כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 267 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2661
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=אמריקאי]אתם לא מבינים
זה ענין של כימיה!!!!

לא פיסיקה

לא הרשלה

אין מה לעשות אבל לא כל אחד יודע לשחק עם תלמידות רעות

בהתחלה גם אני לא ידעתי

זה לוקח זמן, גם אצל ההיפופוטמים
[/QUOTE]
אמריקאי יקר,

לפני שתתחיל לעבור על טבלת מדנלייב יסוד אחר יסוד. יש סף מינימום בשירות שצריך להינתן גם כשאין הבזקים וניצוצות.
אצל שרון , הסף זה הולך ויורד מיום ליום. כשלקוח קובע איתך משחק תפקידים, נותן לך את התסריט מראש , ומה שהוא רואה כשהוא נכנס בדלת זה זונה עם מבט משועמם בטלוויזיה אין שום קשר לכימיה. זה פשוט זלזול לשמו.

[/QUOTE]

אההההממממ רימינג מעשי פה קצת נסחפת .. נכחת בפגישה שלי עם האדון הביישן ? איזה זכות יש לך להגיד עליי שהייתי בפגישה איתו עם מבט משועמם בטלויזיה? חוצפן !!
יש אנשים שבאים לפגישה , משקיעים מינימום מאמץ בפגישה ורוצים שאני אלעס בשבילם את האוכל ואשים להם אותו בפה .. אין בעיה , הבעיה מתחילה כאשר מתעצלים (או מתביישים) לפתוח את הפה ואז באים בטענות : אהההה לא קיבלתי אוכל .. זה היה משל כן? למרות שמי שזאת הפנטזיה שלו , אין לי בעיה עם זה ..

[/QUOTE]
זה בדיוק איך שהאיש אמר שקיבלת אותו, וגם לא טרחת להכחיש זאת. קבעת עם לקוח משחק תפקידים, תהי לבושה בהתאם כבר מהכניסה של הלקוח לדלת!!! אמרתי לך, תשלחי אותו אפילו למקלחת תוך כדי משחק . יש בזה אפילו משהו חינני. הנקודה היא שאת צריכה לשדר לפרטנר שלך שאת בקטע של הפנטזיה שלו מהרגע הראשון. אם לא הבנת את הנקודה, אשמח להבהיר לך בפרטי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2664
כל הזמן - כימיה, כימיה, כימיה, כימיה...
בסוף יתברר ששרון היא בכלל Heisenberg.
(מראש אני מודיע שרק מי שמכיר סדרה מסוימת, יבין). קריצה
[QUOTE=המפרק]שרון, מוזר מאוד שהתשובה שלך תמיד היא כימיה...
[/QUOTE]

קישקשתא2012-10-14 18:44:16
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2665
[QUOTE=קישקשתא]
כל הזמן - כימיה, כימיה, כימיה, כימיה...
בסוף יתברר ששרון היא בכלל Heisenberg.(מראש אני מודיע שרק מי שמכיר סדרה מסוימת, יבין). קריצה

[/QUOTE]
ומה עם מי שמכירים גם את פועלו של Heisenberg המקורי? אלו יעשו מייד את ההקשר ל- Schrodinger ודרכו לחתול המפורסם שאי אפשר לדעת אם חי או מת ... והנה אנו סוגרים מעגל לתוך השרשור. קריצה
(אבל אם קודם היה עוד מספיק חברים שאוהבים את יוצר תיקים באפלה, כמה נשארו עכשיו כאשר עברנו מכימיה לפיזיקה?)

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2666
אנחנו מעריכים שהוא השתין לא מעט מאז הביקור, אז קדימה לעבודה, אלה אם כן חיסלת לו את תיפקודי הכליות?

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=המפרק]שרון, מוזר מאוד שהתשובה שלך תמיד היא כימיה...
[/QUOTE]תמיד? ממש לא .. לדוג' במקרה שלך , אז אתה לקוח קשה שלא בא לי לעבור את זה שוב Wacko (לכן גם ביקשתי ממך לא לבוא שוב ) אם השתנת אזזזזזז  ברוכים הבאים Hug

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2669
שרון, לשמחתי ישלי דברים חשובים יותר לעשות מאשר להתנצח איתך בפוסט. אך אומר כי את בעצמך הוכחת שאת שקרנית מלידה. שהרי אינך יודעת מי אני לפי הכינוי בפורום- בפעם היחידה שהייתי אצלך לא אמרתי לך דבר. בנוסף, הייתי אצלך לפני כשנתיים. אז איך את יודעת שאני לקוח קשה


חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”