[QUOTE=ego2]
[QUOTE=Neko]אני קונה לפעמים מהאתר http://www.drugspro.biz/
זה האתר הכי זול שהצלחתי למצוא לויאגרה גנרית.
לא היו לי בעיות בהזמנות מהם ולא צריך מרשם אבל המשלוח לא כל כך מהיר אז תזמין הרבה מראש.
מחירים אתה יכול לראות באתר.
אני בד״כ קונה את הsuper p-force אשר לא רק גורמת לזקפה אלא גם מעכבת גמירה, רק תיזהר עם המינון, כדור אחד שלם הוא יותר מדי לדעתי, אבל זה הכל ניסוי וטעייה עד שאתה מגיע למינון המתאים לך. אני אישית לוקח שליש כדור וזה מספיק לי, כשאני לוקח כדור שלם אני לא מסוגל לגמור המון זמן.
אם אתה רוצה ויאגרה רגילה אז מדובר ב Kamagra שהיא הגירסה הגנרית.[/QUOTE]
הזמנתי את הכדורים האלה מהאתר שהמלצת עליו.
אני סובל משפיכה מהירה וכבר הרבה זמן אני מחפש אחר פיתרון אפקטיבי - ללא הצלחה.
כאמור הזמנתי את הכדורים, אבל במקום לקבל את ה super p force - קיבלתי Sildigra super power.
שלחתי מייל זועם לsupport, והחזירו לי תשובה ש super p force בדיוק אזל מהמלאי אז הם שלחו לי את הסילדיגרה, שלטענתם זה אותו כדור בדיוק, בעל אותה השפעה.
אוקיי, ניסיתי את הכדור על בטן ריקה כשלוש שעות אחרי אוננות, חיכיתי שעה פלוס מרגע לקיחת הגלולה ועד לזיון, ומה אני אגיד לכם - אכזבה.
האפקט של עיכוב השפיכה לא עבד בכלל, לא הרגשתי שום שוני בין הכדור או בלעדיו. למרות שהייתי שעות בודדות אחרי אוננות, ועל בטן ריקה.
האפקט השני של הויאגרה היה חלש מאוד, משהו שדומה קצת לכדור ויאגרה מקורי 25 מ"ג.
אני לא יודע אם זה קשור לזה שזה לא הכדור ה"מקורי" או שההשפעה היא כנראה פסיכולוגית...
עלי זה לא עבד בכלל, ולכן ההמלצה שלי - להימנע.
[/QUOTE]
אוקיי, לאחר נסיון נוסף על הכדור הנ"ל - תובנות נוספות:
כאמור לכדור הזה יש 2 תפקידים: 1. הגברת הזיקפה (ויאגרה) 2. עיכוב השפיכה.
האפקט הדל של הגברת הזיקפה - מגיע לאחר כחצי שעה במידה ולוקחים את הכדור על בטן ריקה. כפי שכתבתי קודם - העוצמה שלו דומה לכדור ויאגרה 25 מ"ג (חלש).
האפקט הנוסף של עיכוב השפיכה - עובד במידה מסויימת אבל רק לאחר 4 שעות. אז הוא בשיאו.
אבל אצלי לפחות זה לא היה מספיק חזק בשביל לעצור את השפיכה המהירה... בקיצור - לא ממש עבד.
וכאן למעשה יש קונפליקט - רק אחרי האפקט הויאגרה מתפוגג (כ 4 שעות) - האפקט השני של עצירת השפיכה מתחיל לעבוד. צריך למצוא את הנקודה החופפת ואז אולי להנות.
תופעות לוואי: כאבי ראש, לחץ בראש, מצב רוח ירוד, חולשה, תחושה כללית רעה, חולפים בהדרגה אחרי 24 שעות.
ד"א לכדור יש ריח חריף מאוד של כימיקלים חזקים (ריק דומה לדלק)... קצת מפחיד
אשמח מאוד אם למישהו יש רעיונותשיטות לעצירת השפיכה:
ניסיתי כבר תרסיס, או שזה השבית אותו לגמרי - או שלא ממש עבד...
ניסיתי את הכדור הנ"ל וכפי שסיפרתי גם זה לא עזר.
הפיתרון האפקטיבי היחיד שמצאתי בנתיים זה לאונן לפני - אבל אז ההנאה נפגמת.
תודה לכולם ושנה טובה.
ego22012-09-16 15:34:04