כ פינת הזעם השבועית - ועדת פלסנר. - דף 2 - סקס אדיר

פינת הזעם השבועית - ועדת פלסנר.

11
[QUOTE=דון קיחוט]רימינג מעשי,

"חבל מאוד שגם אתה מתעסק בנקמה במקום בתועלות. אין חכימא ברמיזות שלך לגבי גיוס ערבים. "

שירות לאומי בעמותה למען נפגעי טרור/ נפגעי עבירות היא נקמנות? וכי למה ומדוע?

בשירות לאומי הם צריכים לשרת את כל הקהילה, ולא רק את המגזר הספציפי שלהם, כדוגמת ההוראה שנתת.

שתי הדוגמאות שנתתי הם זהות לאלו שנתת, כדברייך "יש מספיק אפשרויות לפרוייקטים קהילתיים שגם אדם שאינו יכול/מעוניין לשרת בצבא יכול להשתתף בהם." מה הבעיה איתם? יש כמובן גם את זק"א, למרות שמבחינה הלכתית אני בספק אם הם יוכלו להשתתף בפעילות שלהם, מד"א, אגודות כושר קרבי למיניהן.

גאנר, דווקא מקשקשן כמוך שבטח דוגל בנאורות וקבלת השונה ושוויון לכולם ושאר הססמאות אני מצפה למענה אינטלקטואלי ולא להסתפק בדברי ההבל הרגילים שלך.

העתק דל או לא, בכל מקום אתה דואג להשמיע דעתך בנושאים שונים שאינם קשורים לדיווחים וזיונים, במיוחד כאשר אני מופיע שם או הפוסטים של מומי 25.
[/QUOTE]

אני אסביר לך בקצרה:
לחייב ערבי לשרת בעמותה לנפגעי טרור זה כאילו אמרת GUILTY BY ASSOCIATION, או במילים פשוטות כל ערבי הוא מחבל.
ירצה ערבי לבצע שירות בעמותה לנפגעי טרור, מבורך, לחייב אותו לשרת בעמותה כזאת מופרך .

12
[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=רימינג מעשי]

מומי , הערה קטנה ברשותך , כי חשבתי שסוף-סוף אוכל לקרא מנשר שלם שלך ללא הערה:

במסגרת דין וחשבון שלך לגבי אוכלוסיות משתמטים שונות, אל נא תשכח לציין גם את אליו הקרובים לבית. כן, גם בקרב אוכלוסיות דתיות לאומניות יש משתמטים. עשבים שוטים מקרב נוער הגבעות המשתמטים על רקע אידאולוגי מוכרים לך?

או בקיצור, טוב נעשה אם נאפשר את אופציית השירות הקהילתי לכל ולא רק לאוכלוסיות מיוחדות.

דבר נוסף, אזרחות ישראלית מוקנת לפי חוק לכל מי שנולד בישראל ו/או שהוריו אזרחים גם כן. כלומר, יש בסיס אוכלוסייה מסוים שאזרחות ישראלית היא זכותם מהיום בו נולדו ( לא גיל 20, או כל גיל אחר) ולא יעלה על הדעת לשנות זאת או להתנות זאת בשירות צבאי. חשוב גם על אותם הזכאים לאזרחות ישראלים מכורך חוק השבות שירצו לממש אותה בגילאים מאוחרים יותר שבהם שירות צבאי כבר לא יהיה רלוונטי, האם צריך למנוע מהם אזרחות עקב מגבלת גיל כמו זאת שאתה מציע?

צריך לתגמל כלכלית את אילו שכן משרתים, ושם בדיוק להתמקד: תגמול, לא ענישה.

[/QUOTE]
ועוד דבר, ראה את דבריך שלך בצהוב להלן: , איך אתה בכלל מנסה להפוך את "בן-אונינו" לסוס רד-בול? מדבריך שלך ברור שהוא מונע מלחצים. עזוב אותך מאידאולוגיה, האם ראש ממשלה ראוי צריך להיות מנווט PEOPLE METER ?
ברור שזה לא יוריד את השנאה האוטומטית כלפיו כיוון שיש אנשים שגם אם יראו סוס מכונף, ישר ימהרו להפוך אותו לחמור ערבי.
ראיה א. שאול מופז עמד על רגליו האחוריות כדי שביבי יקבל את מסקנות הועדה שכולם כבר הספידו.
ראיה ב. 20,000 איש שיצאו להפגין בעד אימוץ מסקנות ועדת פלסנר, קיבלו את מבוקשם.

[/QUOTE]

עם מרבית דבריך אני מסכים אך יש לי תיקון קטן...
הסוס המכונף הוא 'חוק הגיוס' ולא ביבי.
הכוונה היתה שגם אם ביבי יעביר חוק הוגן וראוי כמו 'חוק הגיוס', עדיין יהיו אנשים שיקטלו את החוק הזה. (בגלל שזה ביבי)

momi252012-07-19 22:17:36
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

13
גאנר, באמת צר לי שאנחנו לא מגרים את החלק התחתון של האינטלקט שלך.
כנראה שהוא איננו.
חוץ מהכפשות, אין בך דבר...
חלול כמו מקל במבוק.

לפני שאתה מטיף לי ומכנה אותי בשמות, תסתכל על עצמך בראי... (אתה בטח לא יותר טוב ממני)
להבין את המשמעויות של מה שאתה אומר, הוכחת שזה גדול עליך.

בימים כאלה אני מעריך יותר ויותר את רימינג... (זה לא קורה לי הרבה)
אני עם מרבית דבריו אני לא מסכים אבל הוא לפחות משתדל.

נ.ב.
מתשובתו של רימינג, הוא מסכים עם מרבית דבריי.
האם גם הוא פשיסט? (דרך אגב, אתה יודע בכלל מזה?)
או אולי כולנו בעינך קפיטליסטים חזירים?

momi252012-07-19 23:04:02

14
מומי הקופץ בראש - מישהו דיבר אליך?
אתה במקרה אוחז גם בכינוי דון קיחוט שאתה עונה בשמו?

מה הסיפור שלך?

רק חסר שתתחיל לתת לנו ציונים על השתתפות בשיעורי האינדוקטרינציה שלך... צחוק אתה כל כך מלא בעצמך...
gunner2012-07-20 00:20:19
I fart in your general direction

15
מה אתה מקשקש?
אתה בהבל פיך קבעת שאני ודון קישוט (גירסתי הדלה והדלוחה), חד המא!
כל הימנים פשיסטים, קפיטליסטים חזירים וכל השמאלנים דמוקרטים, נאורים וכל הבולשיט
ככה הרי אתה מסווג את עולמך.
בני החושך (הימניים) VS בני האור (השמאלנים).
המלצה שלי, תוריד במינון של הסדרות המצוירות היפניות... (הם לא עושות לך טוב)

אני עד עכשיו באמת השתדלתי לחלוק לך כבוד אך אני לא מרגיש שאני מקבל בחזרה.
אתה אחת הסיבות שהציבור כ"כ מפחד להגיד שהוא משתייך לשמאל.
אתה עושה לו שירות רע. רוטן, מפריח סיסמאות, מגדף... (זה מה שרואים מהצד)
היום כבר כל מפלגות אומרות שהם 'מרכז' כדי שחלילה לא ימשכו אנשים כמוך.

הייתי ממליץ לך ללמוד קצת מברל כצנלסון, איש שמאל אמיתי שניבא אנשים כמוך באומרו:
"היש עם בעמים אשר בניו הגיעו לסילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עַמם, כל יצירתו
וכל ייסוריו, הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס,
ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות? ...וכאן (בארץ ישראל) ידבקו בו חיידקים של שנאה
לעצמו... עד כדי כך שיִראה את הגאולה בנאצים הפלשתינים שהצליחו לרכז כאן בארץ את
האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפגיון שבמזרח."

ועוד משהו, אל תאיים עלינו בשתיקתך...
אתה רק מעצים את המשפט "גם אויל מחריש חכם יחשב".

בהמשך לשיחתנו רימינג...
בוודאי שלא התייחסתי לציבור הלאומי-דתי כיוון שאליו אין טענות. (אולי רק לך)
הוא מוציא בממוצע 80% חיילים קרביים מהישיבות והשאר מתגייסים לחילות העורפיות. (זה הממוצע גם בישיבה שלי)
תופעת ההשתמטות כמעט ואינה קיימת... (ואם היא קיימת, היא זניחה מספרית)
אינך מכיר את הישיבות הדתיות-לאומיות (הם לא כאלה שונות מישיבות הקדם צבאיות מבחינת המורל שנוטעים בכך) שמנחילות לך ערכים של אהבת הארץ...
אתה לא יודע כמה זה חשוב, המורל מאוד מאוד גבוה שאתה יוצא משם.
'הרעל' שחשים כולם שם, מדבק.
אחרי שאתה יוצא מישיבה כזאת, אין מצב בעולם שאתה לא הולך לקרבי ובטח ובטח לא חושב על השתמטות. (זה אני אומר לך מאחד שהיה שם)
אני הרגשתי כמו טיל בליסטי אחרי הישיבה ורק חיכיתי לגיוס.
לראיה, 3 חברים (מתוך 15) שלמדו איתי וגרים לידי, שניים מהם פתחו בקריירה צבאית (אחד מ"פ בדובדבן ואחד מ"פ בסיירת גולני) ואחד סתם עשה שירות סדיר בצנחנים.
בני-דודיי, שגם הם בחורי ישיבה, אחד הלך לחיל הים (סטי"לים), אחד להנדסה קרבית ואחד לחיל האוויר.
יש לי בן-דוד גם חרדי שהיה משגיח כשרות בקריה.חיוך גדול
בני-דודיי החילונים בחרו דווקא לעשות מסלולי עתודה צבאיים. (נראה לי במודיעין)
המשפחה שלי, בלי עין רעה, נגעה כמעט בכל חיל בצבא, יבשה, ים, אוויר מה לא?צחוק
משפחה פשיסטית טיפוסית לתפארת מדינת ישראל.חיוך גדול
רק חסר לי בן-דוד טייס ובשייטת.
המשפחה שלי משקפת את רוב עברן הצבאי של המשפחות הלאומיות-דתיות.
הציבור הלאומי-דתי מנפק מספרים מספיק גבוהים בכל שנה, אין בכל אוכלוסיה 100%. (זאת גם לא השאיפה)
תופעת ההתשמטות כמעט ולא קיימת גם בקיבוצים, אצל הדרוזים (שקשרו את גורלם עם המדינה) ועוד כמה אוכלוסיות ששכחתי...
אתה בא אליו בטענות? כנראה שאתה היחיד.

נ.ב.
איך לא שמעת כבר את הטיעון שהציבור הלאומי-דתי השתלט על הצבא?
בחינת הצבא, הם כבר יותר מדי...
מרוב כיפות סרוגות קשה לראות פדחות ריקות.

momi252012-07-20 05:27:39

16
ברל כצנלסון - "איש שמאל אמיתי"...
זה שהוא היה הוגה הדעות של הציונות הסוציאליסטית לא הופך אותו לאיש שמאל.

ודאי לא בערכים בהם מודדים שמאל וימין כיום.

אבל זה כנראה טבוע בך ואינך יכול להמנע ממתן ציונים והגדרות. אפילו לכצנלסון לא ויתרת צחוק.

ואני עוד מקשקש...

ועוד דבר, שירות צבאי מלא ומפואר בצה"ל אינו ערובה לראש נטול דעות פשיסטיות.

אבל למה לבלבל אותך עם עובדות כאשר אינך מסוגל לעכל אפילו מחשבות שונות של הזולת?

אם אינך מבין, זו הסיבה בגינה איני נכנס איתך לדיונים יותר. אתה לא נמצא שם בכדי לשמוע ולהפנים באופן סובלני את דיעות האחר, אלא אתה נמצא שם כדי להוכיח לאחר שהוא טועה ולנגח אותו.

בקיצור, אם אנחנו מדברים על הסתכלות מהצד, אתה נתפס אצלי כמסיונר בעל להט משיחי גדול. מסוגיו של להט שמסגירים אדם שלא לגמרי בטוח בעצמת טיעוניו ולפיכך הוא גולש לפן האישי לעיתים תכופות מדי.

כתבתי כבר במעלה הפוסט הזה שקצתי בדיונים על איזה צד במפה הפוליטית צודק או לא. זה חסר טעם.

אתה לא מכבד את זה, ומנסה לגרור אותי לדיוני הסרק הללו שוב ושוב.

מזלך שישנם שניים או שלושה כאן שעדיין לא איבדו את סבלנותם כמוני.

אישית, "שברת" אותי כשהתחלת להשמיץ את "הארץ". ותיק העיתונים היומיים בישראל שהחל לפעול במו זה ב1919 ואת הלוגו הראשון שלו אייר, תתפלא לשמוע - לא אחר מאשר זאב ז'בוטינסקי... צחוק

אז עיתון הארץ הוא עיתון שנותן במה חופשית גם לאנשים שדיעותיהם שונות משלך, להביע דעתם.

זה כבר נתן ההכשר בידיך לפסול את הבמה כולה ע"פ הדיעות האישיות, נגיד של גדעון לוי שאני מניח שהוא סוג של סדין אדום בפניך.

ועדיין, יש לי הרגשה שאתה לא לגמרי סגור באיזה אגף של המפה הפוליטית אני שוכן ואף פועל... קריצה
gunner2012-07-20 06:36:51

17
והרי תשובתי...
תראה מזה גאנר, אתה ההוכחה שהיסטוריה אפשר להגמיש...
ברל כצנלסון היא איש שמאל לפי כל אמות המידה שנבחנות ע"פ פעולותיו ההיסטוריות והפוליטיות. (לא לימדו אותכם שההיסטוריה חזקה מכל הזיה?)
מה השקר ההיסטוריה הבא שלכם?
ז'בוטינסקי היה בכלל שייך לשמאל?
יאסר ערפאת היה איש של שלום?
חאג’ אמין אל-חוסייני היה ציוני?
עד לאיפה תדרדרו?

כצנלסון הוא רק דוגמא לאיך נראה השמאל פעם, היום הוא כבר זנח את שורשיו (אבות מייסדיו) הציוניים. (לא כולם)
ולא רק הציוניות...
השמאל הולך ומקצין עם השנים, הוא פיתח (שביתו, מעונו ושופרו הוא עיתון "הארץ") שנאה עצמאית כלפי עצמו ועמו, כלפי עברו וכלפי מדינתו.
היום כל מפלגה שאומרת שהיא שמאל, מתחילה אוטומטית עם מינוס קולות.
וזה רע, רע לדמוקרטיה.
אין היום כמעט מפלגות שמאל, כולם מכריזים שהם ב-'מרכז' וזה חורה לי.
הקולות מתפזרים בין אינסוף מפלגות 'המרכז' והולכים לאיבוד.
זה נקרא לייצר אלטרנטיבה שלטונית?
זה בדיחה!
ומי בדיוק יש לשמאל להציע היום? את זהבה גלאון? נו, זה רציני?

זה שאתה מעלה את שמו של ז'בוטינסקי על לשונך ושם אותה ליד שמו של עיתון "הארץ" היא בפירוש חילול כבודו!
אם ז'בוטינסקי היה רואה היום מה יצא מעיתון "הארץ", הוא היה שורף אותו עד היסוד.
כמו שלמדתי להכיר את ז'בוטינסקי, הוא היה כורת גם את שתי ידיו. (אילו רק היה יודע...)

עיתון "הארץ" ממש אינו נותן "במה חופשית" לאנשים עם דעות שונות. (זאת אני יודע גם באופן אישי)
חסידיו ומפיצי משנתו של עיתון "הארץ" מאתרגים אותו פן יאונה לו כל רע באמצעות סיסמאות נבובות שתלושות מהמציאות.
בואו נודה על האמת, כבר נמאס לי לראות את לשונותיכם תקועות בעכוזו "הדמוקרטי", "הליברליסטי" ובלה בלה בלה...
דרך אגב, ברל כצלנסון (שוב אני חוזר אליו) בכתביו סיפר:

"ברוסיה ב-1881, בעצם ימי הפרעות ישבו בנים ובנות לעם ישראל והדפיסו בחשאי מתוך מסירות נפש, פרוקלמציות, הקוראות לפוגרומים, מתוך תקווה שהדם היהודי שיישפך יעזור להתקוממותו של המוז'יק הרוסי. אכן, יודעת ההיסטוריה העברית כל מני רנגטים ודגנרטים. צורות של שמד".
כל הקשר בין מה שכצנלסון אמר ובין עיתון "הארץ" והסכמי אוסלו הוא מקרי בהחלט...

פעם עוד היה אפשר לחלוק עם דעותיו של העיתון ועדיין ליהנות מעיתונות עניינית אך היום הדבר הולך ונעלם.
עיתון "הארץ" כבר מזמן אינו מתיימר לשבת על הגדר אלא בוחר במכוון לתפוס צד ומסלף עובדות/כותרות לצד שבחר. (חשוב לציין, זאת לא מחלה רק שלו)
איזה צד? תנחשו...

בעיתון "הארץ" העריכה המגמתית מפחידה עד מוות.
היא לא מפחידה רק אותי אלא גם מערערת על אמינות של כל העיתונות הישראלית.
משפחת שוקן וצמיתיהם עובדים לילה ויום כדי להשחיר את המדינה, אי אפשר להגדיר זאת אחרת.
להעביר ביקורת צריך וחובה לעשות אך זה כבר מזמן גלש לפן האישי.
כמה עיתון יכול להיות אובייקטיבי שהוא מנוהל ע"י משפחה אחת? (וזה נכון לגבי שאר העיתונים)
הבעיה שאצל עיתון "הארץ" זה בולט וזה קיצוני. (גם עיתון 'ישראל היום' הוא קיצוני אך הוא לא מאיים על קיומי)
העיתון "הארץ" מעמידה, השכם וערב, "נרטיב" (מסכנות והזיות ערביות) מול "נרטיב" (ישראליות רצחנית אימפריאליסטית). (עכשיו תורי לשיר? 'שחור ולבן, שחור ולבן הדגל שלי')
כנראה שמשהו "הסתובב" למשפחת שוקן ומדינת ישראל (וחלק מתושביה) כבר לא באה להם טוב. (אולי איזה הקופאית בסופר עיצבנה אותם, לא יודע)

אחד המקרים שהכי זכורים לי (הכי מסמלים את דגלו של העיתון) זה המקרה של רצח/טבח/שחיטה של משפחת פוגל.
בעוד שלמחרת הרצח כל העיתונים התמלאו בכותרות זעזוע והלם רק עיתון "הארץ" בחר לשים כותרת על איזשהוא אסון שקרה ביפן. (עוד כמה שנים הוא יטען שזה 'לא היה ולא נברא')
זה דוגמא שהכי ממחישה (מאלפי הדוגמאות) איזה אנשים ועורכים (שאחד מהם צוטט שהוא לא רוצה לחיות במדינה של אלירז פרץ ואמא שלו) נמצאים בעיתון.
אתה, אתה ההוכחה לאיזה קהל יעד הוא מכוון... (ומצליח לתמרן ולשטות בך)

אוי, גדעון לוי...
גדעון לוי הוא העיתונאי הכי שקרן שהצמיח השמאל הרדיקלי והעיתונות הישראלית. (אני מאוד מקווה שאתה לא אוכל את כל הלוקשים שלו)
אף אחד לא מאמין כבר לכתבות של גדעון לוי ובגלל זה הוא מלין (שלא לומר, מתבכיין) בתוכנית "מחוברים 2" למה אף אחד לא קורא את הטורים שלו.
הוא לא שונה מאורי אבנרי, עוד סוציומט חולני מבית מדרשו של השמאל הקיצוני.
השמאל השפוי/הציוני הקיא אותם ממעיו וכרגע הם בעיקר שוחים במיצים של עצמם.
הבעיה של מדינת ישראל היא שאנשים כמו גדעון לוי, מיכאל ספרד ועוד כמה מ-"הארץ" הם הדוברים שלה בחו"ל.
הם חלק מהדמוניזציה והחרמות שנעשות על ישראל.

מי שמשמיע באופן תדיר את דעותיו בגופי התקשורת המרכזיים הוא השמאל. (שהיא לא עוסקת באסקפיזם)
מי שנלחם כנגד הפלורליזם התקשורתי זה השמאל.
למה? כי האליטה/קרטל התקשורתית שיושבת למעלה רוצה להשמיע רק את מה שהיא רוצה שתשמע.
כשיוצא לי לפתוח טלוויזיה לראות תוכניות אקטואליה בערוצים "ערוץ 2" "ערוץ 10", אני שומע רק את דעתך ודעת רימינג.
גם גופים תקשורת ציבוריים וממשלתיים [גופים שאני וימנים רבים ממנים אותם] אני לא מפסיק לשמוע את דעתך ודעת רימינג.

ראה את הסערה שקרתה רק השבוע עם קרן נויבך ומנחם בן.
הדבר גרם לרשות השידור להוציא את ההודעה הבאה: (שברור היטב למי היא מכוונת...)
"מצער שאנשים המדברים בשם הפלורליזם חופש הביטוי וחופש הבעת הדעה, אינם מסוגלים לקבל דעות ועמדות השונות מאלו שלהם.
רשת ב' תמשיך לתת ביטוי למגוון הדעות בחברה הישראלית תוך שמירה על האיזון בשידורים.
הנהלת הרשות מחויבת לקוד האתי שנקרא מסמך נקדי ופועלת על פיו"

---------------------

ורק כדי לסבר את אוזנך אתן לך דוגמא טריה, השבוע פתחתי את תוכנית האקטואליה של רפי רשף.
יש לרפי רשף כתב שהביא כתבה על חנוך דאום ואחמד טיבי. (על החלפת ההודעות ביניהם)
שהכתב תיאר את השניים הוא אמר שחנוך דאום (וזה ציטוט): "מתנחל קיצוני" (רפי רשף מיהר לתקן את הכתב שלו) ואילו אחמד טיבי תואר כאדם מתון.
עכשיו אתה תבוא ותאמר לי: "מזה משנה? אתה סתם 'יהודי גלותי' ובלה בלה בלה..."
הבעיה היא שדברים כאלה נצרבים בתודעה הציבורית.
חנוך דאום מתנחל מוצג כקיצוני ואחמד טיבי (סגנו של הארכי-טרוריסט, יאסר ערפאת) מוצג כמתון. (אוי לאבסורד)
ועכשיו תחשוב שאין ספור פעמים מפמפמים לאזרח "המתנדנד" את זה...

---------------------

אני נכנס מדי יום לאתרים של העיתונים "הגדולים" (מעריב יחסית הכי מאוזן מבין השלושה) במדינה ורואה רק את דעתך ודעת רימינג.
דעות שהם פרי פרופגנדה של השמאל, עם אותו מכבסת מילים, עם אותם אג'נדות פוליטיות ובקיצור, עם אותו זוהמה.
מה עם הזוהמה שלי? תעשו גם לי מקום...

בוא עכשיו נפתח בינינו את כל הקלפים...
זה ממש לא מעניין אותי באיזה מפה פוליטית אתה.
למה אתה חושב שזה משנה לי אם אתה ימני או שמאלני?
אתה חושב שאם היית אומר לי שאתה ימני הייתי סלחן איתך?
אני מכיר חלק מהימניים (שמזהים את עצמם ככאלה) לא פחות טינופות מחלק מהשמאלנים.
חוץ מזה, על מי בדיוק אתה עובד?
בן אדם שאומר שהסכמי אוסלו היו ברכה הוא ממש לא בימין והוא ממש לא במרכז.
הוא נמצא איפשהוא במרתפים החשוכים של השמאל.
כמו שאמר שנוא נפשך, ביבי:
"אם זה מגעגע כמו ברווז ,אם זה הולך כמו ברווז ,אם זה נראה כמו ברווז, אז זה ברווז."

בפינה שלי אני לא מתיימר להכריע מי צודק ומי לא. (עוד גושפנקה לראייתך הילדותית)
שירת 'שחור ולבן' מעולם לא הלמה אותך יותר מעכשיו..
אני בוחן עובדות, שופט על פיהן וחולק איתם עם חברי הפורום פה. (מתוך מטרה ליצור דיאלוג ולא מונולוג)
אני בפירוש לא אובייקטיבי ולא מתיימר להיות כזה.
השקפת עולם (ששוזרת בתוכה גם דעות אישיות) מטבעה לא יכולה להיות אובייקטיבית ונייטרלית. (דרך אגב, גם אתה וידידך רימינג אינם אובייקטיבים, סליחה על ניפוץ הבועה)
לא אצלי, לא אצל רימינג ובטח ובטח לא אצלך נמצאת האמת האבסוליטית, הצודקת והנכונה.
אומרים שהאמת (כנראה) נמצאת איפשהוא באמצע...
מה שכן ישמח אותי זה אם תפתח פינה משלך ותדבר על בעיות שמטרידות אותך. (מתנחלים, דתיים, חרדים אממ... זהו)
תהיה בטוח שאני אהיה המגיב הראשון.

מאחורי דברי עומדים 84% מתושבי מדינת ישראל שחושבים כמוני.
אבל תמשיכו אתה ו-16% האחרים להתבוסס באשליות שעיתון "הארץ" הוא עיתון מאוזן, ליברלי ושאר הפוקים שהוא מפריח לעבריכם.
אספמיה רחוקה רק שנה מכל כיוון, תתחיל לצעוד!

הניסיון להדביק לי כינויים ('יהודי גלותי', 'מסיונר', 'משיחיסט'...) הוא פארסה לשונאית.
למה? זה כמו שאני אגיד שאתה פרנואיד וכל דבר שתגיד לאחר מכן, אאנוס את מילותיך לכיוון פרנואידי...
לא באתי להתקיף אף אחד על רקע אישי אלא להתקיף את דעותיו.
זכותי! אתה רוצה לשלול ממני את זה? אתה מוזמן לנסות...
זה נכון שאני ממציא כינויים (גם בפן ההומוריסטי) ובונה עליהם תיאוריות אלא שגם אתה עושה זאת. (בצורה משעממת יותר)

אם אתה מדבר על המקרה שכיניתי את רימינג אדם שפל, נאלח וטינופת, זה קרה רק אחרי שאמירותיו הגזעניות הרימו את קולן.
אמירותיו של 'דון קישוט' על אורי בלאו זכו להתנפלות מצידך כאילו היית קרברוס שלקחו לו את העצם בעוד דבריו של רימינג עברו ליד עיניך ובחרת לשתוק. (לא בא לסכסך, חלילה)
שתיקה שרעמה רעמה... (יכול להיות שהסכמת איתו, אני באמת כבר לא יודע)
בעוד חשבתי (בתמימותי) בהתחלה שאתה הקול המאזן, התברר לי שכנראה פתחתם כת פה.
השאלה היא מה בדיוק מבחני הכניסה שלכם?
מריטת פיאות מחרדי וממתנחל על מנת לייצר בובות וודו?

גאנר, אתה טוען שיש דעות שאני לא מפנים.
אנא, מנה לי אותן!
אם לא הפמנתי, כנראה שאני לא מסכים איתם.
אתה רוצה לדחוף לי את הכפית בכוח לפה?

אני שמעתי יותר מדי את המשפט אצלך "אתה לא מכבד" "אתה לא מכבד"...
עכשיו לשאלה שלי: ואתה חושב שאתה מכבד?
נקודה למחשבה... (מקווה/מחזיק ידיים)

מסכים איתך ששירות צבאי לא מציל מדעות פשיסטיות אך הוא גם לא מציל מדעות אנטישמיות, אנטי- ציוניות, פרו-ג'יהדיסטיות וכ'ו...
לא באתי לבלבל אותך, חלילה.
באתי רק לדגדג.

הינה, לסיום אקדיש לך אפילו שיר לזכר הסכמי אוסלו שבאו עלינו בטובה ונחתו אלינו כברכה.

[TUBE]KpIXMl47yhs[/TUBE]

נ.ב.

עשה לי טובה, אל תתיימר לדבר בשם חברי הפורום, דבר בשם עצמך.
אתה רוצה שהפינות שלי (שמתיזות רעל בעיניך) יפסקו, תפתח פוסט שקורא להפסיק את הפינה שלי.
אם תגייס עשרה חברי פורום שיהיו איתך, אחדל לכתוב פה. (אפילו חצי יגרמו לי לבחון מחדש את העניין)

momi252012-07-26 21:41:48

18
[QUOTE=momi25]
עשה לי טובה, אל תתיימר לדבר בשם חברי הפורום, דבר בשם עצמך.
אתה רוצה שהפינות שלי (שמתיזות רעל בעיניך) יפסקו, תפתח פוסט שקורא להפסיק את הפינה שלי.
אם תגייס עשרה חברי פורום שיהיו איתך, אחדל לכתוב פה. (אפילו חצי יגרמו לי לבחון מחדש את העניין)

[/QUOTE]
כמה תחשיב את אחים שלו גברים? מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

19
מומי - אתה מנסה לעשות רושם של אדם יסודי שחופר במקורות ומביא מובאות.
לדעתי אתה יסודי כמו סוס עם ארכובות על עיניו ההולך בחריש בתלם ואינו רואה מימינו ומשמאלו.

אני חושב שאתה רווי שנאה לדעות שאינן כשלך, עד כדי עיוורון מוחלט.

אני חושב שאתה מהמודל שהיה נהוג פעם בבריה"מ לשעבר וגולם בעיתון פראבדה.

זו דעתי והיא מתחזקת יותר ויותר למקרא כל פוסט שאתה כותב.

בהנחה שאתה בשנות ה20 שלך, אז גילי כפול משלך. ראיתי לא מעט - פה ושם בא"י.

ישנם דברים רבים שאני גאה עליהם וישנם לא מעט שאני בוש בהם.

מה שמדהים אותי, זה הבטחון המוחץ שלך בכל דבר וענין.

כאילו אין שני פנים לפחות לכל דבר.

כאילו אין פתח להרהור או לערעור.

הכל כל כך ברור.

צדקת הדרך היא בחזקתך בלבד.

מדהים!

תכתוב כמה שאתה רק רוצה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”