כ סקס רגיל עם אורית ממדור סאדו - דף 4 - סקס אדיר

סקס רגיל עם אורית ממדור סאדו

32
[QUOTE=milf_hunter]
קישקשתא , חסכתי לך 500 שח , אתה חייב לי בירהקריצה
[/QUOTE]
יכולת לחסוך גם לעצמך... Ouch
[QUOTE=yaron73]
הייתי אצלה
לא מציאה גדולה
בחורה לפי הערכתי כבת 45
קרירההההההה מאד
ללא GFE
אל תעשה ככהאל תיגע פה
תן לי לעשות
וכו'
לא מהנה להיות אצלה
אכזבה גדולה
חזה בינוני +
גוף חטוב+ נוטה לשמנמנה
לא מציאה גדולה
מקווה שתרמתי
בעיקר היחס המגעיל שלה
[/QUOTE]
(אם לא התקלה באתר היום...)

קישקשתא2012-07-18 23:54:05
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

33
אני לא מכנה בחורות עובדות בשם זונות כי הם לא!!! זונות זה לא מקצוע זה מצב נפשי (גם גברים יכולים להיות זונות) של מישהו שבא לדפוק אותך -לקחת כסף ולא לתת שרות!!!!!!!
נתקלתי בא באחד מאתרי ההכרות שבא הציגה את עצמה כבחורה שמעוניינת בתמיכה , נתנה לי את הטלפון שלה והיא בשיחה הצליחה לשכנע אותי לבוא אליה ונתנה לי להבין שהמפגש איתה הוא איכותי ולזמן אין חשיבות מבחינתה וכיוצא בזה - בדקתי בגוגל וראיתי שהיא מפרסמת בסקסימו תחת סאדו ומאזו בשם רוני ומצאתי את הטלפון שלה גם במקום אחר לתמיכה . בקיצור אני מתפדח רק מלכתוב על כך אבל בשיחה שניהלתי איתה לפני שנפגשנו וגם אצלה הזהרתי אותה בעדינות שאני לא מחפש תיקתוק והיא שיכנעה אותי שאצלה זה לא בלקסיקון!!!!
"הזונה" מפרסמת את התמונות שלה באותו אתר כמובן כל קשר למציאות מקרי בהחלט - היא בחורה עגלגלה פנים סבירות אבל זה לא מה שהפריע לי לאחר שלקחה את הכסף כל ההתנהלות שלה הייתה שאני אגמור במהירות האפשרית תוך 20 דקות היא זרקה אותי (וואלה נעלבתי קצת האגו קצת נפגע נשים בדרכ' רואות בי גבר אטרקטיבי ) בקיצור אחרי זיון טוב אני תמיד באופוריה ממנה אני יצאתי באטרף בעצבים הרגשתי שזרקתי את הכסף לחינם !!! אגב הסימנים הרעים הופיעו כאשר החלו ההוראות אל תגע כאן ,וכאן ככה בקיצור תגמור ותתחפף לי מהעיניים.
בדרך כלל אני הולך על בטוח אבל הפעם החלטתי להיות נועז ואלי לספר לחברה באתר על בחורה טובה אבל נפלתי ואני עצבני הצליחה להרוס לי את היום !!!!
לשעבר גלגל עמוק

36

נראה לי שנפלת אצל אותה אחת שעליה קיימות אזהרות רבות:

היא מפרסמת לפחות שתי גרסאות של מודעות, באתרים שונים, עם מספרי טלפון שונים, אבל נוסח המודעות די דומה (מוזכר הרבה "לא מכון" ויש גם איזכור של סאדו, פטיש רגליים ודומיהם).

תאורך אודות התנהלותה - ממש זהה לזה של אותה אורית, וכל שמותיה האחרים.
המגביה עוף - ירחיק ראות

37
אותה אחת, אפילו במודעה שמצאת בסקסימו, נעשה שימוש באותן תמונות שבהן "אורית" השתמשה:
(משהו מזעזע הבחורה, לגמרי מבין את העצבים שלך). Dead

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”