אם משהו יודע איך להעלות תמונות לפוסט , בצורה קלה
ובטוחה אשמח לדעת . קיבינמט אני מנסה שעה
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
832השאלה איך חוזרים לארץ . הבודי מסאג׳ האקסקלוסיבי
עלה 1800 באט = 220שח ( השרות הכי יקר שיש )
איך חוזרים לאיילין ספא בכיכר אתרים ב 250 שח
כולל הפוזה והסרפן :(
עלה 1800 באט = 220שח ( השרות הכי יקר שיש )
איך חוזרים לאיילין ספא בכיכר אתרים ב 250 שח
כולל הפוזה והסרפן :(
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
833תיקון : ג׳ום טיין ביץ הינו חלק אינטגרלי מפטייה ולא
עיירה קרובה .
עיירה קרובה .
דוקטור N
דוקטור N
834וואו, לקח לי איזה 6 שעות להשלים פערים מאז ההודעה שכתבתי בשנה שעברה שהייתי בפאטיה (עוד מעט אני יעלה פוסט בנושא...)
לגבי הפוסט הנ"ל ותלונות על שחר אז... אמממ... האמת שאני חושב שהרבה פה צבועים או יותר נכון לכל אחד יש את הגבולות שלו והם שונים מאדם לאדם, אחד לא יקח צעירה מתחת ל 18 ולאחר לא אכפט לשלם אבל יתיחס בכבוד והשלישי יטען שעל מה שמשלמים מקבלים בעלות :D (אפילו נכון ראו סוגיית התביעה שהגישה אפל לגבי פריצת המכשירים :))
האם שחר מגזים בהתנהגותו או לא ? - זה בעיני המתבונן, האם שחר מפריז בגדולותיו וביכולתיו ? - זו לא הסוגיה כאן וגם אם כן שיהיה לו לבריאות..., אני מחפש את המשמעות בין השורות, לדוגמא, רק בזכות שחר למדתי שבאמת בפאטיה כולן זונות והתחלתי גם עם בנות ברחוב / בקניון / בחנויות וכו.
ובכלל אני מבטיח לכם שבתור כאלו שמשלמים על סקס, אף אחד לא נקי, אף אחד !!! ואדם באמונתו יחיה, אגב בהחלט הגעיל אותי הזקנים עם הצעירות אבל זה לה יש, אני לאר שופט :D
שחר באופן אישי בתור אחד שאחת הסיבות שטסתי לתאילנד היתה בעקוות מה שקראתי כאן אני רק יכול לומר לך שבעבר היית יותר אינפורמטיבי לגבי המלצות ופחות התעסקת בסיפורים ותאורים לעומק ולדעתי זו באמת מטרת הפורום לעזור לאחרים שנוסעים !!!
לא שתיאורי פאר זה רע אבל כל אחד ומה שחשוב לו, משום מה נראה לי שיותר אנשים פה קוראים לחרמנות ולא יטוסו, אולי אני טועה אבל ככה נראה לי.
אני גם יתן לך ח"ח לא יודע איך אתה מרוויח בבורסה וכו אני רק יודע שבשבועיים בפאטיה הוצאתי בערך 3000$ שהיו בערך 90K באט.
ואנשים צאו מהסרט וגם לגבי הבחורה במטוס אם לא התאים לה, היא יכלה לקום ולעבור מקום (דהה...).
ובכלל למי שעדיין לא הבין נימפומנית לא לוקחת תשלום, אבל מאוד בוררת את לקוחותיה, זונה מקבלת תשלום כדי לא לברור, או לעצום חצי עין :D.
זונות עובדות בשביל כסף = מצוקה כלשהו = צורך בכסף = חובה לעבוד, לכן גם רוב הזונות בארץ נותנות שירות... וזה למרות הסכומים שגובים פה ובכלל מה לעשות כאשר משלמים על משהו מצפים לתמורה ולגבי היחס לבנות, יש בנות שבתמורה לכמה מאות שקלים בארץ יתנו לך לנשוך אותן, להשתין ולחרבן עליהן אישית אני חושב שזה מגעיל אבל זו עובדה ושמעתי את זה מבחורה שקיבלה כסף על זה ובקיצור גם זונה שקיבלה כסף ולא שווה לא את היחס יכולה לחפף את הלקוח, אם לדעתה התמורה (הכספית) שווה את היחס, מי אני שזה יפריע לו.
אני מתכנן השנה קאמבק לפטיה ואולי גם לכיוון לאוס / וויאטנאם והסביבה, למי שיש המלצות / הצעות /// אשמח לשמוע.
835היי חברים, אני נוסע מחוץ לבית לכיוון תחנת הדלק קולט מחוץ לבית בחורה באדום צעירה בת 19 ישר אני עוצר שואל אותה לאן, היא אומרת לקניון מיד אני מציע לה טרמפ היא עולה, אני קולט עיניים יפות, שואל במה את עובדת היא עונה לי נערת אינטרנט, ישר נדלקות לי העיניים, אני ישר שולח לה ידיים לחזה ושואל נערה שמתפשטת באינטרנט? היא עונה כן עם חיוך
בקיצור אני קולט פה הזדמנות, אני עוצר בצד בפינה חשוכה, שולח לה ידיים ומיד פותח ריצרץ, היא מחמיא לי על הזין, ונותנת לי נשיקה קטנה למטה שממשיכה בלעשות לי ביד, אני מוריד אותה בקניון אחכ, היא מראה לי איפה היא גרה.
לאחר מכן בלילה מלא SMS של I LOVE U ואני רוצה לראות אותך וכאלה, מסתבר שהיא בת 19 עם ילדה קטנה שהילדה גרה עם האבא בכפר נידח והיא כביכול נערת אינטרנט שגרה לידי, בין לבין אני מקבל שיחה מהחבר שמקלל אותי בטלפון ולאחר מכן אין יותר קו בטלפון שלה, מסתבר שהוא זרק לה תטלפון...
אני חושב מה לעשות יום אחרי אני נוסע ליד הבית שלה ואני קולט בחורה עם תלבושת של דיילת פותחת תשער ורכב יוצא, אני מבין שזה בעצם בית זונות, ישר נוסע לשער ואז פותחת לי אותה בחורה תשער, אני נכנס ושואל לפרטים , הם שולחים לי את כל הבנות לחדר, אחת אחרי השניה, המחיר 400 ראנד 200 שח לשעה, ואז נכנסת אותה בחורה חחח היא בשוק אני אומר לה שדאגתי לה אז חיפשתי אותה, בקיצור אני מדבר עם המדאם היא מציע לי לשכור חדר איתה ב 4000 ראנד 2000 שח ואז אני יכול לישון איתה כל לילה, האמת לא נשמע לי רציני, כי בגדול ברגע שנותנים להם כסף אחכ הם לא עומדים בהיתייבות שלהם, למרות שהרעיון מצא חן בעיניי
סיכמתי איתה שאני אכנס איתה ב200 ראנד לחדר, המדאם הסכימה, בקיצור היה מדהים במשך 35 דק אני מזיין אותה בכל התנוחות דוגי, בקיצור כל התנוחות שרק אתם יכולים לחשוב, גמרתי, ואז תוך כדי המשכתי פשוט הזין המשיך לעמוד וגם אחרי שגמרתי אני ממשיך 10 דק, יש לה ישבן מטורף קטן קופצני ואפריקאי, בסוף הערב לאחר שעה היא עשתה לי ביד קצת אז גמרתי בפעם השניה.
הקטע הוא שהיא ממש מושכת אותי אבל אסור לה לצאת מהבית, אז אני חייב לשלם על החדר והזיון כביכול בחינם
אני אאמץ תמקום פעם בשבוע כשאני חרמן, יש לה פוט יפה, ישבן מדהים, ועיניים יפות
מעלה תמונות שלה מהטבלט
836אגב שחר WTF, אתה רציני 2000 שקלות לשחורה ?!? זה יש לך גם בארץ

שחר תחזור לאזור תאילנד / לאוס / ויאטנם, נראה לי יהיה חגיגות :)
837תם ונישלם אני בשדה בבנגקוק מחכה לטיסה.... הסיבה שאני כותב ששמתי לב
לשני דברים בשדה : א. יש אוטובוס ישיר לפטייה שיוצא כל חצי שעה מהשדה
בצורה מסודרת !!!! קומה שניה בשדה ויש בודק׳ה מסודר של חברה המפעילה
את הקו . ב: יש רכבת מדוגמת מהשדה לבנגקוק ... אפשר גם אקספרסס תוך
15 דקות אתם 10 דקות מסוי קוובוי . תהנו.
לשני דברים בשדה : א. יש אוטובוס ישיר לפטייה שיוצא כל חצי שעה מהשדה
בצורה מסודרת !!!! קומה שניה בשדה ויש בודק׳ה מסודר של חברה המפעילה
את הקו . ב: יש רכבת מדוגמת מהשדה לבנגקוק ... אפשר גם אקספרסס תוך
15 דקות אתם 10 דקות מסוי קוובוי . תהנו.
דוקטור N
דוקטור N
838ghost 2000
לחודששכירות וזיונים חינם
בכל אופן חזרתי עכשיו משחורה מדהימה עם פוט מדהים חלק קטן וצר ונקי פשוט ירדתי לה ונהנתי טעם גן עדן פששששש
דיווח בהמשך
דוקטור איפה אתה עכשיו?
839הדוקטור חזר מותש אך מסופק לתל אביב. שחר ,
תודה על הטיפים.
תודה על הטיפים.
דוקטור N
דוקטור N
840ירדת לה? מקווה שהיית עם קונדום ! נראה לי אחרי אפריקה באמת תצטרך להיפגש עם איזה דוקטור ........
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...