כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 31 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

302
[QUOTE=asstriks]שחר, זה בשבילך:

http://youtu.be/7HpTteAvKPI

את בחורה שחוץ מהעובדה שאת סקסית וחושנית ברמה מטורפת, את בחורה מקסימה ומיוחדת שממש נהנתי לשוחח איתך והרגשתי ממש כמו עם ידידה, בנוסף לסקס שהיה מצויין ואם היה פחות מזה זה רק אשמתי כי הייתי קצת עייף (קצת הרבה). שבוע טוב !!קריצה

[/QUOTE]
מתוק שלי...
חייבת לומר שהיה תענוג של בוקר :)
ממש שמחתי להכיר אותך, אתה מתוק אמיתי מעניין וכייפי
תודה על השיר :) אני ממש אוהבת חיוך
מחכה לשמוע משהו משלך...
נשיקות Heart
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

303
[QUOTE=eyal11]כאילו הכל כבר נאמר על שחר אבל מכיוון שאני קראתי את כל מה שנאמר והיום חוויתי את החוויה אני חייב להוסיף.
החיוך שקיבל את פני המיס אותי מהרגע הראשון והעיינים שלה הסגירו כבר מהתחלה את מה שעומד להתרחש בשעה הקרובה.

הפור פליי שלה מדהים , שחר יודעת איפה לגעת ואיך לגעת והדקות הראשונות שלה הם הטיזינג המושלם.

אחרי דקות ארוכות שאני מנסה לשלוט בעצמי לא לתפוס לה את הראש ולהכניס את הזין שלי לפה שלה היא מגיעה למקום הנכון. מציצה עם הרבה מאוד רוק וגרון שחשבתי שהוא עמוק עד שבסיבוב השני שחר הראתה לי שזה רק היה החימום.

עוד כמה דקות של מציצנ ולבקשתי אני זוכה לראות את התחת המרהיב שלה מתיישב לי על הפנים. אנחנו ב69 נהדר ואני בעננים.

מפה עברנו לסקס והיכולת של שחר לעשות סקס חזק היא מתנה נהדרת. גם במיסיונרית שמאפשרת לי להסתכל על העיניים הסקסיות והמטרפות , גם הדוגי שחשף את התחת המפואר וגם הרכיבה החזקה שלה על הזין שלי כשמה שמטריף אותי הוא המבט הסקסי שלה.

הגמירה שלי הייתה לאחר. עוד מציצה ובסוף כששחר מסתכלת לי בעיינים ואומרת לי לגמור עכשיו.

מנוחה קלה בסלון לסיגריה בשביל שחר והזין שלי מתרומם לסיבוב שני.

כאן הגיע קטע מטורף כששחר חשפה את הדילדו החדש שלה שהוא חתיכת זין ענק שבשימחה דחפתי לה אותו לאחר שאני מרחיב לה את הכוס ודוחף לפני זה את כל היד שלי.
זה המשיך עם גרון עמוק מטורף שלא זכור לי שכמותו הרבה זמן ואנלי שהתחיל עדין והמשיך חזק חזק כשאני מחזיק לה את השיער.

היה עוד עד הגמירה השניה שלי שהייתה חזקה כמו הראשונה .

לסיכום: חוויה נהדרת. אני אחזור בטוח. כייף לפגוש בחורה חמודה, אוהבת סקס, חיוך מטריף , חרמנית .

[/QUOTE]
כמו שאמרתי לך עוד כאן אצלי, ,צריך שניים לטנגו קריצה
גם לך בכלל לא חסר
היה מדהים!! מושלם!!
ואני לא יודעת אם זה בסדר שאני אומרת את זה פה, אז אני אגיד את זה בשקט...
אחד הזיונים הכי טובים שהיו לי לאחרונה!
אני כבר מתגעגעת... אליך - ולכל מה שבא איתך Tongue
נשיקה ענקית לשניכם קריצה

304
מה אני יכול להגיד עליה שחר פשוט מדהימה!!!!. היא סקסית בטירוף נוטף ממנה סקס בטירוף היא ממש עושה את זה בכיף ואכפת לה היא פשוט מדהימה:) אין עליה נראה לי היא הופכת להיות מספר מאוד חשוב שלי נראה לי:)

שחר אני מודה לך על הבחורה היא מטריפה וסקסית שאי פעם פגשתי:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

305
[QUOTE=השפחה שחר]
[QUOTE=yellow-horny]תמונות מדהימות אני מקווה להיות אצלך בקרוב מאוד:)[/QUOTE]
כבר הרבה זמן שאני שומעת את זה קריצה
עדיין מחכה...
[/QUOTE]
קישקשתא2012-08-02 19:14:11
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

306
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=השפחה שחר]
[QUOTE=yellow-horny]תמונות מדהימות אני מקווה להיות אצלך בקרוב מאוד:)[/QUOTE]

כבר הרבה זמן שאני שומעת את זה קריצה
עדיין מחכה...
[/QUOTE] 
[/QUOTE]
אתה לא יודע כמהה הסבלנות משתלמת:).!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

307
שבת שלום לכולם.. חיוך
לכל מי שמנסה לשלוח לי הודעות פרטיות - יש אצלי כנראה תקלה ואני לא מצליחה לפתוח אותן
אפשר לחילופין לשלוח לי הודעה למייל [email protected]
או בסמס כרגיל ואני מבטיחה לחזור..
שיהיה המשך יום נפלא
שחר
Heart

309
ביקרתי את הגברת לפניי מספר שבועות ולראשונה מבין כל הבנות שמפרסמות בפורום סוף סוף מישהי ששווה את הכסף.
התיאום עם שחר מאוד יעיל וקל והיא לא מערימה קשיים כמו בנות אחרות. ניכר בה עוד לפני הפגישה שהיא מאוד שירותית ויודעת את העבודה - גם לפני וגם במהלך הזיון.
הגעתי לדירת קרקע ברחוב די מרכזי בעיר החטאים ואת הדלת פתחה שחר. האמת שדי הופתעתי. לא מה שדמיינתי לפי התמונות. שחר בעלת בייבי פייס, נאה מאוד ובעיקר מתוקה אמיתית. התחלנו בשיחת נימוסין קצרה ומשם נשלחתי למקלחת. המגבת כבר חיכתה לי ואחרי מקלחת זריזה הגעתי לחדר עבודה. שם חיכתה לי שחר על המיטה החדשה (שנקנתה ימים ספורים לפני הגעתי, לאחר שהקודמת נשברה על ידי אחד מעמיתי הזיינים).
שחר התחילה בליטופים עדינים ובשלב הזה כבר הבנתי שהפעם אני בידיים טובות. ותוך דקות ספורות הכלי שלי התחיל לקבל ממנה את הטיפול הראוי לו. שחר הביאה לי מציצה מהסרטים ורק בכוח התאפקתי לא לגמור. זו היתה מציצה מציצה!!! כשמיצינו את החלק הזה הולבשה החליפה. שחר עלתה עלי והתחילה לזיין אותי, תוך שאני מלטף ותופס לה את התחת המדהים שלה. איזו רכיבה היא נתנה לי...חוויה.
אחרי זה עברנו לדוגי כשהתחת האדיר של שחר רוקד לי מול הפרצוף. והזין שלי? הוא מתמוגג מחווית המגע של הכוס ומראה העיניים הנפלא. הוא עמד כמו טיל חץ! מיצינו ועברנו לתנוחה המועדפת עלי: המיסיונרית. כייף לא פחות אדיר לזיין את שחר ולהתבונן בפניה המתוקות. אחרי כמה דקות שחר ביקשה את רשותי לשתף פרטנר נוסף במשחק. הויברטור הוכנס אחר כבוד לכוס של שחר והתחלתי לציין אותה תוך שאני מתענג על הכוס של שחר ועל הויברטור שמרעיד לי את הזין. לא חוויתי את זה עד הזיון עם שחר ובהחלט אהבתי את הרעיו ואולי אממש אותו עם הפרטית שלי.
הזיון עם שחר היה כל כך כייפי שמשכתי את ההנאה, עד שכבר היה לי קשה לגמור. אבל לא אחת כמו שחר תיבהל מזה. היא הורידה את החליפה והעניקה לי מציצה אלוהית ותוך כמה דקות השפרצתי לה בפה כמות כמות.
אחרי זה עוד שיחה קצרה בסלון ויצאתי החוצה לעיר הלחה.
בקיצר, היה זיון פצצה, עם בחורה עם תחת פצצה. ואני מניח שבפעם הבאה שאגיע לת אביב אבקר את שחר שוב. אולי ביחד עם השותפה החדשה שלה קים.
מצטרף בהחלט לכל החברים הקודמים שהמליצו עליה בחום.
כל היום חושב על זיונים

310
[QUOTE=בועל נשים] אחרי כמה דקות שחר ביקשה את רשותי לשתף פרטנר נוסף במשחק. הויברטור הוכנס אחר כבוד לכוס של שחר והתחלתי לציין אותה תוך שאני מתענג על הכוס של שחר ועל הויברטור שמרעיד לי את הזין. לא חוויתי את זה עד הזיון עם שחר ובהחלט אהבתי את הרעיו ואולי אממש אותו עם הפרטית שלי.
[/QUOTE]
ה we vibe בהחלט משדרג את הזיון (כל זיון) מומלץ לגמרי לשימוש בזוג לכל מי שבא לפנק את בת זוגתו במוצר כייפי ושימושי לגמרי.

השפחה שחר2012-08-13 16:56:52

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”