כי הממשלה הנבחרת לא מייחסת חשיבות מספקת לעניין. משם זה מתחיל. גם להקים גדר מערכת כפי שקיים בגבול הצפוני זה סוג של פיתרון שצריך לשקול ללא כל קשר עקב ההתפתחויות האחרונות במצריים, ויפה שעה אחת קודם. הנקודה היא שהמחדל הזה הוא קודם כל בעקבות טיפול לוקה של הממשלה עצמה , ולכן לשם צריך למקד את פעולות המחאה ולא בפליטים עצמם. הבמינימום שכל אזרח צריך לעשות הוא להעניש אותה בבחירות הבאות לקלפי.
[/QUOTE]
הנה בבקשה יש חוק כמו שאתה אומר עוקפים אותו אתה רוצה להגיד לי.
לי זה לא משנה מי גר במדינת ישראל אריתראי ניגרים ועוד... הם צריכים קודם כל לציית לחוקים.
השאלה שלי היא למה ממקמים אותם דווקא בדרום תל אביב למה דווקא שם האם באר שבע ואילת לא מספיק קרוב אליהם?. שמעתי כמה סיפורים שהם מגיעים לתל אביב ויושנים בגני ילדים! בלילות אמאלה איזה פחדמבולבל

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

פליטים בדרום תל אביב

54
[QUOTE=yellow-horny]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]נכון לגמרי,אבל מה אפשר לעשות?

[/QUOTE]
[/QUOTE]
הנה בבקשה יש חוק כמו שאתה אומר עוקפים אותו אתה רוצה להגיד לי.
לי זה לא משנה מי גר במדינת ישראל אריתראי ניגרים ועוד... הם צריכים קודם כל לציית לחוקים.
השאלה שלי היא למה ממקמים אותם דווקא בדרום תל אביב למה דווקא שם האם באר שבע ואילת לא מספיק קרוב אליהם?. שמעתי כמה סיפורים שהם מגיעים לתל אביב ויושנים בגני ילדים! בלילות אמאלה איזה פחדמבולבל
[/QUOTE]

1. לא עוקפים אותו, מנסים לעשות זאת. כידוע לך עצרו את אותם אילו שניסו לאנוס , בדיוק כפי שהיו עוצרים אותך לו היית מנסה לעשות זאת וכפי שהכניסו נשיא לשעבר לכלא כשעשה זאת. זה צוין במדייק בקישוריות שקישקשתא העלה.
2. הם מגיעים קודם כל לת"א כי לשם מביאים אותם באוטובוסים לאחר שמכניסים אותם למעצר ורושמים אותם לפני כן. לממשלה שלך הפתרונים.

פליטים בדרום תל אביב

55
מומי, כמה הערות:
1. בחוף השנהב היתה מלחמת אזרחים עד אמצע 2011. כדאי שתדייק בעובדות.
2. בילבלת את הסדר עם הרבה ממה שכתבת על ליל-הבדולח, חלק גדול ממה שכתבת קרה גם קודם. מה שאפיין אותו והפך אותו לייחודי, מעבר לכמות חלונות הראווה השבורים של חנויות שבבעלות יהודים (שגרמה לרחובות הראשיים בערים בכל גרמניה להראות כאילו הם נוצצים מבדולח), היתה ההיקף. היקף שהביא את כל העולם להבין עד כמה כל גילויי השנאה הנאצים כלפי יהודים הם לא משהו "שולי", "שיעבור", וכולי. ההתייחסויות בתקשורת הישראלית להפגנת-השנאה בתואר הזה הן כמובן הפרזה אופיינית לתקשורת הישראלית, אבל יש בהן גרעין של אמת: אותו ערב הבהיר היטב לאיזה כיוונים החברה הישראלית גולשת ביחס שלה כלפי זרים מאפריקה ששוהים בישראל. כשאתה מחבר את זה לבקבוקי התבערה שהושלכו על בתי אפריקאים (ב-3 אירועים נפרדים), לאמירות על היותם סרטן, על כך שצריך לירות בהם, ועל כך שצריך לשחרר אסירים כדי לכלוא אותם, אתה בהחלט יכול להבין שהתובנות האלה של התקשורת אינן מנותקות מהמציאות.
3. הבחירה הישראלית להתחיל דווקא מגירושם של הדרום-סודאנים היא טמטום גדול, שרק מבהיר עד כמה הפוליטיקאים בישראל מוכנים לעשות אוואנטות כדי להראות כאילו הם עושים משהו, גם אם הם דופקים את האינטרס של המדינה עצמה. מכל מבקשי-המקלט, מכל המדינות באפריקה, אין מדינה שלישראל יש אינטרס גדול יותר להיות איתה ביחסים טובים מאשר דרום-סודאן.

פליטים בדרום תל אביב

56
[QUOTE=redone]מומי, כמה הערות:
2. בילבלת את הסדר עם הרבה ממה שכתבת על ליל-הבדולח, חלק גדול ממה שכתבת קרה גם קודם. מה שאפיין אותו והפך אותו לייחודי, מעבר לכמות חלונות הראווה השבורים של חנויות שבבעלות יהודים (שגרמה לרחובות הראשיים בערים בכל גרמניה להראות כאילו הם נוצצים מבדולח), היתה ההיקף. היקף שהביא את כל העולם להבין עד כמה כל גילויי השנאה הנאצים כלפי יהודים הם לא משהו "שולי", "שיעבור", וכולי. ההתייחסויות בתקשורת הישראלית להפגנת-השנאה בתואר הזה הן כמובן הפרזה אופיינית לתקשורת הישראלית, אבל יש בהן גרעין של אמת: אותו ערב הבהיר היטב לאיזה כיוונים החברה הישראלית גולשת ביחס שלה כלפי זרים מאפריקה ששוהים בישראל. כשאתה מחבר את זה לבקבוקי התבערה שהושלכו על בתי אפריקאים (ב-3 אירועים נפרדים), לאמירות על היותם סרטן, על כך שצריך לירות בהם, ועל כך שצריך לשחרר אסירים כדי לכלוא אותם, אתה בהחלט יכול להבין שהתובנות האלה של התקשורת אינן מנותקות מהמציאות.
3. הבחירה הישראלית להתחיל דווקא מגירושם של הדרום-סודאנים היא טמטום גדול, שרק מבהיר עד כמה הפוליטיקאים בישראל מוכנים לעשות אוואנטות כדי להראות כאילו הם עושים משהו, גם אם הם דופקים את האינטרס של המדינה עצמה. מכל מבקשי-המקלט, מכל המדינות באפריקה, אין מדינה שלישראל יש אינטרס גדול יותר להיות איתה ביחסים טובים מאשר דרום-סודאן.
[/QUOTE]

גדול על אלי ישי לחשוב מהיכן יגיע הנפט של מחר.
הוא רק יודע לבקש את עזרת השם.

פליטים בדרום תל אביב

57
[QUOTE=redone]מומי, כמה הערות:
לפני שאתה אומר לי לדייק בעובדות, אתה יכול להסביר לי בבקשה מה הקשר???
במדינות אפריקה תמיד יש מלחמות זה אומר שכל המדינות באפריקה לא בטוחות?
האו"ם קבע (לא אני) שהיא מדינה בטוחה. (יש קריטריונים מדויקים לשם כך)
הדברים נשענים על מרכז מחקר והמידע של הכנסת.
אז לפני שאתה אומר לי לדייק בעובדות, תבדוק אם שלך בכלל רלוונטיות.
העובדות שהבאתי על ליל הבדולח לא נכתבו בסדר כרונולוגי כלשהוא כך שלא בלבלתי שום דבר. (תרגיע)
לא באתי לציין את השתלשלות ליל הבדולח אלא את המקרים שקרו שם.
המילים שלך "היקף שהביא את כל העולם להבין עד כמה" מעוררות בי גיחוך כיוון שאף מדינה לא נקפה אצבע. (אף מדינה גם לא 'הזדעזעה' כפי שאתה מתאר)
העולם כבר ראה פוגרומים קשים ביהודים במרוצת ההיסטוריה... (ובאף אחד מהתקופות הוא לא היה "שולי")
כידוע לך עוד לפני ליל הבדולח היו פוגרומים שהיום קשים ובהיקפים גדולים. (פרעות קישינב (שהיו דומות ל-'ליל הבדולח'), פרעות "המאה השחורות", פרעות פטליורה וכ'ו. כמובן גם היו פוגרומים פה בארץ: מאורעות תרפ"ט ותרפ"א)
כל ועידה שקמה טיטאה את בעיית היהודים מתחת השטיח וגילגלה את האחריות.
גם שידעו על מחנות ריכוז והשמדה לאף מדינה זה לא הזיז ויש כאלו שאף "הגדילו ראש".
ידידי, מילותיך רחוקות מאוד מאוד מדפי ההיסטוריה.
תמשיך אבל להאמין שמישהו באמת הזדעזע אחרי ליל הבדולח...

לגבי המסתננים...
ממשלת ישראל וחלק גדול מאוד מאזרחיה לא אחראים לפיהם של כמה אנשים גזענים שבאו לתפוס קולות על גבם של האזרחים שחיים במצוקה יומיומית.
דבריהם לא משקפים את דעת הרוב ואף אחד לא רוצה לירות בהם ברחובות.
אתה יכול להגיד היום על כל פעולה אלימה (מילולית או פיזית) על רקע גזעני שהיא קשורה בשואה ובנאצים.
לא עושים זאת כיוון שמפחדים מהזילות שנוצרת עקב כך. (שזכרונה הולך ונשחק במוחותיהם של אנשים)
שאתה משווה בין שני דברים שהבדלים ביניהם הם מזרח ומערב, אתה חוטא לאמת ולהיסטוריה.
זה שיש דמיון (בדברים ספציפים בלבד) לא אומר שאפשר/מותר לנו עדיין לעשות השוואות. (על כל קו דמיון שתמצא אני מוכן להביא עשרה קווים שסותרים...)
ושוב, תחשוב מה שאתה רוצה, זאת זכותך.

[/QUOTE]
לישראל יש אינטרס לשמור על יחסים טובים עם כל המדינות.
סודאן בכללותה היא אי של חוסר יציבות.
זה מה שקורה שאתה מערבב נוצרים עם מוסלמים...

רק שיהיה ברור, אנחנו המדינה השלישית במערב בקליטת פליטים. (נתון שקצת לא מתיישב עם שנאת זרים) מהיכן הבאת את הנתון הזה? יש לך אסמכתא? ( אני רציני).

זה בשבילך רימינג. (שלא תגיד שאני לא אוהב אותך...)

לפי נתונים אלו תמצא שאנחנו במקום התשיעי בין המדינות המערביות שקולטות הכי הרבה פליטים.
הנתונים היו נכונים לשנת 2010 ואלו היום אנחנו ניצבים גאים במקום השלישי (בהערכה שעברנו את ה-60 אלף) כיוון שמניין הפליטים אצלנו רק עולה בקצב מסחרר מדי חודש באלפי אנשים.
רק כדי לדעת עד כמה אנחנו קרובים למדינה המערבית שנמצאת במקום הראשון, שבדיה, נסתכל בנתון הבא:
שבדיה קולטת כ-8.8 פליטים לאלף איש ואילו ישראל קולטת 7.7 פליטים לאלף איש. (שוב, בהערכה שעברנו את ה-60 אלף)

חשוב לי רק להגיד שאני לא צריך עיתונאי כזה או אחר כדי לכתוב על הנושאים הבוערים בעיני. (עם יד על הלב, לא שמעתי מעודי על העיתונאי שאול רוזנפלד)
קראתי את הטור שהבאת, ואני לא מצאתי דמיון למען האמת... (חוץ מהנושא כמובן)
גם אראל סג"ל (אחד מכמה וכמה עיתונאים שכתבו על הנושא) כתב על הנושא, למה אתה לא אומר ש'העתקתי' גם ממנו?
כבר אמרתי לך, יש אישור מיוחד ממני להגיד עלי כל מה שאתה רוצה. (אם אתה נוהג להעתיק מעיתון "הארץ", שמסביר לי כמה דברים, אני כבר סולח לךקריצה)

momi252012-06-12 03:03:52
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

פליטים בדרום תל אביב

59
[QUOTE=redone]
מה שאפיין אותו והפך אותו לייחודי, מעבר לכמות חלונות הראווה השבורים של חנויות שבבעלות יהודים (שגרמה לרחובות הראשיים בערים בכל גרמניה להראות כאילו הם נוצצים מבדולח), היתה ההיקף. היקף שהביא את כל העולם להבין עד כמה כל גילויי השנאה הנאצים כלפי יהודים הם לא משהו "שולי", "שיעבור", וכולי.
[/QUOTE]

ליל הבדולח היווה נקודת מפנה לא בגלל ה-'היקף' אלא בגלל היחס של השלטון הנאצי ליהודי גרמניה.
המילה 'היקף' לא קשורה כיוון שכבר היו פרעות ופוגרומים נגד יהודים שהיו אף גדולים יותר.
נקודת המפנה בליל הבדולח מתייחסת ליהודי גרמניה בלבד (שהשלטון נתן היתר לפגוע בהם) ולא היוותה נקודת מפנה גלובאלית שהאירה את עיני העולם. [שאם הדבר היה נכון אז מותם של יהודים במדינות אחרות (שלא נכבשו ע"י הנאצים) היה נחסך]
מאה וגם אלף יהודים מתים אף פעם לא באמת עשו אז רושם על העולם.
ההיסטוריה מוכנה לעלות על דוכן העדים ולהעיד בעצמה.

momi252012-06-12 06:14:28

פליטים בדרום תל אביב

60
קטטה המונית, 15 פצועים סודנים, כוחות גדולים של משטרה משתמשים בגז מדמיע כדי להדוף את המתפרעים, סודנים חשים בסכנת חיים, אוטובוסים מבריחים מסתננים באישון לילה פן יאונה להם רע..
מוכר? כנראה לא לחלק גדול ממכם.

כן, המקרה לא פתח מהדורות חדשות, לא דיברו על זה ברדיו והעיתונים לא דאגו למרוח את הכתבה בשער הראשון.
כל זה קרה, לצערם של מסתננים, בכפר מנדא...
אם הדבר הרי היה קורה בכל עיר יהודית, לא רק שהייתם שומעים את זה אלא היו ממשיכים לטפטף לכם תמונות משם, שולחים את מיטב הכתבים כדי לסקר אירוע חמור זה ועושים הכל כדי שהמקרה לא ירד מהר מסדר היום הציבורי.
אך אף גוף תקשורת לא הזדעזע ולא נשמעו זעקות כמו: "פוגרום", "ליל בדולח", "גזענות" ושאר ירקות...
הכל עבר חלק, תקשורת כמנהגה נוהגת...
הכל חלק מאותו תיאטרון האבסורד שהיא מנהלת בה היא קובעת (לפי השקפת עולמה) מה בעיניה יותר חשוב לקוראים/צופים ומה פחות.
כנראה שדינה של אלימות כלפי מסתננים בדרום תל אביב אינה אותו דין כמו אלימות כלפי מסתננים בכפר ערבי.
הרי בשביל התקשורת זה "עוד פעם הערבים עם השטויות שלהם"

עכשיו אתם שואלים את עצמכם מה לגבי אותם אנשים שיצאו להפגין כנגד האלימות במסתננים שהייתה בדרום תל-אביב?
מעניין אותם מה קורה שם?
הם בכלל יודעים איפה זה כפר מנדא?
למה שלא ילכו גם שם להפגין כנגד האלימות במסתננים?
אהה, לרגע שכחתי עם מי יש לי פה עסק...

לסיום, מצאו את ההבדלים בשתי סיקורי הכתבות של אתר וואלה...
זאת כתבה על האלימות כלפי המסתננים בדרום תל-אביב.

וזה 'המבזקון' שנתן אותו אתר על האלימות כלפי המסתננים בכפר מנדא.

ערכת הקאה תשלח לפותרים נכונה ואילו שלא הצליחו, תשלח ערכת מציאות...

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”