כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 273 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2722
אחרי ששרון חיממה אותי כהוגן עם ישבנה העסיסי העטוף בשורט האדום, אני מרשה לכם להתחמם גם Tongue קריצה

שרון הייתה מאוד נדיבה אליי ונתנה לי לשתות את השפיך שלי! Tongue צחוק

תודה לך שרון! Hug

Lavelle2012-10-26 09:42:59
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2723
[QUOTE=אמריקאי]
הנקודה לא אם הקפטן ענה או לא ענה

זה מה שהקפטן מרגיש

לא מיחצן, אלא מרגיש

והקפטן לא צריך אישור למה שהוא מרגיש

אפשר פשוט לראות את החיוך שלו כשהוא יוצא מביקור אצל המלאכית שלו

זו הרגשה אישית, בדיוק כמו שאצל RM ואחרים זה הפוך

הקפטן נהנה מכל שניה שהוא נמצא בגן עדן....עם המלאכית הסקסית שלו

[/QUOTE]
קפטן מיי קפטן

אם תלך לעמוד הקודם ותעלה כמה שורות מעלה תוכל לראות בדיוק מה הרגשתי עם המלאכית שלך. בניגוד לך, החוויה שלי הייתה ארצית אך יותך מששרדתי אותה. או ברמת המושגים שלך: יש לי איתה כימיה מינימאלית ואף יותר. הנקודה במקרה שלי היא שיש לי השגות לגבי ההתנהלות שלה ושל לבלריה, וכפי שהזכיר זאת גם ורבאל ללא קשר לשירות שהיא מספקת.

שרון פשוט נהנת מכל ההמולה שמסביב כל עוד זה בפוסט שלה וכותבים את שמה נכון בערך. לא מאמין לי, שאל אותה בפעם הבאה שתבקר. לגבך על פי התגובות שלך, לעומת זאת, יש לי את הרושם שחלק מהדברים הנאמרים פה הופכים לך את הבטן. התופעה שבה הלבלרים כותבים בשמה של שרון ( ומי שביקר והחליף עמה כמה מילים יוכל להבין איך הגעתי לתובנה הזאת) בנוסף לפנטזיות חסרות מציאות בשמם המלא גורמת לה נזק בסופו של דבר, והיא פסולה מהיסוד.

רימינג מעשי2012-10-26 20:52:44

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2724
על זה נאמר אחד למען כולםקריצה
ר״מ הקריב את גופו ואת כספו

[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=אמריקאי]
הנקודה לא אם הקפטן ענה או לא ענה

זה מה שהקפטן מרגיש

לא מיחצן, אלא מרגיש

והקפטן לא צריך אישור למה שהוא מרגיש

אפשר פשוט לראות את החיוך שלו כשהוא יוצא מביקור אצל המלאכית שלו

זו הרגשה אישית, בדיוק כמו שאצל RM ואחרים זה הפוך

הקפטן נהנה מכל שניה שהוא נמצא בגן עדן....עם המלאכית הסקסית שלו

[/QUOTE]
קפטן מיי קפטן

אם תלך לעמוד הקודם ותעלה כמה שורות מעלה תוכל לראות בדיוק מה הרגשתי עם המלאכית שלך. בניגוד לך, החוויה שלי הייתה ארצית אך יותך מששרדתי אותה. או ברמת המושגים שלך: יש לי איתה כימיה מינימאלית ואף יותר. הנקודה במקרה שלי היא שיש לי השגות לגבי ההתנהלות שלה ושל לבלריה, וכפי שהזכיר זאת גם ורבאל ללא קשר לשירות שהיא מספקת.

שרון פשוט נהנת מכל ההמולה שמסביב כל עוד זה בפוסט שלה וכותבים את שמה נכון בערך. לא מאמין לי, שאל אותה בפעם הבאה שתבקר. לגבך על פי התגובות שלך, לעומת זאת, יש לי את הרושם שחלק מהדברים הנאמרים פה הופכים לך את הבטן. התופעה שבה הלבלרים כותבים בשמה של שרון ( ומי שביקר והחליף עמה כמה מילים יוכל להבין איך הגעתי לתובנה הזאת) בנוסף לפנטזיות חסרות מציאות בשמם המלא גורמים לה נזק בסופו של דבר והיא פסולה מהיסוד.

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2725
[QUOTE=אחים שלו גברים]

[/QUOTE]

אחים , תמיד טוב לשמור על פרופורציות. את הגוף שלי אולי אחליט להקריב למען המדע באחד הימים, אנא אערף.

בכל זאת תארתי את התרשמותי מהביקור ואני מצטט מהדיווח עצמו: " סובייקטיבית, הפעם הרגשתי בסדר כזה. לא ברקים ורעמים אך גם לא נפילה"

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2726
היכן הסתירה?

[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=אחים שלו גברים]

[/QUOTE]

אחים , תמיד טוב לשמור על פרופורציות. את הגוף שלי אולי אחליט להקריב למען המדע באחד הימים, אנא אערף.

בכל זאת תארתי את התרשמותי מהביקור ואני מצטט מהדיווח עצמו: " סובייקטיבית, הפעם הרגשתי בסדר כזה. לא ברקים ורעמים אך גם לא נפילה"

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2727
[QUOTE=אחים שלו גברים]
היכן הסתירה?

[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=אחים שלו גברים]

[/QUOTE]

[/QUOTE]
[/QUOTE]

לא הקרבתי ולא יצאתי לקרבקריצה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2729
חבל הקפה היה מצויין אם הסקס היה כזה טוב לא היית צריכה לבלרים.

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]
קפה, שוקולד וסקס חיוור זה הביקור הראשון שלנו כשלבלרים טרם כתבו בשמה בפורום.
[/QUOTE]

הביקור הזה היה מתי? לפני שנתיים?

עכשיו זה , כוס מים וסקס צבעוני
Evil Smile
[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”