כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 29 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

281
[QUOTE=פטישחשמלי]
קיש הגיע הזמן שתחליף את חתימתך במשהו חיובי ...
הבנו שאתה לא מסמפט את שרון בלשון המעטה .
אולי חתימה כמו החיים יפים..או שיהיה לכם יום כתום ..או החום בוטל שותים קריסטל...
;-)))[/QUOTE]
פטיש - בוא נדייק:
זה היחצנים של קיסקה שאני לא סובל! Dead
(לא סובל יחצנים בכלל, אבל שני אלה...).

קישקשתא2012-07-09 09:20:33
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

282
Lavelle חוגג על התחת של שרון! Evil Smile

הפעם המפגש שלי עם שרון היה קצת לא שיגרתי. לא היה משחק תפקידים אבל היה הרבה מאוד אקשן שהתמקד ברובו בתחת של שרון.

הדיווח הוא לא לבעלי לב חלש... Censored ראו הוזהרתם! Evil Smile קריצה

הגעתי לשרון בשעת לילה מוקדמת. אלה השעות האהובות עליי... אין כמו זיון לילי עם שרון.

שרון פתחה לי את הדלת כשהיא לובשת שורט ג'ינס קצר שהדגיש היטב את ישבנה העגלגל וחולצה קייצית מגניבה ביותר. שתי נשיקות הדדיות על הלחי וחיבוק חם... והזין שלי נעמד דום!

עשינו כמה צעדים למסדרון והתחלנו למזמז זה את זו. שרון תפסה עם ידה את מפשעתי ואני התחלתי לפתוח את הכפתורים של המכנס שלה. במהרה המכנס נפל למטה, את החוטיני האדום ששרון לבשה הורדתי לברכיה. פתחתי מהר את מכנסיי ושלפתי את הזין הקשיח שלי. שרון ליטפה אותו טיפה ואז התכופפה אליו והעניקה לי מציצה חמה ורטובה. אחזתי בראשה ביד אחת וליטפתי את הכוס ואת הטוסיק החם שלה בידי השניה.

סובבתי את שרון לעבר הקיר, התיישבתי על ברכיי והתחלתי לאכול את התחת שלה ברעב גדול!

"טעים?" שאלה שרון וצחקקה... גררררר זה רק חירמן אותי עוד יותר! פצצה

אחרי כמה שניות שרון נשענה על הקיר ומרחה את חור התחת שלה בג'ל. באתי מאחוריה והכנסתי את הזין שלי לתחת הדורש שלה. הזין החליק כולו פנימה וצמרמורת של עונג עברה בגופי. עברה כבר תקופה דיי ארוכה מאז שזיינתי את שרון בתחת אבל זה משהו שאי אפשר לשכוח.

אחרי כשתי דקות של זיון, הוצאתי את הזין מהתחת החם של שרון וירדתי לברכיים. ליקקתי שוב את חור התחת שלה, שהפעם היה אפילו יותר חמים וטעים Tongue

אחרי הפתיחה המדהימה הזאת הלכנו לסלון. מדברים, צוחקים ומעבירים חוויות.

הבאתי איתי מיכל קצפת ושוקולד MERCY... כדי שהפגישה תהיה מתוקה וחגיגית Evil Smile

אחרי כמה דקות התחלנו להתמזמז שוב בסלון. מצצתי את פטמותיה של שרון, נישקתי את גופה והסנפתי את שיערה. שרון לקחה מהשוקולד ושמה אותו בין פלחי הישבן שלה, ככה שזה נראה כאילו השוקולד תקוע לה בתחת! גרררררררררר Tongue

ירדתי על הברכיים והתחלתי לאכול את השוקולד בביסים קטנים, עד שהשוקולד נגמר והגעתי לחור התחת שלה שהיה מרוח בשוקולד... ליקקתי וניקיתי את הטוסיק שלה מהשוקולד עם הלשון שלי בזמן ששרון צחקקה ואכלה שוקולד.

נשכבנו על המיטה. שרון רכנה מעליי ומצצה לי את הזין בפוזה סקסית בטירוף! ליטפתי את גופה ואת שיערה, לא שוכח גם להעביר אצבעות על שני חוריה המתוקים.

אחרי כמה דקות שרון התיישבה עליי והכניסה את הזין שלי לתחת שלה. שמנו מולנו מראה ככה שיכולתי לראות איך הזין שלי נכנס ויוצא מהתחת החצוף שלה! חיבקתי אותה ונהנתי מכל רגע.

בהמשך שרון הסתובבה והמשיכה לרכוב עליי אנאלית כשהיא עם גבה אליי... המחזה מרהיב ומחרפן!

לקחנו הפסקה קטנה מהזיון. שרון נשכבה על הגב וצללתי במהרה לכוס הורדרד והמתוק שלה. ירדתי לה בשקיקה במשך כמה דקות עד שהיא התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה. במהרה חיוך ענק הופיע על פניה היפות, פשוט לא יכולתי להסיר ממנה את העיניים... אחחח כמה שעיניה זרחו מאושר! חיוך גדול

אחרי מנוחה קלה עברנו ל -69. שרון מצצה לי את הזין ואני ליקקתי את חוריה הטעימים ודחפתי לה אצבע לתחת. בפנים כ"כ חם ונעים... אין דברים כאלה! Star

לאחר כמה דקות שרון שוב התיישבה עליי עם הפנים אליי והפעם רכבה על הזין שלי עם הכוס הרטוב שלה. היא נשכה אותי בצוואר ובאוזניים ועשתה הכל כדי לגרום לי לצעוק צחוק

הקפצתי אותה על הזין שלי, הסנפתי את צווארה, חיבקתי אותה ודחפתי לה אצבע לתחת חיוך גדול

התהפכנו והמשכתי לזיין את שרון בתחת במיסיונרית.

שרון תפסה את התחת שלי והתחילה לסטור לי עליו, ממריצה אותי להגביר את הקצב... באיזשהו שלב כמעט ואיבדתי שליטה והגעתי לנקודת האל חזור (החיכוך בחור האחורי של שרון במיסיונרית זה משהו מטמטם!) אבל עצרתי את עצמי בזמן ועברנו לדוגי.

זיינתי את שרון כמה דקות בתחת, ואז עברתי לכוס וחזרתי שוב לתחת... הייתי כבר כזה חם שהשפרצתי כמו מטורף בתחת שלה! נשארתי בתחת של שרון איזה דקה עד שנרגעתי ונשכבתי לידה כשאני מתעופף ברקיע העשירי Tongue חיוך גדול Star

אחרי מנוחה קלה למסג' וצחוקים, עברנו למנה העיקרית! Evil Smile

לקחנו את מיכל הקצפת והתיישבנו על המיטה. שרון התיישבה בדוגי והכניסה את הפיה של המיכל לתחת ואני לחצתי על המיכל. הקצפת עשתה את דרכה עמוק לתחת של שרון ושאריות הקצפת שלא נכנסו לה לתחת התפזרו על התחת, על הכוס שלה ועל הסדין מתחתיה צחוק

חיוך זדוני הופיע על פניי Evil Smile נשכבתי עם הראש מתחת לתחת של שרון וחיכיתי למנה הראשונה. חיכיתי בשקיקה ששרון תחרבן לי לפה את הקצפת! שרון עשתה מאמצים אבל הקצפת פשוט לא יצאה. פאק! אמרתי לעצמי ולא הבנתי מה קורה פה?!

ניסיון שני... שרון מכניסה את הפיה לתחת שלה ואני שופך לה כמות יפה של קצפת לתוך התחת. נשכב מתחתיה, פותח פה גדול ורואה איך שרון משחקת עם פי הטבעת שלה, מתאמצת לתת לי את מנת הקצפת שאני כ"כ משתוקק לה, אבל שוב הקצפת לא יוצאת מבולבל

פאק מה זה זה? חשבתי לעצמי... התחת שלה בלע את כל הקצפת ולא היה מוכן להחזיר צחוק

מסתבר שהתחת של שרון לא פחות רעב מהכוס שלה צחוק קריצה

שוב שפכתי קצפת לתוך התחת שלה והפעם שרון גם דחפה את שאריות הקצפת לתחת שלה עם האצבעות... הסיטואציה הייתה מצחיקה והזויה בו זמנית... והבלאגן חגג! כל התחת של שרון והמיטה היו מלאים בקצפת... אז הגיע הזמן שגם אני אקבל את המנה שמגיעה לי לא? קריצה

נשכבתי שוב מתחת לתחת של שרון ופתחתי פה גדול. שרון עשתה מאמצים וסוף סוף הקצפת פרצה מהתחת שלה! הקצפת הקרה התחממה טוב טוב בתחת החם של שרון וקיבלתי בפה שפריץ של קצפת נוזלית... יאמיייייייי יאמיייייייי !!!! Tongue

השפריצים מהתחת שלה באו בהפסקות קטנות ואני חייב לציין שגם הצליל של הקצפת יוצאת מהתחת של שרון חירמן אותי בטירוף! צחוק

במהרה גם האף וגם העין שלי ספגו קצפת... הראייה שלי הייתה מטושטשת אבל זה לא הפריע לי ללקק עם הלשון את שאריות הקצפת שיצאו מהתחת של שרון גרררררררררר Tongue

המיטה נראתה כמו שדה קרב, לא הפסקנו להתפקע מצחוק. קמנו מהמיטה והלכנו למקלחת לשטוף את עצמינו.

אחרי שהיינו נקיים חזרנו למיטה ושרון התיישבה עליי ב-69. לא יכולנו להרגע ממה שעוללנו לפני כמה דקות ותהינו כמה קצפת עוד נשארה בתחת של שרון? שרון דחפה אצבע לתחת לבדיקה ולשמחתי קצפת לבנה ונוזלית זרמה לה מהתחת ישר לפה שלי... גררררררררר Tongue

המשכנו לקשקש תוך כדי שאני מלקק לשרון את הכוס ואת התחת והיא מוצצת לי את הזין.

ואז שרון אומרת לי לפתע... שהיא גם ככה הולכת לנקות את התחת שלה מהקצפת ואם בא לי היא תשפריץ לי מים מהתחת שלה לתוך הפה שלי!

WTF!!! אמרתי לעצמי... רגע רגע תני לי לחשוב שניה... ברווווווווווווווווור שבא לי! חחח איזו שאלה??? Tongue Tongue Tongue

שרון משפריצה לי בפה מים מהתחת שלה? לא זה בטח חלום! Wacko צחוק

התחרמנתי כבר בטירוף מכל הדיבורים על התחת וכמעט השפרצתי לשרון בפה בלי כוונה... פאק יותר מידי השפרצות בפגישה הזאת צחוק

אחרי כמה דקות שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה Tongue

אחרי הזיון שרון התיישבה בדוגי באלכסון מול המראה והתחילה למצוץ לי בשקיקה.

פעם ראשונה שיוצא לי לצפות בתחת של שרון בפוזה האלכסונית הזאת.... WOW זה משהו מטמטם! Tongue

לא יודע כמה זמן עבר אבל השפרצתי כמו מטורף לפה של שרון... אחחחח זאת הייתה חתיכת גמירה! Tongue

שרון פתחה פה גדול, הראתה לי את הנוזל הלבן שלי שוחה בפיה ואמרה: "אוינק אוינק" צחוק

אחרי שצחקנו כהוגן הלכנו למקלחת. התיישבתי במקלחת... ושרון מילאה את התחת שלה במים. במהרה היא התכופפה עם ישבנה מעליי וזרם חזק של מים פרץ לה מהחור של התחת!!! Tongue

הייתי די מופתע מהעוצמה של הזרם... זה היה פשוט מדהים! Star Star Star

המים נכנסו לי גם לאף וחשבתי שאני עוד שניה טובע צחוק

כל הפנים והגוף שלי נהיו רטובים... כמובן שבלעתי הרבה מהמים שהיו די מתוקים, כנראה משאריות הקצפת שיצאה ביחד עם המים מוחא כפייה Tongue Cool

בזה הסתיים הערב המטורף שלנו! Tongue

אני חושב שאי אפשר לחגוג על/עם התחת של שרון יותר ממה שחגגתי איתו הפעם צחוק קריצה

אחחח שרונוש תודה שהגשמת לי את הפנטזיה של לאכול קצפת מהתחת שלך! Tongue

שיחקת אותה כשהצעת לי לשתות מים מהתחת שלך! זה היה סופר מגניב Star מוחא כפייה

את בטח כבר יודעת אבל אחזור על זה שוב... חולה לך על התחת!!! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:37:09
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

284
[QUOTE=רימינג מעשי]

ריטואל הליקוקים הסכריני הזה הולך להיות קבוע בינכם בובאר את פקושה,
או ששניכם עומדים לפרוש לאיזה כפר צרפתי נידח אותו יעד אתכם פלובר....

דרך אגב, בניגוד להצהרה אותה הפלצת עם חזרתך, פקושה יקר, לא למדת כלום בזמן השהות באי הגלות. פשוט הגדלת את האותיות והדגשת בצהוב בולט יותר את המסר שבתחתית הניק שלך. חתיכת יחצ"ן דוחה ומגעיל.

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

287
[QUOTE=Scouter]

מישהו יכול להסביר לי מה גורם לבן אדם ליחצן ככה ?
כסף ?
שרות חינם ?
או שאולי שרון עצמה מתחזה ליחצנים ומקדמת את עצמה ?
[/QUOTE]
זאת שאלה שאנו מתחבטים בה שנים... מבולבל
לאלוהי הדודלים פתרונים... מבולבל

קישקשתא2012-07-12 11:26:21

288
[QUOTE=Lavelle] ... ושרון מילאה את התחת שלה במים. במהרה היא התכופפה עם ישבנה מעליי וזרם חזק של מים פרץ לה מהחור של התחת!!!...המים נכנסו לי גם לאף ... כמובן שבלעתי הרבה מהמים שהיו די מתוקים ... [/QUOTE]
זה הזכיר לי את האמירה האלמותית של הגשש "תן לי להחליט מה מגעיל לי ומה מגדיל לי"

289
אחרי הפגישה הקודמת עלה לי בראש עוד רעיון סוטה במיוחד... ועל זה בהמשך... Evil Smile

אני חייב לספר קודם על מה שקרה במטבח זמן קצר אחרי שנפגשתי עם שרון. בעודנו מקשקשים לנו במטבח, שרון ראתה לפתע תיקן ענקי יושב לו בכיף ונועץ בנו עיניים. התגובה שלה הרגה אותי מצחוק! וזה רק נהייה יותר מצחיק כשהתיקן התחיל לנוס על נפשו מהמטאטא של שרון צחוק

אני ניסיתי לתפוס אותו עם מגבונים אבל הניסיון הראשון לא צלח והתיקן ברח מתחת למכונת הכביסה, שרון כמעט הרגה אותי מהפחד שתצטרך להיות איתו בלילה צחוק

בהמשך שרון כבר ריססה מתחח למכונת הכביסה עם סנט מוריץ מה שגרם לתיקן להיות מסטול ובמהרה תפסתי אותו כבר בלי הרבה בעיות. שרון המשיכה לקפץ ונרגעה רק אחרי שהבינה שהתיקן כבר לא יטריד אותה בלילה צחוק קריצה

ללא ספק אחד הקטעים המצחיקים צחוק

Lavelle מגיע אל המטפלת הטנטרית שרון Evil Smile

חברי הטוב המליץ לי על טיפול אצל המטפלת הטנטרית שרון. הוא אמר לי שאני לא אצטער ואודה לו אח"כ.

הגעתי אל ביתה של המטפלת הטנטרית שרון בשעות הערב. היא פגשה אותי עם חיבוק ונשיקה על הלחי.

שרון הייתה לבושה בחצאית מיני וגופיה צמודה, שיערה הברונטי גלש על כתפיה והיא הייתה ממש יפייפיה בפנים. פשששש איזה כוסית אמרתי לעצמי... ומה זה התחת העגלגל הזה! Tongue

"אדוני, הגעת אליי בגלל שאתה סובל מאין אונות? מקבל רגליים קרות באמצע האקט המיני?" שאלה שרון והביטה בי בשובבות.

"הממממ תשמעי... לא בדיוק, באתי סתם ככה כדי לבדוק במה מדובר... חבר שלי המליץ לי על הטיפול אצלך" אמרתי לה בעודי מלטף את גופה.

"כולם אומרים ככה... אל תדאג אני אטפל בך כמו שצריך" חיוך גדול אמרה שרון וביקשה ממני להוריד מכנסיים.

במהרה הורדתי את המכנסיים ואת התחתונים. שרון הביטה בעניין רב בזין שלי וציינה שהוא לא כ"כ עומד ונראה כמו ספגטי צחוק (חחח שרון הרגת אותי צחוק)

שרון אמרה לי לא לדאוג ושהיא תדריך אותי בהכל קריצה

עמדנו צמודים זה לזו. שרון ליטפה לי את הזין ואת הביצים ואני מזמזתי אותה בכל חלקי גופה. שיחקתי עם שיערה, נישקתי את צווארה, ליטפתי את ישבנה ומיששתי את הציצים שלה חיוך גדול

הזין שלי נעמד תוך שניות ונהיה קשיח כמו בול עץ. חה חה חה אי אפשר היה שלא לראות את ההפתעה על פניה של שרון שבטח חשבה שהגיע אליה איזה אימפוטנט ומהר מאוד הבינה שיש לה עסק עם חרמן שמת לפרק לה ת'צורה! Evil Smile

בעודנו ממשיכים להתלטף ולהתמזמז שאלתי את שרון האם הזין שלי לא אמור להיכנס לאנשהו?

שרון צחקקה ושיחקה אותה קשה להשגה. היא תפסה כוס מים והכניסה את הזין שלי לתוך הכוס עם המים הקרים צחוק
עכשיו אפשר היה להתקדם הלאה... שרון התכופפה בסקסיות והתחילה למצוץ לי את הזין הקשיח שלי. המציצה שלה הייתה חמה ורטובה והלשון שלה עשתה קסמים! Tongue

מאוד נהנתי לקבל מציצה מהסקסית הזאת ולשחק עם השיער השופע שלה.

שרון שהבינה שאני מת כבר להתקדם לסקס פרוע, אמרה לי להאט את הקצב ושעכשיו אני צריך להפשיט אותה לאט לאט ולהתחרמן מהגוף הסקסי שלה. הרי זאת טנטרה צחוק

הורדתי את החצאית שלה לאט לאט... רואה את החוטיני האדום שלה נגלה לנגד עיניי... ישבנה כה עסיסי. החוטיני האדום חצה בצורה מושלמת את ישבנה ונישקתי אותו בהנאה גדולה!

נעמדתי על רגליי ונצמדתי אל ישבנה של שרון עם הזין הקשיח שלי. היא ביקשה שאני אוריד את הגופיה שלה, וכך עשיתי. מתחת לגופיה שרון לבשה חזיה לבנה. מזמזתי טיפה את שדיה ואז הורדתי את החזיה שלה. אחחחח השדיים שלה היו כאלה חמים! Tongue

"השדיים שלי חמים עלייך בטירוף!" אמרה שרון בקול סקסי ושנינו התפקענו מצחוק צחוק

שרון קשרה את הצוואר שלי לצוואר שלה עם החזייה וככה עמדנו צמודים זה לזו. התחרמנתי ממנה בטירוף ונישקתי את צווארה, הכנסתי את ידי לתחתוניה וליטפתי את הכוס החלק והחם שלה.

שרון שחררה אותי מהחזייה והתחלתי לטרוף את שדיה... מצצתי את פטמותיה המתוקות בשקיקה ושיחקתי בשיערה גררררררר Tongue

אחרי שהורדתי את תחתוניה של שרון והתחלתי להפליק לה על הטוסיק הדורש שלה, שרון אמרה שיש לה בשבילי משקה שיטפל בכל הבעיות שלי.

"יש לי בשבילך משקה הומאופתי, בוא אחריי למקלחת..." אמרה שרון וצחקקה.

הלכתי אחריה והמשכתי להפליק לה על הטוסיק החצוף והמקפץ שלה Evil Smile

כשהגענו למקלחת להפתעתי הרבה (כן מה זה הפתעה קריצה) שרון הביאה כוס עם חלב מהמטבח.

חלב תנובה 3% 1 ליטר

שרון ביקשה ממני לשכב במקלחת ואמרה שבקרוב אני אקבל את המשקה שלי.

טוב ברור שלא שתיתי את החלב מהכוס אלא שתיתי אותו מהתחת של שרון! Tongue צחוק

שרון מילאה את התחת שלה בחלב והתיישבה מעליי בפוזה סקסית. פתחתי פה גדול וחיכיתי בשקיקה למשקה!

היא התחילה לשחק עם חור התחת שלה, מתאמצת להוציא את החלב מהתחת שלה, אבל החלב לא יצא צחוק

(כמו עם הקצפת התחת של שרון בלע את החלב Shocked צחוק חחח שרון גם הייתה חייבת לפתע להשתין... שכבתי מתחתיה והתבוננתי בהנאה איך הפיפי הצהוב פורץ מהכוס שלה... חחחח אין דברים כאלה צחוק Tongue)

שרון אמרה לי לא לדאוג ושאני כבר אקבל את המשקה שלי. היא מילאה את התחת שלה בעוד מנה של חלב והתיישבה מעליי בפוזה סקסית. אחרי כמה שניות זרם חזק של חלב לבן פרץ לה מהתחת היישר לפה שלי! הפה שלי התמלא בחלב עד אפס מקום, אפילו הלחיים שלי התנפחו צחוק

גרגרתי את החלב בפה בהנאה ואז בלעתי את החלב הטעים, יאמי יאמי! Tongue

שרון התפוצצה מצחוק ובהמשך הביאה לי עוד מנה של חלב ישירות מהטוסיק החם שלה Tongue

(אח"כ קיבלתי עוד מנה של חלב עם מים, אחרי ששרון החליטה לשטוף את התחת שלה משאריות החלב שלא ממש רצה לצאת החוצה צחוק)

מאוד נהנתי מהטיפול המיוחד ששרון העניקה לי עם החלב. אחרי שעשינו מקלחת משותפת חזרנו לסלון ושרון התחילה למצוץ לי את הזין בעמידה כשהיא בפוזה סקסית. ליטפתי את ישבנה ואת שיערה והתענגתי מכל שניה חיוך גדול

שרון נשכבה על המיטה וביקשה ירידה... צללתי אל הכוס הורדרד והמתוק שלה. ליקקתי לה במרץ את הכוס עד ששרון התחילה לרעוד ולהתנשף. היא גמרה והביטה בי כשעיניה זורחות וחיוך מדהים מרוח על פניה חיוך גדול

"ווואאוווו אתה אחלה ירדן!" Tongue אמרה שרון והביטה בי בשובבות.

"טוב אז בזה הסתיים הטיפול שלנו ואתה מוזמן לחזור מחר" אמרה שרון והמשיכה לחייך לעברי.

"את בטוחה שהטיפול הסתיים?" קריצה שאלתי אותה וקרצתי לה.

"אפשר סתם להזדיין!" צחוק אמרה שרון והתחלנו להתפקע מצחוק.

להפתעתי שרון לא הייתה כזאת קלה להשגה והמשיכה לטעון שפה לא מזדיינים וזה טיפול ללא סקס. היא קראה לי סוטה והתחילה לסתור לי בפנים עם כפות רגליה. ניסיתי לנשוך אותה באצבעות הרגליים ורק חטפתי עוד ועוד סטירות. שרון התחרפנה לגמרי ותפסה לי עם אצבעות כף רגלה האחת את האף ובאצבעות כף רגלה השניה את השפתיים שלי צחוק

אחרי ששרון סיימה לחגוג על הפנים שלי עם כפות רגליה עברנו ל-69 והתחלנו לענג זה את זו. שרון מצצה לי בשקט עד שהתחלתי לסטור על ישבנה, מיד חטפתי סטירות מצלצלות בפנים ונשיכות חזקות בגוף צחוק המשכתי לאכול את הכוס והטוסיק של שרון בזמן שהיא מצצה את הביצים שלי ונשכה אותי מידי פעם בגוף.

שרון התיישבה על הזין שלי והייתי פשוט בעננים! היא הביטה בי בממזריות וירדה עם הפנים למטה. היא נשכה אותי בפטמה מה שגרם לי בהתחלה לצחוק ובהמשך לצעוק צחוק

אחרי שטיפלה בפטמה אחת היא עברה לפטמה השניה והמשיכה לנשוך אותי בפטמה עם שיניה החדות, אחחחח אין דברים כאלה! Tongue

תוך כדי הזיון שרון נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. זיינתי אותה במרץ בכוס תוך כדי שהיא נושפת לי באוזניים ועושה קולות מפחידים צחוק

באיזשהו שלב התחלתי לצעוק ולדבר שטויות אז שרון שמה לי כרית על הפנים צחוק

(שרון בלי חניקות! צחוק קריצה)

אחרי שהשתוללנו כהוגן ברכיבה, שרון נשענה על השידה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס. שרון התחילה לגנוח והרגה אותי מצחוק צחוק

אחחחח הטוסיק המקפץ של שרון בזיון בעמידה זה משהו מטמטם!

תוך כדי שהזין שלי בכוס של שרון, היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בהנאה בכוס החם והרטוב שלה גררררררר Tongue

עברנו לכפיות לוהטות ושרון התחילה לסטור לי על התחת כדי שאני אתן גז ואגביר את הקצב עוד יותר חיוך גדול

עברנו למיסיונרית, התחלתי לזיין את שרון בקצב בינוני אבל שרון דרשה זיון פרוע. היא תפסה את החוטיני האדום שלה שהיה על צווארי והתחילה לצעוק לי: "קדימה שור תהיה עצבני!" צחוק

זיינתי את שרון כהוגן בכוס הדורש שלה עד שהיא בעטה אותי החוצה צחוק חחחח רציתי לבדוק מה היא תעשה במצב שאני לא נענה לה וממשיך Evil Smile

לא רק ששרון בעטה אותי החוצה, היא גם תפסה עם רגליה מסביב לצווארי והפכה אותי על הגב כדי להעניש אותי בזיון פנים איכותי! (חחח שרון רקדה עם ישבנה על הלחי שלי צחוק)

אחרי ששרון קמה ממני היא התיישבה על ארבע והתחלתי לזיין אותה במרץ בדוגי חיוך גדול

בהמשך שרון נשכבה על הבטן והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס החם שלה עד שגמרתי בחוזקה והייתי פשוט ברקיע השביעי! Tongue

שרון הודיעה לי שהטיפול הטנטרי שלי הסתיים בהצלחה ועכשיו חיי המין שלי ישתפרו פלאים! חיוך גדול

חיבקתי את שרון בחום והודיתי לה על הכל! חיוך גדול אצבע למעלה Star

הבטחתי למטפלת שרון שאני אחזור לעוד כמה טיפולים אצלה, אבל משום מה זה ברח לי מהראש!

אז יום אחד כשישנתי במיטתי שרון התגנבה לביתי והעירה אותי עם ישבנה החשוף! Tongue

שרון מאוד כעסה שהברזתי מהטיפול שלה ואמרה שהיא תטפל בי עכשיו צחוק

אמרתי לה שהיא מוזמנת לא רק לטפל בי אלא גם להעניש אותי כרצונה Star

הטיפול המדהים הסתיים במציצות וליקוקים הדדיים ב-69, בזיון טרמפולינה מדהים ולסיום השפרצתי לשרון בפה את ה"חלב" שלי אחרי מציצה מענגת במיוחד! Tongue

שרון לא שכחה לי איזה סוטה הייתי קודם לכן ואמרה בפה מלא: "שותה חלב מהתחת!" צחוק צחוק צחוק

חחחחחח התפקענו מצחוק! צחוק אצבע למעלה מוחא כפייה

סוף

אחחחח שרונוש היה מטורף לגמרי!!! Tongue

מאוד נהנתי לשתות חלב מהתחת החצוף שלך! Evil Smile Tongue

אין דברים כאלה... חולה עלייך! Tongue

היה אששששש! Tongue Star חיוך גדול אצבע למעלה

Heart Hug

Lavelle

290
Lavelle קופץ לביקור
אצל האחות שרון
Evil Smile

לא מזמן נרשמתי לחדר כושר
חדש. כמו כולם התבקשתי להביא אישור רפואי מרופא.

כבר לא יכולתי לחכות כדי
להתחיל להתאמן, ובמהרה קבעתי תור אצל הרופא.

בשעה שנקבעה נכנסתי
למרפאה ודפקתי על הדלת של הרופא... הממממ רופא? כשנכנסתי לחדר גיליתי מולי בחורה
צעירה כוסית בטירוף! היא לבשה שמלת מיני סקסית צמודה בצבע פוקסיה שהדגישה היטב את
גופה המושלם ואת חמוקיה. הברונטית הציגה את עצמה בתור האחות
שרון

חיוכה פשוט המיס אותי
בזמן שמבטה הסקסי חדר לעיניי.

הצגתי את עצמי בפניה,
ואחרי שהבטנו זה בזו עוד כמה שניות האחות שרון ביקשה ממני את הכרטיס המגנטי שלי.
אחרי שהעבירה את הכרטיס המגנטי שלי היא רכנה על השולחן לעבר מסך המחשב. אחחחח איזה
תחת משגע יש לה! באותם רגעים רציתי פשוט לחפון את התחת שלה גרררררר Tongue

"על מה אתה מתלונן?"
שאלה האחות שרון.

"אני רוצה אישור רפואי
לחדר כושר!" חיוך גדול אמרתי לה
בשמחה.

"רגע... תן לי לבדוק פה
משהו... הממממ... לא מצטערת אני לא יכולה לתת לך אישור לחדר כושר! כתוב בכרטיס שלך
שיש לך: לחץ דם גבוה, פעימות לב מואצות, דופק שקופץ ללא שליטה... תראה כמה בעיות
יש לך פה!!!" אמרה האחות שרון.

שאלתי את האחות שרון מה
עושים בנידון, והיא אמרה שהיא תצטרך לעשות לי בדיקות יסודיות לכל הבעיות שמהן אני
סובל.

"האחות שרון בואי נתחיל
בבדיקות! אני מת כבר לקבל את האישור הרפואי ולהתחיל להתאמן!" Tongue
אמרתי לה בהתלהבות.

"OK אז בתור התחלה תכנס
לי מתחת לחצאית!" אמרה האחות שרון ונשענה על המיטה...

חשבתי לרגע שאני חולם או
שלא שמעתי את האחות שרון כמו שצריך, אבל היא חזרה על זה שוב ודחפה אותי עם ידה מתחת
לשמלה שלה.

ירדתי על הברכיים...
הרמתי את השמלה שלה למעלה והסנפתי את התחת שלה ביחד עם החוטיני
השחור.

"רגע את בטוחה ש...?"
התחלתי להגיד כשלפתע האחות שרון תפסה לי בשיערות שלי והחטיפה לי סטירה מצלצלת בלחי,
ולפני שהבנתי מה קורה חטפתי עוד אחת בלחי השנייה צחוק

לא נשארתי חייב וסטרתי על
ישבנה של האחות שרון... מה שהתברר כטעות נוראית כי מיד חטפתי עוד כמה סטירות הרבה יותר חזקות בלחיים! Tongue
צחוק

הזזתי את החוטיני של
האחות שרון הצידה והתחלתי ללקק את התחת שלה בשקיקה וברעב גדול... אחחח הטעם משגע!
Tongue

האחות שרון תפסה את היד
שלי כדי לבדוק לי דופק, אחרי שהיא בדקה היא צעקה בהלם שהדופק שלי 150! Shocked

"טוב נראה לי שאתה צריך
להמשיך ללקק את התחת שלי... זה יפתור לך את בעיית הדופק" קריצה אמרה האחות
שרון ונשענה קדימה. התחת שלה נפתח בפניי במלוא הדרו וליקקתי אותו בשקיקה אבל בטעות
גם אמרתי משהו לא במקום. חטפתי על זה מיד סטירה מצלצלת על הלחי... מיד הגבתי בסטירה
טובה משלי על ישבנה של האחות שרון, שהחזירה לי בסטירה על הלחי ואני החזרתי לה בעוד
אחת על פלחי ישבנה העסיסי Evil Smile

האחות שרון דרשה שאני
אבקש סליחה מהתחת שלה ואמשיך ללקק אותו כמו שצריך Star

"אתה סולח לי תחת?" שאלתי
וצחקקתי...

"לא הוא לא סולח לך...
תמשיך ללקק!" דרשה האחות שרון והחטיפה לי עוד סטירה מצלצלת על
הלחי.

"תחת יקר שלי עכשיו אתה
סולח לי?" שאלתי אותו...

"לא הוא לא סולח לך! תכנס
לתחת!" ציוותה האחות שרון ודחפה את הפנים שלי בין פלחי התחת הסקסי שלה צחוק

"חור תחת אתה סולח לי?"
שאלתי...

"גם לא!" אמרה האחות שרון
וצחקקה צחוק

האחות שרון סגרה את פניי
עם פלחי ישבנה וחנקה אותי קצת עם התחת שלה אצבע למעלה

בהמשך פתחתי לרווחה את
פלחי ישבנה וליקקתי במרץ את חור התחת ואת הכוס הורדרד והמתוק שלה Tongue
אחחח איזה מחזה מדהים! מוחא כפייה

ליטפתי את גופה הענוג עם
יד אחת ועם היד השניה ליטפתי את הכוס שלה בין שפתי הכוס החמות והרטובות חיוך גדול

ביקשתי מהאחות שרון שתעשה
כבר שאני אהיה בריא... שרון נענעה את ישבנה מצד לצד וביקשה ממני לזחול
אחריה...

זחלתי אחריה כשאני ממשיך
ללקק בשקיקה את ישבנה... לפתע האחות שרון כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על
הגב. היא התיישבה על פניי והתחילה לרקוד עם התחת שלה על הפרצוף שלי צחוק

הזזתי את החוטיני שלה
הצידה והוצאתי לשון. לשוני ליקקה פעם את הכוס שלה ופעם את חור התחת שלה אחחח זה היה
טווווווווב! אכלתי את ישבנה כמו מטורף! ולרגעים נשארתי לגמרי ללא אוויר. זה מה
שנקרא פייסיטינג איכותי! Tongue האחות שרון צחקקה
בערמומיות ללא הפסקה ונהנתה בטירוף מלשוני שטיילה ללא הפסקה על שני חוריה חיוך גדול

האחות שרון אמרה שכדי
שכמה מהבעיות ימחקו מהכרטיס הרפואי שלי אני צריך לתת לה שוחד קריצה
המממ מעניין מה זה? חשבתי לעצמי...

שרון נשכבה על הגב וביקשה
שאני אוריד לה את התחתונים. הורדתי את תחתוניה בשמחה ואחרי הסנפה טובה של החוטיני
שלה, לבשתי אותו על הצוואר ונשכבתי מעל האחות שרון.

הזזתי את השמלה שלה הצידה
והתחלתי לינוק מהפטמות הורודות והמתוקות שלה Tongue

האחות שרון אמרה שאני
מוזמן לצלול למטה ולתת לה את השוחד קריצה

אחרי כמה שניות צללתי
בשמחה למטה והתחלתי ללקק את הכוס הטעים של האחות שרון. הגברתי את קצב הליקוקים
בהדרגה ואחרי כמה דקות האחות שרון התחילה לרעוד, להתפתל עם גופה ולהתנשף בחוזקה
Tongue

אחרי שהאחות שרון גמרה
היא הביטה בי בחיוך ואמרה שהיה מצויין חיוך גדול

"אז מה השוחד עבד?" שאלתי
אותה בסקרנות...

"לא! השוחד לא עבד! חה חה
חה!" צחוק צחקה בממזריות האחות
שרון והתחילה לסטור לי בלחיים Cool

החזרתי לה סטירות משלי על
ישבנה הדורש עד שהאחות שרון הפכה אותי שוב על הגב והתחילה לזיין לי את הפנים תוך
כדי שהיא סוטרת לי במרץ על הלחיים צחוק

התחת המקפץ שלה דרש עוד
ועוד סטירות! והגיע שלב שהאחות שרון ממש התעצבנה והחטיפה לי סטירות ממש חזקות! (חחח
זה היה מטורף לגמרי צחוק)

האחות שרון צעקה ודרשה
שאני אוריד כבר את המכנסיים. ככל שהיא צעקה יותר ככה הסתבכתי יותר עם המכנסיים שלי
צחוק

האחות שרון המשיכה להחטיף
לי סטירות מצלצלות בלחיים והאיצה בי להיפטר מהמכנסיים צחוק

אחרי שלבסוף הורדתי את
המכנסיים ואת התחתונים, האחות שרון עלתה עליי ל-69.

כמו חיה רעבה היא התנפלה
לי על הצדדים של הגוף והתחילה לנשוך אותי בחוזקה (חחח הפעם זה היה מטורף לגמרי.
חירפנו זה את זו עד כדי כך ששרון נשכה אותי כ"כ חזק שאחרי כמה דקות אפשר היה לראות
את סימני השיניים שלה על העור שלי ובכמה מקומות העור שלי התנפח... חחח סאדו מאזו
במיטבו צחוק)

האחות שרון התלהבה
שהתחרמנתי מזה בטירוף וליטפה את הזין הסופר קשיח שלי Tongue

פתאום עלה בראשה של האחות
שרון רעיון מטורף. היא ביקשה ממני לעמוד על ארבע והתחילה להצליף לי על התחת עם
חגורה צחוק בהתחלה זה היה נסבל,
אבל אחרי כמה הצלפות התחת שלי התחיל לשרוף וצעקתי כמו מטורף! כל כמה הצלפות שרון
נגעה בזין שלי וכשגילתה שהזין שלי חרמן היא רק הגבירה את קצב ההצלפות צחוק

"וואוווווו זה מחרמן
אותך! אתה סוטה מין!" Tongue
צעקה האחות שרון והצליפה לי על התחת ללא רחמים.

נפלתי על הבטן מרוב כאב
והאחות שרון המשיכה להצליף לי על התחת עם החגורה, לצעוק ולצחוק בקול רם... נכנסה
לזה ממש חזק... היא הייתה המלכה שרון במיטבה מוחא כפייה קריצה

אחרי שהאחות שרון צחקקה
בממזריות למראה התחת האדום שלי, היא החליטה שזה מספיק ועלתה עליי שוב ל-69. האחות
שרון המשיכה לנשוך אותי ללא רחמים בצדדים, צעקתי כמו מטורף... ליקקתי את שני חוריה
ונשכתי את ישבנה! Evil Smile

אחחח איזה סטירות קיבלתי
על זה... האחות שרון הדביקה את הראש שלי לכרית והחטיפה לי סדרת סטירות מצלצלות!
החזרתי לאחות שרון בכמה סטירות משלי על ישבנה וחטפתי ממנה סטירות עוד יותר חזקות!
Tongue
הייתי בכזה היי וטירוף שלא הרגשתי כאב. האחות שרון
ליקקה לי את הזין ואז התחילה לנשוך אותי בביצים. פה כבר צעקתי כמו משוגע צחוק אחחח זה היה טוווווווב
אצבע למעלה

האחות שרון המשיכה לבדוק
את העמידות שלי לכאב... היא עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת, וכדי להוסיף פילפל למציצה,
אחרי כל ליקוק ומציצה לזין היא הוסיפה סטירה מצלצלת ללחיים שלי צחוק

כעבור כמה דקות של
מציצות, נשיכות וסטירות הדדיות, האחות שרון התיישבה על הזין שלי והתחילה לרכוב
בסקסיות מטריפה!

במהרה היא נשכבה עליי
והתחילה לנשוך אותי בצוואר... אוהווו ואיזה נשיכות אלה היו! אין דברים כאלה Tongue צחוק

אבל השיא הגיע כאשר האחות
שרון התחילה לנשוך אותי באוזניים, זה היה פאקינג כואאאאאאב! (שרון אלופה בלמצוא את
המקומות שמקפיצים אותי במיוחד צחוק
)

אחרי שהאחות שרון נשפה לי
לתוך האוזניים התחלתי כבר ממש להתחרפן... זיינתי אותה במרץ מלמטה וסטרתי על ישבנה.
האחות שרון התעצבנה והחטיפה לי סטירות Tongue

אחחח כמה שזה חירמן אותי
גרררררררררר Tongue Tongue
Tongue

אחרי כמה דקות האחות שרון
התיישבה בדוגי בקצה המיטה, והמשכתי לזיין אותה בכוס הלוהט שלה כשאני בכיפוף קל.
סטרתי עוד קצת על ישבנה והדלקתי אותה טוב טוב להמשך קריצה

האחות שרון אמרה שאני
אצטרך להתאמץ כהוגן אם אני רוצה שהיא תיתן לי את האישור הרפואי לחדר כושר. היא
הודיעה לי שבהמשך מחכה לי בדיקת מאמץ קשה במיוחד צחוק

עברנו לזיון בעמידה כאשר
האחות שרון נשענת על השידה. זה היה מחרמן בטירוף לזיין את האחות שרון בכוס החם שלה
ולראות את הטוסיק המקפץ שלה, גרררררר Tongue

האחות שרון ביקשה ממני
להתיישב על הספה. היא התיישבה עליי ודרשה שאקפיץ אותה חזק על
הזין.

זיינתי אותה במרץ ומצצתי
את פטמותיה המתוקות עד שהאחות שרון ביקשה שאני ארים אותה באוויר! חיוך גדול

קמתי מהספה כאשר האחות
שרון תלויה עליי... תפסתי אותה טוב טוב והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי ואיי
ואיי אין דברים כאלה Cool
Star

תוך כדי שאני מחזיק
ומזיין אותה באוויר, האחות שרון התחילה לסתור לי בפנים ולנשוך אותי בצוואר, חחח ממש
לא ראתה בעיניים צחוק

נכנסתי לאטרף והתחלתי
לנהום מהנאה, מהחרמנות ומהאדרנלין Tongue

אחרי שנרגעתי קצת, השכבתי
את האחות שרון על המיטה והמשכתי לזיין אותה במיסיונרית. זיינתי אותה במרץ בזמן שהיא
סוטרת על ישבני ללא הפסקה ואני מנשק ומלקק את צווארה חיוך גדול

בהמשך עברנו לכפיות...
זיינתי את האחות שרון במרץ בכוס תוך כדי שאנחנו סוטרים זה לזו על התחת. באיזשהו שלב
האחות שרון התחילה לסטור לי על הלחיים אבל בגלל שהייתה בכפיות היא הגיעה לפנים שלי
רק עם היד החלשה שלה. האחות שרון לא ויתרה לי והסתובבה לפוזה חדשה, כשהיא על הגב
ואני ממשיך לזיין אותה כשאני על הצד. עכשיו האחות שרון הגיעה ללחי שלי עם ידה החזקה
והחטיפה לי חתיכת סטירה צחוק

תפסתי את שתי ידיה עם
ידיי וצחקקתי לעברה בממזריות. האחות שרון לא ויתרה והתחילה לסטור לי בפנים עם כף
רגלה אצבע למעלה צחוק פאק
זה היה טוווווווב מוחא כפייה

כעבור כמה דקות עברנו
לדוגי מהיר ועצבני... זיינתי את האחות שרון במרץ תוך כדי שהיא מחזירה לי קונטרות
חזקות חיוך גדול

אחרי כמה דקות של זיון
מעולה בדוגי, האחות שרון נשכבה על הבטן והמשכתי לזיין אותה בכוס הלוהט שלה, נגנב
מאיך שפלחי ישבנה מתנגשים במפשעתי ובבטן שלי Cool

החרמנות שלי כבר לא ידעה
גבולות וגמרתי בחוזקה בכוס הלוהט של האחות שרון! אחחחחח זה היה מדהים! Tongue חיוך גדול Star
Approve

המשכתי לשכב מעל האחות
הסקסית שהרגע פירקתי לה ת'צורה עוד קצת ונישקתי את צווארה הריחני... גרררררררר Evil Smile

אחרי שהתאוששנו קצת,
האחות שרון הודתה לי על הזיון וצחקקה שהיא לא תיתן לי את האישור הרפואי... אבל
לבסוף היא נתנה לי אותו ועוד איך ... זאת הייתה עטיפה ריקה של קונדום חחחח
צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

נפרדתי ממנה בחיבוק
ונשיקה ורצתי לחדר הכושר שלי Tongue

האישור הרפואי נשלח לביתי. לקח כמה ימים עד שקיבלתי אותו בדואר ועד אז הייתי מתגנב לחדר כושר ללא אישור
ומתעמל בחשאי. עד ש.......

יום אחד נתפסתי ע"י
אחראית החדר כושר (שרון). היא השכיבה אותי ועשתה לי פייסיטינג חינוכי צחוק

בזמן שליקקתי את חוריה
היפים והטעימים, שרון התחילה לנשוך אותי בזין בנשיכות חזקות ומטריפות במיוחד! (פאק
צעקתי כמו מטורף, אבל לא מכאב אלא מהנאה, באמת שאין דברים כאלה... הזין שלי נעמד
כמו טיל תוך שניות... שרון הייתה בהלם צחוק)

ואז שרון התחילה לסטור
לזין שלי ולהעיף אותו מצד לצד עם כפות ידיה כאילו זה היה צעצוע צחוק

"מישהו פה אוהב סאדו מאזו
הא?" צחקקה שרון צחוק

איכשהו שוב הגענו למלחמת
הסטירות שלנו ועל כל סטירה שהיא החטיפה לי בלחי החזרתי לה אחת על התחת Tongue (פאק הפעם חטפתי באמת
טוב, שרון לא ריחמה עליי, אבל זה רק הטריף אותי יותר ויותר קריצה)

שרון התיישבה על הזין שלי
והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה חיוך גדול

בהמשך שרון הסתובבה אליי
והתחילה להגיש לי את הציצים שלה שאותם טרפתי ומצצתי בשקיקה! Tongue

ואז שוב הגיעו הסטירות...
סטירות טובות במיוחד! שאפילו התגברו אחרי שנשכתי את שרון צחוק

"מי זונה? הא? מי זונה?"
צעקה שרון והחטיפה לי סטירות מצלצלות ללא הפסקה צחוק

אחחח היא כיסחה אותי
כהוגן, הייתי כבר אחוז טירוף ונהמתי מחרמנות Evil Smile

שרון התיישבה בדוגי,
התיישבתי מולה והיא התחילה למצוץ לי ת'זין במציצה רטובה במיוחד, תוך כדי שאני תופס
את ראשה ביד אחת ומלטף את הכוס והתחת שלה ביד שניה Tongue

אחרי כמה דקות גמרתי
בחוזקה בפה החם שלה... אחחח זה היה טוווווווב מוחא כפייה Tongue

שרון הביטה בי בחיוך שובב
ואמרה בפה מלא: "לוואל סאדו מאזו" צחוק צחוק
צחוק

אח אח איזה זיונים פרועים
יצאו לי בזכות החדר כושר Tongue Tongue Tongue

סוף

שרונוש היה אשששששששששששש
!!! Tongue מוחא כפייה חיוך גדול Star
אצבע למעלה Cool
Evil Smile

הדלקתי אותך כהוגן קריצה

את רעה כשאת דלוקה! Tongue Evil Smile

אחחח אין דברים כאלה איזה
טירוף!

עפתי ממך לגמרי...
גרררררר Cool Evil Smile

חולה
עלייך!

Heart
Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”