כ אזהרה - אריאל מהמסגר 66! - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה - אריאל מהמסגר 66!

11
האמת היא שנרשמתי לפורום רק בגלל אריאל. הייתי אתה מספר פעמים, פעמיים אחרי הפרסום, מסתבר שהיא עוקבת אחרי הפורום הנוכחי, אמרה שניסתה להירשם והסתבכה בזה, שאלתי אותה אם היא רוצה שאכתוב משהו בשמה ואמרה שיותר רצתה ליצור קשר עם מנהלי הפורום שיש לה גירסא שונה לא רצתה לפרט, כאילו שאני מכיר את הכותבים באופן אישי (כולם פה אנונימיים).
בקשר לגוף אני חולק על קונילמל לדעתי יש לה טעם גרוע בבגדים ובלעדיהם נראית יותר מושכת, נכון שיש לה נטייה להזעת ייתר ותמיד היא מבקשת להדליק מזגן. (ואגב מי שעובר עיסוי אצלה היא עושה אותו מאוד חזק ומחממת את השרירים זה לא רצוי בכלל אוויר קר על שרירים חמים וחבל על המזגן שהיא ממש מוכרחה אותו) אני מאוד נהניתי איתה אולי כיוון שהייתי איתה יחסית הרבה אז היא משקיעה בי בכדי שאחזור, אם כי הגוף שלה לא מאוד עושה לי את זה אבל העיסוי שלה די איכותי. (לא מקצועי אבל יותר מחובבן)
אגב היתה שם איזו יפנית אלכס שהיתה נותנת קצת אקסטרות מישהו יודע אם היא עובדת היום והיכן? משם היא פוטרה, עלו עליה

אזהרה - אריאל מהמסגר 66!

12
שלום חברים,< ="application/x-dap-" id="DAPPlugin" style="visibility: collapse">
ראיתי את התגובה של אבנר 32 ואני חייב להגיב.
אבנר כתב שיש לאריאל גרסא משלה ואני רוצה לומר, אפשר להגיד שאני שקרן, אבל לא ניתן ומר שכולם שקרנים.
הבחורה תקתקנית ברמות על ואף לא מתביישת בזה, לוקחת כסף ללא שרות ואף אומרת לך בפנים שהיא מתקתקת אותך.
מי שיש לו אפשרות להפנות את תשומת לב מנהלי הספא לשרשור הזה - יבורך!!!!

השמרו על כספכם, נפשותכם ואברכם!!!!

אגב, שמעתי שלעיתים היא עובדת בגבעון - שימו לב....
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”