המורה שרון והתלמיד הבעייתי Lavelle 

סוף השנה הגיעה והיום סוף סוף אני יוצא לחופש הגדול! 

כמובן שהיום היה גם יום חלוקת התעודות. ישבתי בכיתה עם כל התלמידים כאשר המחנכת שלי שרון נכנסה לכיתה. היא חייכה מאוזן לאוזן ונופפה עם התעודות.
O O חשבתי לעצמי

O O חשבתי לעצמי

המורה שרון לבשה חצאית ירוקה מקסימה וגופיה שחורה, שיערה היה פזור והיא נראתה סקסית בטירוף! 

"OK תלמידים, אני עכשיו אחלק את התעודות שלכם. כל מי שקיבל את התעודה שלו יכול לצאת מהכיתה... חוץ ממי שאני אגיד לו להישאר..." אמרה המורה שרון והמשיכה לחייך... פאק היא קרצה לי או שזה רק נדמה לי? ואיי ואיי איך קפץ לי הלב 

נשענתי על הכיסא (ספה) בפוזה מזלזלת והבטתי במורה שרון, איך היא מקריאה את שמות התלמידים ונותנת להם את התעודות. לאט לאט הכיתה התרוקנה ונותרתי רק אני והמורה שרון. 

"התלמיד לוואל! אתה צריך להישאר בכיתה! אני רוצה לנהל איתך שיחה קטנה על התעודה שלך"
אמרה המורה שרון וחייכה לעברי בשובבות. ניסיתי למחות על כך והזכרתי לה שהיום מתחיל החופש הגדול. המורה שרון לא התרגשה והתיישבה לידי. היא נתנה לי את התעודה והתחילה להקריא לי את הציונים "המדהימים" שקיבלתי
(בהמשך תבינו למה התעודה נראית ככה
)

ניסיתי לעדן את המצב ואמרתי למורה שרון שהמצב לא כ"כ נורא... 70 בהיסטוריה ו 50 בפיזיקה, לא כזה נורא בסה"כ 

למורה שרון נמאס לשמוע את הקיטורים שלי... היא תפסה בידי וביקשה ממני לבוא אחריה לשיחה צפופה... 

היא השעינה אותי על המיטה (חחחח כן יש מיטה בכיתה
) והודיעה לי שעכשיו יהיה לי חופש גדול.

המורה שרון צחקקה בממזריות, הוציאה חגורה שחורה והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה

"מי הזונה שלי ? הא? מי הזונה שלי?!" צעקה המורה שרון והתפוצצה מצחוק בזמן שהצליפה לי עם החגורה על התחת... פאק איזה מזל שלבשתי ג'ינס 

חחח רק דיברתי... המורה שרון הורידה את הג'ינס שלי עם התחתונים עד הברכיים, השעינה אותי בחזרה על המיטה ודחפה לי את התעודה לפה, אחרי שעשתה ממנה כדור (חחחח כמו כדור סאדו מאזו
).

וככה בעודי נשען על המיטה, ישבני חשוף ועם התעודה בפה, המורה שרון המשיכה להצליף לי על התחת עם החגורה. וכל הצלפה הייתה הצלפה! פאק זה היה מטורף לגמרי! 

המורה שרון לא הבינה מילה ממה שמלמלתי וחשבה שאני רוצה יותר חזק 

כמובן שההצלפות התגברו והמורה שרון התלהבה יותר ויותר, הייתה ממש ברקיע השביעי מהצעקות שלי 

העפתי את התעודה מהפה שלי והמורה שרון התעצבנה בטירוף! 

הגבירה את עוצמת ההצלפות ולא ריחמה על הטוסיק שלי 

היא החזירה לי לפה את הכדור... סליחה תעודה, והמשיכה להצליף לי על התחת תוך כדי שהיא מזכירה לי את הציונים הגרועים שלי עם כל הצלפה 

ניסיתי לסטור למורה שרון על התחת אבל היא כל הזמן התחמקה ממני... וכדי לשגע אותי עוד יותר, היא הרימה את החצאית שלה למעלה ונענעה מולי את ישבנה שאותו חצה חוטיני שחור מטריף! ואז היא התחילה לגעת בעצמה וללטף את התחת שלה... פאאאאאאאקקקק התחרפנתי כבר! 

המורה שרון פקדה עליי לעלות על המיטה ולשבת על ארבע. היא המשיכה הצליף לי עם החגורה על התחת עד שחשבה שזה מספיק ופקדה עליי לשכב על הגב.
הייתי עדיין עם התעודה בפה. המורה שרון הוציאה את התעודה המקומטת מהפה שלי וצחקקה שאת זה אני אצטרך להראות להורים שלי 

המורה שרון התיישבה על הפנים שלי עם הכוס שלה והתלהבה מאוד מהזין החרמן שלי 

היא התחילה לסטור לי על הזין עם כפות ידיה בזמן שאכלתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה! ואז באופן בלתי נשלט סטרתי על ישבנה הדורש 

המורה שרון הייתה בהלם לשניה ואז היא סטרה לי על הלחי, ואני סטרתי לה בחזרה על התחת והיא החזירה לי בעוד סטירה על הלחי... וחוזר חלילה 

אחרי שנרגעתי קצת, המורה שרון אמרה לי שעכשיו אנחנו נתחיל לשפר את הציונים שלי 

היא התיישבה לי טוב טוב על הפנים עם ישבנה והתחילה לנשוך אותי כהוגן בביצים. זה היה כל כך מדליק ונעים... התחלתי לנהום כמו מטורף מתחת לישבנה החמים גרררררררר 

המורה מצצה לי את הזין ואז דרשה ירידה טובה 

כמובן שלא יכולתי לסרב למורתי האהובה! הורדתי את תחתוניה השחורים, שמתי אותם על הראש וצללתי אל הכוס הורדרד שלה 

התחלתי ללקק למורה שרון במרץ ובכל ליקוק של הכוס שלה דמיינתי את הציונים שלי משתפרים!
לאחר כמה דקות ראיתי בדמיוני רק מאיות! המורה שרון התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה! וואאאוווו אפילו המורה מתרגשת מהציונים הטובים שאני רואה בדמיוני! 

לפתע חזרתי למציאות... פאק הציונים שלי היו עדיין גרועים! 

המורה התמוגגה מלשוני וגמרה בחוזקה
נראה אותה נותנת לי עכשיו 60 בלשון!

המורה שרון הביטה בי בחיוך שובב ועיניה זרחו מאושר 

בזמן ששכבתי בין רגליה, ניהלנו שיחה משעשעת שבמהלכה המורה שרון קראה לי מפגר 

המורה שרון כרכה את רגליה סביב גופי והתחלנו להיאבק זה בזו... התפוצצנו מצחוק תוך כדי ההאבקות ולבסוף המורה שרון הפכה אותי על הגב והתיישבה לי על הפרצוף עם ישבנה.
רק התחלתי להנות ושוב הגיעה התעודה הלעוסה והמזדיינת הזאת! המורה שרון דחפה לי את גוש הציונים הזה לפה ורקדה מול הפנים שלי עם ישבנה המקפץ! בהיתי בחורים שלה ולעסתי את התעודה... פאאאאאאאאאאאאק! 

המורה שרון הכניסה אצבע לכוס והתחילה לחרפן אותי עם הגניחות שלה! התחננתי שתוציא את האצבע מהכוס וכאשר היא עשתה זאת ירקתי את התעודה ומצצתי את האצבע שלה בשקיקה! 

המורה שרון עשתה זאת שוב ואני ריירתי מחרמנות בזמן שהמורה שרון שיחקה עם האצבע שלה בכוס. ואז...
זכיתי למצוץ את האצבע שלה שהייתה בטעם כוס 

המורה שרון התעצבנה על כך שהוצאתי את התעודה מהפה, היא דחפה לי אותה בחזרה לפה והתחילה להחטיף לי סטירות מצלצלות בלחיים! וגם נשכה אותי כהוגן בגוף. צחקתי, צעקתי, קפצתי והשתוללתי כמו מטורף בזמן שהמורה אכלה אותי עם שיניה החדות 

התעודה המזורגגת הזאת חנקה אותי כי הייתה תקועה לי בפה 

תוך כדי כל הבלאגן זרקתי קללה עסיסית וחטפתי שוב סטירה מצלצלת מהמורה שרון 

המורה שרון המשיכה לחנך אותי ולמרות כל הסטירות, הנשיכות והתעודה הגרועה שלי, היא עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת שהקפיצה אותי מעונג 

אחחחח אין על המורה שרון... היא מוצצת אליפות!

המורה שרון הייתה מאוד נחושה לשפר את הציונים שלי ולצורך כך היא עלתה עליי לרכיבה פרועה במיוחד 

זיינתי את המורה שרון במרץ בכוס החם שלה, ליקקתי ונישקתי את צווארה בזמן שהיא נשכה אותי בצוואר ובאוזניים. הנשיכות שלה הדליקו אותי בטירוף והתחלתי לסטור על ישבנה המקפץ 

המורה שרון לא נשארה חייבת והחטיפה לי סטירות מצלצלות בלחיים 

המורה שרון הייתה מאוד נחושה להעלות לי את הציון בהתעמלות. היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה ודרשה ממני לדפוק אותה חזק בכוס הורדרד שלה 

"התלמיד לוואל יש לך 0 בהתעמלות! קדימה תוכיח למורה שלך למה אתה מסוגל!" צעקה המורה שרון ודרבנה אותי לדפוק אותה חזק חזק בכוס הלוהט שלה גררררררר 

המורה שרון זרקה את החוטיני שלה אליי אבל איכשהו הוא נפל על הרצפה... אוווווווףףףף!!! 

המשכתי לזיין את המורה שרון בעמידה כשהיא בדוגי בקצה המיטה וסטרתי על ישבנה החצוף מידי פעם.
לא יכולתי להתנתק מהכוס החם שלה, ורק אחרי שהיא נעמדה ונשענה על השידה, הרמתי במהירות את החוטיני הלוהט שלה והמשכתי לדפוק אותה במרץ בעמידה כשאני מסניף בהנאה את החוטיני שלה 

בזמן שדפקתי את המורה שרון היא עידכנה אותי שהציונים שלי התחילו לנסוק כלפי מעלה 

צהלתי משמחה והמורה הודיעה לי שיש לה בשבילי מבחן סיבולת לא קל בכלל.
התיישבתי על הספה והמורה שרון התיישבה עליי. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! המורה שרון נשכה אותי קצת בצוואר ואחרי זמן מה קמתי והרמתי את מורתי האהובה באוויר. תפסתי חזק ברגליה ותוך כדי שהמורה מחבקת אותי זיינתי אותה במהירות מסחררת בכוס שלה 

אחרי כמה דקות השכבתי את המורה שרון על המיטה וזרמנו למיסיונרית 

המורה שרון סטרה לי על התחת ללא הפסקה ודרבנה אותי לדפוק אותה יותר ויותר חזק בכוס!
הסנפתי את שיערה ונישקתי את צווארה... אחחחח כמה שהיא חירמנה אותי! 

עברנו לכפיות לוהטות. דפקתי חזק חזק את המורה שרון בכוס והפלקתי לה על התחת בזמן שהיא גם הפליקה לי על התחת 

ביקשתי מהמורה שרון שתפליק לעצמה על התחת וברגע שעשתה זאת נדלקתי עוד יותר!
היא מפליקה לעצמה על התחת וגם אני מפליק לה על התחת 

ואז המורה שרון הודיעה שעכשיו תורי ומפליקים לי 

הפלקתי לעצמי על התחת וגם היא הפליקה לי על התחת בשמחה

לאחר כמה דקות עברנו לזיון לוהט בדוגי. זיינתי את המורה שרון בשיא החרמנות והמרץ בכוס הלוהט שלה והיא החזירה לי בקונטרות חזקות 

עם כל דפיקה הרגשתי את הציונים שלי משתפרים... הרגשתי מלך העולם וברגע שהגעתי לרקיע השביעי גמרתי בחוזקה בכוס של המורה שרון גרררררררררררר !!! 

המורה שרון הייתה מבסוטית בטירוף והודעה לי שעכשיו היא צריכה לעשות לי תעודה חדשה 

"אז כמה אני מקבל עכשיו?" שאלתי אותה בשמחה.
"100 בכל המקצועות!"
אמרה המורה שרון וחיבקה אותי.

חיבקתי אותה בחזרה והודיתי לה על הכל. אבל למורה היה תנאי אחד... אני אצטרך לבקר אותה הרבה בחופש הגדול... ואיי ואייי איזו מורה חרמנית זאתי!

החופש הגדול נגמר ומחר מתחילה שנת הלימודים החדשה. בזכות מורתי שרון אני לא אשאר כיתה ואעלה כמו כולם לכיתה יב' יייההההההווווווו! 

לא רציתי לקום מוקדם ביום האחרון לחופש, והמשכתי לישון במיטתי... נזכר איך חגגתי עם המורה שרון כל הקיץ 

"בוקר טוב!" שמעתי לפתע קול מוכר ופקחתי עיניים, הייתי עדיין ישנוני ולא האמנתי למראה עיניי! שפשפתי את העיניים שנית רק כדי להיות בטוח שאני לא חולם.
הייתה זאת המורה שרון שישבה מעל פניי עם ישבנה החשוף

הכוס המתוק וחור התחת המדהים שלה חירמנו לי ת'צורה והתחלתי ללקק את שניהם בשקיקה!
המורה שרון הזכירה לי שמחר נפתחת שנת הלימודים החדשה, והיא באה כדי להכין אותי לקראת שנת הלימודים שבפתח. כמה נחמד מצידה 

היא גם ציינה שהייתי להיט בחופש הגדול והחמיאה לי מאוד 

המורה שרון התחילה לנשוך אותי בגוף ואז עברה לזין שלי. היא נשכה ומצצה אותו בשקיקה והקפיצה אותי ללא הפסקה. אחחח ומציצת הביצים שלה פשוט אליפות! 

בין לבין עשינו גם מלחמת סטירות (אני לשרון על התחת והיא לי על הלחיים
) ואחרי שהיינו כבר חרמנים בטירוף המורה שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה.

הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה 

המורה שרון אמרה שהיא צופה לי 100 בכל המקצועות 

אחרי הזיון הלוהט המורה שרון התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה. ליטפתי את הכוס ואת הטוסיק שלה והתענגתי על המציצה המדהימה שלה! 

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בפיה של המורה שרון 

היא חייכה ואמרה בפה מלא: "תלמיד חרוץ!"

כל הכבוד המורה שרון! 

ואווווו כמה שאני מחכה כבר שתתחיל שנת הלימודים החדשה! 

אין אין פשוט אין על מורתי האהובה שרון!

סוף
שרונוש היה מדהיייייייםםםם!!! 

ואיי ואייי כמה צחוקים... אין דברים כאלה! 

חולה עלייך יפה שלי!

גרררררררררררררררררר 

Lavelle