אחרי הפסקה ארוכה עקב חופשות שלי ושל שרון נפגשנו בתחילת ספטמבר. בדרך כלל בגלל חוסר זמן אני נאלץ להסתפק בפגישות של 40 דקות אך הפעם לקחתי שעה. וזה היה שווה! חוץ ממסג' נחמד מאוד שרון הצליחה להוציא ממני שתי גמירות למרות שבדרך כלל אני מסתפק בגמירה אחת. בין לבין סיפרתי לה על סרטון פורנו מצחיק שראיתי באינטרנט והצעתי לשלוח לה קישור אליו ואם הוא ימצא חן בעיניה נשחק במשהו דומה בפגישתנו הבאה. בסוף הביקור למרות שהזמן נגמר שרון הקדישה לי עוד מספר דקות והראתה תמונות מהחופשה שלה בחו''ל.
אז כמו שסיכמנו שלחתי לה קישור לאותו סרטון שבו מורה מבוגרת מקבלת מבחן מבחור צעיר והוא כל כך מרשים אותה בתשובותיו הנכונות שהיא נדלקת ומחליטה לתת לו זיון בתור פרס. שרון גם מצאה את הסרטון כמצחיק ביותר וכך נולד התסריט לפגישה הבאה שלנו.
הגעתי למבחן עטוף במגבת והסברתי למורה שביליתי בחוף הים עם בחורות ולפתע נזכרתי על המבחן. ביקשתי לסלוח לי על הופעה לא מכובדת. המורה קיבלה את התנצלותי אך העירה שזה חבל מאוד שאני מזלזל במבחן כה חשוב שיקבע האם אני עולה לכיתה י''ב או ממשיך עוד שנה בי''א. אחרי זה שרון התחילה לשאול אותי שאלות מגוונות, כמו למשל לנחש את שם של בובת החתול שלה, בירות של כמה מדינות, שאלות מתחום קולנוע והיסטורית מדינת ישראל. כמעט לכל השאלות נתתי תשובות נכונות ובכך הצלחתי להרשים את המורה. מיד עם סיום המבחן שרון קפצה לי על הברכיים והודיעה בחגיגיות שמרגע זה אני תלמיד כיתת י''ב וזה אומר שאני מספיק גדול כדי להזדיין עם נשים מבוגרות. היא הורידה את כתפיות השמלה שלה ואני מיד התנפלתי על זוג השדיים שהתגלו. כאשר שרון השתכנעה שאני זורם אתה היא הציעה שנעבור יחד לחדר הפרטי שלה. עזרנו אחת לשני להשתחרר מפרטי הביגוד מיותרים (תחתונים שלה ומגבת שלי) והמשכנו ליהנות בליווי מוזיקה רומנטית ברקע. מרוב הלהט אפילו לא הורדתי משרון את השמלה שלה. משום מה זה מאוד מחרמן אותי – לזיין אישה כאשר היא לא ערומה לגמרי.