כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 87 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

863
תאי , על טעם וריח אין מה להתווכח . עם כל הסיפורים
והמעשיות גם אני לא התחברתי למלוכסנות ולצורת ההתנהלות של המזרח.
אשקיעה את מסעותיי העתידיים בלטין אמריקה ומזרח ארופה . דוקטור N2012-08-25 23:28:12
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

867
אין הרבה יפות זה נכון, אני אטוס לתאילנד או פיליפינים אם בא לי על כמות יותר מאשר איכות. גם הן עושות הכל מהכל אז זה גם יתרון.
מעדיף היום לטוס למדינות ברה"מ לשעבר או מזרח אירופה, שם הן הכי יפות לדעתי, מצד שני זונה שעושה הכל לכל הלילה כמו שאתה מביא בתאילנד זה מחוץ לתקציב שלי שם.

868
דוקטור חחחח הרגת אותי
לגבי לאוס לא מדברים שם על כסף לפני, לפעמים הם בכלל לא מבקשות אני ממליץ בחום, 90 שח ברכבת ישירה עם מזגן ומיטה ישירות ללאוס, ויש סיכוי שתזיינו בתוך הרכבת
לא דיווחתי הרבה זמן ,בגדול אני עדיין עם הזונה שליהיא עובדת כל השבוע, ובסופש היא איתי....האמת לא מפריע לי שהיא עובדת שם, בסהכ הרווחתי בחורה שיודעת מה היא רוצה במיטה, ויודעת מה אני רוצה..
יש לי מלא תמונות באייפון הבעיה שאין לי מושג איך להעביר למחשב אני אעבוד על זה בלילה
אני חוזר בקרוב לארץ
יש לי שני אופציות, האחת לטוס לתאילנד לשלושה חודשים בפאטיה ,תקצחב 10000 שח כולל טיסה
השניה אוקראינה חרסון אותו תקציב אבל גג לחודש
או קולומביה לחודש עם אותו תקציב
לא החלטתיאבל נראה לי הכיוון הוא אוקראינה בא לי בלונדניות, קפה ושינה טובה, וודקה וודקה ובלונדיניות:

870
טוב אני אעלה תתמונות היום מאוחר יותר
אתם לא מבינים מה הולך פה, אתמול אני בדיסקוטק ים כוסיות שחורות , מתחיל עם אחת לא הולך , מתחיל עם השניה לא תופס, שלישלית לא תופס , אני לא מוותר חחח ופתאום אני קולט בת 20 שראיתי לפני בקפה ואיתה זה זורם זורם בקיצור אנחנו נוסעים לבילארד, שם תוך נסיעה היא עושה לי ביד ואחכ מציצה ברכב כשהיא בולעת הכל ומקיאה אחכ בחניה חחח הסברתי לה שזה חלבונים ושזה רק יעזור לה להיות יותר מאושרת, עפ מחקרים הוכח שזה נכון, ואז במשך 3 שעות הייתי צריך למצוא להם מקום לשון, מסתבר שהן זונות היא והחברה שלה , הבעיה היא שהכל היה תפוס שם ולא היה חדרים, אז פשוט הן המשיכו לבית של אחותה....
הבוקר שכרתי מלון חדש ופה נשבע לכם 10 דק מצקאין אני כבר מזיין תעוזרת, יש תמונות , היא נקתה תתריסים שלחתי יד לאחור זרמה שאלה אם יש קונדום ואני פשוט המשכתי בדוגי במיטה.... והיום רק התחיל טוםב תתכוננו לים תמונות חדשות הרבה פוטים שחורים וצרים וישבנים אפריקאים מסתבר שאפריקה ממכרת : אכן שווה לבוא לביקור סקס

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”