כ Superman בדרכים - סקס אדיר

Superman בדרכים

1
אתמול בלילה תקפה אותי חרמנות והחלטתי לשים פעמיי בשדרות הר ציון מתייחס לזה ברצינות כאל יציאה,גלח"צ כולל לארגז הכלים,ומבושם בKenzo,יוצאים לדרך כשבאמתחתי 2 רד בול "למיועדת" מגיע להר ציון,ב 32 אין זכר לבלונדה הקטנה עם הפוני כאשר נמצאת גבה מופנה לעבר המכון המפורסם.בהמשך אחרי הצומת בלונדינית כאשר מתקרב אליה שברה את השתיקה עם קול גברי 100,ממשיך בכספומטים עוד כמה קוקס,לפני הכניסה לחניון עומדת לה כרסטינה ובהמשך בחורה מאוד רזה עם שיער בצבע שוקולד,אולי לנה,אחאי העיקול ימינה בלונדינית עם קוקו גדול בצד ימין מאוד רזה בגדים שחורים על גופה,נראית מחוקה ומפוחדת(מסכנה מהסמים),אריתראי יוצא מפינה צדדית ומדבר איתה,נכנסת אתו למדרגות,צד שני של הר-ציון בחורה עם שיער שחור שמלת בית אפורה לגופה נראית הריונית ,לא ראיתי את שירן ,ממשיך עוד 20 מטר לפני הקיוסק בחורה עם מכנס ג'ינס לרגליה חולצת טריקו שיער שחור ארוך לא נראית משהו מדברת עם גבר מבוגר קירח ,אחרי הטאבון(הבחורה בטאבון שווה..אוחח)חיפשתי את ג'ני אך לא ראיתי אותה,ממלאת משבצת בחורה נורא רזה(שלד),שיער שחור כבת 40 לא מציאה,נכנס מלוינסקי למטלון/צ'לנוב בתקווה לראות את יאנה ומאשה,כלום בחניון הגדול 2 סודנים יושבים על ספסל ,שמאלה לוולפסון אין כלום,יוצא להר ציון כלום,מפרסס שוב פעם הבחורה ההריונית (לא במ100 אחוז),עובר את הטאבון פתאום אני רואה בחורה שנראית סביר פנים נחמדות שומה בצד ימין מעל השפם שיער שחור חום אסוף בקוקו חצאית מיני שחורה מגרה לגופה אשר חושפת רגליים יפות,עוצר לידה טיפה קצת מסטולה,מעשנת מוריד חלון,שואל פרטים אומרת מו"ז 100 רק מציצה 70 עם גומי 10 דקות,ברכתי אותה בברכת לילה טוב והמשכתי לצ'לנוב השעה כבר 1:50 על הדרך יאנה ומאשה לא נמצאות, אמצע חניון הגדול בחורה בלונדינית מאוד רזה ג'ינס מרופט לרגליה עם 3 סודנים מתכופפת כאילו נפל לה משהו ומחפשת אותו,סיבוב אחרון הר ציון אין כלום,ממשיך לתחנה לפני הפיפ שואו בחורה צעירה שיער שחור קצר מיני ג'ינס עם תיק ירוק בהיר נראה כאילו חזרה לא מזמן מהים,במחששה בפין קבוצ סודנים עם מלא נרקומניות,לי AM-PM בחורה עם פנים מקומטות שיער בלונד לבושה ג'ינס כחול ממש רזה מישהו מכיר,ממשיך לבורסה במטרה למצוא את שרית בתובל רואה את לארה אוכלת ליד הקיוסק(רזתה בעוד כמה קילו)ממשיך בכיכר הפנימית אין כלום ,עוד סיבוב לתובל היתה את התמניה עם הקול המעצבן,יש את מאשה של הבורסה מבוגרת כבת 38 עם סטרפלס מגרה,גוף סבבה,קצת מתנדנדת ,ועוד אחת עם שפם ושיניים קצת בולטות מכנס סיגר לרגליה בצבע offwhite,מחליט לעצור נכנס לאפרודיטה איך שאני נכנס מצד ימין מקבלת את פני "ויקה"(אין על הרוסיות מבחינת גוף ויופי ליגה א')בחורה מהפנטת גבוהה רזה עור חלק כמשי ומתוח שיער חום עם חזה גדול ושופע טבעי עיניי חתול ירוקות עם הלבשה תחתונה של ג'ק קובה לא מגזים דוגמנית היישר מ ה FTV(לזיין דבר כזה זה פשוט חלום!) שאלתי לפרטים היתה קרה ואמרה מה שמנהל אמר,טוב יצאתי לכיוון הקברטו(קיים מעל 13 שנה,היה גם את הברדלס האגדי רק שהוא נסגר לפני 6 שנים איזו תקופה זאת הייתה..) ליד הקיוסק 2 בלונדיניות אחת נראית ישראלית רזה עם קוקו והשניה יותר בריאה כזאת אולי זאת ניקול,נכנסתי שאלתי האם ניקול נמצאת "היא בחוץ עוד כמה דקות תחזור.." אמר לי המנהל ,חזרתי לאפרודיטה,ויקה לא חיכתה לי מחוץ לחדר,אך המנהל אמר שכבר היא יוצאת המתנתי ואז ויקה יצאה עם הגוף המהמם שלה אמרתי לה שאני רוצה להכנס איתה,שלמתי למנהל ונכנסתי אתה לחדר אמרה לי תוריד מכנס,שמוליק עמד בדום מתוח לנוכח גופה המדהים,אמרה לי גם תחתון,הורידה חזיה פתאום מתגלה חזה גדול ושופע התחלתי בנשיקות וליקוקי פיטמה עד אשר כבר לא יכולתי וינקתי אותם,מה אגיד לכם חברים פשוט תענוגגTongue
לאחר מכן הורידה תחתון התחבקנו צמוד תוך כדי שאני נושק ללחייה ומנשק את שיערה ,והיא גמלה לי בכך שידיה הרכות ליטפו את גופי ואת השרביט איזה כיף במשך כמה דקת,היא משפשת את השרביט שלי על בטנה,התיישבתי תוך כדי שאני נוגע קלות למטה(לא מסכימה להחדיר אצבעות) היא מאוד עדינה יש לה כוס קטן מתוק ומושלם עם פירסינג שובב בשפתיים העליונות איזה מחזה מדהים,בא לך פשוט לטרוף אותה,מתחילה עם שמן על השרביט בקצב לאט שהולך ומתגבר עם הזמן
עד לגמירה המיוחלת שלא אחרה לבוא,למי שמעונין נמצאת בימים ב,ד,ה 21-04
עד כאן,סופרמן
FINE

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

Superman בדרכים

2
סחתיין על ההשתדלות!
נהיית חיית לילה טורפת, סופרמן... חיוך

אם אפשר לנצל את הבמה הזו לבקשה ממך ומאחרים הכותבים כאן:

יש כאן לא מעט חבר'ה הסובלים מADHD ברמות שונות.

כתיבה "גושנית" או כתיבה "גרמנית" ללא פסקאות וללא שורות קצרות שיקלו על העין, גורמות לקושי בריכוז בזמן הקריאה.

אם אתם כותבים יותר עבור הקוראים ופחות עבור עצמכם, ההתחשבות בענין הזה תועיל לכולנו.
I fart in your general direction

Superman בדרכים

3
חן חן לך ידידיקריצה,מאוד נחמד לשמוע זאת דווקא ממך,אני תמיד משתדל להקפיד על השמת פסיקים ונקודות היכן שצריך(עדיין לא מספיק מבטיח לקחת זאת לתשומת ליבי ולהשתדל יותר לפעם הבאה ), איני שולט בחוקתיות התחבירית כמוך(מקבל בהבנה את הביקורת הבונה) ,וכמו ראסטי שיש לו כשרון פנמונלי להתבטא ולהתנסח בצורה יוצאת מן הכלל ולהעביר לצופה את החויה ולרתק את הקורא לתוך החויה עצמה כאילו היה שם.
הוא פשוט חייב להוציא ספר כמו "בוקי נאה"

superman19792012-08-30 16:13:30
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

Superman בדרכים

4
[QUOTE=superman1979] מתייחס לזה ברצינות כאל יציאה,גלח"צ כולל לארגז הכלים,ומבושם בKenzo,יוצאים לדרך כשבאמתחתי 2 רד בול "למיועדת"

[/QUOTE]
[QUOTE=badboy25] מתארגן לפני הצייד שעה ודואג להתקלח ב 212 ואפילו לגלח את ארגז הכלים , תמיד אני דואג שיהיו ברכב 2 פחיות של משקה אנרגיה בשביל לפנק את הבנות .
[/QUOTE]

קישקשתא2012-08-31 16:02:18
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

Superman בדרכים

6
סופרמן, ראשית תודה רבה שבחרת לבוא ולשתף אותנו. אפשר לבקר ולהתלונן על סגנון הכתיבה אבל אי אפשר להתעלם מכך שלא חסכת בזמן ובמילים בניסיון שלך לשתף בכמה שיותר פרטים ורגעים.
בעיקר אני שמח לראות שאתה נותן דרור ליצרים ולפנטזיות שלך. תמשיך לשוטט בדרכים ובעיקר- לשתף אותנו.

דיווח כזה מאוד תורם ועוזר למי שרוצה לרחרח מה הולך בשטח לפני שהוא יוצא מהבית, לדעת לקראת מה הוא הולך.

מבלי כוונה לפגוע, הקריאה של הדברים עשתה לי קצת כאב ראש. יש כמה סימני פיסוק שהיו שמחים מאוד להשתתף באשכול שלך.

אם תכתוב קצת יותר מסודר ומאורגן, החוויה תתעצם ובעיקר- תתבהר.

תודה רבה, גם על המלים היפות בדרך חיוך

Superman בדרכים

8
חח יפה סופרמן,

אבל היה לי ברור שמישהו חד עין הולך לעלות על ההעתקה שלך מבאד בוי ומראסטי.

ממליץ לך לעשות בשכל:
מצד אחד 'תעתיק' בכיף מהחברה כל מה שאתה יכול לקלוט - הרגלי התנהגות, יחס, ציוד, מסלול ציד... אבל מצד שני כשאתה בא לכתוב בפורום, כתוב את הדיווחים במילים שלך, בסגנון שלך, ושלח לי את הדיווח לעריכה לשונית רגע לפני שאתה מפרסם אותו.

אם תנהג כך, שום דבר לא יוכל להעיב לך על הדיווח ואף אחד לא יוכל לתפוס אותך בקטנות.

Superman בדרכים

9
סופרמן קבל חח על ההשתדלות אבל קבל ביקורת בונה ממני
90% מהדיווח הושקע על החיפושים אחר בחורה שמרוב חיפושים והשמות של הבחורות התבלבלתי וכבר לא הייתי שם מבולבל.
השקעת כ- 2 שורות עבור האקט ומה שמסביב וזה קצת קצר .
בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה והרצון .....קריצה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”