כ דיווח על מאיה 400 פצצה בת 20 - דף 3 - סקס אדיר

דיווח על מאיה 400 פצצה בת 20

25
שלום רב,

ברצוני להוסיף דיווח נוסף והפעם על מישהי שאולי חלקינו כבר מכירים - "שילה" לשעבר "שלי":

בחיפושי אחר בחורה חדשה וחמודה נתקלתי במודעה של "שילה"(דאז "שלי"), התמונות נראו די אוטנטיות ונעמו למראה עיני, החלטתי להתקשר>>> בטלפון נשמע חיננית ונחמדה ולאחר מספר פעמים שיצרתי קשר קבעתי והחלטתי להגיע.

השעה 11:00 השמש יוקדת הרוח מלטפת ואני עושה את דרכי לאיזור התחנה המרכזית (לא לא לא מדובר בכל הטראש שם - מקווה של פגעתי אלא באמת מישהי שמתגוררת באיזור - מול הגן של האריתראים), איתור החנייה היה זריז כחול לבן בשפע והגעתי לבניין.
הבניין עצמו כשלעצמו אינו נראה מטריד או לחילופין מקרין חוסר דיסקרטיות>>> נכנסתי !

מעט פרטים:
עיניים:חומות.
שיער:חום.
מבנה גוף:גיטרה, מעט מלאה .
חזה:עומד מידה C (לדעתי) עם פיטמות כהות יפות עם עטרה רחבה תאווה לשפתיים.(לא גדול).
פנים:חמודות עגולות.
תחת:די גדול יחסית לגוף.

נכנסתי לדירה , הבחורה נשארה חמודה בדיוק כמו בשיחה >>> מקלחת משותפת >>>small talk>>> ומציצה:
המציצה הייתה חלשה, ללא שאיבה ולא מורגשת (וממש לא עד הסוף) אפילו כל כך התבאסתי שהתותח החליט להתחבא אל הכלים בלב כלשהו ולכן קידמתי היתקדמתי והולבשה חליפה>>>הזיון:

הזיון הוא בינוני ללא התרגשות יתרה ללא שיתוף פעולה לצערי אין לי מה להרחיב מעבר לכךמבולבל
הבונוס: כן כן לעיתיפ יש דבר טוב אחד במשהו שהוא לא הכי מדהים: הגמירה גמירה על הפנים ללא פרצופים >>> מקלחת זריזה>>>הביתה.

קישור למודעה:
052-5152862
לסיכום:
המודעה נראת מזמינה , בנוגע לאמיתות התמונות הן נראות אמיתיות אולי מתקופת זמן קודמות או פשוט תמונות מחמיאות(לא נבדק מקצועית).
אני ככל הנראה לא אחזור לשם לדעתי ממש לא מצדיק את המחיר 500.

מקווה שנעמתי לכם ושהדיווח היה לטעמכם .

יום נעים
חתימה טובה

UMA2012-09-26 13:12:54
משתמש חבוי

26
שלום לכולם,
בדרך כלל איני נוהג להעלות פוסטים בהם אני שואל אם מישהו דגם או ניסה...
אך נתקלתי במודעה הנ"ל:

כיוון שהתמונות נראות מאוד טוב ולמרות המחיר היקר, חיפשתי לבדוק האם מדובר על פרסום אמיתי או סתם עוקץ.
לצערי לא הצלחתי לאתר שום מידע לגבי הפרסום הנ"ל.
האם למישהו יש מידע לגבי מהימנות המודעה?

תודה.

054-2967992

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-04-07 19:40:00

28
טוב, מכיוון שלא הצלחתי לאתר שום מידע או דיווח לגבי הפרסום הנ"ל, החלטתי ללכת ולבדוק בעצמי את הג'ינג'ית (שנראית מאוד לוהטת בתמונות, במידה והתמונות אמיתיות).

התקשרתי לקבוע בטלפון והיא נשמעה מאוד חמודה ואמינה. ציינה שאצלה הפינוק הוא לשעה בכיף וברוגע בלי הגבלה של מספר אקטים ושהתמונות המפורסמות באתר אמיתיות. זה קנה אותי, על אף שהמחיר יקר ממה שאני מוכן לשלם, אבל החלטתי לבדוק בכל זאת.

הדירה מאוד דיסקרטית, כיוונה אותי לאיזור רחוב הירקון. רואים בבירור שזאת דירה שהיא גרה בה (עם חתול. אבל הוא לא מפריע).
הגעתי לסף הדלת שנייה לפני שהיא פותחת לי אותה וכל מה שעובר לי בראש זה התמונות שבפרסום, נורא ציפיתי לראות אותה במציאות. ובמציאות - אכזבה.

קודם כל דניאלה היא בחורה חמודה מאוד, לבבית, מזמינה פנימה - אבל היא לא בחורה נאה בפנים. מה שמוריד הרבה.
בנוסף, הקשר היחיד לתמונות הוא היותה ג'ינג'ית או אדמונית, אבל היא הרבה יותר מלאה מבתמונות. זה לא שהיא שמנה או משהו, היא מלאה באופן סקסי, אבל עדיין קיים מרחק רב בין התמונות והדמיון העולה מהן לבין מה שרואים בפועל.

עם זאת, היא סקסית לאוהבי המלאות, חזה גדול מאוד וטבעי, מעט נפול.
כבר הגעתי והייתי חרמן, מה גם שלפחות אמרתי שנהנה מסקס טוב. מהבחינה זאת, דניאלה מאוד זורמת בתנוחות, נשיקות עם לשון, בלי לשון, משמיעה קולות חזקים תוך כדי הסקס - חלקם נשמעים מלאכותיים, אבל ככל שהסקס התמשך זה השתפר (:

בסיכום הכולל:
מראה (פנים) : 6 [חמודה, אבל לא נאה]
גוף : 6.5 - 7 [לאוהבי המלאות, חזה גדול]
GFE : ציון 10 [מתנשקת, אוהבת משחק מקדים, למי שחשוב - יקבל את כל החוויה]
דיסקרטיות: 9.5 (מאוד דיסקרטי)

ובשורה התחתונה - לא שווה את המחיר שדורשת. אם הייתה לטעמי, הייתי משלם עד 400 שקל, לא מעבר.

בהצלחה!

29
אני מבן שג'ינג'יות עושות לך את זה...
אז אם אתה בעניין של ג'ינג'יות, במחיר של 130 ש"ח יש ג'ינג'ית מדליקה בסלמה 85 (לא יודע טלפון, לא יודע את השם שלה)
השרות שלה סביר ובתוספת טיפ קטן השמיים הם הגבול.
אני מדווח על משהו מלפני כמה חודשים ואני מקווה שזה עדיין אקטואלי.
פשוט עניין הג'ינג'ית הזכיר לי אותה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

30
ג'ינג'יות אכן עושות לי את זה ... אבל מאז שחזרתי לעולם הבחורות הפרטיות - ניסיתי למצוא מישהי שיודעת לתת שירות טוב.
עם נתונים נאים (של גוף ופנים). על פי הפרסום והשיחות הטלפוניות המקדימות, הייתי בטוח שסימנתי V על כל הפרמטרים, אך לצערי התבדיתי.

נשאר לשוב ולתור אחר הפרטית שעונה לקריטריונים הנ"ל...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”