שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
962שחר סגל , אנא עקוב אחריי הפוסטים ואולי יבוא לך החשק לבוא.
אני לא בטוח בעיניין התמונות ... כנראה יהיו בלבוש מלא ~~~
אני לא בטוח בעיניין התמונות ... כנראה יהיו בלבוש מלא ~~~
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
963Meninblack, בדקתי שוב עבור החברים ו 1000 באט = 120 שח = 34 $
זה מה שאני אישית שילמתי ללילה שלם . הכל עיניין של מיקוח וקינוח :-)דוקטור N 2012-10-20 16:54:31
זה מה שאני אישית שילמתי ללילה שלם . הכל עיניין של מיקוח וקינוח :-)
דוקטור N
דוקטור N
964[QUOTE=דוקטור N]Meninblack, בדקתי שוב עבור החברים ו 1000 באט = 120 שח = 34 $
זה מה שאני אישית שילמתי ללילה שלם . הכל עיניין של מיקוח וקינוח :-) [/QUOTE]
זה מה שאני אישית שילמתי ללילה שלם . הכל עיניין של מיקוח וקינוח :-) [/QUOTE]
ידידי תאמין לי אני יודע כמה זה היחס של באט לשקל.
שאתה עושה את השיקלול של כרטיס טיסה, בית מלון, שהיה וכו'... ומחלק את זה במספר הימים - זיון עלה לך לא מעט.
מכיוון שעם 8000 ש"ח לחודש, אין מצב באמת להנות מתאילנד, זה יותר נכון זיונים נטו ואני לא הייתי נוסע לתאילנד לזיין וזהו. איפה ההנאות הקטנות שיש בתאילנד? ברים? דיסקוטקים?
בשביל להנות בתאילנד צריך (לפני דעתי) לפחות 500 ש"ח ליום. שזה כולל בחורות, ברים דיסקוטקים אוכל וכו'
965אני חושב שמבנה הוצאות בפטאיה יתאים יותר למתווה של meninblack
thailand 2010 2012-10-21 15:35:41
אפשר אולי לחיות לפי החישוב של דוקטור N, אבל אני לא חושב שככה הייתי רוצה שתיראה החופשה שלי.
אפשר לשרוד על 500$ לשבוע, שזה אומר להגביל את עצמך לשורטלונג טיים עם אלו שמוכנות לעשות את זה ב-1000 באט (פרילנסריות מהדיסקוטקים, גם כן לא כולן, ובחורות מהטיילת) ולזיין יום כן יום לא.
כשאני בפטאיה אני לא רוצה לזיין יום כן יום לא. אני יותר בקטע של לזיין כמה פעמים ביום, כמה בחורות, אף פעם לא לישון לבד, ואני גם מחזיק אותן לונג טיים. שזה אומר הוצ' שתייה במועדונים וארוחות.
אפשר לאכול טוב בדוכני רחוב ב-30 באט. אבל יותר כיף לשבת כמו בנאדם במסעדה נוחה ולשלם 150 באט. ואם הבחורה יושבת אתך אז זה כבר 300 באט.
אפשר לקחת בחורה מהטיילת ב 300-500 באט לשורט טיים פעם ביומיים. אבל אני מעדיף להיות עם מישהי שטוב לי אתה, גם אם אני משלם לה 1,500 לעשרים וארבע שעות שהיא צמודה אלי. או יותר לפעמים.
אפשר גם לישון בגסט האוס זול, חדר קטן ומצ'וקמק בקומה שלישית בלי מעלית. ובלי אינטרנט בחדר, כספת, או אפילו מרפסת.
אישית, עברתי את הגיל.
פעם הייתי תרמילאי. זה היה מזמן.
הייתי בפטאיה כמה פעמים בשנים האחרונות. בפעם הראשונה סיימתי טיול ארוך בחודשיים בפטאיה. כשאתה שוהה הרבה זמן באותו מקום ההוצאות שלך יורדות לעומת חופשה של שבוע, אתה לא מנסה לבלוע הכל בבת אחת.
אז התקציב שלי לבזבוזים היה 3,000 באט ליום.
לא כולל מלון וקטנוע, שאני משלם מראש ובנפרד. כל יום הייתי מוציא 3,000 באט מהכספת וזה הספיק, אבל עדיין צריך להיות מחושב.
נניח לבחורה מהאינסומניה - 1000-1500 באט ללונג טיים.
ארוחות - עוד איזה 500. (בדר"כ הן יושבות איתי לארוחת בוקר, ולפעמים עוצרים לאכול בדרך לחדר אחרי שיוצאים מהאינסומניה בחמש בבוקר)
עוד קצת דרינקים לי ולגברת במועדון - יכול להגיע בקלות לאלף פלוס, לפעמים רק 500.
קצת הוצאות על מסז'ים בערב או כל שטות אחרת - הרי לא תשבו בחדר כל היום ותראו טלוויזיה, נכון? ואנחנו כבר על הקשקש.
במקרים שבאתי לחופשה קצרה של שבועיים, התקציב היה 7,000 באט ליום. לא כולל מלון וקטנוע.
שזה אומר שאתה באמת נהנה. לא צריך להיות מחושב על כל באט. קונה שתייה במועדונים כמה שבא לך. מזיין את מי שבא לך, לא את זאת שמסכימה לבוא אתך בזול.
מזיין שורט טיים בסואי 6, ואז ממשיך לבודי מסאג'. ארוחה טובה אצל צימוק, ומשם לאינסומניה. רואה בחורה כוסית, קריצות וחיוכים, כמה דרינקים לשנינו, 1,500 באט לכל הלילה מתאים? כן! ומה עם חברה שלך? אולי גם היא רוצה לבוא? אאאאא כן!! מגניב!
או שסתם בא לך על שתי חמודות מגוגו, משלם באר פיין על שתיהן וחוגגים יומיים. הולכים למועדונים אחרים, מסעדות, בריכה, המתחם ג'קוזי ומגלשות מים של טוני, מטווח או קארטינג.
זה כבר מתחיל להרגיש לי כמו חופשה. אחרת אני מרגיש כמו קבצן בדיסנילנד.
אז כן, אפשר. אבל אם אתם רוצים להנות מחופשה קצרה בפטאיה, הייתי ממליץ להקצות לפחות 5,000 לבזבוזים ביום. לא כולל מלון.
thailand 2010
966חברים , גם אני הופתעתי מהמחירים שקיבלתי מהבחורות ... אולי הסיבה הייתה שהייתי ביולי / אוגוסט השנה שגם נפל על חודש הרמדן של
הערבים .... מה שאומר מעט מאוד תיירים low seasonדוקטור N 2012-10-21 23:42:14
הערבים .... מה שאומר מעט מאוד תיירים low season
דוקטור N
דוקטור N
967עונת החוק?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
968תודה קישקשתא על התיקון
... כבר יש לי שני נפילות ... גם זאת של האינזימים 

דוקטור N
דוקטור N
969[QUOTE=דוקטור N]תודה קישקשתא על התיקון
... כבר יש לי שני נפילות ... גם זאת של האינזימים
[/QUOTE]

קבל תיקון: שלוש נפילות ונראה שידך עוד נטויה.
זה כנראה built in במבנה של הדוקטור. יכול להיות שה"N" מעידה על איזושהי נטייה? 

I fart in your general direction
970law season = עונת החוק
low season = עונה נמוכה ,חלשה