כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 268 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2672
ילד בן 16 מבקש מאביו 200 ש"ח, האבא מסכים לתת לו את הכסף, אך שואל אותו, "לשם מה אתה זקוק לסכום הזה?"
הבן מסרב לענות לו ויוצא לרחוב. ואילו אביו, שכל העניין נראה לו קצת חשוד, מחליט לעקוב אחריו.
הולך לו הבן להנאתו ברחוב ופוגש בנערת ליווי, לאחר שהם סוגרים על מחיר של 200 ש"ח, הם ניגשים למלאכה מאחורי אחד השיחים.
הילד בן ה 16 שכנראה התברך באיבר בעל מימדים גדולים במיוחד גרם לנערה הנאה רבה. "יו איזה כיף, איך אני נהנית, דחוף לי עוד ס"מ אחד והזיון בחינם", הילד שקיבל מוטיבציה מילא את בקשתה והמשיך במלוא המרץ.
"יו אתה מדהים, עוד ס"מ אחד ואני לוקחת אותך איתי לאילת על חשבוני", הילד ממשיך ואף מגביר את הקצב."יו אלוהים, אני כמעט גומרת, עוד ס"מ אחד ואני קונה לך אוטו."כששמע זאת הילד עצר לרגע ואמר בקול, "רגע אבל אין לי רשיון."
ואז הרגיש בעיטה בתחת ושמע את קולו של אביו אומר, "תדחוף אידיוט אני אנהג…:)

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2673
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=רימינג מעשי]

<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
<span style="line-height: 18px;">זה בדיוק איך שהאיש אמר שקיבלת אותו, וגם לא טרחת להכחיש זאת.  קבעת עם לקוח משחק תפקידים, תהי לבושה בהתאם כבר מהכניסה של הלקוח לדלת!!! אמרתי לך, תשלחי אותו אפילו למקלחת תוך כדי משחק . יש בזה אפילו משהו חינני.  הנקודה היא שאת צריכה לשדר לפרטנר שלך שאת בקטע של הפנטזיה שלו מהרגע הראשון.  אם לא הבנת את הנקודה, אשמח להבהיר לך בפרטי.</span>
[/QUOTE]קיבלתי אותו עם חיוך  תודה , אין צורך להבהיר לי שום דבר בפרטי ... את התלבושת אני לובשת אחרי התשלום ..

[/QUOTE]

האמת שמאז שחסמת אותי בהודעות הפרטיות שלך שניסיתי לדבר איתך
איתי את סגרת את העסק.
וכל עוד זה לא משנה לך.
אני לפחוט יציל כמה אנשים מלעשות את הטעות הנוראית ולבוא אלייך.
אני יודע שאת אמרת שקיבלת אותי עם חיוך
אבל את האמת .. בנינו ? לא באמת קיבלת אותי עם חיוך נכון ?
מההתחלה ראית את הערוץ שלך בויוה. שאלת אותי "נו מה אתה רוצה"
את לא היית עם חיוך מהשנייה שבאתי,
אולי שהלכתי ובזבזת את הכסף שלי ואמרת, איזה פראייר.
נתן לי 600 שקלים ואני לא שמתי עליו...
מעכשיו,
אני לא ישקוט עד שאני יציל כמה שיותר אנשים.
תעשו מה שמרגיש טוב בחיים, כל השאר באמת שטויות ...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2676
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=קישקשתא]או שאתה פשוט יכול לסור לירקון פינת גורדון ולהדגים לה צחוק[/QUOTE]

אתה מוכן לקחת חסות מימונית על השיעור והתשלום לעלמה הצעירה.קריצה
[/QUOTE]

[QUOTE=קישקשתא]
מוכן!

הכדור בידיים שלך... קריצה
[/QUOTE]

רימינג מעשיייי חצאית של תלמידת בית הספר מחכה לך ..... וגם המורה החרמן שרון מחכה לך קריצהקריצהקריצהקריצה

[/QUOTE]

צחוק זה היה כל כך צפוי.

ציפור קטנה וקוצנית הציעה לי רעיון נחמד

שרון רובוט מקולקל .... רימינג מעשי הטכנאי שבא לתקן אותו.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2677
[QUOTE=smallville2010]
מעכשיו,
[/QUOTE]

זה גם מה שאחים שלו גברים אומר... האם זו הדמות שברצונך לחקות?

עזוב אותך שטויות. אל תתרפס בפני שרון עוד.
תבין: כולנו כאן באותה סירה. טוב, לא נכון לומר "כולנו" כי למעשה יש כאן בודדים שלא היו אצלה מעולם (לאוול, פררו רושה, סופרמן ערבה אנושית..)
אבל בוא נאמר 'רובנו' בסירה הזאת.
אנשים טובים שקראו את השרשור, ראו את האזהרות, ובכל זאת באו בעצמם, שילמו מכספם וגילו ששרון היא רובוט.

אז על מה יש להתרפס פה? את מי/מה ברצונך לשנות?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2678
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=smallville2010]
מעכשיו,
[/QUOTE]

זה גם מה שאחים שלו גברים אומר... האם זו הדמות שברצונך לחקות?

עזוב אותך שטויות. אל תתרפס בפני שרון עוד.
תבין: כולנו כאן באותה סירה. טוב, לא נכון לומר "כולנו" כי למעשה יש כאן בודדים שלא היו אצלה מעולם (לאוול, פררו רושה, סופרמן ערבה אנושית..)
אבל בוא נאמר 'רובנו' בסירה הזאת.
אנשים טובים שקראו את השרשור, ראו את האזהרות, ובכל זאת באו בעצמם, שילמו מכספם וגילו ששרון היא רובוט.

אז על מה יש להתרפס פה? את מי/מה ברצונך לשנות?

[/QUOTE]
אתה לא יכול לשנות בן אדם!
או בת אדם!
אולי רובוטית אפשרי:)
חחחח

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2679
[QUOTE=מוסלי] יש כאן בודדים שלא היו אצלה מעולם (לאוול, פררו רושה)

[/QUOTE]
הם יחצנים - כן, זה נכון!
הם ממציאים שקרים על סוג השרות אותו היא מעניקה - כן, זה נכון!
אבל איך אתה יכול להגיד שהם לא היו אצלה?
מי אלה האנשים שאנו רואים בסרטונים אם כך?
אולי למעשה אתה אחד מהם? קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2680
לא נכנס לפה הרבה.
ולא ממש מכיר את הנפשות הפועלות.
אבל עצוב לי על כל הסיטואציה.
למרות שאני די מבין את כולם.

למבקרים - צודקים בהחלט שמנסים להזהיר חרמנים תמימים מחוויה קשה. מבין שהסיגנון התדרדר במהלך הזמן עם ההחרפה במלחמה..

ולמרות ששרון כנראה משתמשת ברמייה כדי להרוויח את לחמה, ולא רגישה בכלל לצרכי לקוחותיה (התרשמות מהפורום בלבד), תחשבו רגע מה זה להיות במקומה. לחוות חדירה מזרים תמורת תשלום שוב ושוב, ושוב, במשך שנים.
ומה זה יכול לעשות לך כשאתה לא נהנה מזה (אבל ממשיך כנראה כי זה כסף קל שהתרגלת לקבל, ואתה לא רואה ברירה אחרת).
זה שוחק אותך רגשית ברמות שאי אפשר לתאר. ובהחלט עצוב לי עליה שהיא הביאה את עצמה למצב הזה.

הקיצר, רק רציתי שכל הצדדים יצאו לרגע מנקודת המבט שלהם וינסו להבין את האחר... אין פה רוע, יש פה הרבה אומללות.

מצטער אם פילצנתי.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”