כ פרטית מהממת בדרום תא - דף 3 - סקס אדיר

פרטית מהממת בדרום תא

22
[QUOTE=gunner][QUOTE=verble]טלסהר, תודה על הדיווח , אבל מתי נבין שאנחנו לא מנהלי התפעול של הבחורות ?
אם היא תרגיש עמוסה, היא לא תענה לטלפון...

הסר דאגה מליבך, ב-800 ש"ח היא לא תהיה עמוסה מדי.
[/QUOTE]

טלסהר נהג "להחריש" ופלים בטירונות.

לא נגמל עדיין...
[/QUOTE]

אין עליך...חיוך גדולחיוך גדול
God helps those who help themselves

פרטית מהממת בדרום תא

25
הסיפור על יולי סיקרן אותי כבר כמה זמן, עד שלפני כמה ימים החלטתי לבדוק אותו לעומק. שיחת טלפון - 800 ש"ח לשעה וחצי ללא אנאלי וללא גמירה בפה. הבחורה נשמעת קצת משונה אבל שום דבר מדאיג. כאשר במסגרת השיחה הגענו לקטע הכספי, בדקתי אפשרות של מחיר יותר נמוך והיא הסכימה ל- 600 ש"ח לשעה בלבד. קבענו, היא כיוונה אותי לפינת רחובות באזור, הגעתי כמסוכם, טלפון נוסף, כיוון סופי, והופה - אני בדירה.

כפי שדיווח אוריאל, הבניין חדש ונאה, בסביבה שיש בה הרבה ג'יפה אך גם הרבה תנופת התחדשות. זירת הפעילות היא הדירה בה הבחורה גרה, מנהלת את החיים שלה ומטביעה בה את חותם האופי שלה, דירה מלאה בצבע ועמוסה לרוויה בפיצ'יפקס. דבר ראשון - הזמינה אותי לשבת והציעה כוס שתיה. ניהלנו שיחת הכרות קצרה והתרשמתי שמדובר בבחורה נעימה, קצת נאיבית, עם בטחון עצמי מוגבל וקצת משונה. היא גם נראית טוב, לפחות לפי קנה המידה הסובייקטיבי שלי. הצהירה על עצמה שהיא בת 25 וסביר שכך הדבר, לבושה בפשטות יחסית, בלונדינית בעלת צבע אור בהיר, עם שיזוף קל, עם עיניים בעלי גוון ירקרק, גובה בינוני, פנים יפות, רזה - אך לא רזה מדי. בהמשך התברר לי שהיא ממוצא מערב אירופאי.

הצעתי להתחיל במקלחת והיא כיוונה אותי למקלחון המיניאטורי שלה (מזל שלא אכלתי כל היום, אחרת לא הייתי מצליח להשתחל דרך הדלת הצרה), וחזרתי לחדר השינה, שם היא המתינה לי לבושה. עזרתי לה לקלף את הבגדים, והיא שיתפה פעולה בצורה טבעית, בלי טיזינג, כאילו הייתי חבר שלה משכבר הימים. נשכבנו על המיטה ואני התחלתי לבחון את הקעקועים שלה, והיו רבים כאלו, על הידיים, לאורך הירך ובהמשך על הרגל, על הגב, על הקרסוליים, וכולם עדינים ונשיים. יכולתי גם לבחון מקרוב את החזה שלה - טבעי, בגודל בינוני - קטן, רך למגע ודי זקור. עור קטיפתי, אם כי קצת רפוי לטעמי. נשיקות ומזמוזים, האווירה התחממה, ואחרי זמן מה הופה - יוליה גמרה. עשינו הפסקה קלה, כי הגוף שלה, ובעיקר האזורים המעניינים, נהיו רגישים למגע, ואחרי שנרגעה חזרנו לסורינו. יולי העניקה לי מציצה (די מאכזבת, נראה לי שהיא לא כל כך בקטע), רצתה לעשות לי ביד (הבהרתי לה שלא לשם כך התכנסנו), ועברנו למנה הראשית, לא לפני שאני עוזר לה לשים את הכובעון. ניסיתי איזה 3 פוזות עד שהתברר לי שמיסיונרית מנצחת, כפוזה אותה היא אוהבת ושיש לה את ביצועים ממש טובים. אני החזקתי מעמד די הרבה זמן והיא עודדה אותי בקריאות שנשמעו אמתיות ביותר, עד תרועת הסיום. שיחה קצרה, מקלחת נוספת, ונפרדנו בנשיקה.

ובשביל לסכם: בחורה צעירה שמשלימה הכנסה ועושה זאת מתוך דירת המגורים שלה. היא נעימה אך קצת משונה ונאיבית, נראית טוב עד טוב מאוד, אם כי יותר כבת של השכן מאשר כפצצת מין, אוהבת סקס, בעלת קישורים ונסיון מוגבלים, יש GFE ונשיקות, מציצה חלשה, זיון לא רע בכלל. לדעתי היא שווה את ה- 600 שקל, בעיקר לאוהבי רזות ופחות מנוסות.

[QUOTE=אוריאל]לפי כל התיאורים של טלסהר, הוא מדבר על יולי מפלורנטין, מפרסמת במשפוחה 800 שקל לשעה וחצי.

הייתי אצלה, אכן בנין חדש ויפה לעומת שאר הבנינים באזור....[/QUOTE]

almoni20092012-08-06 13:33:41

פרטית מהממת בדרום תא

27
[QUOTE=almoni2009]

הסיפור על יולי סיקרן אותי כבר כמה זמן, עד שלפני כמה ימים החלטתי לבדוק אותו לעומק. שיחת טלפון - 800 ש"ח לשעה וחצי ללא אנאלי וללא גמירה בפה. הבחורה נשמעת קצת משונה אבל שום דבר מדאיג. כאשר במסגרת השיחה הגענו לקטע הכספי, בדקתי אפשרות של מחיר יותר נמוך והיא הסכימה ל- 600 ש"ח לשעה בלבד. קבענו, היא כיוונה אותי לפינת רחובות באזור, הגעתי כמסוכם, טלפון נוסף, כיוון סופי, והופה - אני בדירה.כפי שדיווח אוריאל, הבניין חדש ונאה, בסביבה שיש בה הרבה ג'יפה אך גם הרבה תנופת התחדשות. זירת הפעילות היא הדירה בה הבחורה גרה, מנהלת את החיים שלה ומטביעה בה את חותם האופי שלה, דירה מלאה בצבע ועמוסה לרוויה בפיצ'יפקס. דבר ראשון - הזמינה אותי לשבת והציעה כוס שתיה. ניהלנו שיחת הכרות קצרה והתרשמתי שמדובר בבחורה נעימה, קצת נאיבית, עם בטחון עצמי מוגבל וקצת משונה. היא גם נראית טוב, לפחות לפי קנה המידה הסובייקטיבי שלי. הצהירה על עצמה שהיא בת 25 וסביר שכך הדבר, לבושה בפשטות יחסית, בלונדינית בעלת צבע אור בהיר, עם שיזוף קל, עם עיניים בעלי גוון ירקרק, גובה בינוני, פנים יפות, רזה - אך לא רזה מדי. בהמשך התברר לי שהיא ממוצא מערב אירופאי.הצעתי להתחיל במקלחת והיא כיוונה אותי למקלחון המיניאטורי שלה (מזל שלא אכלתי כל היום, אחרת לא הייתי מצליח להשתחל דרך הדלת הצרה), וחזרתי לחדר השינה, שם היא המתינה לי לבושה. עזרתי לה לקלף את הבגדים, והיא שיתפה פעולה בצורה טבעית, בלי טיזינג, כאילו הייתי חבר שלה משכבר הימים. נשכבנו על המיטה ואני התחלתי לבחון את הקעקועים שלה, והיו רבים כאלו, על הידיים, לאורך הירך ובהמשך על הרגל, על הגב, על הקרסוליים, וכולם עדינים ונשיים. יכולתי גם לבחון מקרוב את החזה שלה - טבעי, בגודל בינוני - קטן,  רך למגע ודי זקור. עור קטיפתי, אם כי קצת רפוי לטעמי. נשיקות ומזמוזים, האווירה התחממה, ואחרי זמן מה הופה - יוליה גמרה. עשינו הפסקה קלה, כי הגוף שלה, ובעיקר האזורים המעניינים, נהיו רגישים למגע, ואחרי שנרגעה חזרנו לסורינו. יולי העניקה לי מציצה (די מאכזבת, נראה לי שהיא לא כל כך בקטע), רצתה לעשות לי ביד (הבהרתי לה שלא לשם כך התכנסנו), ועברנו למנה הראשית, לא לפני שאני עוזר לה לשים את הכובעון. ניסיתי איזה 3 פוזות עד שהתברר לי שמיסיונרית מנצחת, כפוזה אותה היא אוהבת ושיש לה את ביצועים ממש טובים. אני החזקתי מעמד די הרבה זמן והיא עודדה אותי בקריאות שנשמעו אמתיות ביותר, עד תרועת הסיום. שיחה קצרה, מקלחת נוספת, ונפרדנו בנשיקה.ובשביל לסכם: בחורה צעירה שמשלימה הכנסה ועושה זאת מתוך דירת המגורים שלה. היא נעימה אך קצת משונה ונאיבית, נראית טוב עד טוב מאוד, אם כי יותר כבת של השכן מאשר כפצצת מין, אוהבת סקס, בעלת קישורים ונסיון מוגבלים, יש GFE  ונשיקות, מציצה חלשה, זיון לא רע בכלל. לדעתי היא שווה את ה- 600 שקל, בעיקר לאוהבי רזות ופחות מנוסות.
[QUOTE=אוריאל]לפי כל התיאורים של טלסהר, הוא מדבר על יולי מפלורנטין, מפרסמת במשפוחה 800 שקל לשעה וחצי.
הייתי אצלה, אכן בנין חדש ויפה לעומת שאר הבנינים באזור....[/QUOTE]

[/QUOTE] ‎
יפה לך ידידי..
כבר חשבתי שפיספסתי משו, אבל אחרי הדיווח על מציצה חלשה..
אני אישית הרווחתי ‎:-)‎

פרטית מהממת בדרום תא

29

הייתי אצלה, אכן בנין חדש ויפה לעומת שאר הבנינים באזור.

כבר בטלפון היה לי פרדוקס כי מצד אחד נשמעת אחלה ויורדת לפרטים, אבל מצד שני משו בקול שלה היה משונה קצת.

עליתי, דירה מחולקת, מבולגנת פחד אלוהים, בחורה בלונדינית 1.70 , פנים בובתיות ומדהימות, גוף רזה ונראה יפה.. רק שהיה קשה לראות אותו, כי היא היתה עטופה בכל מיני בגדים משונים, לק ירוק מזעזע ביותר.. בדיוק היתה באמצע לאכול לאפה שווארמה, כולה טיפטפה אמבה וטחינה עם כתמים על כל הפנים.

דווקא נחמדה, התנצלה שאוכלת, וישבתי בינתים לסיגריה. סיפרה שהוריה משוודיה וגדלה בפתח תקווה ושהיא בת 24 .

ושוב אני אומר, משו בקול שלה היה מוזר קצת.

בקיצור, משו בסגנון שלה, בלק, בדיבור, באכילה הלא נשית, דחה אותי.

אמרתי לה: חמודה את באמת יפיפיה, אבל אני מרגיש שזה לא יזרום והלכתי.

שלחתי חלק מהפרטים לאימות בפרטי לפותח השירשור ולא נעניתי.

המספר של יולי כפי שהיא פירסמה במשפוחה הוא 0523330939[/QUOTE]

כמה הודעות קודם ויש לך את המספר...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”