כ אליס רמת גן - לאוהבי הקטנות - דף 3 - סקס אדיר

אליס רמת גן - לאוהבי הקטנות

21
הטלפון שהתקשרת אליו הוא אכן טלפון מרכז של שתי דירות - הדירה ברחוב הרוא"ה והדירה בקלאוזנר (ביאליק 22)
ההפניה היא לפי הלחץ הזמני בדירות...
יש מספר בחורות שעובדות בשתי הדירות במשמרות, כאשר תמיד יש לא יותר מבחורה אחת בכל דירה.
בדרך כלל - אין חלופה של הבנות בין הדירות.
בקשר לזה שאליס פרשה מהתחום... לא יודע, לא הייתי אצלה הרבה זמנן, אבל התיאור שלך דווקא מזכיר את אליס...
זה בערך מה שאני יכול לעדכן
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

22
צעיר לנצח תודה על המידע

לפי התיאורים זו אותה אחת.... עיניים כחולות, בלונדינית, נמוכה, דקיקה כזו, עם דגש על הרגליים שהן מהדקיקות שראיתי בתחום. רק לא משוכנע שהיא רוסיה. תקתקנית - כן, בזה אנו מסכימים.

אם כבר התחלנו לדבר גם על הדירה השניה, הענין הוא כזה:
צלצלתי לרוב הטלפונים ממלא אתרים שבהן היה פרסום למסאז'ים ברמת גן ולא פחות מחמישה מספרים מפנים לאותה ילנה מהרוא"ה. פגשתי אותה בסה"כ פעמיים בכל פעם ל-5 דקות (פעם לראות במי מדובר ופעם בכדי להחליט סופית שאיננה בישבילי)

באמת יש שם עוד מישהי בדירה ברוא"ה?

23
במהלך השנים האחרונות אני הגעתי לכמה מעסות שונות בכתובת המדוברת ברחוב הרוא"ה
לדעתי האישית - ילנה כבר מזמן לא עובדת ומנהלת את העסק מלמעלה
פעם אפילו ענתה לי בעצמה לטלפון וניסיתי לקבוע "רק" איתה ולא הצלחתי..
סיפרה לי שכרגע יש מישהי אחרת במשמרת בדירה והיא רק עונה לטלפון ולא יכולה לזרוק את זאת שעובדת כרגע ...
הנסיון שלי לקבוע ליום אחר לא צלח.. אמרה לי שכרגע אין לה משמרת והיא לא יכולה להתחייב

24

ניסיתי להגיע לילנה, הפנתה אותי לדירה. בחורה בשם "יוליה" בלונדה, 175 בערך, רזה, 35-40, חזה קטן פנים סבירות, איכשהו כל הדברים הללו לא מתחברים בדיוק לכדי חושניות או משיכה מיוחדת, אבל יכול להיות שזה סתם אני.

200 ש"ח מהון לשלטון, מקלחת, והופ למיטה. מסאג' ליטופי בינוני מינוס, בתחתונים וחזיה, מורידה חזיה ועולה ל"כאילו" בודי, מורידה תחתונים אבל לא מוכנה לעלות שוב על המיטה לאחר מכן, אסור לגעת למטה, אין גמירה על הישבן בקיצור די קשוחה ולא נדיבה מבחינה שירותית. סה"כ בחורה נעימה ונחמדה אבל ידה קמוצה משהו...
גמירה ידנית נחמדה, מקלחת שניה והופ אני בחוץ אחרי 40 דקות כמובטח, לא הלחיצה, ניסתה לגלגל שיחה קצרה לאחר המקלחת השניה וסה"כ נראה שהיא נחמדה.
לא התאכזבתי, סה"כ חוויה נעימה, אבל כנראה שלא אחזור...

26

[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=wow] מישהו היה בזמן האחרון?[/QUOTE]

לאחר שwow הקפיץ את המודעה נסעתי לראות במה מדובר.

בשורה תחתונה צריך מישהו שהיה ויודע במה מדובר בכדי לסגור פינה.

אז ככה: כאשר התקשרתי למספר המופיע בתחילת המודעה בשעה 13:00, ענה לי קול נשי סלאבי מוכר שהפנה לאיך לא - "הרוא"ה 80" שזו המעסה שבתכלס יושבת בהרוא"ה 74 ויש עליה בפורום מספר פוסטים.

מאוחר יותר, כעבור שעתיים התקשרתי אל אותו מספר

וענתה לי כבר מישהי אחרת לגמרי (לא סלאבית ולא בטיח), ישראלית אשר הפנתה אותי לביאליק 22 ואמרה להתקשר משם. הגעתי, התקשרתי והופניתי לרחוב קלאוזנר (או קלוייזנר) הסמוך לבנין ישן ובו דלת נפרדת ששם יושבת הבחורה.

שמח וטוב לב דפקתי על הדלת אך מי שפתחה לי אותה ודאי לא הייתה אליס אלא בחורה ישראלית קומפקטית ורזה מאוד העונה לשם דנה. בלונדינית עם עיניים כחולות.

הותיקים מביניכם אולי ייזכרו במי מדובר משום שהיא עבדה בבן יהודה 38 לפני כ 5 שנים.

לגבי אליס - אמרה שכבר לא עובדת

האם מישהו יכול לעשות לנו סדר בדברים?[/QUOTE]

חסר לי משהו- איך היה?

בלונדינית עם עיניים כחולות ישראלית קומפקטית דקיקה? I'M ON MY WAY BABY.

27
[QUOTE=מוסלי]צעיר לנצח תודה על המידע

לפי התיאורים זו אותה אחת.... עיניים כחולות, בלונדינית, נמוכה, דקיקה כזו, עם דגש על הרגליים שהן מהדקיקות שראיתי בתחום. רק לא משוכנע שהיא רוסיה. תקתקנית - כן, בזה אנו מסכימים.

אם כבר התחלנו לדבר גם על הדירה השניה, הענין הוא כזה:

צלצלתי לרוב הטלפונים ממלא אתרים שבהן היה פרסום למסאז'ים ברמת גן ולא פחות מחמישה מספרים מפנים לאותה ילנה מהרוא"ה. פגשתי אותה בסה"כ פעמיים בכל פעם ל-5 דקות (פעם לראות במי מדובר ופעם בכדי להחליט סופית שאיננה בישבילי)

באמת יש שם עוד מישהי בדירה ברוא"ה?

[/QUOTE]
רק למען הסדר הטוב,
ילנה מהרוא"ה היא בעצם הבוסית של ביאליק 22 ועוד כמה פניות עיסוי בסביבה (לפי מהשזכור לי והספקתי לספרו מדובר בסביבות 5-8 פינות).
זה אני יודע בודאות של 100% כי נחשפתי למידע פנימים שלהן שלא ההית צריך להחשף אליו.
היא מחלקת הוראות לבנות שעובדות אצלה וקובעת לכל אחד איזה טיב שירות הוא יקבל עד לרמה של "תקתקתי אותו" או "תפנקי אותו אקסטרה"
אין מושג מה גורם לה להחליט מי ראוי לתיקתוק ומי ראוי לפינוק אבל היא מושכת בחוטים.

28
אני לא יודע על איזה 5-8 פינות אתה מדבר... וזה נראה לי מידע ממש מופרך!
כי כל פעם שאני מתקשר לאחד הטלפונים שלהם, אני מופנה רק לרוא"ה 74 או ביאליק 22.
אני חושב שאם מה שאתה אומר נכון, אז לפחות סטטיסטית הייתי צריך להיות מופנה גם לדירה אחרת... לפחות פעם אחת!
מה עוד שלפעמים פשוט לא עונים (כי שתי הדירות עסוקות) או שפשוט עונים ואומרים שעוד רבע שעה אפשר להגיע...
אז תסביר לי בבקשה איפה ה 5-8 דירות שאתה מדבר עליהן?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”