ראסטי אין מה להשוות בין תל ברוך למקרה הזה. יכולתי לסיים ב50 ש"ח כנגד קבלת שירות פחות מהמוסכם.
גם אסנת האתיופית מציע לעלות ב10- 20 ש"ח ולא יורדת עד שתשלם 40 50 ש"ח. גם כאן אין מה להשוות לתל ברוך שכן מדובר במחיר מקובל. ואגב היא לא מומלצת משום היבט
זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח
202לאחר אכזבה עם יאנה אשר מדרדרת מבחינת מראה ושרות[בגלל עליה בצריכת הסמים],החלטתי לעבור 100 מטר מזרחה ולבקר אצל יוליה.בחורה בלונדינית,חטובה,יפה ובעלת שדי סיליקון מפוארים.מוצצת מעולה כולל ליקוקים ומעט GFE.כדאי ב100 שקל כי מדובר באיכות של ליווי פרטי.פעם העלתי אותה לזיון ב200 אבל גמרתי במציצה והיא רצתה להחזיר לי 100.ממש מקרה חסר תקדים.לא היה לי נעים והתפשרנו על תוספת GFE. באותו מקום,הר ציון פינת וולפסון עומדת גם אלה הג'ינג'ית שגם היא לא רעה. הבעיה היא ששתיהן נעלמות בין המוני הסודנים.תמיד הן יושבות על גדר האבן,ליד חנות האלקטרוניקה.
203אתמול היה לי זמן פנוי נסעתי לאזור. אכזבה מלא מלא קוקסינלים ומספר מצומצם של זקנות נורקומניות מגעילות
204[QUOTE=lexa_1]אתמול היה לי זמן פנוי נסעתי לאזור. אכזבה מלא מלא קוקסינלים ומספר מצומצם של זקנות נורקומניות מגעילות [/QUOTE]
מסכים עם כל מילה. זה קורה הרבה לאחרונה.
לפחות יוצא לחסוך כסף (:
מסכים עם כל מילה. זה קורה הרבה לאחרונה.
לפחות יוצא לחסוך כסף (:
205מסכים עם כל מילה. זה קורה הרבה לאחרונה.
לפחות יוצא לחסוך כסף (:
לפחות יוצא לחסוך כסף (:
כל פעם 3 שעות של סיבובים וכל פעם אתה אומר סיבוב ולבית ועוד סיבוב ועוד סיבוב אולי יהיה משה מעניין. וב-85% איןןןןןן שום דבר מעניים. לדעתי יותר זול פשוט להיכנס לאינגה או לאחת הבנות באזור ולא לשלם דלק ולבזבז זמן
206ראו הודעה לגבי סוזנה בפוסט הפתעות טובות בצלנוב . לא מדובר בהפתעה טובה.
לא ניתן לבצע ההעתקה אז אני מפנה
לא ניתן לבצע ההעתקה אז אני מפנה
207http://sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=25666
קישור לפוסט הפתעות טובות בצלנוב לנוחיות הקוראים
UMA 2012-10-30 08:22:05
קישור לפוסט הפתעות טובות בצלנוב לנוחיות הקוראים