כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 21 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

205
ידידי,
סדר בבלגן ? הדיווחים מעטים ולכן מבלבלים, כמוך גם אני איני יודע את פשר השונות הרבה בדיווחים.
רק אם עוד חברי פורום ימשיכו לדווח אנו נוכל לגבש דעה לטוב או לרע...
בשלב זה ההסתברות בעלת הסיכויים הטובים ביותר להתממש הינה לקבל מניקי סקס (טוב או רע).

ניקיטה - ללא גבולות

209

צלצלתי לאיב לקבוע איתה קבענו לשעה היעודה.

אחרי שגמרתי לאכול רציתי התקשרתי לבטל את איב ואמרתי שאני לא מרגיש טוב אבל משהו אחר היה על הקו ושמעתי בחורה מדברת! פתאום איב מציעה לי אורגיה עם ניקיטה מהפורום!.

אמרתי לה חכי אני בא עוד מעט! טסתי אליה במהירות הבזק! כדי לראות במה מדובר! נכנסתי לדירת חדר של איב חיבקתי את איבושקה חזק חזק 2 דקות בערך! ואז ערכתי היכרות עם ניקיטה תיאור של ניקיטה היא אכן רזה לדעתי מידי אבל אם היא תעלה טיפה במשקל! היא תראה אחרת לגמרי היא לא אנורקסית!!! למי שרשם את זה לא מכיר מה זה אנורקסיה!.

אחרי זה הנורמה הרגילה:) התקלחתי אצלה כמובן ואיב מנגבת אותה בסקסיות ואז פינוק התחיל:) איב מתחילה למצוץ את הזין שהיא יושבת על המיטה ואני עומד על הריצפה בזמן שניקי בולעת לי את הבייצים!פעם אחת שמאל פעם אחת ימין הרגשה כזאת טובה לא הרגשתי בחיים שלי:) אחרי כמה דקות! אני רציתי להזדיין עם ניקי (קיצור של ניקיטה) אבל הכוס שלה היה סגור לחלוטין לא משנה מה עשיתי הזה סגור! ניסינו דוגי לא הלך ניסינו שהיא עלי לא הלך הכוס פשוט נסגר:( טוב אני סימנתי לג'ינג'ית עם הראש היא הבינה אותי פשוט ככה היא באה אלי בדוגי עצבני כמו שצריך והיא יודעת לעשות את זה:) אולי היחידה:).

אבל פשוט לא גמרתי אז אמרתי לעצמי בלב אין סיכוי שאני גומר אבל איב וניקי לא היו מוכנות לעזוב את הזין שלי ושאני ילך הבייתה עם כאב בייצים אז הם עשו לי ביד ואני קצת ביד ואז הכנסתי את האצבע הזין שלי לתוך הכוס הכי צר בעולם!!! של ניקי!! זה כאילו שהיא הייתה בתולה בת 16 משהו כזה! ועוד היא רזה כמו מחט אז אתם יכולים0 להבין התחלתי לאט לאט לזיין אותה היא התחילה להיאנח נראה לי אמיתי:) אני מזיין אותה בעדינות טיפה קצת יותר מהר ואז זה קרה: פעם ראשונה בחיים שלי שמישהי גמרה על היד שלי נדמה לי.

אחרי קצת מאמץ של איב עם הפה המדהים שלה:) אני גמרתי כמו שבחיים לא גמרתי. אחר כך הייתי בהלם!!! כל כך בהלם שאיב אמרה לה שהיא לא ראתה אותי ככה בחיים שלה תסכלי עליו הוא בהלם:).

אחרי זה דיברנו עוד 45 דקות! ואז התקלחתי והלכתי!.

אני רוצה להודות לאיב המדהימה!!! פשוט אין עליה:) וגם לניקי שהיא חרמנה אותי בצורה מדהימה!.

ללא ספק החוויה הכי מדהימה שאני חוויתי! בעולם הזה:).

תודה רבה לאלוהים שהוא ברא את הזונות:)

עכשיו אני בלי כסף:)

אבל לא אכפת לי.

yellow-horny2012-09-09 17:31:18

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

210
[QUOTE=yellow-horny]

תודה רבה לאלוהים שהוא ברא את הזונות:)

[/QUOTE]
אני מדמיין את yellow פולט את המשפט הזה, בביקורו הבא בבית הכנסת הקרוב לביתו
וכל המתפללים פתאום משתתקים, כל המבטים מופנים אליו ואווירת מתח נוצרת בבית הכנסת
ו yellow מסתכל עליהם במבט משתומם ושואל אותם: "מה, לא ככה"? צחוק

yellow - אשכרה ככה! מוחא כפייה (אם באמת היה אלוהים).

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”