מיקום: ברחוב יפה נוף, קרוב לים, בבניין דירות גדול. אין בעיה מיוחדת עם הכניסה אבל הבנות לוקות בבעיית דיסקרטיות רצינית - כשהן עובדות במקביל הן מכניסות לקוח של האחת כאשר הלקוח של השנייה עדיין נמצא, ובדירה הקטנה אין מקום לדיסקרטיות. התקשרתי כשהייתי למטה, מרינה (הברונטית) אמרה לי לעלות ופתחה לי את הדלת. בלי לשאול שאלות דחפה אותי למקלחת וביקשה ממני לחכות עד שהלקוח של אלין (הבלונדה) יצא. הדירה קטנה מאד אז אני ראיתי אותו והוא ראה אותי והיה לא נעים. הוא גם רב עם שתיהן ויצא בעצבים והשאיר לי אותן עם עצבים. הדירה עצמה בסיסית אבל לפחות יש מזגן - בשונה מהדירות של התאגיד הבת-ימי.
כנראה שהדרך היחידה למנוע מצב כזה הוא להזמין את שתיהן יחד...
שתיהן מעשנות דרך אגב, די כבד, אבל כנראה שנדיר למצוא נערה עובדת לא מעשנת.
אני הלכתי על עסקת שתיהן ב- 400. מקלחת זריזה ולעניין.
מרינה ברונטית בת 35-40, שפתיים מנותחות, עיניים ירוקות מהממות, פנים נאות, גוף טוב ודי חטוב, חזה בינוני-גדול יפה טבעי. לדבריה מוכנה לאנאלי בתוספת 200 ש"ח. נראית קצת ביצ'ית באופי.
אלין בלונדה, 30-35, מעט מלאה יותר אבל גוף נעים מאד, חזה בינוני קטן ויפה. חמודה מאד באופייה.
ניכר ששתיהן מנוסות ונמצאות בעסק שנים לא מעטות. רוסיות אבל דוברות עברית מצויינת.
לשתיהן GFE מוגבל - לא רוצות נשיקות, אבל מוכנות לירידות ואף לאצבעות בתחת.
היה ניסיון תיקתוק די רציני אבל אני לא נתתי לזה לקרות ומיציתי את המעמד כמו שצריך. לקחתי יוזמה ואסרטיביות וניידתי אותן כמו שרציתי, והן דווקא די זרמו עם זה.
התחלנו בירידה כפולה - חוויה נהדרת. כולל ליקוקי ביצים ופרוסטטה קלילה.
המשכתי בזיון של כל אחת מהן במספר תנוחות תוך כדי ירידה או משמוש או נישוק השנייה. היה פשוט אדיר. הרגשתי כמו שחקן פורנו. אחלה עבודה דרך אגב למי שהתמזל מזלו. מה שקצת מגביל זה שאין נשיקות בפה ושהן מתעקשות להחליף קונדום במעבר בין שתיהן. האינטראקציה ביניהן מינימלית ולא משכנעת, כללה קצת ליטופים ונשיקות אבל לא מעבר לזה. אבל בסה"כ חוויה מעולה.
גמרתי לאלין על החזה, התרחצתי, הודיתי לשתיהן והלכתי. בסה"כ הייתי שם 10 דקות בעוצר במקלחת ועוד כחצי שעה בעסק. לא בדקתי אופציית מספר שני.
לסיכום:
יש בעיית דיסקרטיות קשה. מי שזה קריטי לו שיוותר או שיקבע עם שתיהן. להערכתי ניסיון להבהיר להן שלא מעוניינים להיפגש במכרים מהפורום לא יענה ברצינות.
אבל, ולמרות הכל, בעיני זו הייתה חוויה מדהימה. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי עם שתיים, והיה לי סקס אדיר
ממש. כל אחת מהן נראית טוב בפני עצמה, והחוויה של שתיהן יחד באמת יוצאת דופן. ואם מביאים בחשבון שזה מחוץ לעיר החטאים, ועוד מוסיפים לזה שהמחיר לכל אחת הוא 200 בלבד, כך שבשביל שתיהן שילמתי פחות ממה שהייתי משלם עבור פרטית ממוצעת בתל אביב - יש פה בשורה, מציאה, הזדמנות - תקראו לזה איך שתרצו.