כ בחיפה מועדון חשפניות pink horse - דף 3 - סקס אדיר

בחיפה מועדון חשפניות pink horse

22
זה המועדון pink horse שנמצא ברחוב המוסכים המקביל לשדרות ההסתדרות בצ'ק פוסט. קרוב מאוד לקניון לב המפרץ.

יש עליו כבר דיווחים כולל אחד שלי בשרשור הזה:

להנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים.

נ.ב. - נטלי באמת פצצה וגם אני התלהבתי ממנה ומהלאפ דאנס שלה כפי שכתבתי בדיווח. המקום נחמד - אבל לא יוצא דופן. שווה התרשמות של שניים שלושה ביקורים לדעתי.
zooz

23
האם המועדון פעיל מהצהריים או אחרי הצהריים והאם מדיניות המחירים בשעות אלו היא כמו במרכז כלומר כניסה חינם ותשלום רק על משקה ראשון. האם יש בנות מומלצות לשעות הצהריים/אחהצ אני צפוי להיות באיזור בשעות היום ואין סבירות לערב...

30
עידכון לגבי המקום.
קודם כל אציין שלא ביקרתי שם מאז ביקורי היחיד מלפני שנה וחצי שעליו דיווחתי כאן ובכלל אני לא פעיל בתחום הסקס בתשלום בשנה האחרונה(תירגעוצחוק. זה מתוך בחירה. אף פעם לא עסקתי בתחום הזה ברציפות. תמיד לסירוגין עם הפסקות שרובן היו יזומות ומיקצתן מאולצות). בלי קשר אני בד"כ עוקב ותמיד נהנה לקרוא כאןחיוך.
לענייננו: רק אדגיש שמדובר ממידע שקיבלתי מחבר המקורב לצוות העובדים במקום(לא לחשפניותצחוק. יותר למלצריות ולמאבטחים) וגם קצת לבעלים. הסיפור הוא שכמו שדיווחתי בזמנו אכן רוב הצוות במקום היו בנות חדשות בארץ. מאז ביקורי שם המשטרה עשתה שתי פשיטות על המקום וכל מי שנמצאה ללא אשרת עבודה/שהייה בארץ גורשה.
בביקור הראשון הרשויות היו יותר "רכות" עם הבעלים ונתנו לו סוג של 'מרחב' כדי להתארגן מחדש עם בנות חדשות בעלות אזרחות ישראלית. הבעלים החליט להתחכם ושלח הביתה רק חלק מהבנות שהגיעו מחו"ל. בפשיטה השנייה המשטרה כבר הייתה יותר קשוחה וגירשה מהארץ את שאר הזרות/מהגרות העבודה/שוהות בלתי חוקיות/תיקראו להן איך שאתם רוצים מהארץ.
מאז עובדות במועדון רק בנות בעלות אזרחות ישראלית, וחבל כי הרוסיות שהיו שם באמת היו פצצות.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”