כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 73 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

721
[QUOTE=רימינג מעשי]
למרות שיש מי ששוקד לערוך אותן עכשיו.[/QUOTE]
האמת - הוא התלונן בפני מוסלי שהוא ערך את 'הדיווח' שלו יותר מדי ושהוא 'איבד מהאותנטיות שלו'! צחוק
טוב - למעשה זה לא ממש דיווח, הטמאגוצ'י לא עשה כלום ולא היה עם אף אחת! צחוק
כל הדבר הארוך הזה - זה למעשה שאלה ובקשה (אם למישהו יש את הטלפון של יאנה ומוכן לתת אותו לטמאגוצ'י). צחוק
דרך אגב טמאגוצ'י1979 - מקריאה של 'הדיווח' שלך הבנתי שיש ברשותך רשיון נהיגה?
איזה תאוריה עברת? 300? צחוק
בקיצור - מוסלי מאד התעצבן על כך שלטמאגוצ'י שלו עוד יש תלונות, אחרי שהוא עמל כל כך קשה לערוך לו את 'הדיווח'. כועס
וזה מה שהוא ענה לו: צחוק

קישקשתא2012-09-29 16:08:54
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

722
[QUOTE=טמאגוצ'י1979] [QUOTE=קישקשתא]
אבל איזה מוצלח זה היה יוצא, אם רק היית מגיב בלי לצטט,חבל רק שאתה לא מיישם זאת בכי
ורק קלוט איך מוסלי מכיר אותך - עוד הרבה היו יודעים מראש על מה אתה הולך להגיב לדעתך(חנפן) צחוק
[/QUOTE]

[/QUOTE]

קישקשתא2012-09-30 02:07:12
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

724
[QUOTE=superman1979]

[QUOTE=קישקשתא]
[/QUOTE]
קרפדה מספר 1 האמת - חשבתי שאתה גם יודע להבין,ולא רק לצטט,ולהדביק מאחרים צחוק ..התבדתי

[/QUOTE]
CLUELESS סופרפלוץ/לץ , מעט ענווה לא תזיק לך. מבחינתך, כשאתה כותב את המילה חשבתי מדובר בסוג של אוקסימורון. MORON!!

726
קרפדה 'תועה' ,אתה רוצה שאני אביא לך פנס כדי שלא תלך לאיבוד ובמקום זה תחזור לתלם במקום ללכת בדרכים העקלקלות שבהם בחרת ..קריצה

superman19792012-09-30 07:24:31
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

728
[QUOTE=superman1979]

[QUOTE=רימינג מעשי]
[/QUOTE]

ואני חשבתי שרק אני יודע,מסתבר שגם אתה יודע 'לחשוב'
, dufus!!

[/QUOTE]
סופרלץ, אני עוד יכול להבין שאינך מתחשב בשאר חברי הפורום ומתמיד לכפות עלינו את "פניני החכמה "שלך, אבל לפחות תתחשב במוסלי. גם לו מגיע לישון, לאכול , ולנסות לזיין מדי פעם. הפכת לטמאגוצ'י 24/7 !!!
נסה לבחון לבד מה לא בסדר עם התמונה למעלה ואיך התמונה למטה מציגה את דמותך ב100 אחוז בזמן שאתה מנסה לחשוב לבד.

טוב נו , אני מבין שאין לך את כל היום ואתה עסוק באכילת בננה עכשיו , אז בנדיבותי אעשה למוסלי מערוף ושוב נעבור למחלקת הסברים:

1) השארת את הציטוט שלי ריק והוספת את הפאנצ'ליין שלך עם שגיאות , ועוד תחת השם שלי.
שלי !!! חתיכת פלאגרט מאותגרכועס!!!

2) כך כותבים את המילה להלן. תשתדל גם ללחוץ הרבה פעמים על הצופר , השילוב הזה הולך נהדר עם התמונה שלך:

רימינג מעשי2012-09-30 08:58:50

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”