כ יאנה מתל ברוך - חזה גדול - דף 5 - סקס אדיר

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

41
בהחלט יש הערכה ומגיע לך, יקירי.
יש עוד כמה מאות שיכלו להגיב פה ולתת מילה טובה אבל אני אופטימי, אולי הם ייצאו מהחורים או מהביישנות שלהם וגם כן יגיבו בהמשך.

לגבי הסיור, יהיה לי לעונג אבל אבקש ממך להביא טרם הסיור אישור מהרופא לגבי מצב בריאותך כולל חתימה של קרדיולוג קריצה

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

43

לקחתי אותה אתמול שוב

התחילה במריחות של החזה שלה הענק שאני משחק איתם ומועך לה אותם
אחכ עברה למציצה . תוך כדי המציצה שלה אני ממשיך לשחק לה עם החזה ומועך אותו. הוא ענק והיא אוהבת את זה שמועכים לה אותו.

אחרי מציצה ארוכה מאוד היא עברה לרכב עלי. גם שהיא רכבה עלי נתתי לה כאפות על התחת ומעכתי לה שוב את החזה. ככה היא רכבה ורכבה ושנמאס לה לרכב היא אמרה בוא מקדימה.

הפכתי אותה הרמתי לה את הרגלים שמתי אותם על הכתפים שלי שהיא בפיסוק רחב והתחלתי לדפוק אותה ממש באגרסיביות.

דפקתי אותה ככה שאני מפרק אותה עם הרגלים מפוסקות. היתה אצלי ברכב סה"כ כמעט 20 דקות.

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

45
לאחרונה היתי אצלה שוב

הפעם לקחתי אותה במטרה לטחון אותה מעבר לרגיל

איך שעלתה לרכב אמרתי לה הפעם אני רוצה פינוק ארוך יותר . אמרה לי מה אתה מתכוון? אמרתי לה יותר חרמונים בהתחלה יותר מציצות.

אמרה נו בסדר,נתתי לה 150 במקום 100 בשביל שתזרום על זה. ברגע שנתתי לה את הטיפ ראיתי שהיא הולכת לתת פינוק אחר.

אז בהתחלה הורידה את החזיה והתחלתי בישיביה ללטש לה המון את החזה. החזה הענק שלה זה דבר נעים לליטוש

אחכ אמרתי לה לרכב עלי שהיא עם החזה אלי ואני היתי רק עם תחתונים . זרמה בזה. רכבה עלי ככה איזה כמה דקות שהיא בלי תחתונים ורק אני עם.היא קןפצת ורוכבת מהר והחזה שלה עף לכל כוון

אחכ אמרתי לה להסתובב שהיא עם הגב אלי. ככה שוב כמה דקות והיא כאילו מכניסה את האיבר שלי לכוס שלה, אני עדין עם תחתונים ..נתתי לה מלא כאפות על התחת והיא מצידה עושה צעקות מדומות של גמירה

אחרי 13 דקות כאלה, מדדתי, עברנו למתכונת הרגילה שהיא עושה לי מסג עם החזה על האיבר ואני מלטש לה את החזה

אחכ עברה למציצה אבל הפעם אמרתי לה שתמצוץ לי מהר . היא מצצה ממש מהר

אחרי 19 דקות במצטבר, הפכתי אותה ובאתי לה מקדימה שאני שם לה את הרגלים ממש למעלה. ככה דהרתי עליה מהר עד שאני גמרתי עליה

סהכ כמעט חצי שעה ברכב אם הרבה חרמונים לפני

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

48
בוא נחשוב ביחד: קריצה
[QUOTE=king]דווח נחמד ,אך אני מבין גאנר שהתסתפקת במציצה בלבד?
להבא תגוון איתה:
תנסה לבקש דפיקת חזה
או לבוא לה על ארבע
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

50
חזרתי כעת מביקור בתל ברוך
היוםהיתה שם משמרת מלאה של כלל הבנות. (ואני מדבר רק על הבנות)

אמרתי הפעם נתפנק על איזה דאבל פינוק.

לקחתי בהתחלה את הרוסיה הרזה עם השיער הבלונד המתולתל . לא זוכר את שמה.

התחילה במציצה טובה בתהחלה רגוע ואחכ מציצה מהירה עם שאיבות.

לאחר מכן נשכבה הרימה רגלים בפיסוק רחב והתחלתי לפרק אותה ככה. יש לה כוס בהחלט נעים והיא זזה ונותנת תנועת הידוק של הרגלים.

כך גמרתי. לקחתי הפסקה של כחצי שעה, שתיתי לי מיץ ענבים קר שקניתי לפני כן .

לאחר מכן לקחתי את יאנה עם החזה הענק.

התחלנו במסע של חרמונים כאשר היא רוכבת עלי שאני עם תחתונים עדין, ותוך כדי נותן לה כאפות קלות על התחת וממשש לה את החזה.

לאחר כמה דקות כאלה היא יושבת עלי ונותנת לי מציצה די ארוכה.

אחרי מציצה של בערך 7-8 דקות שאלה איך אתה רוצה ,אז אמרתי לה בדוגי.

הסתובבה והתחלתי לטחון אותה מאחורה שאני תופס לה את החזה וממשש אותו וממשיך לדפוק אותה ככה בדוגי.יש לה תחת גדול ונעים לדפיקה בדוגי והחזה שלה עף לכל כווןן.

אחרי כמה דקות כאלה גמרתי ככה.

סהכ 200 שח על שתי הרוסיות האלה.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”