[QUOTE=Amitoosh]
אני חייב להודות שהפוסט הארוך על קטיה בשבועות האחרונים גרם לי להרהר רבות בכל מה שקשור ל"ביטחון ולבטיחות" בענף המין הזה...
נדהמתי לגלות כמה אנשים מדברים בשוויון נפש מוחלט על כך שהם קיימו יחסי מין עם מישהי כמוה בלי קונדום. אתם בכלל תופסים את המשמעות של זה? זו הרי בדיוק כמו הפרסומת הזו מלפני 20 שנה עם ה"חבר של החברה של, וחברה שלו, והחבר שלה, ומי שהייתה חברה שלה...".
אתם קולטים שמדובר באישה שמקבלת לפחות 8-10 לקוחות ביום (בשקט) ומספיק שאחד מאלו שקיבלה בלי קונדום היה חולה במשהו, ומשם זו שרשרת בלתי נמנעת. אתם מבינים שזה לא רק מסכן את עצמכם אלא את כולנו כאן. שכן אחרי שאתם נדבקים ממנה, אתם מדביקים גם מישהי נורמאלית לגמרי, שעולה 500 לשעה באיזו מחלת מין (בהנחה והכל מקונדם והגרוע מכל באמת לא עובר מכם הלאה...) ומשם אצה רצה לה הדרך לכולם...
אני מוכן להודות בטמטום העובר עלי לפחות בדרך כלל, ובנפילה שלי לפני יצריי ותאוותי כשאני בוחר מלכתחילה לשלם למישהי על מסאג' אירוטי או שירות מיני אחר, אבל עם כל הכבוד, אני חושב שלזיין בחורה עובדת בלי קונדום זה שיא אחר לגמרי של טמטום וחולשת אופי.
אז כן, זה גרם לי לחשוב הרבה. בתקתוקיות זולות כבר לא אבקר בכלל. גם מציצה גלויה אני כבר לא מרגיש בנוח לקבל (כן כן, HIV לא עובר באוראלי בד"כ אני יודע, אבל גם הרפס, סיפיליס, עגבת ושאר מרעין בישין זו לא חוויה מבוקשת...). בקיצור, אני מודה לחברים כאן שדיווח וחסכו לי כמה מאות שקלים טובים בחודש, את הכסף שלי אני אשמר ואתאפק עד לנסיעת העבודה הבאה, בינתיים עיסוי אירוטי ישראלי(גם ככה לא משהו בד"כ) זה מספיק, ואני מוכרח להודות שלמעלה מעשר שנים של שוטטויות בעולם לא נתקלתי בזונה אחת שמוכנה לקיים יחסי מין בלי קונדום. אני כלשעצמי הייתי חושד בה ולו בשל כך...
[/QUOTE]
אין לי מושג באיזה מקומות בעולם אתה מבקר אך היה סמוך ובטוח שהטמטום הזה אינו עוצר בגבולותה של מדינת ישראל. הרי מחלת הHIV הייתה צריכה להתפשט איכשהו.