כ סמדר מכפר סבא - סקס אדיר

סמדר מכפר סבא

1
סמדר מכפר סבא
קיבלתי טלפון מאחד מהחברה באתר לגבי גל מנוה ימין ובנוסף גם נותנות עיסוי בכפר סבא.
התקשרתי ענה לי גבר והוא שנתן לי את הטלפון של סמדר.
קבעתי אתה ורק אמרה לי את הסכום 300 ש"ח ושזה שעה מלאה.
די התביישתי לשאול אותה מה זה כולל אבל איך האמירה "הסקרנות הרגה את החתול" במקרה הזה הסקרנות
גרמה לי לגשת אליה- אבל ביני לבין עצמי חשבתי שזאת כנראה אישה מבוגרת שנראית במקרה הטוב סביר. הדבר היחיד שניקר בי היה המחיר הרי ,הסטנדרט לכאילו עיסוי והרפיה בליווי 3 חתולים הוא 200 ש"ח כולל מע"מ.
שהגעתי ראיתי את הבחורה פנים נאות חדר טיפולים סטנדרטי , היא הייתה לבושה אבל ניתן היה לראות שיש לה גוף סביר עד טוב!
התרחצתי והיססתי האם להוריד את התחתונים ! זאת בגלל העובדה שהיא לא שידרה סליזיות אבל שראתה אותי ביקשה ממני בחיוך להוריד את התחתונים ולשכב על מיטת הטיפולים. בקיצור התחילה לעסות אותי בשמן חם ברגליים והגיעה מדי פעם למפשעה שלי ונגעה ברכות בהוד מעלתו הסתכלתי עליה היא הייתה לבושה. נו טוב אמרתי לעצמי מתי זה יגיע אם בכלל ,היא המשיכה ואז שמתי לב שהיא בתחתוניה בלבד, חי נפשי שהיה לה תחת מקסים והדופק שלי התחיל לעלות, מה עוד שהיא דאגה מדי פעם לגעת ולשפשף את הביצים ואת ירום הודו (שהיה במצב של כוננות גרעינית למשלוח טילים טקטיים) בשלב זה לא התאפקתי וליטפתי לה את הישבן והכנסתי יד בין רגליה להפתעתי לא התנגדה ואז הסתובבתי והיא התחילה לעשות לי ביד . בשלב זה ביקשתי ממנה להתפשט היא הורידה את החולצה ואני כמעט נחנקתי מרוב התרגשות!!!! כאלה שדיים על גוף נערי לא ראיתי שנים !!!!ואולי מעולם לא (שדיים גדולות ודי עומדות יחסית לכובד משקלן) היא ניסתה לגמר אותי כשהיא עדיין על תחתוניה בשלב זה ביקשתי ממנה להוריד את התחתונים היא היססה אבל עזרתי לה להפטר מתחתוניה והיא נעתרה.
הכנסתי לה יד לכוס והוא היה רטוב (האם בכל זאת גרמתי לה לעוררות מינית?!)אבל היא פתאום התעשתה ואמרה לי תראה "אני מטפלת " (לעצמי אמרתי עלק מטפלת) בקיצור בכדי לרצות אותי עלתה על מיטת הטיפולים עשתה לי ביד אבל לא נתנה לי לגעת בגופה המדהים שהתגלה בפני ,באמת אני עדיין נפעם אני אוהב את הגוף הנערי עם הטוסיק הקטן ושדיים גדולות תלויות עליהן .
אז מה היה לנו כאן: 1. עיסוי -חפיף 2. שמן חם -נעים 3. נגיעות אירוטיות -נעים 4. גוף מדהים פנים נאות עשר! 5. בעיקר נהנתי מהקטע שהיא עושה לי ביד ופניה רציניות ..נו טוב היא מטפלת ! לסיכום מחיר קצת מוגזם אבל בגלל הגוף המדהים שלה ופניה הנאות והכל ביחד יצאתי בהרגשה מאוד טובה כשהיא לא יוצאת לי מהראש! כמה הייתי מת לזיין אותה !!
היות והטלפון שלה לא מפורסם בשום מקום אני לא יכול להעביר אותו כאן אני אתן אותו במשורה למי שיבקש ממני!
לשעבר גלגל עמוק

סמדר מכפר סבא

3
שלום
הטלפון שלה דווקא כן מפורסם ביד 2 תחת הקטגוריה עיסוי טנטרי באיזור השרון עם השם סמדר.(אני אף פעם לא זוכר אם מותר לצרף לינק שמפנה ליד 2 או שאסור)
דיברתי איתה בטלפון ביום שלישי האחרון נשמעה נחמדה מאוד ,אך כבר לא היה לה מקום לאותו יום.
מקווה שנדגום בקרוב.

סמדר מכפר סבא

4
גל גל, אחלה דיווח,
אני מרשה לך לפרגן ולהגיד שקיבלת את הטלפון ממני.
התאור שלך מדוייק ונכון, סמדר בחורה סקסית בסביבות גיל 42 +-, יפה רזה ומשדרת מניות.
בטיפול איתי לא הסכימה להוריד תחתונים, (נראה לי שהייתי בין הראשונים שלה)
אבל מה שמוזר לא הפריע לה שהכנסתי אצבעות וליטפתי לה את השבלול, גם אצלי היא מייד נרטבה.
פין חס - מזיין ולא חס

סמדר מכפר סבא

5
מודה ומתוודה היה זה פין-חס שגילה את גל מנוה ימין ובעצם את הטלפון של אילן אגב המלצת לי על שרית וכניראה שעבר חתול שחור בין שרית לאילן והוא נתן לי את הטלפון של סמדר - אכן אתה זה האיש והרשה לי לאודות לך על 2 הפנינות שקיבלתי כל אחת בדרכה!
לשעבר גלגל עמוק

סמדר מכפר סבא

6
אגב חברים אני אתן לכם את הטלפון במשורה רק לא להתנפל עליה ההשלכות יכולות להיות 1. עליית מחירים דרמטית שהופכת את העסק ללא כדאי! 2. החלטה שלה לעלות את המחיר ולתת לחברה את הדבר האמיתי 3. היא תברח
לשעבר גלגל עמוק

סמדר מכפר סבא

8
סמדר או כפי שהיא מפרסמת את עצמה בשם גל באתר משפוחה התעריף שלה הוא 400ש"ח .
אם כבר יש עניין בעיסוי ברמה אצל פרטית , מממליץ על שירה , מפרסמת את עצמה באתר משפוחה , התעריף שלה הוא 500ש"ח . במקרים מסוימים אפשר ללכת איתה עד הסוף , אבל התעריף שלה הוא 1000ש"ח

סמדר מכפר סבא

9
[QUOTE=גל גל] מודה ומתוודה היה זה פין-חס שגילה את גל מנוה ימין ובעצם את הטלפון של אילן אגב המלצת לי על שרית וכניראה שעבר חתול שחור בין שרית לאילן והוא נתן לי את הטלפון של סמדר - אכן אתה זה האיש והרשה לי לאודות לך על 2 הפנינות שקיבלתי כל אחת בדרכה![/QUOTE] אפשר בבקשה לקבל פרטים על ‏‏"גל מנוה ימין‏" ועל ‏‏"שרית‏"‏.
תודה רבה

סמדר מכפר סבא

10
טוב חברים אני חושב שצריך לעשות קצת סדר בפורום הזה.
נראה לי שבימים שבהם אנו נמצאים צריך לשקול לתת רישיון למדווחים.
בהמלצתו של פותח השרשור הלכתי לבקר אצל הגברת.
הגברת נראית נחמד כל עוד היא לא מחייכת.
היא מזכירה קצת את מורן מבת-ים (בובה פראית או שזה בובה מטומטמת)
לגבי השדיים, מה אתה לא שם לב שיש לה צלקות מסביב לפטמות??? (סיליקון וגם לא יצא יפה הוא תלוי באוויר ולא מתוח כלל)
לגבי השרות, אין לה מושג בלעשות מסג' לא מקצועי ולא בטיח !
היו שם ליטופים ולחיצות מוזרות שלא הבנתי מה היא רוצה.
בנוסף היא קילחה אותי בשמן.
לא עברה חצי שעה והיא התחילה לזרז אותי לגמור.
את הכסף היא מבקשת מראש.
אני לא מבין את זה.... 300 שקל זה הרבה כסף!!!
מורן מרחובות שרות מלא כולל אנאלי מטורף עולה 300.
ניקול מרמת גן הפינוק של הלייף עולה 300 שקל.
מסג' ברמה טובה משלה באותו הזמן עולה 200 שקל גג!
הכי מצחיק שעוד גל גל חושב שיכולות להיות השלכות!!
הבחורה לא שווה אגורה.
חברים כולנו הולכים לבחורות באלפי שקלים בחודש, לא חבל לשרוף אותם ככה?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”