לטעמי, הבחורה הוכיחה שהיא מקשיבה ומתייחסת לקולותינו (אולי גם העדר מבול הדרישות עשה את שלו, אך אני מעדיף לתת לה את הקרדיט). אני חושב שכעת זה תורינו - לבדוק אם יש תמורה הוגנת לאגרה.
ולאלו שיאמרו (בצדק) אל תדבר, תעשה, אענה שאחרי הוספת "האופצייה הנוספת" ניסיתי מספר פעמים להשיג את ניקיטה, אך בכל פעם הגעתי למשיבון שלה.
ניקיטה - ללא גבולות
62מה משיבון אין לי משיבון אולי חייגת מחסום תמיד עונה שיכולה או שאולי חייגת לאחרת

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה
ניקיטה - ללא גבולות
64ניקיטה, כאשר מחייגים לסלולרי שלך ואין מענה, אזי אחרי 5-6 צלצולים, שומעים את קולה הערב של הקריינית של אורנג': "השיחה מועברת לתא הקולי. הגעתם לתא הקולי של 054-5815848.... <ציפצוף>. ולא, לא צלצתי מחסוי.
אם תיכנסי לתא הקולי, תמצאי שם את ההודעה שלי, כי בפעם האחרונה שצלצלתי, בסביבות 16:30, השארתי הודעה; גם תוכלי לראות שם את מספר הסלולרי שלי (גם כן מתחיל ב- 054). אם עדיין את מתקשה למצוא את התא הקולי, אשמח לעזור לך, אך אני מציע שנעשה זאת בהודעות פרטיות.
אם תיכנסי לתא הקולי, תמצאי שם את ההודעה שלי, כי בפעם האחרונה שצלצלתי, בסביבות 16:30, השארתי הודעה; גם תוכלי לראות שם את מספר הסלולרי שלי (גם כן מתחיל ב- 054). אם עדיין את מתקשה למצוא את התא הקולי, אשמח לעזור לך, אך אני מציע שנעשה זאת בהודעות פרטיות.
ניקיטה - ללא גבולות
65[QUOTE=almoni2009] ניסיתי מספר פעמים להשיג את ניקיטה, אך בכל פעם הגעתי למשיבון שלה.
[/QUOTE]
קישקשתא 2012-07-17 18:20:56
[/QUOTE]
,hi, this is nikita. i'm out saving the world right now
.so please leave a message after the beep
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ניקיטה - ללא גבולות
67[QUOTE=almoni2009]
[QUOTE=rd06]אלמוני אני ראשון
[/QUOTE] עכשיו אני מבין למה ניקיטה לא ענתה לי 
[/QUOTE]
[QUOTE=rd06]אלמוני אני ראשון

[/QUOTE]
"ראשונים" אתם כבר לא תהיו... 

[QUOTE=דוקטור_סוס]דיווח על המפגש עם ניקיטה, ואני אשתדל להרחיב כמה שיותר (והמבין יבין...)
אני אתחיל בזה שזו אחת מהפעמים הנדירות בהן כגודל הציפייה - כך התיאום וההתממשות שלה.
מ1-10 המפגש הזה היה 9 - פשוט מדהימה!
לניקיטה, חוץ מלוק מהמם וגוף מושלם, יש גם גישה שאין להרבה בנות בתחום שלה. היא נהנית. היא באמת נהנית ממין על כל סוגיו, וכאן המקום קצת להרחיב... אז את ניקיטה אפשר להרחיב... ועוד איך... הכוס שלה היה צר יותר מהחור במקום שבו השמש בדרך כלל לא זורחת. חווייה של פעם בחיים!
הייתי אצלה אתמול בערב בערך שעתיים, וכשחזרתי הבייתה היה לי רעב לעוד... ניקיטה - את שומעת?
בשורה התחתונה - אחת הנשים היותר סקסיות ומופרעות שיש בתחום, וחוץ מזה היא גם בן אדם מדהים.
אני בטוח אחזור - ואני גם חושב שהיא שווה כל שקל, כי בסך הכל, מה עדיף? ללכת לאכול מנה פלאפל כל יום, עם פיתה יבשה ועוד בלי טחינה - או לאכול פעם בשבוע סטייק פילה נוטף ועסיסי...?
תשמרו עליה
[/QUOTE]
אני אתחיל בזה שזו אחת מהפעמים הנדירות בהן כגודל הציפייה - כך התיאום וההתממשות שלה.
מ1-10 המפגש הזה היה 9 - פשוט מדהימה!
לניקיטה, חוץ מלוק מהמם וגוף מושלם, יש גם גישה שאין להרבה בנות בתחום שלה. היא נהנית. היא באמת נהנית ממין על כל סוגיו, וכאן המקום קצת להרחיב... אז את ניקיטה אפשר להרחיב... ועוד איך... הכוס שלה היה צר יותר מהחור במקום שבו השמש בדרך כלל לא זורחת. חווייה של פעם בחיים!
הייתי אצלה אתמול בערב בערך שעתיים, וכשחזרתי הבייתה היה לי רעב לעוד... ניקיטה - את שומעת?

בשורה התחתונה - אחת הנשים היותר סקסיות ומופרעות שיש בתחום, וחוץ מזה היא גם בן אדם מדהים.
אני בטוח אחזור - ואני גם חושב שהיא שווה כל שקל, כי בסך הכל, מה עדיף? ללכת לאכול מנה פלאפל כל יום, עם פיתה יבשה ועוד בלי טחינה - או לאכול פעם בשבוע סטייק פילה נוטף ועסיסי...?
תשמרו עליה
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ניקיטה - ללא גבולות
68אלמוני .... זה מה שנראה לי שקרה
Shaguar 2012-07-15 23:47:56
ניקיטה = ג'ורג'
אליסון = אלמוני
[TUBE]ria37d9mInY[/TUBE]
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
ניקיטה - ללא גבולות
69[QUOTE=Shaguar]
אלמוני .... זה מה שנראה לי שקרה
[/QUOTE]
אלמוני .... זה מה שנראה לי שקרה
ניקיטה = ג'ורג'
אליסון = אלמוני
[TUBE]ria37d9mInY[/TUBE]
[/QUOTE]
לא עובד:)
ניקיטה - ללא גבולות
70חברים!