[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=smallville2010] [QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=smallville2010]אוקי הייתי אצל שרון לפני כמה ימים, וחשבתי אם לכתוב פה משהו או לא.
אוקי, אז ככה.
באתי אליה אחרי שהתכתבתי איתה פה על בדיוק מה אני רוצה ואיך ולמה רציתי פנטזיה של מורה ותלמידה, באתי בדיוק שהיא ראתה ויוה איזה ערוץ מסויים. אמרה לי שלום שאלה מה אני רוצה אמרה לי טוב קח מגבת לך להתקלח, נכנסתי למקלחת שיצאתי היא בדיוק סיימה להתלבש ואז שאלה אותי ברמה הכי טכנית שיש, מה אני רוצה כאילו איזה משחק תפקידים, (בניגוד לתלמידה שהייתה .. ממש משחקת תלמידה..) טוב נו אמרתי לה שנעזוב את המשחק ונעשה את זה. נתחיל ונאמר את זה, לפי דעתי שרון היא הבחורה הכי יפה שיש בעסק הזה, היא באמת מדהימה. מ-ה-מ-מת... אבל אז היא התחילה לרדת לי, ומה אני יגיד... היא כל כך עשתה את זה טכני.. נו בסדר אחרי זה היא אמרה פה שים קונדום וכנס אלי .. נכנסתי אליה מאחורה, נכנסתי אליה באנאלי, אבל שוב היא היתה רובוט.ממש טכנית..לא הוציאה הגה.. זה לא כל כך גם עבד לי כי בגלל חוסר קונטרות לא כל כך עמד לי .. אז היא אציעה למצוץ לי במקום.. ואז היא מצצה, שוב .. החוסר קונטרות והחוסר רגש הענק המופגן לא כל כך עזר הצעתי לה לעשות לי ביד, ואז היא פשוט ישבה עם מבט כל כך סתמי ועשתה לי ביד... אמרתי לעצמי טוב שתגיב, שתחייך, שתגנח.. שתעשה משהו, אבל כלום, פשוט עשתה ביד טיפה לטפה את הביצים מדי פעם ובעיקר בהתה בעולם משלה במשהו, אחרי כמה זמן זה גם לא עבד.. אז הצאתי שאני יעשה לעצמי ביד והיא אמרה טוב אני יעזור.. אני התחלתי לעשות לעצמי והיא שוב.. שום תגובה שום כלום.. לא מסתכלת עלי אפילו פשוט בוהה בקיר עם מבט סתמי ולא עושה כלום... פשוט מלטפת מדי פעם... בסוף גמרתי... והיא ניגבה אותי ... הציעה לי לעשות לי מסאג', עשתה לי 10 דקות מסאג' ושלחה אותי להתקלח, בסוף המקלחת נתנה לי נשיקה על הלחי... וזהו. הביתה.
את האמת ? 600 שקלים זה לא היה שווה.
עכשיו אני יחזור ויגיד, שרון בחורה מדהימה, פשוט יפה אין מה להגיד הכי יפה שיש בשוק אני חושב. אני גם מאוד אוהב שחורות אז בכלל, והתלבושת שהיא לבשה של הקאובואית בכלל זה סקסי ברמות.
אבל... לא יודע.. היו לי ציפיות כל כך גדולות משרון הייתי בטוח שאני יגיע אליה, היא כבר תחכה לי כמו תלמידה תשחק אותה תלמידה מהשנייה שאני יגיע ואז שנעשה אנאלי היא תגנח והכל, ושתגרום לי לגמור פעמיים הכי חזקות שגמרתי בחיים שלי, ומה שיצא זה שגמרתי פעם אחת בקושי. . .
מאוד התאכזבתי...
אולי זה בגללי אבל בסופו של היום ממש התאכזבתי...
שוב שרון בחורה ... שיכולה להיות גם מלאח... אז אין לי משהו רע להגיד עליה.. פשוט התאכזבתי.
[/QUOTE]
הצד שלי בסיפור ... כאשר יצאת מהמקלחת הייתי כבר עם התלבושת וניסיתי לזרום איתך במשחק . כל הזמן אמרת "אני מתבייש , אני מתבייש ". ניסיתי להכניס אותך למשחק אבל המשכת להתבייש ולא זרמת . בסוף אמרת : "אני מתבייש , בואי נעשה בלי המשחק". ניסיתי לזרום איתך בלי המשחק , אבל גם פה המשכת להתבייש ולהיות לא משוחרר. עשיתי את המקסימום מצידי . אם תחליט לבוא שוב מקווה שתהיה יותר משוחרר , בטוח הפגישה תהיה יותר מוצלחת.
[/QUOTE]
דבר ראשון,
את אומרת שניסית להכניס אותי למשחק ?!?
אני אמרתי פעם ראשונה שאני לא יודע מה לעשות, ובמקום שתקחי את המושכות ותשחקי אותה ילדת בית ספר כזאתי כמו שסיכמנו, את אמרת אתה רוצה שאני פשוט יעשה לך ביד ?..
זה דבר ראשון...
דבר שני , באמת שאין לי מה להגיד לך אם זה התגובה שלך אלי,
פשוט זה כבר לא מיטוחד בשבילך
וזה נרמאלי , גם אני הייתי מתרגל.. אפשר להגיד
אבל לפחוט תעשי כאילו זה נורמאלי, כי בשבילי
למשל לבוא אלייך
עשיתי מחקר כזה מקיף
ובסוף בחרתי אותך כי זכור לי שאת מדהימה והיית סוף הדרך
אבל אז באתי ואחרי כל המחקר הזה קיבלתי את השרות והיחס שקיבלתי
כל כך כל כך נפגעתי מזה שאת כל כך לא היית כמו פעם
שהיית כל כך רובוטית
ומה שיש לך להגיד בפורום בתגובה לזה
זה אני אשם אני ביישן אני גרוע את מושלמת ?!?
איך אני ירצה לבוא שוב עם יחס כזה ?
הרי מה שבסופו קרה ותתקני אותי אם אני טועה זה שאת קיבלת 600 שקלים ואני לא קיבלתי את הפנטזיה שרציתי, מה שקיבלתי זה אישה מדהימה נכון, אבל אישה שהייתה יותר רובוטית מכל דבר אחר, שלא שמה עלי קצוץ....ושעשתה לי ביד, ועוד בסוף בגלל חוסר רגש אני עוד עשיתי לעצמי ביד... עד שגמרתי..
אני יודע שזה לא ממש משנה לך אם אני יבוא אלייך שוב או לא,
ובגלל זה את לא שמה עלי יותר מדי...
אפילו לא שלכת לי מסר לא כלום..
וברור שיבואו אלייך עוד אנשים גם עם עוד 1000 כמוני ועוד 10000 אנשים כמו קשקשתה יגידו עלייך דברים בפורום.כי ככה אנכנו גברים.
אבל פשוט בתור בן אדם
בתור בן אדם אכזבת אותי .
ואם זה לא משנה לך אז אין לך רגשות בכלל...
שוב אני יחזור ויגיד אולי זה היה מקרה יחיד, כי את כן כנראה הבחורה הכי מדהימה (יפה) שאני מכיר... אבל .. כל כך רובוטית..
והכי גרוע זה שלא אכפט לך בכלל..
איפה כל ההבטחות לפנטזיה ? זהו אם אמרתי לך שאני לא יודע את ישר הצעת לעשות לי ביד כדי להיפטר ממני ?...
לא יודע
ממש התאכזבתי
[/QUOTE]
אני אענה לך שוב ..לקחתי את המושכות ושיחקתי על ההתחלה ילדה תמימה ... מה עשית? היית מורה , שעל כל משפט שלי רק גימגמת אני מתבייש אני מתבייש ... עשיתי סלטות להכניס אותך למשחק אבל כ-ל-ו-ם ! המשכת בשלך .. בסוף אמרת : " עזבי בואי נעשה בלי משחק" . ישר הצעתי לך לעשות ביד?? תתבייש לך !!! זיינת אותי בתחת , מצצתי לך , עשיתי לך ביד .. עשיתי מעל ומעבר כדי לגרום לך לגמור. כשראיתי שהזמן עומד להגמר הצעתי לך לנסות לעשות ביד לבד כדי שלפחות לא תצא בלי לגמור בכלל. הרסת
בעצמך את מימוש פנטזיית המשחק שלך ואתה מאשים רק אותי בזה? ואחרי שעשיתי סלטות והשקעתי בפגישה אתה עוד מסלף עובדות ומציג אותי בתור איזה חפיפניקית ? בתור בן אדם אכזבת אותי גם ..
[/QUOTE]
...
באמת שאין לי מה להגיד לך...
מי שבוחר להאמין לי שיאמין..
מי שבוחר להאמין לך שיאמן
את אכזבת אותי מעל כל ספק...
בטח ובטח עם מה שרשמת פה...
אם את חושבת שנתת את הלב שלך ולא היית רובוט בכיף ..
את באמת חושבת שנתת את הלב שלך ? ולא היית רובוט ?
עזבי יהיה לך תשובה לזה גם כן ...
אבל עם ההודעה הקודמת עברת את הגבול...
תעשו מה שמרגיש טוב בחיים, כל השאר באמת שטויות ...