כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 33 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

322

עלילות סופרמן, באטמן וסופרוומן בעיר הגדולה! Evil Smile
(באטמן (שרון) מפרק לסופרמן (אני) את התחת
ואז סופרמן (אני) מפרק לסופרוומן (שרון) את הכוס)

שלום חברים יקרים. שמי הוא סופרמן הכל יכול, גיבור העל הכי חזק בעולם! Cool

יום אחד עשיתי את הסיור השגרתי שלי בעיר. התעופפתי מעל הבניינים והעצים (חחח רצתי עם הידיים מורמות קדימה בדירתה של שרון) כאשר לפתע שמעתי קול מאחורי.

"WOW איזה טוסיק שובב מעופף! סופרמן זה אתה? בוא אליי מהר אני חרמן!" Tongue

זה היה באטמן

שהגיח לפתע משום מקום והתחיל לרדוף אחריי באוויר. ניסיתי להתחמק ממנו אבל באטמן היה מאוד נחוש ומהר מאוד הוא תפס אותי והוריד אותי לגג של בניין כלשהו. הוא סטר לי כמה פעמים על הלחיים ושלף את הזין הענקי שלו ממכנסיו.

"קדימה סופרמן אל תתנגד תהיה זונה ממושמעת! זה יכאב אם תמשיך להתנגד" צעק באטמן ואחרי שהוריד אותי על הברכיים הכניס לפה שלי את הזין הענקי שלו Ouch

באטמן התחיל לזיין לי ת'פה בפראות תוך כדי שהוא תופס אותי בשיער ומדבר אליי כמו אל שרמוטה. ניסיתי להתנגד וצעקתי לעזרה אבל אף אחד לא הגיע חוץ מכפות הידיים של באטמן שהחטיפו לי כמה סטירות מצלצלות Shocked

"אני מת לפרק את הטוסיק הקטן והשובב שלך!" צעק באטמן והשעין אותי על איזו ספה שהייתה זרוקה על הגג.

"הצילו הצילו!" צעקתי...

"קדימה טוסיק שובב מעופף! קבל את הזין הגדול של באטמן!" צעק באטמן והחדיר לי את הזין הגדול שלו לטוסיק הקטן שלי פצצה (שרון השתמשה בסטרפאון הגדול שלה)

"סופרמן אוהב לאכול בתחת הא? קדימה תתחיל לגנוח! אתה נהנה הא זונה קטנה שלי?" שאל באטמן בזמן שהוא מפרק לי ת'תחת ללא רחמים. (חחחח שרון הכניסה לי ת'סטרפאון הגדול כמעט עד הסוף צחוק)

גנחתי כמו מטורף!

אחרי כמה דקות באטמן גמר עמוק לתוך ישבני וחווה לדבריו אורגזמה מטורפת!

שכבתי חצי מעולף בזמן שבאטמן הוציא את הזין שלו מישבני כשלפתע סופרוומן הגיחה משום מקום וכיסחה לבאטמן ת'צורה במכות! כנראה שהיא שמעה את הצעקות שלי... כמה נחמד מצידה... היא לא יכלה לבוא כמה דקות יותר מוקדם? לפני שבאטמן הרשע פירק לי את הטוסיק הקטן והשובב שלי? בכי

קמתי על רגליי, לבשתי את תחתוניי, הודתי לסופרוומן על הכל וחיבקתי אותה בחום. הייתי בטוח שהיא תישאר ונשתעשע לנו יחדיו. אבל הזונה הזאתי סירבה בנימוס ופרסה כנפיים. היא כמעט התעופפה לה אבל תפסתי אותה מהר והתחלתי למזמז אותה בכל חלקי גופה, אף אחת לא אומרת "לא" לסופרמן הגדול Evil Smile

סופרוומן התחילה לצעוק לעזרה ואפילו קראה לבאטמן שיחזור ויציל אותה... כן בטח אחרי שהיא כיסחה אותו במכות צחוק

"מנוול אני הצלתי אותך!" צעקה סופרוומן והמשיכה להתנגד. היא אפילו עשתה ניסיונות לעוף אבל תפסתי אותה בזמן והושבתי אותה על הספה.

שלפתי את הזין שלי מתחתוניי והכנסתי אותו לפיה הקטן של סופרוומן. תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה בשקיקה!

סופרוומן ניסתה להתנגד אבל לא היה ביכולתה לעשות דבר, הייתי חרמן מידי. מידי פעם סופרוומן השתמשה בנשק שהיה בפיה ונשכה אותי בזין מה שגרם לי לצרוח צחוק

"כן כן תמצצי ת'זין של סופרמן אני יודע שאת אוהבת את זה! את שרלילה רצינית את מודעת לזה נכון? (שרון עושה תנועות של לא עם הראש) כן כן את מתה על זה! תראי איך את עפה על הזין של סופרמן! Tongue

סופרוומן התחילה להתחרמן ונדמה היה שהיא כבר לא ממהרת לשום מקום. החלטנו לעבור למיטה הגדולה שהייתה לא רחוק מאיתנו. איך שסופרוומן קמה הרמתי את שמלת המיני שלה למעלה, הזזתי את חוטיני הירוק שלה הצידה וליקקתי במרץ את חור התחת המתוק שלה Evil Smile

סופרוומן הייתה בהלם אבל אני המשכתי לטרוף את ישבנה העסיסי גרררררררר Tongue

בהמשך נשכבתי על המיטה וסופרוומן נשכבה מולי בפוזה סקסית והתחילה למצוץ וללקק לי את הזין כמו חתולה מיוחמת, ותוך כדי שעשתה זאת היא הביטה לי בעיניים וחייכה בממזריות Evil Smile

היא עברה לביצים וליקקה לי אותן בעדינות מחרפנת ואז היא מצצה לי אותן בפיה החם, מברישה לי אותן לשמחתי הרבה... ואז היא הוציאה לשון וליקקה לי את הזין לכל אורכו ורוחבו... הייתי ברקיע השביעי Tongue

לא שמתי לב שנתתי לסופרוומן יותר מידי יד חופשית אז הזונה הקטנה והלא ממושמעת קפצה עליי והתחילה לעשות לי פייסיטנג חינוכי...

"סופרמן עכשיו אני אאנוס אותך!" צעקה סופרוומן וזיינה לי ת'פה עם ישבנה.

ליקקתי את שני החורים שלה בשקיקה וסטרתי על פלחי ישבנה הרכים. סופרוומן לא נשארה חייבת והתחילה לנשוך אותי בצדדים. מה שבהתחלה לא הזיז לי אבל בהמשך השמעתי כמה צעקות לשמחתה של השרלילה קריצה

סופרוומן התחצפה יותר מידי אז העפתי אותה מעליי והתחלתי לזיין לה ת'פה כשהיא בדוגי. זה ממש לא הטריד את סופרוומן שצחקקה ללא הפסקה בזמן שזיינתי את פיה המתוק.

ראיתי שהיא אוהבת את זה הכלבה! צחוק

בהמשך סופרוומן נשכבה על הגב ודרשה ירידה. הורדתי את תחתוניה והתחלתי לקרב את פניי לכוס הורדרד שלה, כאשר לפתע היא צעקה: "לא אני בחורה הגונה, אני לא רוצה שתרד לי, זה קודש הקודשים!"

סופרוומן לא הפסיקה להתפקע מצחוק ולסגור את הכוס שלה עם ידיה ולהצמיד את רגליה זה לזו. זרקתי את החוטיני על פניה של סופרוומן ואיימתי לנשוך אותה בכוס Evil Smile

לבסוף סופרוומן נכנעה לי וירדתי לה בשקיקה במשך כמה דקות עד שהיא התחילה לרעוד וגמרה בחוזקה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות חיוך גדול

מיד אחרי הירידה סופרוומן שוב רצתה לברוח וצעקה לי שהיא לא תתן לי להכנס לקודש הקודשים שלה. תפסתי אותה לפני שהיא ירדה מהמיטה וחיבקתי אותה בחוזקה. מסניף את שיערה וממזמז את גופה הענוג.

סופרוומן הבטיחה להיות ילדה טובה ופינקה אותי במציצה חמה וחושנית, אינסוף ליקוקים על הזין שלי והברשת הביצים שלי בפיה החם!

main image

אחרי עוד כמה דקות של פינוקים הדדיים ב-69 סופרוומן עלתה עליי לרכיבה הפוכה ודרשה שאני אאנוס אותה צחוק

הקפצתי אותה קצת על הזין שלי ואז הפכתי אותה לדוגי וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה במשך כמה דקות עד שגמרתי בחוזקה בכוס הלוהט שלה גררררררררררררררר Tongue

סופרוומן ממש אהבה להיות השרמוטה שלי Tongue צחוק

נפרדנו בחיבוק חם ונשיקה וסופרוומן צעקה שעכשיו היא תעוף לחפש את באטמן. איזה נימפומנית חולת זין זאתי! צחוק קריצה

סוף

שרונוש אני מקווה שהתאוששת ולא כואבת לך הבטן מהצחוקים צחוק

פיך החם ולשונך עושים קסמים Star

נתראה בקרוב סקסית שלי Tongue קריצה

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-10-07 18:12:28
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

324
סופר מריו והנסיכה פיץ' משתוללים בממלכת הפטריה

שלום חברים!

שמי הוא מריו

ואני חי באושר עם נסיכתי היקרה פיץ'

אנחנו גרים בממלכת הפטריה

The Mushroom Kingdom from Paper Mario. Clearly the borders are much wider than this.

בוקר אחד שכבנו במיטה, אני ונסיכתי פיץ'. היינו אחרי לילה רומנטי... סקס של שיכרון חושים.

שכבתי ובחיקי שכבה הנסיכה פיץ'. חיבקתי אותה בחום ומזמזתי את גופה הענוג. ליטפתי את הכוס החלק שלה והסנפתי את גופה הריחני והמתוק.

"בוקר טוב נסיכתי... הגיע הזמן לקום!" אמרתי לנסיכתי היקרה ונישקתי את כתפה.

"מה השעה? כיף לי ככה... הממממ מריו מה איבדת שם?" ציחקקה הנסיכה פיץ' בעקבות הליטופים שלי בכוס שלה.

"שום דבר נסיכתי היקרה... את מחרמנת אותי! איזה באסה שאני צריך לקום לעבודה ואת יכולה להמשיך לישון פה כל היום, איזה כיף לך שאת נסיכה..." אמרתי לה והבטתי בפניה היפות.

אחרי כמה דקות של התלטפויות על המיטה, קמנו והלכנו לעשות מקלחת משותפת. במקלחת השתעשענו לנו יחדיו והנסיכה פיץ' מצצה לי ת'זין בחום ובשקיקה! כאשר תוך כדי שהנסיכה פיץ' התנגבה, ירדתי על ברכיי, פיסקתי את פלחי ישבנה וליקקתי את חור הטוסיק המדהים שלה! אחחח איזה טעם משגע גרררררררר Tongue

הנסיכה פיץ' צחקקה ואחרי שסיימה להתנגב היא הלכה לחדר השינה בעודה אומרת שהיא מחכה לי שם... על המיטה? Tongue

סיימתי להתנגב וחזרתי במהירות לחדר השינה אבל לא מצאתי שם את נסיכתי היקרה. חיפשתי בכל הארמון אבל לא היה זכר לנסיכה פיץ'... פאק לאן היא נעלמה? Shocked

לפתע שמעתי צעקות מבחוץ... זאת הייתה הנסיכה פיץ' שצעקה לעזרה: "מריו מריו תציל אותי!"

הצצתי מהחלון וראיתי את באוזר הרשע

חוטף את נסיכתי פיץ'. בלי לבזבז אף שניה, רצתי מהר למקרר ואכלתי את הפטריה הקסומה שלי! (אכלתי קוביות שוקולד מהמקרר של שרון). מיד הפכתי לסופר מריו ורצתי מהר החוצה אל עבר טירתו של באוזר הרשע, להציל את הכוס של נסיכתי היקרה... את האפרסק המתוק שבין רגליה Approve

אחרי שהבסתי את כל האויבים שלי (חחח קפצתי בסלון של שרון כמו שמריו קופץ צחוק) נכנסתי לטירתו של באוזר ואחרי שהסתובבתי קצת לבסוף הגעתי לחדר השינה שלו ופתחתי את הדלת בזעם.

באוזר לא היה בסביבה... אבל! על המיטה שכבה הנסיכה פיץ' ואוננה עם ויברטור כשהכתר על ראשה צחוק

"הווו מריו סוף סוף באת! חיכיתי לך כ"כ הרבה זמן... הבאוזר הזה חתיכת אימפוטנט! אני חרמנית ואני מתה לאיזה זין טוב! בוא סופר מריו שלי תזיין את הנסיכה הנימפומנית שלך!" Tongue אמרה הנסיכה פיץ' בעודה דחפת לתוך הכוס שלה את הויברטור המנומר צחוק

זחלתי על מיטה אל עבר נסיכתי היקרה, מתבונן בהלם במה שהיא עושה...

"חשבתי שחטפו אותך... אני רואה שאת עושה פה חיים משוגעים!" אמרתי לנסיכתי בעודי נועץ עיניים בכוס הורדרד שלה.

"כן חטפו אותי אתה לא רואה? קריצה קדימה מריו תמצוץ ת'ויברטור שהיה אצלי בכוס!" צעקה נסיכתי היקרה והכניסה את הויברטור לפה שלי. מצצתי אותו בהנאה גדולה... ממש התגעגעתי לטעמו של הכוס של נסיכתי. הכנסתי שוב את הויברטור לתוך הכוס שלה ואז שוב מצצתי אותו בהנאה רבה חיוך גדול

"אתה סוטה גדול מריו שלי אתה יודע?" שאלה הנסיכה.

לפתע הנסיכה קפצה, דחפה אותי מה שגרם לי לשכב על הבטן והתחילה להפליק לי על התחת, מאשימה אותי שלקח לי יותר מידי זמן למצוא אותה. כן כן ממש מסכנה, סבלה הרבה אצל באוזר הרשע, מספקת את צרכיה המיניים עם הויברטור בזמן שאני לא בסביבה צחוק

ואם לא די היה בהפלקות של כף ידה היא הפליקה לי על התחת גם עם הויברטור צחוק

הנסיכה פיץ' פקדה עליי לשכב על הגב ואז היא התיישבה עם ישבנה על הפרצוף שלי ועשתה לי פייסיטינג חינוכי.

"איזה סופר מריו אתה! לקח לך יותר מידי זמן למצוא אותי! קבל את זה!" צעקה הנסיכה ורקדה על פניי עם ישבנה צחוק

הסנפתי התחת המשגע שלה שחוטיני אדום דק דק חצה אותו. הזזתי את החוטיני הצידה וטרפתי את חור התחת היפה והמתוק שלה, ואז ליקקתי את הכוס הורדרד שלה והחדרתי את לשוני לתוכו, ממש התגעגעתי לטעמו המשגע!

בזמן שהתענגתי על ישבנה הסקסי של נסיכתי פיץ', היא מצצה לי את הזין ואת הביצים ולפתע התחילה לנשוך אותי בצצדים, ממש הפכה לנמרה רעבה צחוק

"קדימה סופר מריו שלי אני רוצה שתרד לי!" צעקה הנסיכה ונשכבה על גבה.

רכנתי מעליה והורדתי לה את החוטיני המדליק שלה שאותו שמתי על הראש. נשכבתי מעליה, מצצתי את פטמותיה היפות, ירדתי בנשיקות על בטנה, נישקתי וליקקתי את הפופיק שלה ואז הגעתי לכוס היפה והטעים שלה שאותו ליקקתי בשקיקה רבה! חיוך גדול

כמה רגעים לפני זה הנסיכה פיץ' תפסה לי את השיערות בראש ואז ליטפה את ראשי עם כפות רגליה, נהנית מהשיער החלק שלי קריצה

אחרי כמה דקות הנסיכה פיץ' התפתלה והתנשפה עד שגמרה בחוזקה והביטה בי בחיוך רחב חיוך גדול

"סופר מריו שלי! אחרי שאכלת מהפטריה שלך אני רוצה שתזיין אותי ותעיף אותי באוויר!" Tongue צעקה הנסיכה פיץ' והתנפלה לי על הזין... מוצצת לי אותו בפוזה סקסית בזמן שאני מלטף עם יד אחת את שיערה ועם היד השנייה את הכוס הטוסיק שלה.

התיישבתי על הספה והנסיכה פיץ' התיישבה עליי ועל הזין שלי. התחלתי להקפיץ אותה על הזין, מוצץ את פטמותיה וסוטר על ישבנה המקפץ. אחרי זמן מה קמתי ביחד עם נסיכתי היקרה והתחלתי להעיף אותה באוויר לשמחתה הרבה.

"כן סופר מריו שלי, תעיף אותי באוויר!" צעקה הנסיכה ונהנתה מכל רגע מהזיון הנמרץ חיוך גדול

נהמתי כמו חיה מהטירוף שנכנס בי והסנפתי את צווארה של נסיכתי.

אחרי כמה דקות השכבתי את הנסיכה פיץ' על מיטה. נישקתי את האפרסק שלה, החדרתי את הזין הקשיח שלי לתוכו וזיינתי את נסיכתי במרץ! הנסיכה פיץ' סטרה לי על התחת ודרשה זיון מהיר. הפעלתי את כוחות הסופר מריו שלי וזיינתי אותה בקצב שהיא רצתה Cool

אחרי הזיון במיסיונרית, הנסיכה פיץ' התהפכה על הצד. החדרתי את סופר זין לתוך האפרסק המלכותי שלה וזיינתי אותה במרץ בכפיות לוהטות! Evil Smile

הנסיכה פיץ' רצתה שאני אזיין אותה גם בעמידה. היא נשענה על השידה והתחלתי לדפוק אותה במרץ באפרסק החם שלה, מפליק על ישבנה המקפץ ומלטף את גופה הסקסי! חיוך גדול

תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס שלה, הנסיכה פיץ' התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס ולהתענג על הגלריה אחורית המדהימה שלה Tongue

בהמשך נשכבתי על הגב ונסיכתי התיישבה על הזין שלי. מהר מאוד היא נשכבה עליי ונעצה את שיניה החדות בצווארי. היא נשכה אותי בכל חלק בצוואר בזמן שצעקתי כמו מטורף.
במהרה היא עברה לאוזניים שלי ואכלה אותן ברעב גדול בזמן שהקפצתי אותה במרץ על הזין שלי. האפרסק הורדרד שלה בער ושיניה החדות חירפנו אותי קשות! Tongue צחוק

כעבור כמה דקות הנסיכה הסקסית התיישבה בדוגי וזיינתי אותה במרץ באפרסק הרטוב שלה! מעוצמת הזיון הכתר נפל מראשה צחוק

גמרתי בחוזקה בתוך האפרסק הרעב שלה!

עכשיו אפשר לחזור לממלכת הפטריה Tongue

סוף

שרונוש יקירתי היה מדהים! Tongue

הרגת אותי במקלחת צחוק קריצה

אני כבר מתגעגע לאפרסק המתוק שלך גרררררר Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

325

לוואל בממלכת השוקולד

שלום חברים יקרים! חיוך גדול

בוקר אחד אחרי לילה של שינה מעולה התעוררתי עם חשק עז למשהו מתוק. קמתי ממיטתי החמימה וצעדתי לכיוון המטבח כאשר לפתע ראיתי שעל השולחן של הסלון יש מגוון שוקולדים מכל מיני סוגים.

הרגשתי כמו ילד בחנות ממתקים! רצתי מהר לשולחן וראיתי:

קינדר בואנו

פררו רושה

פסק זמן

מקופלת

מקופלת

וכיף כף

מפוזרים בכל מקום! אהה כן והייתה גם קצפת חיוך גדול

חטפתי את החטיף הראשון שראיתי וכבר באתי לפתוח אותו כשלפתע הרגשתי יד נוגעת בידי...

"היי מה אתה חושב שאתה עושה?" אמרה מישהי בקול מאיים אך מאוד סקסי...

הסתובבתי וראיתי לפניי בחורה כוסית ערומה לגמרי! Wacko Tongue צחוק

"מה? מה קורה פה? מי את?" שאלתי את האורחת הערומה...

"אני שרון מלכת השוקולד!" Approve אמרה שרון וחייכה לעברי בחיוך מתוק אך ממזרי משהו...

עמדתי עם פה פעור ולפני שהספקתי להוציא עוד הגה מהפה שרון הסתובבה אליי עם ישבנה החשוף! על ישבנה היה כתוב בממרח שוקולד נוטלה:

Nutella-1.jpg

"לוואל בממלכת השוקולד"

13102012266 F13(600)

* כתבתי לשרון על הטוסיק עם נוטלה וצילמתי את זה למזכרת.

וווואאאאווווווו היא אפילו יודעת את שמי!!! Tongue Star מוחא כפייה

"קדימה לוואל תתחיל ללקק את השוקולד מהטוסיק שלי! אם תלקק את הכל תזכה בשוקולד" חיוך גדול

התיישבתי על ברכיי והתנפלתי על הטוסיק של שרון. התחלתי ללקק את האותיות מישבנה כמו חתול רעב גררררר Tongue

זה היה לא פשוט בכלל, השוקולד סמיך ומתוק. הלשון שלי עבדה באינטנסיביות ביחד עם השפתיים על הטוסיק הסקסי של שרון. (חחח בזמן שליקקתי את השוקולד מישבנה של שרון היא זללה כמה שוקולדים שהיו על השולחן)

"קדימה תלקק! כמו חתול!! את כל האותיות!!! אחרי שתסיים עם הטוסיק שלי תזכה בשוקולד אחד אבל אם תרצה את כל השוקולדים תצטרך לזיין אותי כהוגן!" Evil Smile אמרה שרון וצחקקה.

אחרי כמה דקות של ליקוק, הטוסיק של שרון היה נקי אבל קצת דביק צחוק

חשבתי כבר שסיימתי אבל לפתע שרון פתחה עם הידיים את פלחי ישבנה ואמרה שאני צריך ללקק גם את השוקולד מחור הטוסיק שלה Tongue

חור טוסיק בטעם שוקולד Here I Come !!! Tongue Tongue Tongue

התיישבתי על הספה ושרון נשענה על השולחן. הצמדתי את לשוני לחור הטוסיק שלה וליקקתי בשקיקה את החורצ'יק המתוק שלה! פשוט מעדן יאאאמממייייי !!! Tongue

הוצאתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי, ובזמן שליקקתי את הטוסיק של שרון היא ליטפה את הזין שלי עם כפות רגליה להנאתי הרבה.

אחרי כמה דקות הטוסיק של שרון היה נקי משוקולד והיא הרשתה לי לאכול את אחד השוקולדים. שנינו התנפלנו על קינדר בואנו ואכלנו אותו בשקיקה.

שמתי לב לתחתון חוטיני אדום דק דק ששכב על הספה. תפסתי אותו והתחלתי להסניף אותו בשקיקה. שרון שמה לב לזה וציחקקה בממזריות. היא לקחה את החוטיני והלבישה לי אותו על הפרצוף ככה שהחלק הקדמי של התחתון כיסה לי את האף ואת הפה. (חחחח נראיתי כמו אחד עם מסכה, שרון ישר אמרה מייקל ג'קסון צחוק)

שרון אמרה לי לבוא אחריה וזחלה על המיטה. היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה מורם למעלה וביקשה ממני להמשיך ללקק לה את הטוסיק. ליקקתי לה את הטוסיק ואז נזכרתי במיכל הקצפת שעל השולחן. הבאתי את הקצפת במהירות והשפרצתי כמות יפה של קצפת על הטוסיק שלה. ליקקתי את הקצפת בהנאה גדולה והתמוגגתי מהטעם Tongue

ליקקתי את ישבנה של שרון במשך כמה דקות ואח"כ הגיע תורה של שרון. היא לקחה את מיכל הקצפת וציירה עם הקצפת חץ על הזין שלי (חץ לכיווני). היא עטפה עם פיה את הזין הקשיח שלי הכניסה את כל הזין לפיה המתוק. אחרי כמה מציצות לא היה זכר לחץ צחוק אצבע למעלה

שרון המשיכה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה ואז עברה למצוץ את הביצים החלקות שלי. אחחח פשוט תענוג!

אחרי כמה דקות של מציצה, שרון לפתע העיפה אותי על הגב והתיישבה לי על הפנים עם ישבנה. היא עשתה לי פייסיטינג חינוכי, חנקה לי ת'פרצוף עם ישבנה וצחקקה בממזריות.

לפני שהבנתי מה קורה שרון התנפלה לי על הגוף והתחילה לנשוך אותי בצדדים עם שיניה החדות! צעקתי בטירוף והתפתלתי מצד לצד בניסיון להתחמק מהזללנית הזאת אבל כמובן שזה לא הועיל, שרון נתנה לי כמה ביסים טובים צחוק Tongue

אחרי הפייסיטינג החינוכי שרון הפכה אותי על הבטן, התיישבה עליי ככה שהיא לוכדת את הידיים שלי מתחת לרגליה והתחילה לסטור לי על התחת עם התחתונים שלי צחוק

הייתי ממש חסר אונים אבל התחרמנתי מזה בטירוף! שרון שמה לב שהביצים שלי מציצות, אז היא התחילה ללטף אותן, גררררררר Tongue

שרון שמעה שאני מגרגר מהנאה אז היא נשענה והתחילה ללקק לי את הביצים Tongue

הייתי ברקיע השביעי! אף פעם לא חשבתי שמישהי תלקק לי את הביצים כשאני שוכב על הבטן צחוק

שרון מלכת השוקולד התהפכה על הגב וביקשה שאני אצלול למטה. מצצתי את פטמותיה המתוקות ואז צללתי לאט לאט אל עבר הכוס שלה עד שהתחלתי ללקק אותו בשקיקה. הגנבתי מבט בפניה של שרון וראיתי איך היא נהנית. אחרי זמן מה, שרון התחילה לרעוד ולהתנשף עד שהיא גמרה! חיוך ענק הופיע על פניה היפות והיא אמרה לי שאני נמצא בדרך הנכונה כדי לקבל את השוקולדים.

נשכבתי בחיקה, חיבקתי אותה בחום ויללתי שאני ממש ממש רוצה את השוקולדים (חחחח אשכרה סיטואציה כאילו הייתי ילד קטן ושרון הייתה אמא שלי צחוק)

שרון הרגיעה אותי והתיישבה עליי ב-69. אחרי עינוגים אוראליים הדדיים, שרון התיישבה על הזין שלי והתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה. במהרה שרון נשכבה עליי והתנפלה על האוזן שלי! נשכה את האוזן שלי כהוגן ואז התחילה לנשוף לתוכה. ברור שהתחרמנתי מזה עוד יותר!

חיבקתי את שרון בחום והסנפתי את צווארה הריחני תוך כדי שזיינתי אותה מלמטה.

שרון המשיכה לנשוך אותי בצוואר ועברה לזלול גם את האוזן השנייה שלי, שלא תעלב צחוק

אחרי כמה דקות עברנו לספה. התיישבתי על הספה ושרון התיישבה עליי. מצצתי את פטמותיה, הקפצתי אותה על הזין שלי ונכנסתי לטירוף! סטרתי על ישבנה ושרון התחילה לסטור לי על הלחיים בסטירות מצלצלות. מלחמת הסטירות הזאת הכניסה אותי לאטרף! הרמתי את שרון באוויר והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי תוך כדי שהיא מחבקת אותי ושנינו מביטים על המחזה הזה במראה חיוך גדול

אחרי כמה דקות התיישבתי ביחד עם שרון על הספה. שרון נחתה עליי ועל הספה בפוזת הצפרדע והתחילה לקפץ על הזין שלי במרץ ולהחטיף לי אינספור סטירות תוך כדי שאני נוהם ומדרבן אותה צחוק

שוב הרמתי את שרון באוויר, נשאתי אותה למיטה והשכבתי אותה עליה.

המשכתי לזיין את שרון במרץ במיסיונרית. שרון תפסה את החוטיני שלה שהיה על צווארי, העבירה אותו דרך הפה שלי והחזיקה אותו מאחורי ראשי. חחחח כמו שעושים לסוס צחוק

הרמתי את רגליה של שרון ושמתי אותן על הכתפיים שלי. המשכתי לזיין אותה והוצאתי קולות של סוס מרוב שהייתי צמא לחמצן (חחח גם ככה התנשפתי כמו מטורף ובנוסף לזה שרון סגרה לי את הפה עם החוטיני שלה צחוק)

אחרי כמה דקות שרון נשענה על השידה וזיינתי אותה בעמידה בכוס החם שלה! חיוך גדול

תוך כדי שהזין שלי אצלה בכוס שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לזיין אותה בכוס הורדרד שלה, סטרתי על ישבנה והתענגתי על הגלריה האחורית שלה.

זחלנו בחזרה על המיטה והמשכנו להזדיין בכפיות לוהטות! שוב שרון תפסה את התחתונים שלי והצליפה לי איתם על ישבני צחוק

אחרי הכפיות הזדיינו בדוגי מדהים! אחרי כמה דקות של זיון לוהט גמרתי כמו מטורף בכוס של שרון. האורגזמה נמשכה קרוב לדקה!!! Star Tongue

אחרי שהוצאתי את הנקניקיה הקשיחה שלי מהכוס הלוהט של מלכת השוקולד שרון, היא אמרה שהיה זיון מעולה ושזיכיתי בכל השוקולדים Tongue

התחבקנו, התנשקנו ושרון הבטיחה לי שאנחנו עוד ניפגש קריצה

תודה על השוקולדים מלכת שוקולד סקסית שכמותך! מוחא כפייה Evil Smile

שרון מלכת השוקולד לא אכזבה ומה שהיא הבטיחה היא קיימה, קיבלתי את כל השוקולדים! Tongue

יום אחד ישבתי על הספה כאשר לפתע לחדרי נכנסה שרון מלכת השוקולד! היא לבשה טייץ' אדום קצרצר והתחילה לנענע את גופה ואת ישבנה מולי. ליטפתי את הטוסיק שלה, שיחקתי עם הטייץ' ובמהרה הזין שלי נעמד דום!

שרון הובילה אותי למיטה ונשכבה עליי ב- 69. היא חנקה אותי עם ישבנה שהיה עטוף בשורט הצמוד והמטריף הזה ומצצה לי את הזין בשקיקה!

הסנפתי את התחת שלה דרך הטייץ' ובערתי מחרמנות!

שרון הודיעה לי שיש לה הפתעה בשבילי! היא הורידה את הטייץ' ואמרה לי לפתוח פה גדול. פתחתי פה גדול ואחרי כמה שניות כדור של פררו רושה נפל לפה שלי מישבנה של שרון Tongue צחוק

(חחח שרון שמה את הפררו רושה בין פלחי ישבנה ועשתה קולות כאילו היא מחרבנת לי לתוך הפה. התפוצצנו מצחוק! צחוק צחוק צחוק)

אכלתי בשקיקה את כדור השוקולד המתוק שיצא מישבנה של שרון! יאממייי יאממייי! Tongue

אחרי עוד כמה ליקוקים ומציצות הדדיות שרון התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה בזיון טרמפולינה מהנה! חיוך גדול

בהמשך שרון התהפכה וזיינתי אותה תוך כדי שהיא נושכת אותי בצוואר חיוך גדול

מלכת השוקולד שרון הודיעה לי שהיא גם רוצה משהו מתוק והיא מתה שאני אשפריץ לה בפה את המלבי שלי! קריצה

שרון התיישבה בדוגי מול המראה כשהשורט שוב עליה ואני מתחרפן מהמראה שנגלה מולי. היא התחילה למצוץ לי במרץ תוך כדי שאני מלטף את ישבנה הסקסי. בערתי מחרמנות ואחרי כמה דקות השפרצתי לפיה כמות יפה של מלבי! Tongue

שרון אמרה בפה מלא: "לוואל בממלכת השוקולד" וצחקקה בשובבות צחוק כל הכבוד שרון! אצבע למעלה

היא פתחה פה גדול והראתה לי את כמות הזרע שהייתה בפיה! אחחח היא כזאת מתוקה פשוט לאכול אותה! Hug

נראה לי שיהיו לי עוד הרבה זיונים עם שרון מלכת השוקולד! היא כ"כ מתוקה יאאמממייי !!! Tongue

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה! Tongue

זאת הייתה פגישה מתוקה וסוטה במיוחד! Evil Smile

חולה לך על החורצ'יק המשגע שלך גרררררר Tongue

הצחוק שלך מכניס אותי לעננים! חיוך גדול

פיך עושה קסמים והכוס שלך מדליק לי ת'זין! Star

חולה עלייך!

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2013-05-04 01:29:22

326
האמור לעיל קרה אך ורק בדמיונו הפרוע מאוד של הכותב ואינו משקף את השירות האמיתי שתקבלו משרון.
ראו הוזהרתם...
לפרטים ניתן לפנות לשרשור של שרון בפורום הפרסומי או לחילופין ל׳שלושת המוסקטרים׳ (ע״ע).

מוגש כשירות למען כספו של הציבור בעידן של מיתון עולמי...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

327
דווקא הדיווח הזה של רימינג הוא בדיוק היוצא מהכלל שמעיד על הכלל כולו.
שמת לב, בוודאי, שהוא סותר לחלוטין את כל מה שהלבלר מנסה לעשות בשרשור שלו.
אם לא שמת לב , רימינג לא בדיוק מתלהב אלא מסייג באופן מפורש ששרון נשארה שרון. ואם נדייק יותר- אז הפעם הוא נהנה... כנראה שבפעמים האחרות לא .

מדיווח כזה לא יהיו לך לקוחות חדשים זה בטוח ( אולי רק כאלה שעודף מזומנים בכיסם)....lover232012-10-18 13:35:19

329
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=Lavelle] חחח שרון שמה את הפפרו רושה בין פלחי ישבנה ועשתה קולות כאילו היא מחרבנת לי לתוך הפה. התפוצצנו מצחוק! [/QUOTE]

אח שלנו בשביל זה אינך חייב לשלם 600 ש"ח.

בוא תאכל אצלי בחינם.[/QUOTE]אצל שרון יותר טעים, שלא לדבר על לאכול קצפת ולשתות חלב שיוצא מישבנה Tongue

330
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=lover23]האמור לעיל קרה אך ורק בדמיונו הפרוע מאוד של הכותב ואינו משקף את השירות האמיתי שתקבלו משרון.
ראו הוזהרתם...
לפרטים ניתן לפנות לשרשור של שרון בפורום הפרסומי או לחילופין ל׳שלושת המוסקטרים׳ (ע״ע).

מוגש כשירות למען כספו של הציבור בעידן של מיתון עולמי...[/QUOTE]לובר 23 ,  אחד המוסקטרים דיווח לפני כמה ימים בפוסט שלי ... קריאה נעימה מתוק קריצהTongue
סובייקטיבית,
 הפעם הרגשתי בסדר כזה. לא ברקים ורעמים אך
גם לא נפילה.</span><span dir="LTR" style="font-size:14.0pt"></span>

״הרגשתי בסדר כזה...״
ומהדיווח הזה את כל כך מתרגשת- מש״ל.lover232012-10-18 16:27:56

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”