כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 77 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

761
[QUOTE=שחר סגל]אחים שלו היקר לבגוד וללכת למין בתשלום הופך אותכם לאנשים טובים יותר?
אני לא שופט אף אחד , וכל מה שאני עושה אני לוקח על זה אחריות, זה פורום סקס, ככה שאני מתקשה להבין למה אני צריך להיות מוסרי בפורום סקס
נדווח בהמשך, חזרתי רק עם כאב ביצים הלילה
[/QUOTE]

לבגוד במי? ברוח הקודש?

יש איזשהו קו שאפילו אם חוצים אותו לא מתגאים בו.

762
שחר זה לא העניין,
פשוט תמוה בעינינו שכל פגישה שלך עם מישהי בקניון או בכל מקום אחר מסיימת אחרי מספר דקות עם גמירה בפה באיזה מקום ציבורי.
לא מעט חברים פה תיירים בעולם (כולל אני) ונתקלנו מידי פעם בהרפתקאות מיניות אבל מה שאתה מספר פשוט נשמע הזוי.
הייתי לא מעט במדינות לא מפותחות שכל דולר היה עולם ומלואו אבל עדיין לא כל בחורה שפגשתי בקניון מצצה לי תמורת שוקו ולחמניה.
מכאן נובע חוסר האמון שלנו.

765
מצדיק את מה שאפרודיזאק רשם אתם כולכם נראים כמו ילדים קטנים וקנאים
מה נסגר איתכם? קנאה זאת הסיבה היחידה לתגובות האלה שלכם
אני עשיתי אפילו דברים יותר מטורפים בתאילנד
אם יש לך משחק טוב אתה יכול לעבור חוויות מין כאלו לא רק שמה אלא בכל מקום בעולם
וקישקשתא אתה נראה פה הכי אדיוט בפוסט הזה אשכרה ממתין ובוהה במסך מחכה לכל פוסט של שחר בשביל ישר לעקוץ אותו
מה נסגר איתך? מה אתה ילד? שהקנאה לא תהרוג אותך

766
בחייאת אפרודיזיאק, תהיה כן לרגע.
אתה נהנה לקרוא את מערום הבבל"ת של אדון שחר סגל?

הוא הרי לא מסוגל לקבל ביקורת ברמה של לשנות את שם הפוסט שלו, כשהוא שוהה כבר כמה חודשים - לדבריו - בדרום אפריקה וכותב בפוסט שעניין כותרתו בפילפינים, לאוס ותאילנד.

מילא היה כותב שהוא מדווח מאיזור הדמדומים של הפנטזיה הפרטית שלו.

קרא את דבריו האחרונים בשרשור זה של meninblack, ותאמר האם אינך מזדהה עימם.

מעבר לכך, מדוע בכל פוסט ניתן להגיב לדברי המדווח ואילו כאן אתה יוצא חוצץ נגד זה?

I fart in your general direction

767
אפרודיזאק - "דיווחים"? איפה בדיוק אתה רואה פה "דיווחים"? מבולבל
כשתסע לדרא"פ, האם תוכל להעזר באותם "דיווחים" של שחר?
בכל מקרה - אם אתה מתכונן להסתובב בקניון ולצפות שכל עוברת ושבה
תעשה לך ביד בחניון של הקניון - אז אני מאחל לך בהצלחה עם זה. אצבע למעלה
בכל מקרה - לא הייתי מציע לך לבנות על זה יותר מדי!
מה שנקרא - לא לנסות בבית... קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

768
שחר סגל הוא אדם סכיזופרני שמעלה תמונות שמוצא ברחבי הרשת ומקשר אותם לסיפורים ופנטזיות בראש שלו . זה לא ממש אשמתו זה חלק מהמחלה הקשה הזאת . מישהו במשפחתי חלה בה ואני מכיר את המצב מקרוב . פשוט יש פסיכיאטר לדברים האלה . ואם אני טועה אני מוכן לאכול את הכובע ראשון .

oreniko2012-07-22 16:52:48
החיים הם מה שאתה עושה מהם

769
מה זה משנה ? מה צריך לכל פוסט פה להיות דיוק היסטורי ? ואם הוא אכן ממציא וזה עושה לו טוב אז זה כל כך מפריע למישהו ? זה מעניין לאנשים שיקראו לא מעניין לא חובה לקרוא, למה אחרי כל פוסט שלו הוויכוח צריך להיפתח מחדש ?
מאמין או לא מאמין לו זה כבר ממש לא העניין פה. הרי להתחיל ולהדביק לו אבחנות פיסיכאטריות רפואיות זה הרבה מעבר למגוחך...

בקיצור, תזרמו.....

ומי שמחפש דיווחים בוא לקרוא בפוסט שלי על לינדה Cool
הכל מכל כל....

770
הנקודה החשובה לדעתי זה לא האם סיפורים אמיתיים או לא, אלה מה שאמר אש"ג: יש איזשהו קו שאפילו אם חוצים אותו לא מתגאים בו.

אני זכרתי את שחר לטובה בארץ ולא קראתי אף פעם את סיפוריו ממזרח הרחוק, אבל שקראתי עכשיו במקרה מאוד נגעלתי.
וזה כבר לא משנה האם הדברים היו או לא. הנרטיב דוחה.

זה לא חומר לפורום סקס זה חומר לפורום על ניצול דוחה (אמיתי או דימיוני) של מצוקה נוראית.

חברי שעבדו באפריקה זיינו הרבה בחורות ב10-20$ אבל שסיפרו לי דברו על בחורות בכבוד. הבעיה זה לא המחיר הזול של זיון באזורים אלה, הבעיה איך שחר מציג את זה. מגעיל בלי קשר לאמיתות.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”