כ בת ימית מבוגרת - סקס אדיר

בת ימית מבוגרת

1
לכל חובבי העיסוומציצה ברמה בבת ים ברחוב ירושליים יש אחת מעול סיכוי גבוה גם לתוספות אני לא מכיר כל כך את החוקים לכן לא מפרסם טלפון ברצון אפרסם אם מותר
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בת ימית מבוגרת

3
מלאה במקומות הנכונים מקינה סקסיות בלונדינית רוסיה חזה מנותח אני די קבוע אצלה אז יש לי את כל האקסטרות חוץ מאנלי וריימינג טלפון בפרטי

בת ימית מבוגרת

4

דבר ראשון תודה רבה לכוסמין שמסר לי את הפרטים של הגברת.

בקרתי היום בבוקר את הגברת, מקבלת בדירת קרקע דיסקרטית קרוב לחוף הים בבת ים. נראת די טוב,48-50 , גוף אגסי , חזה סילקון גדול.
נראה שגם עשתה בוטוקס בשפתיים שלא צלח כל כך...

שנכנסתי מסרה כי יש בודי פלוס מציצה במאתיים שקל , שאלתי לגבי סקס טענה שלא , אבל נראה לי שאחר ביקור או שתיים נוספים הדבר יתאפשר.

החלה במסאז ממוצע לאורך כל הגוף , לאחר כ 20 דק החל החלק הארוטי שבו החלה להעביר את הפטמות שלה על הטוסיק שלי היה מגרה מאוד... החלה גם לעשות לי ביד כשאני עדיין שוכב על הבטן.. הזיין שלי הזדקר כמו טיל.

אמרה לי להתהפך והחלה במציצה מושקעת מאוד ללא קונדום. שאיבה חזקה מאוד ללא שיניים , כמעט הצליחה לעשות לי גם גרון עמוק...

במהלך המציצה גם עושה ביד ומלקקת הביצים במקביל.... תענוגות Tongue

אמרתי לה שאני עומד לגמור ובקשה שאגמור לה בפה... שאבה הכל עד הטיפה האחרונה... היה טוב מאוד.

בת ימית מבוגרת

7
חברים,

חילקתי את המספר לעשרה אנשים שפנו אלי ומחכה לדיווחים. חלקם כבר פנו אלי וטענו שהגברת כבר העלתה מחירים לאור הביקוש.
צננו מעט את הפניות אליה... אתן את המספר לשאר הפונים במהלך השבוע.

בת ימית מבוגרת

9
לכל החברים אתמול בשעת הצהרים ביקרתי את החברה מבת י ם תוך כדי שאני והיא בדוגי יש לה טלפונים אני מת על הקאע שהיא רוכנת על המיטת עיסוי ועונה לטלפונים ואני דופק אותה זה מחרמן אותי שהיא מדברת ונחנקת בכל מקרה אמרתי לה שכל אלה שאומרים לה שקיבלו את הטלפון מהאינטרנט תהייה רגועה למרות שהיא לא מפרסמת ושלא צעשה םדיחות עכשיו לכל אלה שלא קיבלו ממני טלפון סליחה מרוב הודעות מחקתי בטעוצ הכל תשלחו שוב בקשה ואשלח לאט אבל לכולם חברה אני מסגר לא פקידה כוסית

בת ימית מבוגרת

10
קבעתי איתה לשעה 10:45
לצערי איחרתי ברבע שעה, ניסיתי לתפוס אותה בטל אך לא ענתה
כנראה קיבלה מישהו אחר לפני, איזה באסה כועס
כמו ילד טוב חיכיתי ברחוב וכל 15 דק התקשרתי אליה לאחר 40 דק, ללא מענה
ושוב לאחר שעה ללא מענה, בסוף ענתה ואמרה שהיא עסוקה עכשיו והיא תוכל לקבל משעה 15:00 עד 20:00
שוב באסהכועס עד שחיכיתי לה שעה בחוץ.
טוב, אמרתי ננסה בפעם אחרת.
נסעתי מבת ים לכיוון ראשלצ , ללנטה ספא ששם יש לי מזור
יש לי שם מישהי קבועה, שאני תמיד יוצא עם חיוך ממנה, אך הפעם קיבלה אותי בדלת רוסיה פצצה גבוהה שיער אסוף
עם בגד צמוד לגוף, זה תמיד עושה לי את זה , יש לי חולשה לרוסיות בלונדיניות.
נכנסתי מיד איתה 200 זוזים לחצי שעה, אחחח איזה גוף חלק משי, אני קורא לזה מגע של שיש איטלקי
עשתה מסג סביר לא יותר מזה, והחלה בהרפיה הידנית, תוך כדי שאני מלטף לה את הישבן והגב
עבדה קשה כדי שאגמור ביקשתי ממנה שתעלה עלי , שהישבן שלה לפני ואני יכול לראות כך את כל הגלריה האחורית
זה תמיד עובד, תנוחה מגרה רצח, חפנתי לה את הישבן, והמראה הוורוד הזה הביא אותי להשפרצה המיוחלת,
נגבה אותי כמו תינוק, ונכנסה להתקלח ואני מסתכל עליה שהיא מתקלחת, וזה מחרמן עוד יותר,בסוף הוא נרגעצחוק
קוראים לה ריקה , נראית בת 30+
מומלץ.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”