כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 36 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

352
חבר'ה - עוד לא יצא לי לקרוא בפורומים על מציצה גרועה. 90% מהדיווחים על כל הבחורות משבחים את המציצות שלהן ומלאי סופרלטיבים. אבל עם יד על הלב - ממרומי שבתי בגיל 50 עוד לא פגשתי כאן את האחת שתצליח לעשות לי גרון עמוק. ליקוקי ביצים וכדומה זה תמיד דבר נעים, אבל למצוא מישהי שתגרום לעיניים שלי להפתח בתדהמה עוד לא מצאתי... ניסיתי את איב, גלוריה, ניקול, אילנה, וכמעט כל מי שהמלצתם עליה. לשווא.

353
[QUOTE=מפיסטו]חבר'ה - עוד לא יצא לי לקרוא בפורומים על מציצה גרועה. 90% מהדיווחים על כל הבחורות משבחים את המציצות שלהן ומלאי סופרלטיבים. אבל עם יד על הלב - ממרומי שבתי בגיל 50 עוד לא פגשתי כאן את האחת שתצליח לעשות לי גרון עמוק. ליקוקי ביצים וכדומה זה תמיד דבר נעים, אבל למצוא מישהי שתגרום לעיניים שלי להפתח בתדהמה עוד לא מצאתי... ניסיתי את איב, גלוריה, ניקול, אילנה, וכמעט כל מי שהמלצתם עליה. לשווא.[/QUOTE]
מה עם שחר?
(מתנצל שאני שולח למישהי אחרת מהפוסט של בר)

354
[QUOTE=מפיסטו]חבר'ה - עוד לא יצא לי לקרוא בפורומים על מציצה גרועה. 90% מהדיווחים על כל הבחורות משבחים את המציצות שלהן ומלאי סופרלטיבים. אבל עם יד על הלב - ממרומי שבתי בגיל 50 עוד לא פגשתי כאן את האחת שתצליח לעשות לי גרון עמוק. ליקוקי ביצים וכדומה זה תמיד דבר נעים, אבל למצוא מישהי שתגרום לעיניים שלי להפתח בתדהמה עוד לא מצאתי... ניסיתי את איב, גלוריה, ניקול, אילנה, וכמעט כל מי שהמלצתם עליה. לשווא.[/QUOTE]

מפיסטו - תגיד, מה הקטע שלך?

זה נשמע כמו אוי - אוי - אוי - תראו איזה זין ענק יש לי...

אם היית אצל כל כך הרבה מהבנות המצויינות דלעיל ולשווא, אז תסיק את המסקנות לבד, ותפסיק לבלבל לנו ת'שכל עם גודלו האימתני של זרגך.

אתה כבר מתחיל לחפור.
I fart in your general direction

357
לאחר תקופה ארוכה זכיתי לפגוש שוב את בר המופלאה.
המפגש המחודש ביננו היה קסום. מי שמכיר את בר בודאי לא יופתע אם אכתוב על הנשיקות העמוקות , התשוקה, ה GFE הנפלא והיחס החם והאוהב.
לבר יש את היכולת הנדירה לתת את תחושת המאהבת שמארחת ברגע זה את אהובה האחד והיחיד (בדומה ל״היא״ עליה השלום😉)
אמנם קצת קשה להשיג אותה בזמן האחרון אבל אני מבטיח לכם שההתמדה משתלמת ...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”