כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 233 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2321
[QUOTE=אחים שלו גברים]
והסיבה שהחלטת ליחצן את בהמה30 היא?
עד ההודעה הזו היית לקוח מרוצה, עכשיו הפכת יחצן.
זה ההבדל הדק.

[QUOTE=yellow-horny]
התחת הכי יפה:)
[/QUOTE]
[/QUOTE]

העובדות מדברות בעד עצמן , התחת יפה ומגרה. אז....? הלוגיקה מתחילה לעבוד שעות נוספות ומתגברת על היצר.קריצה

ולאמריקאי, האם עלינו להבין שאתה צריך חבר לבקתה שבקצה הכפר ?

רימינג מעשי2012-08-25 16:01:05

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2322
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=קישקשתא]קיסקה - אהבתי יותר את התמונה הקודמת (ראו בה את "הליכסון"). קריצה[/QUOTE]זאת יותר דומה לי Tongueפורום סקס

[/QUOTE]

זה רק אני או ששרון לא מלוכסנת?!?.

עכשיו בוא נגיע לעיקר היום הגעתי אל שרון בשעות הצהריים המאוחרות היא קיבלה אותי בכוס מים והריטואל הקבוע שאתם יודעים עליו אחר כך היא מצצה לי שהיא ישבה על הספה ואני עמדתי פשוט פינוק איך היא מוצצת:)

אחר כמה דקות שכמעט גמרתי בפה היא ראתה שאני זז באי נחות וצעקתי קונדום עכשיו שמה לי קונדום עברנו למיטה.

הכוס שלה היה אש!!!! ממש אש! הרגשתי כמו לוע של הר געש היא כנראה הייתה חרמנית אבל בלי להוציא הגה זה כואב זה בסדר. אבל בסדר מתרגלים לזה:). אחר כל עברנו למיסיונרי דפקתי דפקתי דפקתי ובעם גמרתי טובבבבבבבב:).

אחר מסז׳ קטן להתקלח ויאללה הבייתה!.

נ.ב

חברים יש לי שאלה קטנה שטני רוצה לשאול פה אתמול בערב התחלתי בקטנה לגלח שם (ליד הזין) עכשיו נורא נורא נורא מגרד לי שמה.

האםמישהו יודע על איזה שהוא קרם או משחה שאני יכול לשים כדי להרגיע את המקום? אם כן תרשמו בפרטי!

נ.ב 2

אני לא יחצן של שרון ורק אוהב לתת בראש לה לקטנה החמודה הזאת לכוס של :)

לילה טוב! ויאללה מכבי! בהצלחה:)[/QUOTE]
שים אפטר שייב, זה יעשה את העבודה צחוק
המלצה שלי? אל תגלח שוב...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2323
[QUOTE=verble]
[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=קישקשתא]קיסקה - אהבתי יותר את התמונה הקודמת (ראו בה את "הליכסון"). קריצה[/QUOTE]זאת יותר דומה לי Tongueפורום סקס

[/QUOTE]

זה רק אני או ששרון לא מלוכסנת?!?.

עכשיו בוא נגיע לעיקר היום הגעתי אל שרון בשעות הצהריים המאוחרות היא קיבלה אותי בכוס מים והריטואל הקבוע שאתם יודעים עליו אחר כך היא מצצה לי שהיא ישבה על הספה ואני עמדתי פשוט פינוק איך היא מוצצת:)

אחר כמה דקות שכמעט גמרתי בפה היא ראתה שאני זז באי נחות וצעקתי קונדום עכשיו שמה לי קונדום עברנו למיטה.

הכוס שלה היה אש!!!! ממש אש! הרגשתי כמו לוע של הר געש היא כנראה הייתה חרמנית אבל בלי להוציא הגה זה כואב זה בסדר. אבל בסדר מתרגלים לזה:). אחר כל עברנו למיסיונרי דפקתי דפקתי דפקתי ובעם גמרתי טובבבבבבבב:).

אחר מסז׳ קטן להתקלח ויאללה הבייתה!.

נ.ב

חברים יש לי שאלה קטנה שטני רוצה לשאול פה אתמול בערב התחלתי בקטנה לגלח שם (ליד הזין) עכשיו נורא נורא נורא מגרד לי שמה.

האםמישהו יודע על איזה שהוא קרם או משחה שאני יכול לשים כדי להרגיע את המקום? אם כן תרשמו בפרטי!

נ.ב 2

אני לא יחצן של שרון ורק אוהב לתת בראש לה לקטנה החמודה הזאת לכוס של :)

לילה טוב! ויאללה מכבי! בהצלחה:)[/QUOTE]
שים אפטר שייב, זה יעשה את העבודה צחוק
המלצה שלי? אל תגלח שוב...
[/QUOTE]
לשים למטה אפשר שייב הבנות לא ירצו למצוץ לי:(DeadOuch

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2324
אחים שלו ושרון, אתם קורעים אותי מצחוק, אפשר לעשות עליכם טלנובלה, אולי בסוף תתחתנו בה.
וכמובן שיש גם שחקני משנה בראשם קישקשתא היקר, מעמודי התווך של הפורום, אדם בעל זכויות רבות שתרם רבות לגברים במדינה.
הדבר המפליא הוא שלא ידוע כיצד הכל החל. היואילו אחינו לגולל בפנינו מה גרם לאותה יריבות מתוקשרת, מהו אותו זרע פורענות שהדיו
נשמעים למרחוק עד עצם היום הזה.
אתם לא חייבים אם לא בא לכם, נראה לי זה יכול לסקרן כאן את החברים.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2326
[QUOTE=falafel]אחים שלו ושרון, אתם קורעים אותי מצחוק, אפשר לעשות עליכם טלנובלה, אולי בסוף תתחתנו בה.

וכמובן שיש גם שחקני משנה בראשם קישקשתא היקר, מעמודי התווך של הפורום, אדם בעל זכויות רבות שתרם רבות לגברים במדינה.

הדבר המפליא הוא שלא ידוע כיצד הכל החל. היואילו אחינו לגולל בפנינו מה גרם לאותה יריבות מתוקשרת, מהו אותו זרע פורענות שהדיו

נשמעים למרחוק עד עצם היום הזה.

אתם לא חייבים אם לא בא לכם, נראה לי זה יכול לסקרן כאן את החברים.[/QUOTE]

falafel , אחשל'ג הוא פשוט עוד לקוח מרוצה שחזר משני ביקורים קסומים אצל הגבירה ומביע את הערכתו אליה שוב ושוב.
שאל את הדודל והוא יגיד לך שזה נכון.

רימינג מעשי2012-09-07 03:11:27

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2327
אמריקאי יקר,
אני לא מעוניין להיגרר לויכוחים בפורום ועל כן אני ממתן את תשובתי.
לא ברור לי על מה אתה שח, תשכב גם אתה על הגדר בשביל כל החברים פה, תמצא לינקים, ותדווח דיווחים מועילים נפרגן גם לך.
המשך יום נפלא

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2329
ברוכה השבה בהמה31 הפורום איננו אותו דבר בלעדייך
אנחנו מצפים ב48 השעות ל2 תסריטים ארוכים ומומצאים מלאי צבעים ותמונות מ2 הליצנים שאת מחזיקה בובאר ופקושה
ותני כבר לקפטיין אמריקה איזה נשיקונת קטנה הוא נשמע מתוסכל ומדופרס וסה״כ הבחור מאוהב בך...
ובדיעבד האיש עם הזקן זה את והחזיר הוא אחד מלבלרייך כנראה פקושה כצוך הוא מרבה שימוש באות ח (מתי כבר יבוא תור של קפטיין אמריקה לקבל מאחור? מתי הוד בהמוייתך? מתי?)

אחים שלו גברים2012-09-08 09:22:25

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2330
אהלן חברים!

קבלו סרטון איך שרון (פיטר נורת') מזיינת אותי בתחת (עם הסטרפאונים שלה) וגומרת לי על הגב (יוגורט לבן) Tongue Tongue Tongue צחוק צחוק צחוק צחוק

http://www.hardsextube.com/video/1022876

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4173116%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

Lavelle2012-09-22 19:33:15
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”