כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 30 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

293
בתום סופה"ש הפראי של שחר וקים בים המלח הלכתי לבדוק מקרוב את השיזוף.
מהר מאוד שכחתי ממנו והתמקדתי במשימה לכבודה באתי. בדיקת שמנים, ביקורת מערכות חודשית, שחרור הצטברות נוזלים וכולי.
שחר כהרגלה חייכנית, משת"פית, והכימיה בינינו זורמת. פשוט תענוג.
אין לי מושג מה שחר מוכנה שאכתוב על מה שאנחנו עושים, אבל אין פגישה שבה אני לא פורץ איזה גבול או משחזר אקט מיני שלא עשיתי שנים (מבחינתי כמובן - כי מבחינתה קשה לקבוע גבולות).
חבל רק שאיני יכול להרשות לעצמי תדירות גבוהה יותר.

294
[QUOTE=gfeseeker]בתום סופה"ש הפראי של שחר וקים בים המלח הלכתי לבדוק מקרוב את השיזוף.
מהר מאוד שכחתי ממנו והתמקדתי במשימה לכבודה באתי. בדיקת שמנים, ביקורת מערכות חודשית, שחרור הצטברות נוזלים וכולי.
שחר כהרגלה חייכנית, משת"פית, והכימיה בינינו זורמת. פשוט תענוג.
אין לי מושג מה שחר מוכנה שאכתוב על מה שאנחנו עושים, אבל אין פגישה שבה אני לא פורץ איזה גבול או משחזר אקט מיני שלא עשיתי שנים (מבחינתי כמובן - כי מבחינתה קשה לקבוע גבולות).
חבל רק שאיני יכול להרשות לעצמי תדירות גבוהה יותר.
[/QUOTE]
הי מתוק שלי... חיוך גדול
אל תשכח שגם אתה הצלחת לחדש לי משהו כבר בפגישה הראשונה שלנו.. קריצה
שיהיה לך יום מקסים
נשיקות..
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

296
בוקר טוב..
היום אהיה זמינה רק בשעות 16:00-20:00
ולאחר מכן רק ביום רביעי (עם קים)
למי שמעוניין להפגש, רצוי לתאם מראש.
ואת זה סתם חשבתי שיהיה נחמד לשתף..
שיהיה יום נפלא
שחר.

השפחה שחר2012-07-30 09:19:07
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

297
שחר, זה בשבילך:

http://youtu.be/7HpTteAvKPI

את בחורה שחוץ מהעובדה שאת סקסית וחושנית ברמה מטורפת, את בחורה מקסימה ומיוחדת שממש נהנתי לשוחח איתך והרגשתי ממש כמו עם ידידה, בנוסף לסקס שהיה מצויין ואם היה פחות מזה זה רק אשמתי כי הייתי קצת עייף (קצת הרבה). שבוע טוב !!קריצה

300
כאילו הכל כבר נאמר על שחר אבל מכיוון שאני קראתי את כל מה שנאמר והיום חוויתי את החוויה אני חייב להוסיף.
החיוך שקיבל את פני המיס אותי מהרגע הראשון והעיינים שלה הסגירו כבר מהתחלה את מה שעומד להתרחש בשעה הקרובה.

הפור פליי שלה מדהים , שחר יודעת איפה לגעת ואיך לגעת והדקות הראשונות שלה הם הטיזינג המושלם.

אחרי דקות ארוכות שאני מנסה לשלוט בעצמי לא לתפוס לה את הראש ולהכניס את הזין שלי לפה שלה היא מגיעה למקום הנכון. מציצה עם הרבה מאוד רוק וגרון שחשבתי שהוא עמוק עד שבסיבוב השני שחר הראתה לי שזה רק היה החימום.

עוד כמה דקות של מציצנ ולבקשתי אני זוכה לראות את התחת המרהיב שלה מתיישב לי על הפנים. אנחנו ב69 נהדר ואני בעננים.

מפה עברנו לסקס והיכולת של שחר לעשות סקס חזק היא מתנה נהדרת. גם במיסיונרית שמאפשרת לי להסתכל על העיניים הסקסיות והמטרפות , גם הדוגי שחשף את התחת המפואר וגם הרכיבה החזקה שלה על הזין שלי כשמה שמטריף אותי הוא המבט הסקסי שלה.

הגמירה שלי הייתה לאחר. עוד מציצה ובסוף כששחר מסתכלת לי בעיינים ואומרת לי לגמור עכשיו.

מנוחה קלה בסלון לסיגריה בשביל שחר והזין שלי מתרומם לסיבוב שני.

כאן הגיע קטע מטורף כששחר חשפה את הדילדו החדש שלה שהוא חתיכת זין ענק שבשימחה דחפתי לה אותו לאחר שאני מרחיב לה את הכוס ודוחף לפני זה את כל היד שלי.
זה המשיך עם גרון עמוק מטורף שלא זכור לי שכמותו הרבה זמן ואנלי שהתחיל עדין והמשיך חזק חזק כשאני מחזיק לה את השיער.

היה עוד עד הגמירה השניה שלי שהייתה חזקה כמו הראשונה .

לסיכום: חוויה נהדרת. אני אחזור בטוח. כייף לפגוש בחורה חמודה, אוהבת סקס, חיוך מטריף , חרמנית .

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”