שאני נכנסתי איתה היא שידרה תמימות ונראתה מאוד חמודה.
רק מה שחשוב - לפני שנכנסתי איתה אמרתי לה שחשוב לי 2 מספרים ומציצה בלי. זה בסדר לך? ברגע שהיא אמרה כן, כמעט ואין תקלות...
בכל מקרה, אני לא חוויתי תיקתוק. סביר להניח שתפסתם אותה ביום הלא נכון.
מיכל - מנחם בגין 92/יצחק שדה 36
12הייתי איתה אתמול בלילה.יש לה גוף של ילדה בת 15 ולא נראה לי שהיא מסוממת לדעתי יש לה פיגור שיכלי כלשהוא.היחס היה כמו שתיארו פה והרגשתי אפילו לא נוח לזיין אותה.
13[QUOTE=כוכב הצפון]הייתי איתה אתמול בלילה.יש לה גוף של ילדה בת 15 ולא נראה לי שהיא מסוממת לדעתי יש לה פיגור שיכלי כלשהוא.היחס היה כמו שתיארו פה והרגשתי אפילו לא נוח לזיין אותה.[/QUOTE]
גם אני חשבתי שאולי יש לה פיגור, אולי ...
טוב אולי צריך להפסיק לדגום אותה, כבר יש כמה שמספרים על יחס לא טוב ממנה.
גם אני חשבתי שאולי יש לה פיגור, אולי ...
טוב אולי צריך להפסיק לדגום אותה, כבר יש כמה שמספרים על יחס לא טוב ממנה.
14לדעתי כבר כשמבקשים לשמוע פרטים אפשר להבחין שזה פיגור...
מה גם שהיא מבוהלת בטירוף כאילו עברה טראומה או משהו בסגנון
15דגמתי אתמול את מיכל
התיאור די מדוייק: היא צעירה, היא נמוכה והיא רזה
יפה היא לא
תחת קטן לא יפה מי יודע מה. חזה לא יפה אבל גודל קטן יותר לכיוון הבינוני, שעל גופה הרזה נראה די פורפורציונאלי
בניגוד למה שנאמר למיכל אין שום פיגור. אבל היא אכן ממש לא תקשורתית
היה די נחמד. מומלץ רק לאוהבי ז'אנר הקומפקטיות
לא חושב שאחזור
התיאור די מדוייק: היא צעירה, היא נמוכה והיא רזה
יפה היא לא
תחת קטן לא יפה מי יודע מה. חזה לא יפה אבל גודל קטן יותר לכיוון הבינוני, שעל גופה הרזה נראה די פורפורציונאלי
בניגוד למה שנאמר למיכל אין שום פיגור. אבל היא אכן ממש לא תקשורתית
היה די נחמד. מומלץ רק לאוהבי ז'אנר הקומפקטיות
לא חושב שאחזור
17[QUOTE=Feeting]
תימניה, מרוקאית, רוסיה?[/QUOTE]
לא ברור, היא נראית יותר לכיוון רוסיה...
תימניה, מרוקאית, רוסיה?[/QUOTE]
לא ברור, היא נראית יותר לכיוון רוסיה...
18טעות לעולם חוזרת ביקרתי עכשיו בדירה לראות מה חדש. מיכל עברה ולא נשארתי אדיש למראה גוף שלה וחשבתי לעצמי שכבר הייתי איתה והיה אחד הזיונים הכי גרועים שהיו לי אבל זה היה לפני חודשיים בערך אולי היא השתנתה לטובה ובכך זרקתי לפח 250 ש''ח כאילו שזה מטבע של עשר אגורות.אל תיגע לי פה, אל תיגע שם, אל תנשק, כואב לי, במיסיונרית לא רוצה לפתוח את הרגליים,מוצצת שניה שמה קונדום ויאלה זיין שהזיין בכלל לא עומד. 20 דקות של מלחמה עם ילדה דפוקה בסוף קמה והלכה.ביקשתי ממנה שתיקרא לפקידה באה פקידה שמנה ודוחה שבאה אליי בטענות למה לא יצאתי מהחדר אחרי 5 דקות ונשארתי בחדר.הסברתי לה ש20 דקות אני מנסה להיות בסדר עם הילדה אבל היא לא רוצה להזדיין הקמנו שם מהומה בדירה זה פעם ראשונה שקורא לי.בסופו של דבר יצאתי מתוסכל והלכתי.הרבה שנים אני הולך לדירות ויחס כמו שקיבלתי היום מהבחורה ומהפקידה שם לא קיבלתי בשום תיקתוקיה אחרת שאתם מכירים.בקיצור לא ממליץ לכם בכלל ללכת לדירה הזאת[יצחק שדה 36]ובטח שלא להיכנס עם מיכל למרות איך שהיא נראית.לא חסר דירות אחרות שגם אם מאוכזבים מהבחורה לפחות יש פקידה שאפשר לדבר איתה ושלא תצעק כמו בהמה באמצע הדירה ותאשים את הלקוח.
19תודה על השיתוף כוכב. קורה, קרה ויכול לקרות לכל אחד מאיתנו.
איך אומרים - "שיהיה לתרופות..."
איך אומרים - "שיהיה לתרופות..."