כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 81 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

802
[QUOTE=the seducer]מנהלים אין מצב למחוק את ההודעות של קישקשתא גאנר אפרוזידאק ומן אין בלאק
באתי לקרוא את הדיווחים של שחר פה והם הורסים לי את ההנאה שבקריאה מהקנאה הזאת שלהם
[/QUOTE]
"קנאה" - זה בדיוק העניין, תפסת אתנו על חם! מוחא כפייה Embarrassed
רק איך בדיוק אפרודיזאק משתלב פה? מבולבל
[QUOTE=the seducer]מצדיק את מה שאפרודיזאק רשם אתם כולכם נראים כמו ילדים קטנים וקנאים
מה נסגר איתכם? קנאה זאת הסיבה היחידה לתגובות האלה שלכם
אני עשיתי אפילו דברים יותר מטורפים בתאילנד
אם יש לך משחק טוב אתה יכול לעבור חוויות מין כאלו לא רק שמה אלא בכל מקום בעולם
וקישקשתא אתה נראה פה הכי אדיוט בפוסט הזה אשכרה ממתין ובוהה במסך מחכה לכל פוסט של שחר בשביל ישר לעקוץ אותו
מה נסגר איתך? מה אתה ילד? שהקנאה לא תהרוג אותך
[/QUOTE]

קישקשתא2012-07-25 09:10:13
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

803
קישקשתא - השאלה היא לא איך אפרודיזיאק משתלב פה (מצויין, דרך אגב), אלא איך הילד הזה שקורא לעצמו פתיין - רשום כאן קרוב לשנה, "תרם" 5 הודעות שמתוכן לפחות 2 נוגעות לתגובתנו ל"בוקר מיוחד" - איך הוא משתלב כאן.
זו השאלה.

והתשובה - אנחנו כנראה מפריעים לו לאונן ברצף...
I fart in your general direction

805
רבותי !! מה קרה לפורום הזה !!!! ???????????????

רובנו לא נכנסים לכאן לקרוא על דעותיהם הפרטיות של כמה משתתפים ( מכובדים כמובן) בנושא מוסר, פילוסופיה תיקון עולם וכד..

רובנו באים לקרוא על זיונים !!!! נקודה !!!!

אדמין היקר - אנא העבר תגובות שלא נוגעות ישירות לתאורי זיונים לפורום "קשקשת" - שם מקומן.

וזה לא רק נוגע לשחר אלא גם בנושאים כמו הויכוח המשעמם והמיותר על אנריקו שהחליט לתומו לפתוח נושא חדש בפורום מקביל.

מה קרה שהבלגן השתלט על פורום הסקס הטוב ביותר במדינה ??

אנו נכנסים ל " מאגר מידע ארצי לשרותי מין בתשלום" - מעולה !!!!

ומקבלים פורום " דעותי המוסריות והפילוסופיות על נושאי מין בתשלום" - מ ש ע מ ם !!!!!

806
טוב יום שמח, אני מגיע לקניון בפרטוריה, בכניסה לקניון אני מזהה שחורה רזה עם מכנס צמוד, ישר אני אומר שלום ולוחץ לה תיד, הדבר הראשון שהיא מבקשת זה 5 שח למונית, אומרת שהחברה שלה השאירה אותה פה כל הלילה , קצת הזוי בהתחשב שהשעה הייתה 9 בבוקר, אני מציע לה לכת לשתות קפה, לוחצים ידיים היא מלטפת לי תיד אני מזהה זרימה, במקום לקפה אני לוקח אותה לשירותים יש שם חדר להחלפת טיטולים לתינוקות, אנחנו נכנסים לשם, אני פותח תמכנס והיאר יורדת לי, אני גומר בכיור חחח , הולכים לקפה אני משאיר לה20 ₪ח למונית ונפרדים, הקטע הוא שהיא חזרה בערב לחפש אותי, נפגש מחר
אני עלה תמונות מהטלפון
נב the seducer אל תתיחס לאנשים קטנים / ילדים קטנים.... אני כבר מזמן לא שם ....

שחר סגל2012-07-28 00:07:34

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”