[QUOTE=superman1979]יום חמישי יוצא לציד השעה קצת אחרי אחת בלילה,מגיע להר ציון בהר ציון פינת הקונגרס אין שום זכר לליזה(הבלונדה עם
הפוני הגזור),ממשיך חוצה את הר צין/סלמה,בתחנת האוטובוס מקבץ של קוקסים ליד הכספומטים כלום,פונה ימינה לרח
העמל(למי שלא מכיר),מוצא את קריסטינה בדיוק מסדרת את השיער,בהמשך הייתה אחת גבוהה רזה,שיער שחור עם
שמלה פרחונית שמרחוק נראת כמו בחורה בהמשך התברר לי שהיא לא.
ברחוב המפעל יש רק אחת נרקומנית בלונדינית שנראת כמו גבר(כובע עגול דומה לשל בוב מארלי),אבל היא לא..יוצא
מהחניון אחרי ביצוע הפרסה,אין זכר לשירן, גם לא לבלונדה הרזה עם המיני ג'ינס שראיתי לפני מספר חודשים,אחרי
הטאבון אמרתי אולי נראה את ג'ני או נטאשה,נ'אדה'.
בהמשך הייתה בלונדינית רוסיה מבוגרת עם חזה גדול שהיא ותיקה שם.פונה שמאלה ללוינסקי נכנס למטלון בתקווה למצוא
את 'יאנה' אין כלום בצ'לנוב בפינה גם לא מתחת לשלט של חנות מכשירי החשמל
ממול לחניון,ליד המחששה החדשה גם שם אין כלום נכנס לוולפסון בקושי חתולה ראיתי
עושה עוד כמה סיבובים בהר ציון/לוינסקי/מטלון ובמטרה לאתר את יאנה אך יאנה לא הופיעה.
לא מתייאש נכנס שוב פעם לעמל רק הקוקס,יוצא משם דרך המפעל, ושוב פרסה אין שום דבר, חוזר למטלון רואה 2 מרחוק
אחת מהן רזה מאוד גבוהה ,הלכה עם עוד אחת(שמתי לב בהמשך שהן הולכות ביחד על הר ציון), נמוכה ממנה לא משהו
שיער בלונד קצר,שוב פעם יאנה לא נמצאת,(יכול להיות שיום ה,אינה עובדת)פונה שוב ימינה לעמל רואה את הבחורה הרזה
שהוזכרה בדיווח קודם, כאשר שאלתי אתכם האם מישהו יודע את שמה,עוצר לידה בקושי מזיזה את שרירי הפנים שלה(לא
יודע אולי נתפסו לה)

מ 50 מ+ז 100
לא העליתי אותה כיון שלא הייתה נראית במצב לתת שירות(יש לה סרסור גבוה קרח בריון) שעומד בכניסה
עוד כמה סיבובים בהר ציון ריק,בנווה שאנן כל הרחוב היה כמעט ריק לחלוטין(אולי בעקבות הכחולים)
גם המחששה תתפלאו לשמוע הייתה ריקה בארלינגר פינת סלומון ברחוב הנגב נרקומנית לא נראית משהו מבוגרת
שוב פעם להר ציון, אין כלום מלבד כמה קוקס,בהמשך ליד מנעולי פרץ שרה לא נמצאת,
וגם לא שרונה,נכנס לשוקן אין כלום, ממשיך פונה לליונסקי מעיף מבט לצ'לנוב שום דבר.
חוזר להר ציון,נכנס בקונגרס בצלנוב פינת מטלון ,יש רק אחת עם שיער שחור קצר,חצאית מעליה חגורה חולצת בטן
אולי זאת ג'ני ,בכל אופן ממשיך עוד פעם על קו הר ציון ,באי זוגי קולט בלונדה מבוגרת רזה עם שיער קצר,מישהו
מכיר(ראסטי)
עוד כמה סיבובים נכנס לוולפסון 48 (המקום נראה טוב ומושקע,מוזיקה קצת רועשת).
מקבלת את פני בחורה אתיופית מלאה עם תחת גדול, מפנה לחדר המתנה מציעה פרטים 280 ש"ח,לא עשתה לי את זה
אמרה שיש עוד בחורות, טוב חיכיתי עוד 5 דקות אמרתי אולי נראה את 'מיכאלה'(כל הזכויות שמורות למ"כ) אף אחד לא
ניגשה החלטתי לחתוך משם,הגעתי לקונגרס 40 בגלריה היו 5 בחורות כל אחת יותר גארגאוולית מהשניה,אחת מיני
בולצטורית עם שמלה פרחונית היחידה שנראת עוד בסדר,כולן שם מבוגרות,ולא נראות טוב בכלל.
אחרי מסע ציד שנמשך קרוב ל 4 שעות,ועשרות סיבובים נשארתי עם 'מטען עודף'

ולא מצאתי על מי לפרוק, תבינו הרחובות היו כל כך ריקים ולא מדובר על יום רגיל אלא על חמישי בערב שאמור להיות מלא בעבודה
אני חייב לדגום את יאנה,זה מתסכל כל כך, אחרי כל כך הרבה שעות בחיפושים אחריה,זמן,דלק,ולא מעט השקעה ומאמץ
ובסוף 'איני מעלה חרס'
אני כבר מתחיל לחשוב שאולי היא קיימת רק בדמיון

מספר אנשים פנו אלי במטרה לאתר את 'יאנה המדוברת'(אני יודע שלמספר אנשים יש את הטלפון,אך הם שומרים עליו כמו
'יהלום'

,ד"א גם לי יש ואני בניגוד לאחרים כן אשמח לשתף בה"פ)הרי כולנו כאן במטרה לשתף,לעזור,ולהנות אז למה
להיות כאלה?!
אנא חברים כל היודע דבר או מידע(טלפון) על מקום הימצאה,מתבקש לעדכן את סופרמן(ה"פ),או באמצעות SMS עם המילה
'יאנה',ל קריפטון 555

,תודה.
תגובות,מענות,בקשות
יתקבלו בברכה.
[/QUOTE]
אני מודה לך על הרווחים! עכשיו אפשר לקרוא:)
דיוווח יפה:)
רק חבל שלא גמרת! אבל אני לא דואג לך:)