כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 17 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

161
ניקי - אני לא משוכנע שזה נכון לקרוא ללקוח שקרן, גם אם את משוכנעת בכך.
תגובה מתונה יותר שלך ומאוזנת יותר, היתה מעוררת יותר אמון, לפחות אצלי.

Korb לא השמיץ אותך ולא תיאר כאן חוויה מזעזעת מבחינתו.

הדיווח שלו אפילו די מפרגן.

הוא תיאר חווייה סובייקטיבית שלו.

זכותו להרגיש כך ולספר על כך.

אם מבחינתו היה סוג של חוסר הבנה לגבי המחיר הנדרש והוא מרגיש שבאופן אישי התמורה אינה עולה בקנה אחד עם התשלום - מותר לו לומר זאת.

את רשאית להסיק מסקנות מכך. אולי להיות ברורה עוד יותר ביחס למחיר שאת דורשת מכפי שהיית עד כה, גם בשיחת התיאום.

בעיקר - תפגיני בטחון עצמי רב יותר. התגובה שלך מתגוננת מדי ומעלה תחושה שאכן יש דברים בגו.

I fart in your general direction

ניקיטה - ללא גבולות

162
בוקר מהמם לא סתם מאמי זה נקרא לפרגן תקרא שוב את דברו הוא במילים אחרוות מציג אותיי כנוכלת בחייייייייייים לא קרה שלא סגרתי מחיר בפון עם אף אחד ובכרטיס שלי בפרופיל כתוב 1000 שעתים יש הבדל ענק בין להעביר ביקורת על חוייה שהיה אמיתית לבין לצייר אותי כנוכלת וזה כבר הוצאת דיבה ושוב ממשהו שמעולם לא נפגש איתי תתאר תספר תשתף תגיד היה טוב או לא אבל להגיד שאני משחקת בכסף עם אנשים ונותנת להפתעות במחיר שמגיעים אלי הביתה בחיים בחייים בחיים לא קרה ולא יקרה בוא נראה איך אתה תרגיש עם מישהי תכתוב עליך שקיסת אותה בכסף תאמין לי שגם עליך זה לא היה מקובל שקראו לי נקרומנית מכוערת מוצצת רע שטוחה וכו סבבה מקבלת אבל להגיד שאני גונבת כסף במילים אחרות מוליכה שולל ועושה הפתעות בכסף ללקוח ברגע המפגש תקשיב זה לא מקובל בשום צורה ואני מעבירה את זה לאדמין הצט כי זה כבר הוצאת דיבה
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

166
ניקיטה, מתי בפעם האחרונה קראת את מה שכתוב באתר שלך , איפה שמפורסמות התמונות אליהן את מפנה ישירות בחתימה שלך?
תקראי טוב כי כתוב שם בפירוש 800 לשעתיים.
לזה הוא התכוון
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

ניקיטה - ללא גבולות

168
[QUOTE=gunner]
זה מועתק מהאתר שלך:

המפגשים איתי

אורכו של מפגש רגיל עד שעתיים במחיר של 800 ש”ח.

תוספת לאנאלי 200 ש”ח.
[/QUOTE]

העמדה היחידה שלי היא שכתב בצבע אפור כמעט ולא נראה על המסך!! צחוק

mommik2012-08-21 10:24:48
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ניקיטה - ללא גבולות

170
ניקי, את חייבת להבין שאם את מפרסמת פה בפורום זה ממש כמו לנהל עסק, תתייחסי למה שאני כותב כאל ביקורת בונה, אני בא ממקום טוב כי אני חושב שאת כן יכולה לתרום רבות לפורום זה, את רק חייבת להתנהל בצורה יותר מאוזנת.
את לא יכולה (כמובן שאת יכולה אבל יש לכך תוצאות !!!) לקרוא ללקוח שקרן, אפילו אם לדעתך הוא טועה בגדול, ישנו משפט שכולנו מכירים "הלקוח תמיד צודק", אז זה לא נכון, הרבה פעמים הלקוח טועה אבל, "הוא תמיד הלקוח", את זה לא ניתן לשנות.
לפרסום רע שעובר מפה לאוזן יש מכפיל עצום, תארי לעצמך את המכפיל שיש לפרסום רע בפורום זה !
ספציפית למקרה זה על פניו נוצר הרושם כי מדובר באי הבנה (וגם אי התאמה) של המחיר בין הפרסומים השונים.
דרך אגב korb רשם כי המקרה היה לפני מספר שבועות כך שזה לא היה בשבועיים האחרונים, זכור לי גם כי בתחילת הפרסום שלך החלפת את המחיר מספר פעמים כך שיתכן כי שכחת לתקן את המחיר בפרסום של סקס אדיר.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”