כ אשקלון - דף 2 - סקס אדיר

אשקלון

11
זו אכן לינה המדוברת.

כנראה שנפלת על יום טוב שלה שהיא אחרי מקלחת כי לפעמים היא ממש מוזנחת.

הבחורה הזו היתה פעם פעילה, נעלמה לכמה שנים וזרה שמנה הרבה יותר ממה שהיא היום.

מבחינת יחס היא באמת מאוד זורמת אבל ההזנחה העצמית שלה מורידה לה הרבה.

היא נמצאת כל יום כמעט ועד שעות מאוחרות.

אשקלון

12
[QUOTE=bigus dickus]זו אכן לינה המדוברת.

כנראה שנפלת על יום טוב שלה שהיא אחרי מקלחת כי לפעמים היא ממש מוזנחת.

הבחורה הזו היתה פעם פעילה, נעלמה לכמה שנים וזרה שמנה הרבה יותר ממה שהיא היום.

מבחינת יחס היא באמת מאוד זורמת אבל ההזנחה העצמית שלה מורידה לה הרבה.

היא נמצאת כל יום כמעט ועד שעות מאוחרות.
[/QUOTE]
אז מה...? אתה אומר שהיה לי מזל של מתחילים..????צחוק

שמע, בסה"כ נהניתי, ונראה לי שאחזור אליה ולו רק כדי להסיר ספקות.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

אשקלון

15
אתמול נסעתי לחפש את לינה.
עגעתי לכיכר בסביבות 9 בערב, והיא בדיוק עלתה לרכב אחר אז המשכתי להסתובב באזור.
לפתע, ראיתי בחורה שהקפיצה לי את כל הפיוזים הגבריים...
גבוהה (כלומר על עקבים), שמלת מיני אדומה, שיער בלונד (צבוע), חזה גדול (חזיית פוש-אפ מרופדת) , אבל הדבר הכי בולט אצלה היה האיפור...זוכרים את האופנה של שנות ה-80, שכל העפעף צבוע כהה, עם קווי איפור מאד חזקים ובולטים? אצלה זה היה משהו כזה....
על פי אופן ההתנהלות שלה היה לי ברור שהיא רק הגיע למקום.
אחח....איזה כיף לעשות "סיפתח"....
בשלב השאלות דרך חלון הרכב היה לי ספק קל כי היא לא הסכימה לי להכניס אצבעות (אצלי זה Must...), ולגבי מציצה חשופה הייתי צריך לשכנע אותה, אבל הסה"כ הכללי ממש עשתה לי אז....יללה, לעבודה.
הובילה אותי לשדות המרוחקים, לפינה מבודדת.
הציגה את עצמה כנטלי, בת 34, אמא לילדה בת שלוש (הראתה לי את התמונה שלה), סיפרה שביום היא עובדת כפקידה בבנק בעיר (וואללה???) והייתה שיחה מקדימה מעניינת וזורמת.
כשהתפשטה התגלה גוף יפה, חזה קטן עם פטמות עומדות, בטן קטנה וכוס חלק כמו משי יפהפה, ריחני וטעים (כמו שאני אוהב).
המציצה הייתה מצויינת (לטעמי, ואני לא חסיד גדול של מציצות), תוך שאני משחק לה בכוס (בלי להכניס אצבעות, כפי שסוכם) ובציצי.
לטענת יש לה לקוח שמגיע אליה במיוחד מאילת בשביל מציצה...
הלבישה גומי, זיון חזק במיסיונרית תוך כדי שהיד שלי "משחקת" בדגדגן ובחזה שלה, היא עשתה קצת קולות מזוייפים (לא במידה שהפריע לי אז לא השתקתי אותה), כל כך נהנתי מהזיון ומהמראה שלא ביקשתי לעבור לדוגי או להחליף תנוחה.
אחרי הגמירה שלי התלבשנו ואז הצעתי לה לעשות צילומים, אבל הייתה לי תקלה במצלמה (פעם שלישית כבר, אני חייב לקחת את המצלמה לתיקון) אז זה לא קרה....חבל.
לסיכום: אחת הטובות שהיו לי בזמן האחרון, אם לא הטובה ביותר.
100 ש"ח של הנאה צרופה.
אגב, אמרה לי שבדרך כלל היא עובדת בשעות יותר מאוחרות, משהו כמו עשר וחצי והלאה, למי שמעוניין.

אשקלון

16
טוב לדעת שחזרה. מזמן לא ראיתי אותה באיזור.

מניסיון אין בעייה לקבל ממנה מציצה חשופה ולרוב התנוחה המועדפת עליה היא דוגי בעמידה מחוץ לרכב.

לגבי עבודה, לכל אחד היא מספרת משהו אחר. מה שכן, היא מגיעה לעבודה נקייה ומתוחזקת כראוי והרבה יותר טובה מלינה (לינה יותר משתדלת אבל אין מה לעשות. גם הזונה הכי יפה לא יכולה לתת יותר ממה שיש לה).

אשקלון

17
נטלי מאשקלון:
כל היום רציתי לזיין את נטלי, מהכיכר ליד הטניס. התקשרתי אליה כדי לוודא שהיא אכן עובדת היום ובאיזה שעה היא מגיעה. אמרה שהיא מגיעה בסביבות תשע.
הגעתי לשד' עופר בסביבות תשע וחצי, בכיכר עמדה לינה.
אבל אני באתי בשביל נטלי, לכן המשכתי במעלה השדרה, וכשחזרתי לכיכר לינה כבר לא הייתה. הבחורה עסוקה....קריצה
עוד סיבוב ועוד סיבוב, ואין זכר לנטלי. לבסוף החניתי את הרכב במגרש חנייה של הטניס וחיכיתי.

אחרי כעשר דקות היא הגיע.
ירדה מרכב, עם מיני שחור וחולצה בז', השיער שלה אסוף, כרגיל, עם טון של ג'ל וחומרים משמרים, העיניים שלה מאופרות "כבד", בקיצור - התחפושת הרגילה שלה.

אפילו לא היה צורך במשא ומתן הרגיל שיש בין זונה ללקוח, היא פשוט נכנסה לרכב, נתנה לי נשיקה על השפתיים ותוך שיחה על הא ועל דא נסענו ל"פינה" שלה בשדה המרוחק.

היא התפשטה, והתחליה למצוץ (בלי) מציצה מעולה, רטובה, עם הרבה ואקום.
רף החרמנות שלי היה גבוה לאללה, אז מהר מאד היא הלבישה קונדום, היה זיון מצויין במיסיונרית, כשהיא משמיעה קולות מזוייפים (לא היה לי כח להשתיק אותה...) עד שגמרתי. עד כאן היא קיבלה 100 ש"ח עבור השירות.
אני התלבשתי ונתתי לה 50 ש"ח נוספים, היא נשארה ערומה. עשינו סט צילומים (יעלה בימים הקרובים), התלבשה והחזרתי אותה למקומה.
כל הזמן שלא היינו "עסוקים" דיברנו, בין השאר על כך שהיא הייתה נרקומנית כבדה אבל בעקבות לידתה של הבת שלה היא עברה גמילה והיא כבר שלוש שנים נקייה ולא משתמשת בכלום.
על פי איך שהיא ניראית ומתנהגת אני נוטה להאמין לה. היא בחורה אינטליגנטית, עם חוש הומור וממש כיף להיות איתה.
בהחלט אחזור לעוד...

ז'נט מאשדוד:
לאחר מכן עשיתי סיבוב סקרנות באשדוד.
באזור תחנת הכיבוי לא היה כלום אבל בהמשך רח' ז'בוטינסקי לכיוון רובע א' עמדו שלוש בנות.
עד שעשיתי פרסה אחת מהן עלתה על רכב ונעלמה.
בחנתי את הראשונה, נרקו מבוגרת, רזה כמו שלד, עשתה לי תחושה של "לברוח" מהר....
השנייה נראתה פחות או יותר בסדר, אבל מכיוון שכבר הייתי "מסופק" לא התעכבתי עליה.
עוד סיבוב או שניים והשלישית חזרה.
מרחוק, (הנתיב הנגדי...) היא נראתה ממש כוסית, עם חזה יחסית גדול.
עשיתי פרסה והתקרבתי. מכירים "יפה מרחוק ורחוק מיפה"? זה המקרה פה....
מרוקאית מבוגרת (טענה שהיא בת 36, לדעתי זה יותר לכיוון 55-50), רזה על גבול האנורקסית, ניראית נרקו אבל טענה שלא. הציגה את עצמה בשם ז'נט.
היא הציעה 100 ש"ח לזיון כולל הכל, מציצה, אנלי, רגיל, מה שאני רק ארצה. אבל אני רציתי רק צילומים.
הצעתי 50 ש"ח, לא הספקתי לפרט מה אני רוצה תמורתם, היא מייד הסכימה ונכנסה לרכב...(אולי הייתי צריך להציע 20...?)
כשהיא כבר ברכב, הסברתי לה שאני מציע 50 שח תמורת צילומים (אמרה "בסדר") ואני לא רוצה סקס (אמרה "טוב סע, מה אתה דואג"), ואני רוצה להכניס אצבעות ולצלם ("טוב, אין בעיה") ואולי גם זיון ("סבבה, מה שתרצה") בקיצור, אני הוספתי והוספתי דרישות תמורת ה 50 ש"ח האלה והיא הסכימה להכל...כולל אנלי, כולל לגמור לה בפה או על הגוף ואלוהים יודע מה עוד...
מפה לשם הובילה אותי לחלק האחורי של החנויות במתחם "סטאר" (מי רצה פרטיות ודיסקרטיות..?), עברנו למושב האחורי. היא התפשטה (חלק תחתון בלבד) וחשפה כוס עם שיער שחור יחסית מעוצב, שפתי הכוס בלויות ומידלדלות, פי הטבעת נפוח ובולט (איכס..) ודגדגן קטן וזקוף. אגב, החזה שלה, שנראה יחסית גדול? זיוף...חזייה מרופדת כמעט ריקה, עם שני שפיצים קטנים ונופלים....
עשיתי כמה צילומים, כולל קטע בו היא הייתה צריכה להשתין אז צילמתי, ונפרדנו לשלום. זה היה רק לצורך ה"סטייה" שלי לצלם...
עוד ערב נחמד עבר על כוחותינו.

אשקלון

19
[QUOTE=avi_kool]אח שלי אתה תותח[/QUOTE]
אם אתה מוצא זיון חינם גם באשקלון... אז גם אתה תותח.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”